2320
-
#1320 Szerintem az unleashed mert nem volt crack hozzá.Azt külön szedtem.Mellesleg megvannak a játék zenéi.AZ ÖSSZES. -
#1319 jaaa meg a átvezetőanimáciok nincsennek ha vergillel mész. -
#1318 mondjuk annyira en mis néztem h kivel harcolok -
#1317 dante ellen kellet nyomni de ugynaazoakt csinálta mint vergil. -
tzugh #1316 constantin melyik verzió? az unleashed +reloaded crack, vagy rendes reloaded az egész? de ennek ellenére probáld meg ujrarakni -
#1315 Kössz hogy meghallgattatok.#1309 -
#1314 És most Dante-val kell harcolnod amúgy?D vs V volt eddig és most te vagy Vergil,most Dante ellen kell nyomni? -
#1313 nekem most vergillel most jön a 11. -
#1312 Legalább 1 negyedet.Vergillel szenvedek most. -
#1311 nah akko csak megcsináltad. a holy az téeg sokat visz mi? -
#1310 Áháháháháhááá.Köcsög dög.ÁÁÁ elbaxtanmn rá 2 holy watert,de rudrával is lenyomtam voln.És ami utána az a pálya isten.Amikor megy le folyamatosan az életem,és írtani kell.Áhhh.Legnagyobb.Most voltam a lónál,hát az de béna volt.2.ra lenyomta,1.ben még csak kitapasztaltam.Loál.Legkönnyebb volt.Most ez a kurv@ Vergil idegesít az állandó mortál kombatozásával,én meg szart se tok vele kezdeni.Loálo.,Majd lesz valahogy. -
#1309 Hy.Lecrackelem a játékot de nem történik semmi és kiírja hogy a dmc3 exe hibát észlelt ezért leáll.Mi lehet a baj.Valaki válaszoljon legyenszives. -
#1308 a végére van irva h svagy L. -
#1307 én nem tom h én találtam e de szinű igen. asszem vmi devil valami a neve. a kicsi az "s" a nagy, ami teljesen visszatölti a hp-t az meg az "L". -
#1306 Azt is ott lehet használni,mert azon a pályán találtam 1et. -
#1305 elöször is venni kell életet az item menüpont alatt. a legelső egy kicst növeki a második asszem meg teljesen ami van. Ha megvetted akkor játék közben megnyomod a UP billentyű(tod felfele nyilat) és ott lehet tölteni. Lehet venni hollywatert is az nahyon drága de ha veszel és alkalmazod a szörnynek a hp-jét biztos leveszi, nem is keveset. -
#1304 Életet hogy lehet tölteni?Azt akartam,sak Lfelejtettemodaírni. -
#1303 kp= kispisztoly -
#1302 Hogy?mivel? -
#1301 Igazábol semmi extra swordmaster-be legyél ez fontos.Én pl a szeles és tüzeskardot ajánlom hozzá. Nah sza: állandóan lödd kp-val ha nem ütöd. Amugy téeg semmi estra csak egy folytában ugorj elé és üsd vágd az default: L-el. Ha meg átváltozik oylan macska szerüságá vagy mié akkor meg kerüld ki azokat az izéket amiket rád küld. Mesziről mindig lödd kp-val. kb ennyi. én se csináltam semmi extrát. Ha meg fogyoban van a hp-d akkor meg töltsd fel. -
#1300 Bazme,ember vagy te?Ezt nem lehet megcsinálni!! -
#1299 Ez olyan Robbanó lövedékeket lő nagy erővel.1 lövés kinyír 1 színes élőlényt. -
#1298 hmmm... na szal...
jo ez a spiral nevü karabély? :DDD
vagy ne is akarjak vele lüüüüni? :) -
#1297 :D nah kész is. -
#1296 Neke aztán könnyen megy. :D
áhh,várjá' rácsapok kettőt,megdöglik,oszt leírom. :D -
#1295 nah akko pill kinyirom és leirom -
#1294 pill....11.ÁÁ,elbaxtam.Azt hittem 12.,de 11. pálya. -
#1293 Vagy 11? -
#1292 12. -
#1291 Azaz. -
#1290 csak mondmár meg hanyadik pálya ez mert akkor még1x kinyirom azt megjegyzem mit csinálok, azt leíom nekd -
#1289 jaa asszem vágom melyik.. az amelyik iylen nem si tom szárnyakat ereszt meg dobbant a földön 1 párat azt ilyet ketreceket dob oda vagy miket. -
#1288 Mind1 mit csak vki írja le hogy kell megölni.Ló később lesz.Va 1 baszott nagy terem,a végében vmi világít 1 asztalon,venném fel,de mielőtt odérek,leugrik vmi nagy dög,intro,aztán meg nem tom elgyepálni.Walthrough szerint Beowulf,de nem írja le hogy lehet megölni.Le tudod te írni? -
#1287 a 12.pályán vmi lovat kell kinyirni ha jol tudom, vagy tévedek? -
#1286 Én nekem az kell a 12.-en lévő köcsög buzi.LKi se lehet nyíírni. -
#1285 Ez a beállítás elég szar szerintem, és ha átállírom nekem akkor v.mit kkír. hogy nemtetszik neki, azt vissza kell változtatnom.:(:(:(
Meg nálam, a kombóknál azt írja ki, hogy a 6-ost nyomja folyamatosan, azt a joysitkkal csináljam ezt..... Van gémpadom, de fel se ismeri, és azon nincs joysik. :'(
Nincs v.mi. hogy ezek kiküszöbölhetők legyenek?
Meg mikor mentetek, nektek is a pálya elejéről kell kezdenetek? -
#1284 Hanyadk pályán van az a boss amelyiket nem tod kinyirni??
Megnztem a 12-t de az 1 másik boss. -
#1283 Kár.12. pálya. -
Gabe18 #1282 Nem mert ott én nem tartok még... -
#1281 Az utána lévő bosshoz is tudsz ilyet írni nekem pls?