2320
-
#1280 Van crack hozzá.Remélem tudtátok.Ha nem akkor link kell? -
Gabe18 #1279 Na ahogy én csináltam Normal fokozaton.Ami lényeg hogy vagy legyen Air Hike képességed,vagy Trikster stilusban menj,ha már ott tudod a levegőből odébbugrást.Pisztolyt is vidd,mert nagyon hasznos hogy ha elrontasz esetleg egy ugrást és már leesnél a földe,ha gyorsan elkezdesz vele löni nyersz a levegőben 1-2 másodpercet.
A legfontosabb hogy türelmessen kell csinálni.Azt a 3-4 féle támadását tanuld meg amit alapbol csinál,elég ha csak mindig elugrálsz,mindig mikor mond valamit már lehet készülni.Löni lőheted pisztolyal,annyit ér mint halottnak a csók,de mégis valami.A nyerő mozdulat szerintem az amikor Dante a kardal előre "becsúszik" ( előre+ellenfél befogás+ütés).Ezt alkalmazva és utánna azonnal elugorva lehet szerintem a legjobban a "védő denevéreit" eltüntetni.Az fontos hogy a csuszás után mindig azonnal ugorj el,mert jön az ellencsapása.Ha a denevérei eltünnek és középen szenved akkor lehe rácsapni olyan 6-8-at.(de villámgyorsan mert ha nem kezded ütni eltünik megint) Gyakorlatilag,ezt ismételgetve el lehet jutni addig amig már csókolni akar,akkor meg ahogy lentebb is irták lövés+ ha közel ér felugrás és arrébb menekülés módszerrel már könnyen kikerülhető.
Annyi a lényeg hogy ki kell tapasztalni mikor van annyi időd hogy a becsúszós támadást bevidd.Pl. amikor elkezd forogni a sakát tengelye körül,akkor már nyogodtan oda lehet állni készültségbe ,és amikor abbahagyta egyből becsúszós szúrás.De ellenpéda hogy mikor felmegy a szinpadra és az egész talajt beáramozza,neked pedig fel kell ugrani,akkor utánna egyből sose támadd,mert máris küldi az energiagömböket. -
Gabe18 #1278 #878-ban amit írtam az akkor micsoda? -
#1277 DX9-es kari kell nekie.Nem fog. -
#1276 Hy.Most töltöm a játékot és kérdezném hogy milyen gép kell neki?Egy gf2-n elmenne?Valaki legyenszives válaszolni mert erre a kérdésre még senki sem tette. -
#1275 A denevércsaj utáni boss,amit ha a fején megvágsz,elkezd rinyálni,meg csapkod össze-vissza.Meg ilyen koporsókat üt rám vagy mit.Dobbant 3-mat leereszkedik az a vmi aztán rámüti. -
#1274 őőő:)belezavarodtam,nemtom:)) -
#1273 ennek szárnya vanm és...megnézem hogy híjják.Mind1 Nevan,a denevér utáni boss. -
#1272 Ja,aszti hittem a denevérről beszélsz.Nem,nem küld rám. -
#1271 Ja,akkor kerülj el valamelyik szélre. -
#1270 Olyan mint ha fal közelében 2X ugrasz és a 2.nál ugrik még1et a falon,de az air hike akkor jó ha nem vagy falközelben,stzal duplaugrást tesz lehetővé. -
#1269 hát természetesen nem ácsorgok ott mellette,remélem egyről beszélünk,néha küld rád ilyen rácsos szarságokat,nem? -
#1268 Nem tom mitmond de ilyesmi.A tired az biztos benne van. -
#1267 you become tired :)
amugy mire jo az a bizonyos air hike? -
#1266 Köszi... ööö a pisztoly?? Huh... gáz van... Azokról teljesen elfeledkeztem és nem is fejlesztettem őket... ÁÁ! Semmi baj... megoldom... -
#1265 Erre mégh nem írtam taktikát:
1.Ha teheted menj hozzá közel,várd meg míg forog,ne menj bele a fekete körbe mer kapsz a pofádra rendesen.
2.Vegyél Aire Hike képességet mert kurv@ hasznos.Főleg a csóknál.
3.Ha áram alá veszi a talajt Air hike és lőjj.
4.Ha azt mondja how is it like!(Vagy mi a tököm)Akkor labdákat fog dobálni
4.Ha azt mondja you bikom tájörd,akkor ugorj el+air hike mert elektormos oszlopot emel és mikor leérkeztél készülj a lila labdájára,mert lövi ráds.
5.Az elektromos oszlopoknál menj szélre először olyan béna hogy lazán ellövi melletted,de aztán mozogj mer megjön az esze.
6.Ha lehet ne lődd messziről.Ha úgy látod,akkor menj oda és kaszabold mert ha 1x elkezded akkor röhög mint a fakutya,és összemegy.Ha eltűnik az összes denevér gyakja,asszem 2 v 3+3 ütést rá tudsz vinni,utána ugroj el mert sebezni fog.
7.Ha asszed eltűnik,vagy nagyon úgy tűnik,Air hike mert a földből tüskéket fog szórni.
8.Na, a vége:Ha odaáll a színpadra a hangfalakhoz,és jól be van borítva denevérekkel,várd meg míg el tűnik,akkor mozogjmert 1 kisebb robbanás következtében meg akar dönteni.Itt ne ugorj azonnal,mert így szoptam be hogy 3 lövés és vége,erre megszopott.Először nem megy olyan gyorsan lábon fuss 1 mp-t aztán airhike és lődd,amígy meg nem hal.4-5 X elég lesz.Ja és remélem Level 3-as a pisztolyod,mert akkor az igazi.
Na ennyi volt a denevércsajos Walkthrough Berlinboy módra. :) -
#1264 De jó! Valki nekem is tudna egy kicsit segíteni? -
#1263 benne :) pü ment :) -
#1262 Mondjuk, Te hogyan intézted el Nevant? -
#1261 Valaki tudna tanácsot/-kat adni? -
#1260 Aham... De én mosz Nevannál tartok ott kellene a segítség. -
#1259 Akkor te még nem tucc semmit maj a11 mapon lesz a nehéz cucc. -
#1258 de az xart se ér.Mit csinálsz mikor átmegy bikába?Meg amikor csapkod össze-vissza? -
#1257 Hm? -
#1256 Jah és még egy kérdés: Vergillel csak akkor lehet meni, ha Dantéval kivégeztük az easy szintet? -
#1255 Gabe Te gondolatolvasó vagy?
Komolyan, én is ő nála tartok és nem tudom legyőzni. Ha nagynehezen eljutok odáig, hogy már csak egy támadást kell indítanom és meghal, addigra már nagyon kevés az életem. És akkor meg odajön hozzám és átölel vagy mit csinál és azonnal kipurcanok. Valakinekvan valami hatásos taktikája ellene? Hogyan kell őt megölni?
Szégyen, hogy eddig mindenkit meg tudtam ölni és pont egy nővel nem bírok el. Komolyan, még Vergil hozzá képest pite volt, na és a Cerberus... Mindenki azt mondja, hogy ő a legnehezebb az összes közül. Hát szerintem nem, ugyanis Nevan=denevérnő eddig a legnehezebb!!! -
#1254 én úgy csináltam,hogy mindig megpróbáltam megcsapni arcon,mert akkor elkezd sírni:)és lehet verni egy kicsit,vagy még nekem bejött,ha a hátát maszíroztam kardlappal:)) -
#1253 tudod a szokásos,kifigyelni a taktikáját,de amit nem fogol látni:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mikor úgy tűnik,hogy szenved a földön,meg elkezd kergetni,ilyen teátrálisan,nehogy odamenj hozzá,mert lesmárol és úgy leszopja az életed,hogy még -
Gabe18 #1252 És a 9. pályán azt a denevér nőt nem tudom lefektetni (őőő...rossz az aki rosszra gondol ),bár most kialakult bennem egy elképzelés a dologra.
De ez az örökös pályaújrakezdés...De legalább a gyűjtött red orbok megmaradnak ha lementem,igy legalább lassan gazdag leszek... -
#1251 A 11. pályán azt a rusnya fögöt hogy kell legyőzni?olyan mint vmi bkia,neked ugrik,üt meg van neki szárnya meg ronda,mint a bűn. -
#1250 ha már vergillel toljátok tegyétek úgy a gombkiosztást, hogy a kis lőhető kardjait folyamatosan tudjátok nyomni és közben kombózni is tudtok,na az hent a javából,ezt a stuckgameres videókból lestem ki,isten -
#1249 Battle 1
Battle 2
Cerberus Battle
Devils Never Cry (Staff roll)
Ezeket tom adni.Benne van ami kell?
-
#1248 Miért?az milliószor könnyebb.Akéket ...6X próbáltam a balt 1X és az sikerült. -
#1247 Akkor felkötöm magam,mert akad. -
mikusmate #1246 Az nem hiszem hogy baj, mert én is unleashed-et használok reloaded crack-kel. -
#1245 9.nél abbahagytam,mer regeltem c6re,és oda kéne angolt idéznem
a trailer zenéből (devil never cry - kéne, csakhát annyira perfekt nem vok angolbol,h a basszus gitár mögül kiemeljem a szöveget) :(
amugy mondom,h csicska volt :P
most nemtom mi vár rám,de istenkirály hiper szuper extra májer a gééém :DDD
már tom,h mi miatt veszek PS2-t,mer arra a fos konzolra csak ilyeneket dobálnak ki + tekken + mortal kombat + egyéb finomság, amit a PC-sek nem élvezhetnek :(((
jaaa,amugy aki csicska, ölje csak a bal oldali "mellékszivet" :DDD
perme szereti a kihivásokat :)
nahhh, izééé...
ANGOL sndtrk-szövegre senki nem tud semmit,hol találom? :(((
-
#1244 Ha még nem csináltad meg:#1185 -
#1243 Ez mekkora volt!!!Észrevettem vmi.A 11.páylán 30 FPS volt és voltak szörnyek,körbejártam mindent minden helyen 31 FPS volt.Miután kinyírtam a ké nyíl lövőket,leesett 18-ra.1024-ben és 800-ban is ugyanannyi az FPS.Mereven áll,meg sem mozdul még 640-ben sem.Miértz van ez a marhaság?Talán a crack miatt?Mert unleashedet használok Reloaddal. -
#1242 nahh, sikerült! 2.ra csak lenyomtam az apátlan kék ruhást :D a szives csicska volt, amikor lézerezett, csak ugrottam 1et,és löttem 1000L,h ne essek le,amig lézerez :DDD
viszont volna 1 iszonyu naaaaaagy,mondom NAAAAAGY KÉRÉSEM
szal jo ideje megvan az OST...
nade...
szükségem lenne az ANGOL szövegre,mer nem találom sehol :(((
az oké,h az OST mellé be volt szkennelve a japán szöveg,de az nem ér semmit :DDD
tud vki segiteni? -
galler #1241 Vagy talán egy windows reinstall segítene.