2320
  • GoKu x
    a yelowal ujra kell kezdeni a mapot a goldal nem. asszem :)
  • berlinboy6329
    Ja,és hogy milyen ugrás,ütés kombókkal szedi a legjobban az életét,és mi a legahatásosabb dolog.
  • Shep
    Na most mi van akkor mi a gold meg mi a yellow?
  • GoKu x
    de remélem tudtad h lehet életet tölteni??
  • berlinboy6329
    Én mindenhogy próbáltam,az 1. vel semmi bajom,csak ahogy írtam,a másik nagyon pipa lesz meg Soungoku hatalma lesz neki és a dupla kardával levágja a full életes fejem.Az lenne a kérdés,hogy melyik a legjobb stryle hozzá?Először az alap Tricsterben mentem,aztán váltottam swordmasterre,na az naon bejött,az L-el is capja rendesen,aztán gunslingerben mentem,ottz nyomtam le a leggyorsabban,de azrán a kék az mindig leszed a dáböl bléggyével.Nem tok rá ellenszert.
  • Gabe18
    Hát akkor neked kell tudni.Probálj menteni játék közben aztán nézd meg mi történik ha meghalsz.
  • GoKu x
    nah szaa vmi iylesmit makogott nekem, ne mtom mennyit segit de leirom: van olyan benne mikor elszaladnak a, támadnak aztán elszaladnak, nah olyankor lödd őket ezerrel a levegőben aztán közelharvba pedig vhogy ugy kell h amikor összecsaptok akkor lerogy az ellen és akkor üsd vágd ahogy tudd. nah ennyi kb ezt irta reméelm tudtam vele segíteni
  • berlinboy6329
    Goldon megyek.
  • Gabe18
    Hát a yellow-ot választva az elején elölről kell menni...
  • GoKu x
    Gyorsan mekérdem havert az ps2 buzi azt majd megmondja nekem :)
  • berlinboy6329
    Hajj,pedig már a map végén voltam.Minden esetben előlről kell kezdeni miután kiléptél vagy l lehet menteni útközben is?Vagy legalább csekkpojntnál?
  • GoKu x
    Bocsi még ne mtartok ott csak tudom h kell megcsinálni mert láttam ps2-n. De vki csak megírja.
  • Perba
    köszi
  • gamerboy91
    Jó akkor normálisan kérdezz és a topic többi hozzászólója normálisan segít rajtad.

Megpróbálod legözelebb így csinálni?
  • berlinboy6329
    Én nem mondtam 1 szóval se hogy nem tetszik,sőt kurva jó,csak kurva nehéz is némely rész és most jól felb@xott,mert nem tom megcsinálni.Kéne vmi jó tipp.
  • gamerboy91
    Na légyszi ezentúl mellőzd ha hasonló megnyílvánulasid ebbe a topicba!!!!

Attól még hony neked nem teccik másnak nem kell a kedvit elvenni a gémtől!

És mégvalami: A Capcom az egyik LEGJOBB feljesztő brigád...
  • berlinboy6329
    Azt hogy a legjobb?
  • GoKu x
    úhy próbáld elintézni őket hogy mind2nek az élete kb mindig ugyanannyi legyen. pl: ne nyird ki a tüzeset mert erősebb lessz a másik, ugyan ez fordítva. Kb 1szerre nyird ki mind2-t.
  • berlinboy6329
    Hát ez a sz*r!! ki a faxom terevezte ezt a gémeeett?, ÁÁÁ!!!!

Na,szal ott vok a két kis gecó boss-nál és nem tom megcsinálni,a tüzessel semmi bajom a olyan csíra h a Cerberusos jég fegyveremmel hazavágom,de megmarad a kék rohadék és az 1esített kard ellen semmit nem tok tenni.Lement a életemből 2 centi,és még így is 3 csapásból Lintéz.Help?
  • GoKu x
    én is yellowon nyomom,de nem szándékosan hanem véletlen mentem arra+ normal én is. Amugy meg laza játék :)
  • Gabe18
    Hát 8 vagy 9 pálya nem tudom.De én mondjuk normal-on meg yellow beállitáson viszem,ugyhogy egy pályának jópárszor neki kell ugrani.
  • simirizsa
    A fejét kell ütni a kutyának leg1xübb ha beálitod a swordmaster stylet felugrasz és a style gombal ütöd
  • MimaSKATE
    nem kéne vmi faQ vagy ilyesmi?:)
  • GoKu x
    Amugy te hol tartassz a játékban?
  • Perba
    a jégkutyánál van vlmi külön turpisság vagy csak ütnivágni kell?
  • Gabe18
    A 2. screenshot-on (ebbe) lévő terem megvan?Hát ott van az is ahol használni kell...
  • soulhunter
    az "itt használni." screenshotos termet ha beledöglök sem találom meg :(
    jártam én már minden ajtonál,mindenhova leestem 5x is, de akkor se találom abbol a teremből kimenve, aminek a közepén világit vmi,és aztán fel kell sétálni a lépcsőn az ajtohoz ("ebbe" screenshot) :(
  • Gabe18
    De fent se lesz könnyebb...
  • Gabe18
    Mondom már nem esel le.
  • berlinboy6329
    Lentre?
  • berlinboy6329
    thx
  • berlinboy6329
    Én is itt vok.De innen merre tovább?
  • Gabe18
    Neked meg itt kell továbbmenni,már nem esel le. Kép
  • Gabe18
    Tehát ha a fogaskerekeket beinditottad,akkor fel kell venni itt ezt a vasvillaszerüséget,és azzal visszamenni ebbe a terembe,és itt használni. .
  • kicsirobi
    Bocsesz.kösz.
  • Gabe18
    Hát a konzolos fórumba ezt másolta valaki:

"YELLOW ORBS - The original orb from Devil May Cry 3 that will let the player
    continue from the last checkpoint at the cost of a Yellow Orb.

GOLD ORBS - The new orb type that will allow the player to have an infinite
    set of continues from the last checkpoint without using an orb
    and will allow the player to start from the exact point of defeat
    at the cost of a Gold Orb."

Tehát a checkpoint rendszeren változtat valamit.Gondolom a Gold-al nem kell mindig előről kezdeni a pályát vagy valami ilyesmi lehet.
  • Gabe18
    Ennyit nem lehetett volna visszaolvasni?

• kicsirobi
    Valaki belinkelné a cracket?Köszi
  • ThugEdge
    köszi
  • tzugh
    DE,DE az mire való?