Devil May Cry 3 PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
PS3 ID: kolb@szman
☆[̲̅M̲̅][̲̅i̲̅][̲̅m̲̅][̲̅a̲̅]☆ ░░▓█sk8 rUllZ█▓▒░░
jártam én már minden ajtonál,mindenhova leestem 5x is, de akkor se találom abbol a terembõl kimenve, aminek a közepén világit vmi,és aztán fel kell sétálni a lépcsõn az ajtohoz ("ebbe" screenshot) 😞
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC
"YELLOW ORBS - The original orb from Devil May Cry 3 that will let the player
continue from the last checkpoint at the cost of a Yellow Orb.
GOLD ORBS - The new orb type that will allow the player to have an infinite
set of continues from the last checkpoint without using an orb
and will allow the player to start from the exact point of defeat
at the cost of a Gold Orb."
Tehát a checkpoint rendszeren változtat valamit.Gondolom a Gold-al nem kell mindig elõrõl kezdeni a pályát vagy valami ilyesmi lehet.
Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC
hameg bejutok a fogaskerekek mögé, ott ugyan van rács,de semmit sem lehet használni... screenshotot tudsz, h mit is keressek?
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
Elõre is köszi a választ
Ott vagyok,ahol van vmi hülye bohóc.Na lenyomtam,és azán passz.Elmentem vmi orbitáis nagy fogaskerékhez,beleraktam vmit,és megnyílt vmi átjáró.Az hol van?Mert én leugrottam és elõröl kezdtem,szal újra felmentem a fogaskerekeig,körülnézve mikndent,és útközben ráakadtam vmi szigonyra.Hmm.Gondolom ez abba a szerkezetbe való,ami felemeli a ketrecet.Visszamentewm a szobros terembe,beleszúrtam a szigony a szerezetbe,és kaptam vmi soul of steel-t vagy mit.Na és itt a bibi,hogy innen halvány fingom nincs hogy merre tovább.Tud vki segíteni?
Aki a reloaded verzió t töltötte le az please küldje át a .r26-os fáljt!
Msn címem: [email protected]
PLEASE!!!!!!!
Resident 4 meg szerintem a világ egyik legjobb játéka csak az a baj, hogy túl igényes lett a pc-s társadalom a grafikára pedig az nem minden.
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Talán ha kiprobálnád hamarosan rájönnél hogy egy csomó játékhoz összehasonlithatatlanul praktikusabb mint a billentyûzet.
óó..thx
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
http://rapidshare.de/files/24455382/crack.zip.html
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ez a topic a játékról szól meg arról hogy ha valaki elakad valahol akkor segítsünk rajta meg stb.
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬