Devil May Cry 3 PC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Afe
ahhoz képest, hogy te indítottad a topityot nincs vmi nagy szerencséd eddig a gameval 😛

Hát ha nagyon kell a rapidshare.de-re felrakom,de csak ha nagyon kell,mert lassú a feltöltésem (16 vagy 18),na meg ha rapidról le is tudod szedni...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Szerintem ez itt eleve PS2-es videó,tehát ott a futásal nem lehet gond.Hogy milyen pc kell neki azt nézd meg a readme-ben.
Nekem AMD2500+, 1giga ram,6600GT és 1024-ben teljessen jó.

A kombókat leirja a játék,amiket már tudsz te is használni.Ezzel a videóval az a baj,hogy nem biztos hogy aki játsza az elsõre viszi végig,igy lehet már olyan mozdulatokat is alkalmaz,amit elsõ végigvitelnél te még nem tudhatsz itt az elején.

Davidus
a reloaded féle verzió 26-os filet nem töltené fel valaki valahova?😊

V9ykn8_TZL0

berlinboy6329
Lenne pár kérdéem,pontosabban 2.

1:Milyen gép kell a gémhez,mert nekem úgy akad mint a szar,itt meg csakúgy suhan.

2.Hogy lehet ilyen kombókat csinálni?(milyen stílus és néhány kombinációt ha leírnátok pls.)

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Lementeni nem tudom,de hagyd egy kicsit,aztán nyomkod a play-t,elinditja.

berlinboy6329
Nem lehet lmenteni?Meert Windóz média páljör az xar lejáccani,mert nem tom mennyit töltött le és mikor indíthatom el.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

berlinboy6329
By The Way=1ébként.

De hát végképp nem megy itt a végigjátszás videó,lentebb már belinkelték.Megnézed a pályát aztán kész.

GoKu x
BTW? ez minek a rövidítése. bocs a láma kérdésért, ha megmondod biztos ez lessz a reakciom h: jaaa tényleg.. 😊

berlinboy6329
Fasza rz csak legyen 24 ujjad.😊Sok gombot kell használni,de BTW nagyon ászoss.

hát most kezdtem el szedni, mert otm h konzolon faxa gém, de biztos pc-n is, ha ennyien toljátok. majd meglátom.

Davidus
wanadoon még mindig szar a 26-os file?

V9ykn8_TZL0

Nézz meg PS2-es képeket,szinte egy az egyben ugyanaz.Csak a felbontást tudod állitani,más grafikai beállitás nincs.

Bence94
helo mutatna valaki egy két ingame képet maximális részletességgel.csak azért kéne mert nem tudom milyen a gém.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

GoKu x
Lehet, mindenesetre nálam biztos jobb vagy, de hát a gyakorlat teszi a mestert<#vigyor2>

Mert azt hozzátenném hogy a NORMAL szint végigjátszása után lesz még 2 nehezebb fokozat.Nem részletezném hogy azok már milyenek...De van aki ugy is megcsinálja...
Én az 1-et normálon végigvittem,HARD-on asszem 4-5. pályáig birtam.

Áááá,én is kezdõ vagyok még bõven,csak mondjuk én régen végigvittem az elsõ rész még PS2-n,igy néhány alap dolgot tudok,meg nem lepett meg a nehézsége.
De pl. itt az SG-n a konzolos DMC3 topikba érdemes beleolvasni,na ott valóban volt egy-két durvább játékos ahogy elnéztem.

berlinboy6329
Sztzem a Gold meg a yellow közt semmi különbség sincs.mkindig elõröl kezdem a mapot.

Csibe001
Sziasztok, lehet láma kérdés lesz de ha nincs analóg kar a gamepad-on akkor nem is tudok jáccani gamepad-el?Ill hol tudom az irányítását beállítani, mert csak a gombokat láttam a controls/gamepad-nál. <#szomoru1>

GoKu x
ezt az oldalt meg csak ajánlom mindenkinek me szinte mindig találsz az adott játékhoz bármit.

GoKu x
ha vkinek nagyon nem menne itt egy link:
http://www.gameburnworld.com/dl/dl2/dl.php?file=DevilMayCry3SpecialEditionPLUS4Trainer.rar
de csak akkor ha téleg nem megy me csunya dolog ilyen segítségével jáccani.
amugy trainer ha vkienk nem esett volna le <#vigyor2>

berlinboy6329
THX.

GoKu x
asszem: space 1folytába nyomd közbe menj az ellen fele és nyomd a "j"-t.

berlinboy6329
Trickster?Megnézzük.THy.A f éloldalas pörgõs kombó az melyik gombok lenyomásával érhetõ el?BTW én is Cerberussal zúzom.Ja,és az életnövelõt hogy?

GoKu x
Gabera hallgass ahogy elnézem õ vágja itt a legjobban a gamet. Tisztelet a kiv. 😊

Pedig szerintem a Trickster a legjobb ott,már ha megvan vele az a képességed amikor Dante a levegõbe ugorva "odébbugrik".Mert ezzel a legnagyobb bajt el tudod kerülni,azt amikor a levegõbõl ráduganak.Amugy én a Cerberus fegyverrel csaptam õket.Van egy olyan mozgása amikor felugrik,és féloldalassan pörög a levegõben.Ezzel elég jó arányban ki lehetett ütni a kardot a kezülbõl,aztán amig szenvdetek addig gyilok.

GoKu x
szerintem is szar, én is beszivtam. 😊

Shep
na de jó akkor elkezdem elõrõl az egészet, mert elég szar hogy ha meghalok mindig elõrõl kell bohóckodni

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

berlinboy6329
Reméltem hogy van ilyen,de nem tuttam.Bár akkor se tudnám megcsinálin mert a másiknak szinte full élete van.mivel lehet BTW életet tõtenyi?

GoKu x
a yelowal ujra kell kezdeni a mapot a goldal nem. asszem 😊

berlinboy6329
Ja,és hogy milyen ugrás,ütés kombókkal szedi a legjobban az életét,és mi a legahatásosabb dolog.

Shep
Na most mi van akkor mi a gold meg mi a yellow?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

GoKu x
de remélem tudtad h lehet életet tölteni??

berlinboy6329
Én mindenhogy próbáltam,az 1. vel semmi bajom,csak ahogy írtam,a másik nagyon pipa lesz meg Soungoku hatalma lesz neki és a dupla kardával levágja a full életes fejem.Az lenne a kérdés,hogy melyik a legjobb stryle hozzá?Elõször az alap Tricsterben mentem,aztán váltottam swordmasterre,na az naon bejött,az L-el is capja rendesen,aztán gunslingerben mentem,ottz nyomtam le a leggyorsabban,de azrán a kék az mindig leszed a dáböl bléggyével.Nem tok rá ellenszert.

Hát akkor neked kell tudni.Probálj menteni játék közben aztán nézd meg mi történik ha meghalsz.

GoKu x
nah szaa vmi iylesmit makogott nekem, ne mtom mennyit segit de leirom: van olyan benne mikor elszaladnak a, támadnak aztán elszaladnak, nah olyankor lödd õket ezerrel a levegõben aztán közelharvba pedig vhogy ugy kell h amikor összecsaptok akkor lerogy az ellen és akkor üsd vágd ahogy tudd. nah ennyi kb ezt irta reméelm tudtam vele segíteni

berlinboy6329
Goldon megyek.

Hát a yellow-ot választva az elején elölrõl kell menni...

GoKu x
Gyorsan mekérdem havert az ps2 buzi azt majd megmondja nekem 😊

berlinboy6329
Hajj,pedig már a map végén voltam.Minden esetben elõlrõl kell kezdeni miután kiléptél vagy l lehet menteni útközben is?Vagy legalább csekkpojntnál?

GoKu x
Bocsi még ne mtartok ott csak tudom h kell megcsinálni mert láttam ps2-n. De vki csak megírja.

köszi

gamerboy91
Jó akkor normálisan kérdezz és a topic többi hozzászólója normálisan segít rajtad.

Megpróbálod legözelebb így csinálni?

berlinboy6329
Én nem mondtam 1 szóval se hogy nem tetszik,sõt kurva jó,csak kurva nehéz is némely rész és most jól felb@xott,mert nem tom megcsinálni.Kéne vmi jó tipp.

gamerboy91
Na légyszi ezentúl mellõzd ha hasonló megnyílvánulasid ebbe a topicba!!!!

Attól még hony neked nem teccik másnak nem kell a kedvit elvenni a gémtõl!

És mégvalami: A Capcom az egyik LEGJOBB feljesztõ brigád...

berlinboy6329
Azt hogy a legjobb?

GoKu x
úhy próbáld elintézni õket hogy mind2nek az élete kb mindig ugyanannyi legyen. pl: ne nyird ki a tüzeset mert erõsebb lessz a másik, ugyan ez fordítva. Kb 1szerre nyird ki mind2-t.

berlinboy6329
Hát ez a sz*r!! ki a faxom terevezte ezt a gémeeett?, ÁÁÁ!!!!

Na,szal ott vok a két kis gecó boss-nál és nem tom megcsinálni,a tüzessel semmi bajom a olyan csíra h a Cerberusos jég fegyveremmel hazavágom,de megmarad a kék rohadék és az 1esített kard ellen semmit nem tok tenni.Lement a életembõl 2 centi,és még így is 3 csapásból Lintéz.Help?

GoKu x
én is yellowon nyomom,de nem szándékosan hanem véletlen mentem arra+ normal én is. Amugy meg laza játék 😊