Devil May Cry 3 PC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát 8 vagy 9 pálya nem tudom.De én mondjuk normal-on meg yellow beállitáson viszem,ugyhogy egy pályának jópárszor neki kell ugrani.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

A fejét kell ütni a kutyának leg1xübb ha beálitod a swordmaster stylet felugrasz és a style gombal ütöd

PS3 ID: kolb@szman

MimaSKATE
nem kéne vmi faQ vagy ilyesmi?😊

☆[̲̅M̲̅][̲̅i̲̅][̲̅m̲̅][̲̅a̲̅]☆ ░░▓█sk8 rUllZ█▓▒░░

GoKu x
Amugy te hol tartassz a játékban?

a jégkutyánál van vlmi külön turpisság vagy csak ütnivágni kell?

A 2. screenshot-on (ebbe) lévõ terem megvan?Hát ott van az is ahol használni kell...

soulhunter
az "itt használni." screenshotos termet ha beledöglök sem találom meg 😞
jártam én már minden ajtonál,mindenhova leestem 5x is, de akkor se találom abbol a terembõl kimenve, aminek a közepén világit vmi,és aztán fel kell sétálni a lépcsõn az ajtohoz ("ebbe" screenshot) 😞

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

De fent se lesz könnyebb... <#buck>

Mondom már nem esel le.

berlinboy6329
Lentre?<#wilting>

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

berlinboy6329
thx

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

berlinboy6329
Én is itt vok.De innen merre tovább?

Neked meg itt kell továbbmenni,már nem esel le. Kép

Tehát ha a fogaskerekeket beinditottad,akkor fel kell venni itt ezt a vasvillaszerüséget,és azzal visszamenni ebbe a terembe,és itt használni. .

Bocsesz.kösz.

Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC

Hát a konzolos fórumba ezt másolta valaki:

"YELLOW ORBS - The original orb from Devil May Cry 3 that will let the player
continue from the last checkpoint at the cost of a Yellow Orb.

GOLD ORBS - The new orb type that will allow the player to have an infinite
set of continues from the last checkpoint without using an orb
and will allow the player to start from the exact point of defeat
at the cost of a Gold Orb."

Tehát a checkpoint rendszeren változtat valamit.Gondolom a Gold-al nem kell mindig elõrõl kezdeni a pályát vagy valami ilyesmi lehet.

Ennyit nem lehetett volna visszaolvasni?

Valaki belinkelné a cracket?Köszi

Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC

ThugEdge
köszi

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

DE,DE az mire való?
soulhunter
nem vágom... eleve a terem elõtti terem a jégkutya terme volt... ott meg minden van,csak rács nincs...
hameg bejutok a fogaskerekek mögé, ott ugyan van rács,de semmit sem lehet használni... screenshotot tudsz, h mit is keressek?

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

Afe
a max magicpowert a purple orb növeli és a devil starral tod fetölteni.

Hello! Láma kérdés... Át lehet állítani a bilntyûzetet? Nincs gamepadom, nem is nagyon szándékozom venni, de eléggé "érdekes" az alap elosztás, mert foglamam sincs, hogy mi az 1, 2, 3-as gomb, pedig menüben is kellene, meg gondolom majd kombókhoz is kell (ma játszottam csak a játékkal elõször).
Elõre is köszi a választ

berlinboy6329
HELP!!!Elakadftam de atomul.

Ott vagyok,ahol van vmi hülye bohóc.Na lenyomtam,és azán passz.Elmentem vmi orbitáis nagy fogaskerékhez,beleraktam vmit,és megnyílt vmi átjáró.Az hol van?Mert én leugrottam és elõröl kezdtem,szal újra felmentem a fogaskerekeig,körülnézve mikndent,és útközben ráakadtam vmi szigonyra.Hmm.Gondolom ez abba a szerkezetbe való,ami felemeli a ketrecet.Visszamentewm a szobros terembe,beleszúrtam a szigony a szerezetbe,és kaptam vmi soul of steel-t vagy mit.Na és itt a bibi,hogy innen halvány fingom nincs hogy merre tovább.Tud vki segíteni?

gamerboy91
Hány megás az r26-os fálj?

gamerboy91
HELP ME!!!
Aki a reloaded verzió t töltötte le az please küldje át a .r26-os fáljt!

Msn címem: [email protected]

PLEASE!!!!!!!

CalebJoe
Engem nem érdekel más véleménye az a lényeg, hogy nekem megfeleljen amúgy meg a Capcom egy isten cég (Street Fighter sorozat, Resident Evil sorozat, Devil May Cry sorozat meg még sorohatnám).
Resident 4 meg szerintem a világ egyik legjobb játéka csak az a baj, hogy túl igényes lett a pc-s társadalom a grafikára pedig az nem minden.
Az nem gold-yellow?

ThugEdge
a sárga gömbök számát,ami lehetõvé tesz az átváltozást,hogy tom növelni?nekem csak 3 van és páva lenne boss fightoknál😊

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Meg még akkor annyit mondjon meg valaki gogy a New Gamenél mi az hogy gold illetve silver gomb?
Shep
ALT+TAB ennyi, de utánna nekem az élsimítás bekapcsolása miatt játékba visszatérve van egy vibráló keret, elég zavaró, szóval vagy játszol vagy msn.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Van benne olyan,hogy csak simán harcolunk pl. démonok ellen?Szal nem küldetésre...

Jobb egérgomb a filera,és ott kiírja,hogy mikor volt módosítva.

gamerboy91
Mikor MSN-ezel akkor ne játsz<#mf1>

Hogyan lehet a játékot lerakni tálcára? mert pl ha keresnek MSN-en nem tudom lerakni tálcára csak akkor tudok kimenni MSN-re ha kilépek, de az meg kicsit idegesitõ hogyha már egy jó darabig eljutottam!
Ez mekkora hülyeség már ne haragudj.Már miért ne tudnál hozzászokni?Biztos az összes konzolhoz azért találták ki mert olyan rossz,nem?
Talán ha kiprobálnád hamarosan rájönnél hogy egy csomó játékhoz összehasonlithatatlanul praktikusabb mint a billentyûzet.

berlinboy6329
Meg lehet nézni a windowsba azt,hogy ha vki vmit másolt,törölt,módosítotté és mikor tette?

=DD

óó..thx

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

itt van külön a crack:

http://rapidshare.de/files/24455382/crack.zip.html
thx

&#8222;Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. &#8221;

gamerboy91
Passz most töltöm a gémet<#wilting><#zavart2>

Shep
Ha már itt tartunk hogy lehet a két kapuõrt gyorsan és könnyen megverni a cerberusz elég jól sebzi õket, de mikor közrefognak végem van.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Én nem is tudnék hozzá szokni a gamepadhoz! maradok a billyentyûzetnél sztem ezzel is elég jól lehet tolni!
Hajjátok cswináljátok azt hogy megnézitek a billyentyûzet kiosztást majd sztem irjátok fel az egészet majd nézzetek be a gamepad beállitásaihoz aztán egyeztessétek. én ezt csináltam és müködik az összes kombó
gamerboy91
teljesen igazad van...
Ez a topic a játékról szól meg arról hogy ha valaki elakad valahol akkor segítsünk rajta meg stb.

Shep
Még jó hogy jött a reloaded es verzió most 200 hsz megint arról fog szólni, hogy jaj de szar a port mert nem lehet rendesen billel irányítani és hasonló, meg kell érteni ez egy ilyen játék akinek nem tetszik ne játsza.

dante3
Hetedik pályán megvered a fõgonoszt és csak utána tudsz átalakulni!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

GoKu x
Ugyan ezt akartam írni én is.. Amugy is vki tudja h melyik akar lenni a "6"-os?? amit ir komboként, talán az "L"???

pedig az Ubisoft az jó gémeket szokott kiadni ill.fejleszteni(pop,farcry..stb..) de ez..pff...remélem hogy azért a ResEvil 4-en többet fognak dolgozni..=)

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

gamerboy91
Figyelj vegyél ~2000ft-ért egy Gamepadot(Genius) és játssz!
Én is azt fogom tenni
Most legalább tom használni a Gamepadom<#mf1><#mf1>