2320
-
#1360 OK! De aztán az tényleg öt perc legyen! Addig várok... -
#1359 5perc és tok segíteni -
#1358 De mennyi az a nemsokÁ? HM? -
#1357 PLEASE! -
#1356 De nekem most kellene a segítség -
#1355 majd én irok nemsoká, csak dolgom van... -
#1354 KÉREM SZÉPNE! VALAKI ÍRJON MÁR AKI TUD SEGÍTENI!!!! -
#1353 Valaki írna már?????!!!!!!!!!!!! -
#1352 A Beawulf előtti nagy lépcsőnél. Ott fönt van egy szobor ahol a cuccokat lehet kiválasztani, stb. és ott a lépcső előtt és után is van két-két fáklyás szobor. Ott keressem? Vagy hol? -
#1351 Az a 14. pálya ha jól tudom. -
#1350 Nem találom. Ott vagyok annál a nagy lépcsőnél. Ott keressem? -
#1349 azt tudom h vergil után csak azt ne mtom h az hanyadik -
#1348 hanyadik pályán vagy? -
#1347 pfff.Keress 1 olyan zét,ahol lehet váltogatni a cuccokat,vmi szobor.Ott közelről kell látnod.Na és ha megvan az a bejáró,oda ne menj be,hanem 1el előrébb,a Beowulf környékén jobbra lez a bejárat,a tüzes szobortól balra.Én is szenvesteem míg megtaláltam az ajtót. -
#1346 Te továbbjutottál már? Mármint, a 2. Vergil kinyírása utáni pályán? HA igen kérlek segíts! -
#1345 Megint elakadtam. Nos kinyírtam másodszorra is Vergilt, de most nem tudom hová kell menni. Mászkálok össze-vissza, de sehol nem jön be intro és nem tudom hová kell menni. VAn egy teleport is a pályán, ami visszavisz az elején lévő bárba, de ott is visszamegyek a legelejére ott lesz két kaszás azokat megölöm és ott sincs tovább menni. Visszamegyek de arra sem tudok nagyon elmenni. VAn egy hely, ahol vízesés van. Ot bemegyek a következő ajtóba ott egy pár szobrot kell kinyiffantanom. Látok magam előtt egy ajtót, de előtte le van szakadva a padló és nincs hová mennem, nem tudok átmenni.
Valki itt tudna nekem segíteni, hogy mit csináljak, vagy merre menjek? -
#1344 Én nem.Most kell megkeresnem 3 követ. -
#1343 Nah mivan, mindneki csinálja szorgalmasan a pályákat? -
tzugh #1342 kössz szépen -
#1341 Vissza kell vinni ahoz a sárga szoborhoz ahol a tükröket verted szét. -
tzugh #1340 Elakadtam a 19. pályán megszerztem valami "samara"kristályt és azt hova kell vinni? -
#1339 Há,lenyomtam a 2.Vergilt muhahahaa.Gyerünk tovább. -
#1338 Akarom írni lesmárolt -
#1337 Sztem úgy lesz, mint Nevannal. Mikor már majdnem megölöm akkor ő öl meg engem...
Nevan meg állnadóan odajott és lesárolt... Na ez aztán rendesen felbaszott! -
#1336 Kösz... bár nem hinném, hogy bárhogy is sikerül...Nagyon nehéz... -
#1335 A Beowulfnak ha messze vagy lock-on+ütés
bika módban meg se próbálj neki menni air hikeolj el onnan aztaán lock-on+ütés,így odakerülsz,és gyakjad.Meg mondom,ott a szenetelt víza hol írtam szedd fel,majd használd mert atomdurván sebez. -
#1334 Mármint... úgy kell nekimenni a bkiának? -
#1333 óh köszke :)
és akkor azt úgy kell, hogy space=célzás+kétszerK=Air hake+j=ütés? -
#1332 De egy kérdésemre még senki nem válaszolt: mikor lehet majd Vergillel menni??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? -
tzugh #1331 Space -
#1330 Rebellion? Aham addig okés... de Lock-on?
Az az L gombbal működik? -
tzugh #1329 Constantin engem érekelne a DMC 3 zenéi! nem tudnád valahogy belinkelni?
Amúgy ujratelepitéssel lett jó a játék? -
#1328 ÁÁ.Most te is ott vagy?Na akkor egint 1 walthrough Berlinboy módra:
Mikor vége az animációnak,ne hagyd mozogni a dögöt.Rebellionnal:Lock-on+ütés,ezzel oda"repül"és csapkodd meg,aztán az ütéseinél ugroj.Jó ha van nálad agri&Rudra,mert azzal kaszaboljad.Ha üt,próbálj elugrni.Ha az arcát csapod elkezd rinyálin,és vakon csapkod össze-vissza.ilyenkor menj mögé és gyakjad.Mikor furának látod,hogy tök gyengének tűnik áll 1helyben gyakjad de baszottul,aztán ugorj el mert "robban".Ha végzett a bummal utána 1ből menj oda,nem kell hogy eltűnjön a kör.Csapkodd szét.Ha olyan izéket üt feléd ami előtt 3-at dobbantott,akkor ütheted keményen.igyázz ha elütötte a cuccot,akkor állj odébb,mert rádesik az a vmi.Ekkor üsd megint.Ha átmegy bikába,akkor ugorj el és azzal a karddal odarepülős módszerrel gyakjad ,mert akkor nem megy vissza bikába,legalábbis nem kéne neki.Ha újrakezded a mapot,akkor az első ajtó után,miután lenyomtad a 2 Enigmát(azokat a kék nyíl lövöldözőas szarságokat)Lent az ajtón átmeve csövek veszik azt körül.Ha felmész,Blue orb framentet találsz.Mikor elértél a "vonathoz"Előtte ott 1 szobor a sarokban,azt üsd el és ugroj le a zöld orbért,meg a szentelt vízért.Aztán fogd ha akarod Rudrát,és menj el Showtimeig a szobornál,aminél lángok vannak.A víz kb az élete negyedét veszi le,szal hasznos.
Na ennyi volt mára. :) -
#1327 hát ott van minden pályáról egy wt,de persze lehet máshogy is,mint az arc,mondjuk ő gondolom nem ma kezdte az ipart ezzel a gémmel
pl teganp vergillel nem tudtam elverni dantet,abba is hagytam,ma meló közben,mert hát az embernek csak jár az agya a baromságokon:)kigondoltam a saját technológiámat:
mikor támad dante elugrani,persze közben végig lock-on,és egyből utána az a gomb amivel vergil tudja magát teleportálni,mert ha bent van a lock-on egyből oda tolja magát dante elé,és nem kell mondjam indulhat a mészárlás
azt nem mondom,hogy csont nélkül ment,de elsőre kipicsáztam,nem haltam meg
ez volt itt az én taktikám -
#1326 Valaki!!! Mi van ezen az oldalon: http://www.stuckgamer.com/gui_devil_may_cry_3_01.shtml
És a 11 pályánál? Mit lehet ebből megtudni azzal kapcs. hogy hogyan lehet eltenni láb alól a szörnyet? -
#1325 nekem megvan mind. A dmc1-től a dmc3-ig az összes zene :P -
#1324 Zenék valakinek?kelllllllllllllllllllllllll? -
#1323 Örülnék, ha valaki írna is... -
#1322 Hy!
Nem tudnád leírni mit kell csinálni, mikor az a ronda szörny átmegy bikába a 11.-es pályán? -
#1321 Mikor lehet Vergillel menni?
Jah és kellene egy kis segítség annál a ronda szörnynél a 11 pályán... Nem bírom legyőzni mikor bika lesz...