2320
  • GoKu x
    Amugy virgil az szedi ám szét az ellnet, eszméletlen milyen gyorsan haladok végig a mapokon.
  • GoKu x
    thx közbe rájöttem
  • berlinboy6329
    Az könnyű.A Lock-on-nak hatalmas ereje van.Néhány tipp:

1.Lock-ont erőltesd,Nem kell mindegyik támadásnál használni,de jó.
    2.A Cerberus legyen nálad mert váltogatni kell a fegyverek közt.Cerberus a pirosra jó,a Rebellion a kékre.
    3.Ki kell ütni a kezükből a kardot,ezt legjobban a Cerberussal teheted meg.A Revolver technikjét alkalmazva(Lock-on szükséges).
    4Ajánlatos a pisztoly tüzerejét növelni,mert hamarabb végzel
    5.1Xrre próbáld sebezni őket.Nem baj ha az 1iket hamarabb megölöd,és a másik csatolja a két kardot,de annyi élete leggyen hogy ugrálás közben le tudd lőni,mert másképp nehéz lesz.

Asszem ennyi.Miután beállítottam a best bill beállítást,azóta már a Stylish!!!-t is röhögve érem el.
  • berlinboy6329
    Pedig onnan húztam le.
  • mikusmate
    Torrentről szedted? melyik oldal? mert isohunton nem seedelték, legalábbis úgy ládttam...
  • Shep
    hogy lehet a két hülye kapuőrt megölni, mikor már csak kb 2 cm-nyi életük van akkor bekeményítenek és nem tudom őket sebezni.
  • ThugEdge
    indíts új gémet és ott már választható vergil
  • GoKu x
    Játékbeli zene amit leszedett asszem, vagy ha nem játékbeli de az biztos h zene.
  • dante3
    Szerintem zene!
  • Fresh Duke
    Az milyen játék?
    Ha jó akkor megnézem neten.
  • berlinboy6329
    Én leszedtem.Nekem megvan.3 CD-s.
  • mikusmate
    Nézegettem torrenten, de nincs seedelő ember :( Nagy kár, pedig tényleg jó lenne...
  • CUCLI
    valakinek nincs meg az ost? :)
  • GoKu x
    még nem toltam virgilel me ahogy végigtoltam kiléptem szinte, csak meg akartam nézni elötte h hol lehet kiválasztani virgiilt nem találtam és kiléptem. azota se néztem+. sza ha tod ird má le me ameddigre én megtalálom sztem 20perc lenne a menübe
  • ThugEdge
    és vergilt is végig vitted már?én most kezdtem vergillel,kicsit még bohóckodtam dantevel az extrában,de sztem vergil isten,mondta itt vki,hogy béna,sztem egyáltalán nem
  • berlinboy6329
    Ha már a kutyánál Lakadsz mi lsez később?Végre megcsináltam a szíveset.

Egy jó tipp:miutám beraktátok azt a latin nevű gömböt,és felodódik a zárófal.Na ilyenkor a BAL oldali szívet támadd,jobban járesz hidd el mert ha a jobb oldalit támadod,akkor a főszív lézernyalábot lő,de a másik elszívja a fontos ZÖLD Orbokat.Ha viszont a bal oldalit ölöd meg "kihányja" az orbokat,viszont lila plazma gömböket is lő a lézer mellett de így is jobban jársz.

U.I.:Áldom a Lock-on-t meg a gyors fegyvercserét.Mostmár 1 csettintés és elérem a maximális szintet az akrobartaharcbamn,a Stylish!!!-t. Fincsa.
  • GoKu x
    ÉS végig toltam a gammmet. NAon kira, kicsit húzos a vége.
  • GoKu x
    Lövöd, elgurulsz, elugrasz a arámok ill. denevérek elöl aztán üsd vágd. Én így csináltam meg.
  • dante3
    Valakinek sikerült már megölni a denevéres vámpír csajt?
    Nekem sehogy sem jön össze!Van valami titka a kinyírásának?
  • galler
    uh rezzenéstelenült akartam írni.
  • galler
    Nálam rezzenésmentesen fut : 3 GHZ Cpu 6600gt 1giga ram

Nemtom leverni ezt a hülye ebet :D de majdnem sikerült most is. :P
    Egyszer sikerült levágnom az egyik fejét! :D
  • Gabe18
    Nem tudom de érdemes lenne megpróbálni...
  • berlinboy6329
    Nem.Mennyit segítene rajta ha az lenne fent?
  • galler
    Én a PoP-ot is sokkal jobban tudtam irányítani bille-el :P Nem fekszik nekem a gémpad
  • Gabe18
    Videókártya driver új van fent?
  • berlinboy6329
    Pipa mind2 de semmi,sőt az N-nel változik át,pedig világosan elpofáztm nek hogy TÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!De nem érti.Szar.Most a 3 szívnél vok az a legszabarabb.Kurva gém akad mint a szar,pedig 2-3Xx jobb gépem van mint a min konfignak.Nincs hozzá vmi peccs?
  • Afe
    csak az első vergil elleni harc után tudsz átváltozni, és minimum 3-as szintre fel kell tölteni.
  • berlinboy6329
    Épp azért írtam a T-t mert nekem oda van berakva és az N az a Lock-On.
  • ThugEdge
    vki 1169-re?
  • tzugh
    talán ha az N gombot nyomnád akkor jó lenne mert az van alapból beállitva, amugy a 7. pálya után tudsz csak átalakulni
  • berlinboy6329
    Miért ilyen szar az a démonná változós mód?Hiába nyomom azt a kibaszott T-t faszt se csinál.Vmi 5let?
  • ThugEdge
    viszont ha veszel gamepadot,mindenképpen vedd elő újra a princit,meglátod sokkal élvezhetőbb,én is pont a 2 trón miatt vettem,mert billentyűzettel az előző részeknél az ideg megbaszott,de mivel az első kettőben bent vannak így döntöttem(első splinter-ha érdekel vkit:)))
  • berlinboy6329
    Én nekem tök mind1 10 perc után már lockon-nal akarom szétverni az ellen,meg a felakarom magam lőni a levegőbe meg ilyesmi.Gémpaddal se lenne más,de ez a beles pálya nagyon elvont.3 szív és lőni is tud. :DD nagyon béna már nem azért.Nem erre számítottam,hanem arra hogy ott dobog,kis harc aztán meg rajzolok rá Z betűt de nem úgy sült el a dolog.Kiderült még az is hogy bélférge van nekie.Nem kéne minden sazt összezabálni.Majd megnézem a WT videket és majd lenyomom,de bár ne akadna.Hiába 2X túlteljesítem a mint mégis akad mint a kaki.VMI peccs nincs hozzá vagy egyéb repaárló cucc?
  • mikusmate
    Én is így futottam neki, hogy leverem... aztán fordítva sült el a dolog :D Pedig már közel volt nagyon... nem sok hiányzott a haláláig, de csak kinyírt a szemét... Sebaj, addig ütlegelem amíg egyszer csak meg nem pusztul.
    BTW... én nem használok gamepadot, sosem használtam, de ezen játék kapcsán erősen elgondolkodtam, hogy kellene... Számomra egy rémálom az irányítás. Bár ebben lehet annak is szerepe van, hogy TPS-ekkel keveset játszottam, főleg ez a játék számomra új, mert konzolon nem követem a játékokat, úgyhogy ez is teljesen az újdonság erejével hatott nekem. De azt azért el tudtam volna viselni, ha egeret lehet használni a játékban az irányításhoz, meg a harchoz (Prince of Persia-hoz hasonlóan).
  • ThugEdge
    néztem a stuckgameren a dante 20-as ucsó videot és ott a pali Beowulfal ugrál virgil fején,na azt,hogy kő???tart má ott vki?vagy aki ps2n nyomta(gamepaddal tolom)
  • galler
    Én is a kutyánál tarok legközelebb biztos leverem :D
    Nem is olyan nehéz billel játszani eddig. És abba se vagyok biztos hogy gamepaddal jobban menne. NEm éppen gampadra született a kezem :D.
  • mikusmate
    THX! Akkor majd próbálkozok :)
  • berlinboy6329
    Én síkhülyén mentem neki,mégis szétszedtem.Én úgy csináltam,hogy tricksterbe,igaz semmi style actiont nm használtam,csak odamentem és addig vertem míg felfordult.Először a jobb lábát cspkodtam,aztán megtem a fejéhez,mindig pattogtam a támadások elől.Az első pár perc még könnyű aztán amikor a jkégcsapok esnek le,meg amikor kiugrik az már szopósabb,akkor gurulni kell meg jó messzire menni és tömni ólommal.A lényeg hogy a fejét támadd szedd le róla a jeget és üssed.Fél életnél kb újrafagyasztja majd magát szal észzel.Ajánlom a swordmastert mer ott defaultol L gombbal is üt.Felszerelés alatt nem tom mit értesz,kard meg duál pityu és kész.Élettöltőről meg fingom nincs hol vn az.soha nem használtam.Kutyát ha lenyomtad már csak nehezebb lesz(5. pálya pl.)De a szenvedésed ára 1 mweglepetédss lesz.Majd meglátod mi azt. :)
  • mikusmate
    Hi!
    Tudna valaki valami segítséget adni, hogy hogyan érdemes nekimenni a 3. pálya végén lveő jégkutyának? Mármint stílus, felszerelés, meg élettöltő cuccok stb... Próbálkoztam már vele, de nem nagyon ment eddig, a végigjátszásban levő csávó, meg túl jól nyomja ahhoz, hogy követni tudjam :D
  • berlinboy6329
    Ja,de csak 3-at és az 1ik az erhájk ami nem támadás.