2320
  • constantin
    Szerintem az unleashed mert nem volt crack hozzá.Azt külön szedtem.Mellesleg megvannak a játék zenéi.AZ ÖSSZES.
  • GoKu x
    jaaa meg a átvezetőanimáciok nincsennek ha vergillel mész.
  • GoKu x
    mondjuk annyira en mis néztem h kivel harcolok
  • GoKu x
    dante ellen kellet nyomni de ugynaazoakt csinálta mint vergil.
  • tzugh
    constantin melyik verzió? az unleashed +reloaded crack, vagy rendes reloaded az egész? de ennek ellenére probáld meg ujrarakni
  • constantin
    Kössz hogy meghallgattatok.#1309
  • berlinboy6329
    És most Dante-val kell harcolnod amúgy?D vs V volt eddig és most te vagy Vergil,most Dante ellen kell nyomni?
  • GoKu x
    nekem most vergillel most jön a 11.
  • berlinboy6329
    Legalább 1 negyedet.Vergillel szenvedek most.
  • GoKu x
    nah akko csak megcsináltad. a holy az téeg sokat visz mi?
  • berlinboy6329
    Áháháháháhááá.Köcsög dög.ÁÁÁ elbaxtanmn rá 2 holy watert,de rudrával is lenyomtam voln.És ami utána az a pálya isten.Amikor megy le folyamatosan az életem,és írtani kell.Áhhh.Legnagyobb.Most voltam a lónál,hát az de béna volt.2.ra lenyomta,1.ben még csak kitapasztaltam.Loál.Legkönnyebb volt.Most ez a kurv@ Vergil idegesít az állandó mortál kombatozásával,én meg szart se tok vele kezdeni.Loálo.,Majd lesz valahogy.
  • constantin
    Hy.Lecrackelem a játékot de nem történik semmi és kiírja hogy a dmc3 exe hibát észlelt ezért leáll.Mi lehet a baj.Valaki válaszoljon legyenszives.
  • GoKu x
    a végére van irva h svagy L.
  • GoKu x
    én nem tom h én találtam e de szinű igen. asszem vmi devil valami a neve. a kicsi az "s" a nagy, ami teljesen visszatölti a hp-t az meg az "L".
  • berlinboy6329
    Azt is ott lehet használni,mert azon a pályán találtam 1et.
  • GoKu x
    elöször is venni kell életet az item menüpont alatt. a legelső egy kicst növeki a második asszem meg teljesen ami van. Ha megvetted akkor játék közben megnyomod a UP billentyű(tod felfele nyilat) és ott lehet tölteni. Lehet venni hollywatert is az nahyon drága de ha veszel és alkalmazod a szörnynek a hp-jét biztos leveszi, nem is keveset.
  • berlinboy6329
    Életet hogy lehet tölteni?Azt akartam,sak Lfelejtettemodaírni.
  • GoKu x
    kp= kispisztoly
  • berlinboy6329
    Hogy?mivel?
  • GoKu x
    Igazábol semmi extra swordmaster-be legyél ez fontos.Én pl a szeles és tüzeskardot ajánlom hozzá. Nah sza: állandóan lödd kp-val ha nem ütöd. Amugy téeg semmi estra csak egy folytában ugorj elé és üsd vágd az default: L-el. Ha meg átváltozik oylan macska szerüságá vagy mié akkor meg kerüld ki azokat az izéket amiket rád küld. Mesziről mindig lödd kp-val. kb ennyi. én se csináltam semmi extrát. Ha meg fogyoban van a hp-d akkor meg töltsd fel.
  • berlinboy6329
    Bazme,ember vagy te?Ezt nem lehet megcsinálni!!
  • berlinboy6329
    Ez olyan Robbanó lövedékeket lő nagy erővel.1 lövés kinyír 1 színes élőlényt.
  • soulhunter
    hmmm... na szal...
    jo ez a spiral nevü karabély? :DDD
    vagy ne is akarjak vele lüüüüni? :)
  • GoKu x
    :D nah kész is.
  • berlinboy6329
    Neke aztán könnyen megy. :D

áhh,várjá' rácsapok kettőt,megdöglik,oszt leírom. :D
  • GoKu x
    nah akko pill kinyirom és leirom
  • berlinboy6329
    pill....11.ÁÁ,elbaxtam.Azt hittem 12.,de 11. pálya.
  • berlinboy6329
    Vagy 11?
  • berlinboy6329
    12.
  • berlinboy6329
    Azaz.
  • GoKu x
    csak mondmár meg hanyadik pálya ez mert akkor még1x kinyirom azt megjegyzem mit csinálok, azt leíom nekd
  • GoKu x
    jaa asszem vágom melyik.. az amelyik iylen nem si tom szárnyakat ereszt meg dobbant a földön 1 párat azt ilyet ketreceket dob oda vagy miket.
  • berlinboy6329
    Mind1 mit csak vki írja le hogy kell megölni.Ló később lesz.Va 1 baszott nagy terem,a végében vmi világít 1 asztalon,venném fel,de mielőtt odérek,leugrik vmi nagy dög,intro,aztán meg nem tom elgyepálni.Walthrough szerint Beowulf,de nem írja le hogy lehet megölni.Le tudod te írni?
  • GoKu x
    a 12.pályán vmi lovat kell kinyirni ha jol tudom, vagy tévedek?
  • berlinboy6329
    Én nekem az kell a 12.-en lévő köcsög buzi.LKi se lehet nyíírni.
  • Fresh Duke
    Ez a beállítás elég szar szerintem, és ha átállírom nekem akkor v.mit kkír. hogy nemtetszik neki, azt vissza kell változtatnom.:(:(:(
    Meg nálam, a kombóknál azt írja ki, hogy a 6-ost nyomja folyamatosan, azt a joysitkkal csináljam ezt..... Van gémpadom, de fel se ismeri, és azon nincs joysik. :'(
    Nincs v.mi. hogy ezek kiküszöbölhetők legyenek?
    Meg mikor mentetek, nektek is a pálya elejéről kell kezdenetek?
  • GoKu x
    Hanyadk pályán van az a boss amelyiket nem tod kinyirni??
    Megnztem a 12-t de az 1 másik boss.
  • berlinboy6329
    Kár.12. pálya.
  • Gabe18
    Nem mert ott én nem tartok még...
  • berlinboy6329
    Az utána lévő bosshoz is tudsz ilyet írni nekem pls?