2320
-
#1080 Én is így próbáltam irányítani de irtózatosan kényelmetlen.Azért köszi a választ. -
#1079 nem igazán:(
ugy látom a hsz-ekből, hogy akinek nincs analog kar a padon azok a karaktert a klaviaturával irányítják a többit meg a padon...el se tom képzelni hogy tudnak így játszani :)
-
#1078 nem olyan nagy szám, később mikor már minden stylt és fegyvert felfejleszt az ember sokkal látványosabb az egész.
én vagy egy éve szüneteltettem a gamet, mert DanteMustDie fokozaton elakadtam vmelyik főmufnál, de most teljesen megjött a kedvem hogy folytassam. -
#1077 Nekem nem tud valaki segíteni? -
#1076 kösz -
Gabe18 #1075 Az igaz lehet...
Hát nem semmi a kardal már az elején olyan dolgokat csinál hogy csak lesem... -
#1074 első játék, mert az elején megtalálja a shutgunt, amit másodjára már nem tesz meg mivel már nála lesz.
de az biztos, hogy jopárszol végigtolta a csákó :) -
Gabe18 #1073 Jó töltöm,de egy 40-45 perc biztos lesz mire felmegy... -
#1072 ennyit még egy játékkal se szívtam:D -
#1071 annak örülnék:) wnd-s banda még mindig nem javította ki pedig már irc-n is zargattam őket:P -
#1070 ahhoz képest, hogy te indítottad a topityot nincs vmi nagy szerencséd eddig a gameval :P
-
Gabe18 #1069 Hát ha nagyon kell a rapidshare.de-re felrakom,de csak ha nagyon kell,mert lassú a feltöltésem (16 vagy 18),na meg ha rapidról le is tudod szedni... -
Gabe18 #1068 Szerintem ez itt eleve PS2-es videó,tehát ott a futásal nem lehet gond.Hogy milyen pc kell neki azt nézd meg a readme-ben.
Nekem AMD2500+, 1giga ram,6600GT és 1024-ben teljessen jó.
A kombókat leirja a játék,amiket már tudsz te is használni.Ezzel a videóval az a baj,hogy nem biztos hogy aki játsza az elsőre viszi végig,igy lehet már olyan mozdulatokat is alkalmaz,amit első végigvitelnél te még nem tudhatsz itt az elején. -
#1067 a reloaded féle verzió 26-os filet nem töltené fel valaki valahova?:) -
#1066 Lenne pár kérdéem,pontosabban 2.
1:Milyen gép kell a gémhez,mert nekem úgy akad mint a szar,itt meg csakúgy suhan.
2.Hogy lehet ilyen kombókat csinálni?(milyen stílus és néhány kombinációt ha leírnátok pls.) -
Gabe18 #1065 Lementeni nem tudom,de hagyd egy kicsit,aztán nyomkod a play-t,elinditja. -
#1064 Nem lehet lmenteni?Meert Windóz média páljör az xar lejáccani,mert nem tom mennyit töltött le és mikor indíthatom el. -
#1063 By The Way=1ébként. -
Gabe18 #1062 De hát végképp nem megy itt a végigjátszás videó,lentebb már belinkelték.Megnézed a pályát aztán kész. -
#1061 BTW? ez minek a rövidítése. bocs a láma kérdésért, ha megmondod biztos ez lessz a reakciom h: jaaa tényleg.. :) -
#1060 Fasza rz csak legyen 24 ujjad.:)Sok gombot kell használni,de BTW nagyon ászoss. -
csoola #1059 hát most kezdtem el szedni, mert otm h konzolon faxa gém, de biztos pc-n is, ha ennyien toljátok. majd meglátom. -
#1058 wanadoon még mindig szar a 26-os file? -
Gabe18 #1057 Nézz meg PS2-es képeket,szinte egy az egyben ugyanaz.Csak a felbontást tudod állitani,más grafikai beállitás nincs. -
#1056 helo mutatna valaki egy két ingame képet maximális részletességgel.csak azért kéne mert nem tudom milyen a gém. -
#1055 Lehet, mindenesetre nálam biztos jobb vagy, de hát a gyakorlat teszi a mestert -
Gabe18 #1054 Mert azt hozzátenném hogy a NORMAL szint végigjátszása után lesz még 2 nehezebb fokozat.Nem részletezném hogy azok már milyenek...De van aki ugy is megcsinálja...
Én az 1-et normálon végigvittem,HARD-on asszem 4-5. pályáig birtam. -
Gabe18 #1053 Áááá,én is kezdő vagyok még bőven,csak mondjuk én régen végigvittem az első rész még PS2-n,igy néhány alap dolgot tudok,meg nem lepett meg a nehézsége.
De pl. itt az SG-n a konzolos DMC3 topikba érdemes beleolvasni,na ott valóban volt egy-két durvább játékos ahogy elnéztem. -
#1052 Sztzem a Gold meg a yellow közt semmi különbség sincs.mkindig előröl kezdem a mapot. -
#1051 Sziasztok, lehet láma kérdés lesz de ha nincs analóg kar a gamepad-on akkor nem is tudok jáccani gamepad-el?Ill hol tudom az irányítását beállítani, mert csak a gombokat láttam a controls/gamepad-nál. -
#1050 ezt az oldalt meg csak ajánlom mindenkinek me szinte mindig találsz az adott játékhoz bármit. -
#1049 ha vkinek nagyon nem menne itt egy link:
http://www.gameburnworld.com/dl/dl2/dl.php?file=DevilMayCry3SpecialEditionPLUS4Trainer.rar
de csak akkor ha téleg nem megy me csunya dolog ilyen segítségével jáccani.
amugy trainer ha vkienk nem esett volna le -
#1048 THX. -
#1047 asszem: space 1folytába nyomd közbe menj az ellen fele és nyomd a "j"-t. -
#1046 Trickster?Megnézzük.THy.A f éloldalas pörgős kombó az melyik gombok lenyomásával érhető el?BTW én is Cerberussal zúzom.Ja,és az életnövelőt hogy? -
#1045 Gabera hallgass ahogy elnézem ő vágja itt a legjobban a gamet. Tisztelet a kiv. :) -
Gabe18 #1044 Pedig szerintem a Trickster a legjobb ott,már ha megvan vele az a képességed amikor Dante a levegőbe ugorva "odébbugrik".Mert ezzel a legnagyobb bajt el tudod kerülni,azt amikor a levegőből ráduganak.Amugy én a Cerberus fegyverrel csaptam őket.Van egy olyan mozgása amikor felugrik,és féloldalassan pörög a levegőben.Ezzel elég jó arányban ki lehetett ütni a kardot a kezülből,aztán amig szenvdetek addig gyilok. -
#1043 szerintem is szar, én is beszivtam. :) -
#1042 na de jó akkor elkezdem előről az egészet, mert elég szar hogy ha meghalok mindig előről kell bohóckodni -
#1041 Reméltem hogy van ilyen,de nem tuttam.Bár akkor se tudnám megcsinálin mert a másiknak szinte full élete van.mivel lehet BTW életet tőtenyi?