2320
-
#1160 lehet venni új mozdulatokat -
#1159 De alig van pár kombó benne.Lock-onnal van kettő,ugrás+ütés,akkor simán az ütést nyomogatod,a lockon+hátra+ütés.Ennyim van csak. -
#1158 a lényeg, hogy a megtanult mozdulatokat minnél változatosabban kombináld, mert ha csak 2 v 3 félét csapkodsz, akkor visszafele megy a kijelző.
a szobroknál természetesen kell a swordmaster styl, főleg hogy egyre több lángot kell majd lecsapni. -
#1157 Én mindig megakartam nézni van-e nagyobb a stylishnál,mert a WT videkben a csávó csak odáig jutott el,de még a Sweetet is ritkán érem el. -
Gabe18 #1156 Hogy én milyen hülye vagyok...ezt a stilusváltást mindig elfelejtem.Pedig lehet ugy mtényleg meglett volna...Na mindegy. -
#1155 Bár ne lenne ennyi gomb a DMC3-ban.K J L I N U Z. Áhh,de nehéz is használni.Mikor már régóta játszok,elég 10 min is már az N-nel akarok ütni,pedig neke az a lock-on mert kézre állóbb. -
#1154 Pfff,ez a Celldweller-Tragedy mekkora szám. -
#1153 Showtime.Nem roszz.Talán swordmasterben sikerül. -
Gabe18 #1152 Hát nem tudom,addig asszem volt kettő,azokat nagy nehezen szétvertem,de ami a liftnél volt hát azt soha.Az utolsó mindig égve maradt. -
galler #1151 Leszedtem a játékokt de nemjó a gamepadom :S Kipróbáltam billel tetszett de nem az igazi. Most vehetek egy új gamepadot pedig marha jó. Csak a rohadt analóg karral van valami gubanc mert Dante folyamatosan futkorászik egy irányba és a menüben is folyamatosan megy lefelé a kijelőlés. :( -
#1150 Extrát ja,blue orb darabot.Kell,meg amúgy is elakarok jutni stylishig,vagy legalábbis Sweetnél tovább. -
#1149 amúgy ki hol tart?én most vagyok dante ucsó pályáján,gondolom utána lehet vergillel menni -
Grusi #1148 Nem nagy tudomány szétcsapni azt, csak ugorlj, és a levegőben agnival és rudrával rengeteget tudsz ütni, két-három strike alatt szétviheted az egészet.
A blue orb fragmenteket pedig gyűjtögesd, négy után összejön egy egész, ami után a maximális életerőd jelentősen megnövekszik (véglegesen, természetesen). Lehet venni egész blue orbot red orbokból is küldik előtt vagy a szobroknál, de az naaagyon drága, főleg, ha már vettél egyet. -
Gabe18 #1147 Az csak extrát ad,felesleges vele szenvedni ha nem megy. -
Gabe18 #1146 Hát azt a gömböt nem nehéz leverni,simán csak ütöd aztán kész,mindig menni kell utánna amerre kileng,aztán kész.De ha a videót megnézted láthattad hogy ugy cinálta hogy ráugrott,és ugy verte szét,akkor az is kivitelezhető. -
#1145 Én ott akadtam el hogy kell vmi a liftbe,meg meg akarom szerezni a blue orb darabot szoborból,amit ütni kell,és mindig kialszik 1 lángja mikor 1 szinetet elértél,hogy dope meg crézi,meg blast...egészen stylishig.De csak sweetig tok jutni. -
#1144 én 1 hüvelykujjal mozgatom,mer a kamerairányitás eléggé sivár :(
mintha a teremben nem engedné körbeforgatni teljesen... tök olyan,mintha elakadna a kamera 1 koponyában a földön, vagy nemtom :DDD
szal én csak irányitom, mutato ujjal befogom,és jobb hüvelykujjal ütök vágok hentelek :D -
#1143 Én azt nem értem,(ott járok én is)hogy hogy lehet 1xrre lock-onolni,ütni és mozogni amikor két hüvelykujjal tudja csak irányítani Dantét. -
#1142 nekem is ez votl a bajom 7 elején, és előkerestem a tök 1xrü tesco gamepadot, driver fel,és most jo :)
néha az 1xrü jobb!!! -
#1141 Már tárgytalan.Megvan. -
#1140 valakinek nincs ötlete, hogy mitől lehet, hogy a bal analóg kart balra-jobbra húzva fel-le mozgatom Dantét, a jobb kart fel-le húzva jobbra-balra mozgatom? mert így egy hangyányit élvezhetetlen. és az irányokat nem lehet beállítani se a játékban se semmilyen ini file-ban... -
#1139 na most kezdem megrühellni a játékot!
hihetetlenek ezek a tüzes kezü szobrok... üsd vágd öket, és kapsz 1 blue orb darabot,amiről asse derül ki,h mire is jok...
na mind1...
szal a 7. pályán vok, épp a kék ruhással küzdenék, csakhogy...
belépek 1 baromi nagy terembe...
leereszkedik 1 gömb,amit ütni vágni kéne...
hehe :D eddig jo volt a poén, megnéztem a videot is,de fogalmam sincs,mekkora lehet a tenyere + az alkarja annak,aki meg tja ezt csinálni...
direkt a rohadt rebellion kardra nyomtam minden skillpontot meg ilyesmit, hátha erősebb lesz,de neeeeeem!!!
az a gagyi gömb mindig felkuszik akkor,amikor már végre lila fények jönnek ki belőle jopár ütés ota :(
asszem most jött ez az uninstall... vagy az easy mod :) de előlről se akarom emiatt kezdeni, márpedig easy mentésem csak 1. pályárol van,mer miután felajánlotta, elfogadtam, elkezdtem előlről, mentettem,és visszatöltöttem a normalt :)
szal milyen szablyával éri meg csapkodni azt a gömböt?
kieg: a 2 pofázo karddal se sikerült, azt a 3águ jég-nuncsakut meg nem tartom magamnál :) de asszem áttérek arra a gagyi rebellion kard helyett,mer azzal legalább lehet hentelni rendesen... -
#1138 Hi all!
Kéne 1 kis help:Leszedtem a DMC3 soundtrackjét,de szoptam 1 nagyot,mert vmi flac kiterjesztésben van.Hogy lehet azt lejátszani.Jártam a filext.com-on de semmi előrejutás.Mivel tom meghallgatni? -
Hellsing47 #1137 csak abban hasonlit hogy hentelni kell mint atom..másban nem igen!!! -
#1136 Nekem is vagy 2x jobb a gépem.
Akkor a Serious Sam-hoz hasonlít? Az jó, azt szeressük.
THX -
#1135 Nincs sok külöbség a kettő közt.
Taán annyi hogy a D-pontért 800 pontot kapsz míg az A akár 10000 pont is ütheti a markodat :) . -
Hellsing47 #1134 ezt komolyan kérdezted???xDDD
még szép hogy az "A" !! -
#1133 2 megoldás van:
1.Veszel egy ps2-t és a játékot! Így már semmilyen ilyen cicoma nem lesz vele.
2.Elmész szépen a www.game.net-re és ott megrendeled angliából a játékot.
HA jól értesülte a dmc3-ra kijött s*curom lo*der sokaknál megy (ők a mázlisták) de nagyon sokaknál else akar indulni.Ezért válaszottam én az egyszerűbb utat.Vettem egy alig használt ps2-t,ki ch*peltem,játék megszerez,PLAY! -
zsotesz #1132 Melyik a rosszabb rank. Az "A" vagy a "D"? -
zsotesz #1131 Van már reloaded-es verzió, töltsd le azt. -
#1130 cs!felraktam a dmc3at és benyomtam a securomot és azt irja ki hogy "original disc could not be found or authenticated"!mi lehet a baj?kösz előre is! -
Gabe18 #1129 Hát nemigen...
Szerintem illik a zene a nagy apritáshoz. -
Prof William #1128 Belenézve a videókba a harc alatti zene elég béna... nem kell rekedt hangon énekelni. Reméllem azt ki lehet kapcsolni... -
Prof William #1127 DX9-t és Pixes shader 3.0- tud. A jelzése amúgy GF 6100-mert alaplapra integrált, de épp csak egy hajszálnyival tud kevesebbet mint a 6200-as.
A REladedet egy W-nevű honlaon (inmkább nem írom ki a nevét) találtam. Ott is azt mondja, hogy install majd crack ls kész... -
#1126 unleashed is szép működő crackes ha leszeded hozzá.Nekem úgy van. -
Gabe18 #1125 Gef 6200 az nem tudom milyen,de a DX9-et biztos tudja mert azt már az FX-es széria is tudta,proci-ram bőven jó neki. -
Prof William #1124 A reloaded az múködő szép crackos verzió? -
Prof William #1123 A héten veszek egy Gef 6200-t + 3300 proci + 1 giga ram. Azon talán elmegy. Remélhetek? -
#1122 640 szer 480,de 1024-ben is tök u.a a teljesítmény. -
Gabe18 #1121 Hát sima 9600 nem egy atom kártya.Milyen felbontásban játszod?