2320
  • Pepee999
    OK! De aztán az tényleg öt perc legyen! Addig várok...
  • GoKu x
    5perc és tok segíteni
  • Pepee999
    De mennyi az a nemsokÁ? HM?
  • Pepee999
    PLEASE!
  • Pepee999
    De nekem most kellene a segítség
  • GoKu x
    majd én irok nemsoká, csak dolgom van...
  • Pepee999
    KÉREM SZÉPNE! VALAKI ÍRJON MÁR AKI TUD SEGÍTENI!!!!
  • Pepee999
    Valaki írna már?????!!!!!!!!!!!!
  • Pepee999
    A Beawulf előtti nagy lépcsőnél. Ott fönt van egy szobor ahol a cuccokat lehet kiválasztani, stb. és ott a lépcső előtt és után is van két-két fáklyás szobor. Ott keressem? Vagy hol?
  • Pepee999
    Az a 14. pálya ha jól tudom.
  • Pepee999
    Nem találom. Ott vagyok annál a nagy lépcsőnél. Ott keressem?
  • GoKu x
    azt tudom h vergil után csak azt ne mtom h az hanyadik
  • GoKu x
    hanyadik pályán vagy?
  • berlinboy6329
    pfff.Keress 1 olyan zét,ahol lehet váltogatni a cuccokat,vmi szobor.Ott közelről kell látnod.Na és ha megvan az a bejáró,oda ne menj be,hanem 1el előrébb,a Beowulf környékén jobbra lez a bejárat,a tüzes szobortól balra.Én is szenvesteem míg megtaláltam az ajtót.
  • Pepee999
    Te továbbjutottál már? Mármint, a 2. Vergil kinyírása utáni pályán? HA igen kérlek segíts!
  • Pepee999
    Megint elakadtam. Nos kinyírtam másodszorra is Vergilt, de most nem tudom hová kell menni. Mászkálok össze-vissza, de sehol nem jön be intro és nem tudom hová kell menni. VAn egy teleport is a pályán, ami visszavisz az elején lévő bárba, de ott is visszamegyek a legelejére ott lesz két kaszás azokat megölöm és ott sincs tovább menni. Visszamegyek de arra sem tudok nagyon elmenni. VAn egy hely, ahol vízesés van. Ot bemegyek a következő ajtóba ott egy pár szobrot kell kinyiffantanom. Látok magam előtt egy ajtót, de előtte le van szakadva a padló és nincs hová mennem, nem tudok átmenni.
    Valki itt tudna nekem segíteni, hogy mit csináljak, vagy merre menjek?
  • berlinboy6329
    Én nem.Most kell megkeresnem 3 követ.
  • GoKu x
    Nah mivan, mindneki csinálja szorgalmasan a pályákat?
  • tzugh
    kössz szépen
  • GoKu x
    Vissza kell vinni ahoz a sárga szoborhoz ahol a tükröket verted szét.
  • tzugh
    Elakadtam a 19. pályán megszerztem valami "samara"kristályt és azt hova kell vinni?
  • berlinboy6329
    Há,lenyomtam a 2.Vergilt muhahahaa.Gyerünk tovább.
  • Pepee999
    Akarom írni lesmárolt
  • Pepee999
    Sztem úgy lesz, mint Nevannal. Mikor már majdnem megölöm akkor ő öl meg engem...
    Nevan meg állnadóan odajott és lesárolt... Na ez aztán rendesen felbaszott!
  • Pepee999
    Kösz... bár nem hinném, hogy bárhogy is sikerül...Nagyon nehéz...
  • berlinboy6329
    A Beowulfnak ha messze vagy lock-on+ütés

bika módban meg se próbálj neki menni air hikeolj el onnan aztaán lock-on+ütés,így odakerülsz,és gyakjad.Meg mondom,ott a szenetelt víza hol írtam szedd fel,majd használd mert atomdurván sebez.
  • Pepee999
    Mármint... úgy kell nekimenni a bkiának?
  • Pepee999
    óh köszke :)
    és akkor azt úgy kell, hogy space=célzás+kétszerK=Air hake+j=ütés?
  • Pepee999
    De egy kérdésemre még senki nem válaszolt: mikor lehet majd Vergillel menni???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
  • tzugh
    Space
  • Pepee999
    Rebellion? Aham addig okés... de Lock-on?
    Az az L gombbal működik?
  • tzugh
    Constantin engem érekelne a DMC 3 zenéi! nem tudnád valahogy belinkelni?
    Amúgy ujratelepitéssel lett jó a játék?
  • berlinboy6329
    ÁÁ.Most te is ott vagy?Na akkor egint 1 walthrough Berlinboy módra:

Mikor vége az animációnak,ne hagyd mozogni a dögöt.Rebellionnal:Lock-on+ütés,ezzel oda"repül"és csapkodd meg,aztán az ütéseinél ugroj.Jó ha van nálad agri&Rudra,mert azzal kaszaboljad.Ha üt,próbálj elugrni.Ha az arcát csapod elkezd rinyálin,és vakon csapkod össze-vissza.ilyenkor menj mögé és gyakjad.Mikor furának látod,hogy tök gyengének tűnik áll 1helyben gyakjad de baszottul,aztán ugorj el mert "robban".Ha végzett a bummal utána 1ből menj oda,nem kell hogy eltűnjön a kör.Csapkodd szét.Ha olyan izéket üt feléd ami előtt 3-at dobbantott,akkor ütheted keményen.igyázz ha elütötte a cuccot,akkor állj odébb,mert rádesik az a vmi.Ekkor üsd megint.Ha átmegy bikába,akkor ugorj el és azzal a karddal odarepülős módszerrel gyakjad ,mert akkor nem megy vissza bikába,legalábbis nem kéne neki.Ha újrakezded a mapot,akkor az első ajtó után,miután lenyomtad a 2 Enigmát(azokat a kék nyíl lövöldözőas szarságokat)Lent az ajtón átmeve csövek veszik azt körül.Ha felmész,Blue orb framentet találsz.Mikor elértél a "vonathoz"Előtte ott 1 szobor a sarokban,azt üsd el és ugroj le a zöld orbért,meg a szentelt vízért.Aztán fogd ha akarod Rudrát,és menj el Showtimeig a szobornál,aminél lángok vannak.A víz kb az élete negyedét veszi le,szal hasznos.

Na ennyi volt mára. :)
  • ThugEdge
    hát ott van minden pályáról egy wt,de persze lehet máshogy is,mint az arc,mondjuk ő gondolom nem ma kezdte az ipart ezzel a gémmel
    pl teganp vergillel nem tudtam elverni dantet,abba is hagytam,ma meló közben,mert hát az embernek csak jár az agya a baromságokon:)kigondoltam a saját technológiámat:

mikor támad dante elugrani,persze közben végig lock-on,és egyből utána az a gomb amivel vergil tudja magát teleportálni,mert ha bent van a lock-on egyből oda tolja magát dante elé,és nem kell mondjam indulhat a mészárlás
    azt nem mondom,hogy csont nélkül ment,de elsőre kipicsáztam,nem haltam meg
    ez volt itt az én taktikám
  • Pepee999
    Valaki!!! Mi van ezen az oldalon: http://www.stuckgamer.com/gui_devil_may_cry_3_01.shtml
    És a 11 pályánál? Mit lehet ebből megtudni azzal kapcs. hogy hogyan lehet eltenni láb alól a szörnyet?
  • Pepee999
    nekem megvan mind. A dmc1-től a dmc3-ig az összes zene :P
  • constantin
    Zenék valakinek?kelllllllllllllllllllllllll?
  • Pepee999
    Örülnék, ha valaki írna is...
  • Pepee999
    Hy!
    Nem tudnád leírni mit kell csinálni, mikor az a ronda szörny átmegy bikába a 11.-es pályán?
  • Pepee999
    Mikor lehet Vergillel menni?
    Jah és kellene egy kis segítség annál a ronda szörnynél a 11 pályán... Nem bírom legyőzni mikor bika lesz...