Devil May Cry 3 PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
My Hero is Vergil :)
Én még nem tettem fel a játékot, de egy ötletem azért van 😄
Látom hogy van egy ini file, aminek ugyanaz a neve, mint az exe-nek. És ebben legfelül van egy ilyen rész:
ScreenWidth= 640
ScreenHeight= 480
Esetleg a moncsid nem viszi a 640*480-at?
CSAK a Fradi
Vagy esetleg mivel ez konzolról jött lehet csak 60Hz-en érzi jól magát?Ez mondjuk csak egy ilyen elborult ötlet...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Indítom a játékot ,és hang van,de kép nincs 😞
Mi lehet a gond?
Tehát csak akkor tudsz használni valamit ha megveszed.Venni a pályák közti "Custom" (vagy valami ilyesmi) pontban lehet, vagy a pályákon a homokórát tartó szobroknál.
A Gold-Yellow között fogalmam sincs mi a különbség...
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A menyországban jobb a klíma,de a pokolban több az ismerős.
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Gondolom mert átirat
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
DE a RESI4 ha megnézitek akkor az nagyon szép lett bárki mit is mond az még állja a sarat nemtom milyen lesz pc-n szar-e vagy jó-e bevalom anyira nemis érdekel mertha anyira akarok vele jácani akkor bekapcs PS2 azt jácok vele.És sok ezer Game van PS2. ami gyönyör szép csak ti nem ismeritek és legtöbbet mindig azért nemcsináltak meg mert széjje akadná magát PC-n de nem azért irtam ezt hogy veszekedjek veletek csak azért hogy ne becsüljetek alá egy konzolt
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A (analog karos)joypad sajna elengedhetetlen de én csak annyit szeretnék kérni akinek új a stílus felejtse el egy kicsit a technikai baszt és tekerje fel a hangerõt és próbálja beleélni magát a bevezetõ képsorokba ...röhögjön Dante bénázásain és ámuldozzon a gizda megoldásain (még ha hatásvadászok is) tegye félre az elõitéleteket ..legyetek újra gyerekesen vagányok és gyakjatok le mindenkit ...egy felütés karddal majd amíg a levegõben van löjjétek õket...ahogy a levegõben rángatózik a szörny és dörrennek bele a golyók vakító torkolattûz kiséretében egy kicsit mindenkinek megdobbanhat a szive ha hagyja magát...
Én azt mondom ez a legjobb alaklom hogy mégha sokan oly konzol ellenesek is... hogy akár titokban de beleéjék magukat egy kicsit a japán-konzol-henteldébe..
ÉS amúgy DMC3 konzolon az egyik legnagyobb csoda a stílusán belül (az elsõ részt leszámítva)
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
Leszedtem a gamát,fel is raktam de valamiért nem megy mert észleli a virtuális meghajtót😞 Mit tegyek hogy elinduljon?
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

én anno gunslingerben vágtam szét.
ha jol emlékszem a rakétavetõ speckójával, mikor kilõ egy csómó rakétát, na azzal tök messzirõl...mikor közel jött átváltoztam, és zuzni keztem vmelyik karddal a fejét.
ja és nem ugráltam , így láttam a földön hova zuhan a jég.
Meg egyáltalán hova ment ez?Van egy save0 file,aztán annyi.Az lenne az?
Így jártam, mind1.
PC-re ilyet kiadni gyalázat (mivel a PC-seknek egerük és billentyûzetük van általában 😄 ).
:F
A kihávás az mondjuk ezt a játékot hardon végigjátszani gamepad-al.A billentyûzeten való küzdelem (a billentyûzettel) az valami más.
Ez a játék a maga kategóriájában olyan helyet foglal mint a Prey vagy a Heroes 5 a sajátjában.Most hogy ez nem jön be,az egy más kérdés,de ne sajnáld a konzolosokat,mert szerintem mindenki el tudja dönteni mi tetszik neki,ez meg elég sokaknak tetszett.
Jött sok-sok monszta. Nyomogattam a gombokat össze-vissza...
Bejött a menü, bejött valmi orb akármi, aztán rájöttem, hogy ha 1 gombot nyomkodok folyamatossan akkor mindenkit kinyírok.
Aztán próbáltam mozogni, de nem tudtam, asztem ez valami játék sajátosság..
😊))
Aztán töröltem.
Sajnálom a konzolosokat, hogy ilyenekkel kell nyomulniuk pl. egy Prey vagy egy HOMM V helyett.