Devil May Cry 3 PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Vki mondja már meg h mért tölti az azureus kua lassan a gémet? Már vagy 1órája megy de max 3kb/s-al jött. Tudom h minnél többen töltik meg stb akkor nekem is jobban jön, de evvel nincs is baj. sza ha vki tudja mi a baj akkor irja már meg. ha segít a mininovarol szedtem le. Elõre is THX
azt a forgó-mozgó kockás szar szintet nem tudom megcsinálni, mert az irányítás és a kameranézet is szar😞
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
és naná,h van driver, kül. nem is rezegne 😞
meg érdekesen számozná át a gombjaim (akárcsak a játék)
amire 4es van ráfestve,az a játékban 1esként jelenik meg 😄
de ezt már mexoktam ps-emukban,meg már a PoPban is,szal ez az átszámozás rész nem olyan gáz 😊
na mind1... ujra tettem a drivert, de igy is ilyen maszek a mozgása 😞
nincs 5letem 😞
na de jo tni,h még ilyen irányitással is megy a játék normalon 😊 (még)
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
és már kezd macerássá válni,h állandoan kalibrálgatnom kell a PS-átiratoknál...
ne érts félre, bejön a játék (még),de kezdem nagyon nem vágni,h mitõl függ az,h melyik játéknál viselkedik igy 😞
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
☆[̲̅M̲̅][̲̅i̲̅][̲̅m̲̅][̲̅a̲̅]☆ ░░▓█sk8 rUllZ█▓▒░░
szal oké a játék,meg minden,de...
miért van az,h fel-le akkor megy,ha a jobb oldali analog kart jobbra-balra huzom,és miért akkor megy jobbra-balra,ha a bal oldali analog kart fel-le tolom?
másnak is volt esetleg ilyen problémája?
fogalmam sincs mivan itt!
haha
ha ráugrasz a tüzkörre, akkor dobbant rajtad egy nagyot, biztos van vmi jelentösée. amúgy én is ott tartok.
egyedül egy ajtó van amit tüzburok vesz körül és azt irja hogy táncoljak meg forgolódjak de nem értem mi ez...!
légyszives valamit mondj róla mit tegyek!
haha
az elég szemétség h nem ment egy föellenség elött...
meg az is érdekes h nincs exit a fömenüben<#idiota>#idiota>
Miért lesz egre drágább a hülye életerõ ital, egy csomót rápazaroltam cerberuszra most meg nincs pénzem újat venni mert marha dárga.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
tény,h még a tomb raider 2nél én is megrühelltem a müfajt (TPS), viszont a PoP sokat hozott a kedvemen az ilyen stilusu játékoknál...
nameg lehet,h a közelharcot jobban kedvelem,mint azt,h "ki tudja messzebbrõl kilõni az ellenséget" 😄
mind1... aki nem tud bánni a gamepaddal, az fikázza csak...
ami jo játék,az jo játék...
a fahrenheitet se tudták sokan használni, fikázták is anno (én is)
aztán játszottam,és játszottam,és megtetszett, pedig az mégcsak nem is TPS 😊)) csak meg kell tanulni használni a rohadt gamepadot.
ennyi a véleményem, és sztem igenis hiányoznak a PCrõl a PS-játékok.
(bár a tekken + a mortal kombatok miatt veszek PS-t,de ez már más tészta) 😊
sztem 1 PS átiratnál nem biztos,h a látvány a lényeg... inkább az,h mennyire nehéz letennie a controllert az embernek éjjel,amikor már tudja,h másnap hajnali 4kor kel,h odaérjen meloba 6ra) 😄DD
még mindig szivesen játszok az ONIval,akármennyire is '90-es játék, vagy akár a PoP-pal,akármennyire is fikáztam is anno 😄 (bár tény,h a PoP 2-tõt inkább kihagyom,mer az vmi ultragagyi) 😊
bocs,ha OFFoltam,megprobáltam játékhoz kötni a mondandóm...
ha nem sikerült,legközelebb priviben cserélünk eszmét 😊
bár tény,h ebben vhogy nem igazán sikerül mindig ugy az irányitás ah én akarom, dehát ez van... majd beleszokok a trükkökbe 😊
most annál a denevéres csajnál vagyok elakadva, lõfegyverek szart sem érnek, és nagy ritkán lehet csak sebezni pár másodpercre, de addig is fél életemet leszedi😞
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
arra már nem emlékszem, hogy a pályákon lévõ szobroknál is tudsz-e variálni de nagy esély van erre is 😊
Nem jövök rá mi a titka!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
egyszerre csak két fajta lehet nálam?
sztem pont az ilyen játékok hiányoznak PCrõl... mondjuk 1 év alatt bele lehetett vna pakolni 1600*1200-as felbontást, vagy valami, nameg az se ártana,ha rezegne a gamepad 😛
bakker... még az õsrégi '90-es évekbeli ONI alatt is rezeg, nem vágom,h a mai átiratoknál mé nem 😞((
(ennél se)
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
PS3 ID: kolb@szman
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
Tudtommal mindig valamivelo kevesebb feltöltést szabad engedni mint ami neked a maximum,hogy téged az ne lassitson.