2320
-
#1120 Sapphire radeon 9600 256MB DDR,2,4 AMD,768MB DDR RAM -
#1119 milyen a konfid? -
#1118 nekem ennél 2X jobb gépem van mégis akad mint a szar. -
#1117 MINIMUM SPECIFICATIONS
Supported OS:Microsoft(R) Windows(R) 2000/XP *1
Processor:Intel(R) Pentium(R) III 1GHz
RAM:256MB
Video Card:128MB DirectX(R)9.0c-compliant graphics card/
Shader2.0 or more *2
Sound Card:DirectX(R)9.0c-compliant sound card or more *3
DVD-ROM:4x or faster
Monitor:640*480(High Color)
Peripherals:Windows(R)-compatible mouse, keyboard and game pad *4
Hard Drive Space:2.0GB minimum
Diablohoz szerintem sincs semmi köze, a játék kua jóóó -
Gabe18 #1116 Diablo...lol...(bocs de aki ezt mondta az vagy ezt nem látta soha,vagy azt)
http://www.stuckgamer.com/gui_devil_may_cry_3_01.shtml
Itt a végigjátszásról találsz videót pályánként,nézz bele,abból kiderül milyen ez. -
#1115 06,23 -
#1114 story-t ne kérdezd,majd konzolos barátaink eligazítanak,a gépigényről annyit,hogy 6600GT-vel meg giga rammal megyen.Diablohoz sztem nincs sok köze.Ez inkább serious sam TPS nézetben japán fílinggel és kis storyval. -
#1113 Amúgy mikor jelent meg? -
#1112 Hy all
Ezt a játékot pont tegnap kezdtem el tölteni.
V.ki eltudná mesélni miről szól, meg milyen maga a játék, meg mi a gépigénye?
V.ki azt mondta nekem olyan, mint a Diablo, igaz?
Előre is THX! -
#1111 amugy te hol tartasz? -
#1110 :) igyekszem mostanában, bár néha nagyon basszantó,meg jó párszól meg is halok,de csak a végére jutok majd -
#1109 bamme má ott jársz? -
#1108 ahh ez a 15 map amikor a liftet el kell inditani vmi 3db amulettel vagy mi vel, kua nehéz, ráadásul a 3.at nem is találom. Ki nem állhatom egy játékban amikor nagyon vissza kell menni a pálya elejére. nah de mind1 ugy is megcsinálom remélem -
Hellsing47 #1107 mnki itt van: Ismerd fel a képről a játékot xDDD lol
vagy csak hamar megunták a gémet!!!bár nekem nem is teccet...xDD -
#1106 tök kihalt a topik. -
#1105 kösz a cracket aki küldte.... -
#1104 Áhh,lenyomta a két majmot.A lock-on hatalma.Nem is tudtam,hogy ilyen mozdualatokat lehet lock-onnal használni.Így már könnyű volt. -
#1103 Köci akkor így szivacs! -
Gabe18 #1102 DX9 kell neki,ugyhogy nem.Vagy ha valahogy mégis,abba sem lesz köszönet... -
#1101 Helló!!
1kérdés:A játék mükszik mx440-nel is??
KElőre is Köszi -
iguanodon #1100 Szevasztok.
http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_devil_may_cry_3.shtml#Devil%20May%20Cry%203%20-%20Special%20Edition%20v1.0%20[ENGLISH]%20Fixed%20EXE
Tessék (crack).
-
#1099 letöltöttem ezt: rld-dmc3_www[1].webpunkt.ru de nekem nincs meg a többi file hozzá valaki a crack-et ami a dvd-n van? -
#1098 ÓÓ,már régóta. -
Prof William #1097 Akkor ezek szerint már van pc-n? Akaromakaromakarom! -
#1096 sry rossz helyre ment. -
#1095 vmi háborús -
#1094 Ez csak az Orbokra vontatkozik.Ha elmented a játékot pl. a boss előtt mert nem tod megcsinálni és segtséget akarsz kérni,amit megkapsz,de előtte kiléptél a gémből,és mikor újra betöltöd,az ewlejéről kezded megint a pályát. -
tzugh #1093 kicsit elcsuszott:D szóval a betűs oszlop a keyboard a számos meg a gamepad -
tzugh #1092 A kombók nem nehezek csak megkell nézni mit kell lenyomni játék közben nyomjátok meg a 3-ast és abban a menüben lessetek be a style és az equip részbe és ott irja hogy melyik trükknél mit keéne nyomni igaz hogy gamepadra van irva de ha az options menüben a keyboard meg a gamepad kiosztását összehasonlitjátok akkor meglesz a várva várt eredmény!
Segitség a gombokhoz:
Keyboard Gamepad
Q 7
N 5
M 11
E 8
Space 6
J 2
I 1
L 4
K 3
-
Gabe18 #1091 Mitől "Special Edition " (meg a gold-yellow titok is megoldódik):
"A Devil May Cry 3 Special Edition amerikai, illetve japán kollégáinknál már hónapokkal ezelőtt felkerült a boltok polcaira, az európai megjelenés viszont mindezidáig kérdéses volt, a Capcom azonban ma bejelentette, hogy kontinensünkön is ki fogja adni a széria harmadik részének bővített változatát.
Nézzük, mik is azok a bizonyos bővítések: a leglényegesebb, hogy Vergil személyében újabb játszható karaktert kapunk (na meg az ő egyedi harcstílusát, a Dark Slayer-t), és a főellenfelek listája is bővül, mégpedig az eddig csak átvezető animációkban látott Jester-rel. Számíthatunk még újabb nehézségi fokozatokra, illetve egy új opciónak köszönhetően a harcot is felgyorsíthatjuk 20 százalékkal, a játékmenetre kiható változások közül az utolsó pedig a Gold Orb-ok megjelenése, melyek működése hasonló sárga társaikéhoz, csak éppen halálunk helyszínén éledhetünk újra használatukkal. Végezetül kapunk még két új játékmódot is, az egyik a Bloody Palace - sokaknak ismerős lehet, egyre nagyobb számú (és nehézségű) ellenfélen kell magunkat átverekedni - a másik pedig Movie Mode névre hallgat, melynek segítségével (ahogyan a neve is mutatja) a játékban szereplő átvezetőket nézhetjük meg újra.
Az európai megjelenés ősszel, egészen pontosan szeptember huszonkilencedikén esedékes, és ha szerencsénk van, más földrészen élő társainkhoz hasonlóan mi is Platinum ártartományban juthatunk majd hozzá a bővített, hármas számú Dante-kalandhoz.
"
Irták ezt a Ps2-es verzióhoz,de talán a miénkből se maradtak akkor ezek ki.
-
#1090 ugyanez van nálam is :((
pedig szívesen nyomnám... -
#1089 dehonnem.Ríd bekk. -
#1088 még nincs crack? -
#1087 Belek?Böáá.És a seggén másztál be? -
#1086 Vááá,szeretem a belső szerves likvidálóst. -
Gabe18 #1085 Hogy mi a szivás azt majd akkor tudod meg ha elkezded...
Most pl. elakadtam egy nagy repülő állat beleiben,aminek valami belső szervét kéne likvidálni... -
#1084 már jön is! legnagyobb császár vagy:) -
Gabe18 #1083 http://rapidshare.de/files/24457611/rld-dmc3_www.webpunkt.ru.r26.html -
#1082 Ezek a kombók érdekelnének. -
#1081 mindenkinél akad ez a végigjátszos video?