Devil May Cry 3 PC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

berlinboy6329
Miért ilyen szar az a démonná változós mód?Hiába nyomom azt a kibaszott T-t faszt se csinál.Vmi 5let?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

ThugEdge
viszont ha veszel gamepadot,mindenképpen vedd elõ újra a princit,meglátod sokkal élvezhetõbb,én is pont a 2 trón miatt vettem,mert billentyûzettel az elõzõ részeknél az ideg megbaszott,de mivel az elsõ kettõben bent vannak így döntöttem(elsõ splinter-ha érdekel vkit😊))

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

berlinboy6329
Én nekem tök mind1 10 perc után már lockon-nal akarom szétverni az ellen,meg a felakarom magam lõni a levegõbe meg ilyesmi.Gémpaddal se lenne más,de ez a beles pálya nagyon elvont.3 szív és lõni is tud. 😄D nagyon béna már nem azért.Nem erre számítottam,hanem arra hogy ott dobog,kis harc aztán meg rajzolok rá Z betût de nem úgy sült el a dolog.Kiderült még az is hogy bélférge van nekie.Nem kéne minden sazt összezabálni.Majd megnézem a WT videket és majd lenyomom,de bár ne akadna.Hiába 2X túlteljesítem a mint mégis akad mint a kaki.VMI peccs nincs hozzá vagy egyéb repaárló cucc?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Én is így futottam neki, hogy leverem... aztán fordítva sült el a dolog 😄 Pedig már közel volt nagyon... nem sok hiányzott a haláláig, de csak kinyírt a szemét... Sebaj, addig ütlegelem amíg egyszer csak meg nem pusztul.
BTW... én nem használok gamepadot, sosem használtam, de ezen játék kapcsán erõsen elgondolkodtam, hogy kellene... Számomra egy rémálom az irányítás. Bár ebben lehet annak is szerepe van, hogy TPS-ekkel keveset játszottam, fõleg ez a játék számomra új, mert konzolon nem követem a játékokat, úgyhogy ez is teljesen az újdonság erejével hatott nekem. De azt azért el tudtam volna viselni, ha egeret lehet használni a játékban az irányításhoz, meg a harchoz (Prince of Persia-hoz hasonlóan).

ThugEdge
néztem a stuckgameren a dante 20-as ucsó videot és ott a pali Beowulfal ugrál virgil fején,na azt,hogy kõ???tart má ott vki?vagy aki ps2n nyomta(gamepaddal tolom)

Én is a kutyánál tarok legközelebb biztos leverem 😄
Nem is olyan nehéz billel játszani eddig. És abba se vagyok biztos hogy gamepaddal jobban menne. NEm éppen gampadra született a kezem 😄.
THX! Akkor majd próbálkozok 😊

berlinboy6329
Én síkhülyén mentem neki,mégis szétszedtem.Én úgy csináltam,hogy tricksterbe,igaz semmi style actiont nm használtam,csak odamentem és addig vertem míg felfordult.Elõször a jobb lábát cspkodtam,aztán megtem a fejéhez,mindig pattogtam a támadások elõl.Az elsõ pár perc még könnyû aztán amikor a jkégcsapok esnek le,meg amikor kiugrik az már szopósabb,akkor gurulni kell meg jó messzire menni és tömni ólommal.A lényeg hogy a fejét támadd szedd le róla a jeget és üssed.Fél életnél kb újrafagyasztja majd magát szal észzel.Ajánlom a swordmastert mer ott defaultol L gombbal is üt.Felszerelés alatt nem tom mit értesz,kard meg duál pityu és kész.Élettöltõrõl meg fingom nincs hol vn az.soha nem használtam.Kutyát ha lenyomtad már csak nehezebb lesz(5. pálya pl.)De a szenvedésed ára 1 mweglepetédss lesz.Majd meglátod mi azt. 😊

Hi!
Tudna valaki valami segítséget adni, hogy hogyan érdemes nekimenni a 3. pálya végén lveõ jégkutyának? Mármint stílus, felszerelés, meg élettöltõ cuccok stb... Próbálkoztam már vele, de nem nagyon ment eddig, a végigjátszásban levõ csávó, meg túl jól nyomja ahhoz, hogy követni tudjam 😄

berlinboy6329
Ja,de csak 3-at és az 1ik az erhájk ami nem támadás.

Davidus
lehet venni új mozdulatokat

V9ykn8_TZL0

berlinboy6329
De alig van pár kombó benne.Lock-onnal van kettõ,ugrás+ütés,akkor simán az ütést nyomogatod,a lockon+hátra+ütés.Ennyim van csak.

Afe
a lényeg, hogy a megtanult mozdulatokat minnél változatosabban kombináld, mert ha csak 2 v 3 félét csapkodsz, akkor visszafele megy a kijelzõ.
a szobroknál természetesen kell a swordmaster styl, fõleg hogy egyre több lángot kell majd lecsapni.

berlinboy6329
Én mindig megakartam nézni van-e nagyobb a stylishnál,mert a WT videkben a csávó csak odáig jutott el,de még a Sweetet is ritkán érem el.

Hogy én milyen hülye vagyok...ezt a stilusváltást mindig elfelejtem.Pedig lehet ugy mtényleg meglett volna...Na mindegy.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

berlinboy6329
Bár ne lenne ennyi gomb a DMC3-ban.K J L I N U Z. Áhh,de nehéz is használni.Mikor már régóta játszok,elég 10 min is már az N-nel akarok ütni,pedig neke az a lock-on mert kézre állóbb.

berlinboy6329
Pfff,ez a Celldweller-Tragedy mekkora szám.

berlinboy6329
Showtime.Nem roszz.Talán swordmasterben sikerül.

Hát nem tudom,addig asszem volt kettõ,azokat nagy nehezen szétvertem,de ami a liftnél volt hát azt soha.Az utolsó mindig égve maradt.

Leszedtem a játékokt de nemjó a gamepadom :S Kipróbáltam billel tetszett de nem az igazi. Most vehetek egy új gamepadot pedig marha jó. Csak a rohadt analóg karral van valami gubanc mert Dante folyamatosan futkorászik egy irányba és a menüben is folyamatosan megy lefelé a kijelõlés. 😞
berlinboy6329
Extrát ja,blue orb darabot.Kell,meg amúgy is elakarok jutni stylishig,vagy legalábbis Sweetnél tovább.

ThugEdge
amúgy ki hol tart?én most vagyok dante ucsó pályáján,gondolom utána lehet vergillel menni

Nem nagy tudomány szétcsapni azt, csak ugorlj, és a levegõben agnival és rudrával rengeteget tudsz ütni, két-három strike alatt szétviheted az egészet.
A blue orb fragmenteket pedig gyûjtögesd, négy után összejön egy egész, ami után a maximális életerõd jelentõsen megnövekszik (véglegesen, természetesen). Lehet venni egész blue orbot red orbokból is küldik elõtt vagy a szobroknál, de az naaagyon drága, fõleg, ha már vettél egyet.

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Az csak extrát ad,felesleges vele szenvedni ha nem megy.

Hát azt a gömböt nem nehéz leverni,simán csak ütöd aztán kész,mindig menni kell utánna amerre kileng,aztán kész.De ha a videót megnézted láthattad hogy ugy cinálta hogy ráugrott,és ugy verte szét,akkor az is kivitelezhetõ.

berlinboy6329
Én ott akadtam el hogy kell vmi a liftbe,meg meg akarom szerezni a blue orb darabot szoborból,amit ütni kell,és mindig kialszik 1 lángja mikor 1 szinetet elértél,hogy dope meg crézi,meg blast...egészen stylishig.De csak sweetig tok jutni.

soulhunter
én 1 hüvelykujjal mozgatom,mer a kamerairányitás eléggé sivár 😞
mintha a teremben nem engedné körbeforgatni teljesen... tök olyan,mintha elakadna a kamera 1 koponyában a földön, vagy nemtom 😄DD

szal én csak irányitom, mutato ujjal befogom,és jobb hüvelykujjal ütök vágok hentelek 😄

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

berlinboy6329
Én azt nem értem,(ott járok én is)hogy hogy lehet 1xrre lock-onolni,ütni és mozogni amikor két hüvelykujjal tudja csak irányítani Dantét.

soulhunter
nekem is ez votl a bajom 7 elején, és elõkerestem a tök 1xrü tesco gamepadot, driver fel,és most jo 😊

néha az 1xrü jobb!!!

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

berlinboy6329
Már tárgytalan.Megvan.

musha
valakinek nincs ötlete, hogy mitõl lehet, hogy a bal analóg kart balra-jobbra húzva fel-le mozgatom Dantét, a jobb kart fel-le húzva jobbra-balra mozgatom? mert így egy hangyányit élvezhetetlen. és az irányokat nem lehet beállítani se a játékban se semmilyen ini file-ban...<#rinya>

soulhunter
na most kezdem megrühellni a játékot!

hihetetlenek ezek a tüzes kezü szobrok... üsd vágd öket, és kapsz 1 blue orb darabot,amirõl asse derül ki,h mire is jok...
na mind1...

szal a 7. pályán vok, épp a kék ruhással küzdenék, csakhogy...
belépek 1 baromi nagy terembe...
leereszkedik 1 gömb,amit ütni vágni kéne...
hehe 😄 eddig jo volt a poén, megnéztem a videot is,de fogalmam sincs,mekkora lehet a tenyere + az alkarja annak,aki meg tja ezt csinálni...
direkt a rohadt rebellion kardra nyomtam minden skillpontot meg ilyesmit, hátha erõsebb lesz,de neeeeeem!!!
az a gagyi gömb mindig felkuszik akkor,amikor már végre lila fények jönnek ki belõle jopár ütés ota 😞

asszem most jött ez az uninstall... vagy az easy mod 😊 de elõlrõl se akarom emiatt kezdeni, márpedig easy mentésem csak 1. pályárol van,mer miután felajánlotta, elfogadtam, elkezdtem elõlrõl, mentettem,és visszatöltöttem a normalt 😊

szal milyen szablyával éri meg csapkodni azt a gömböt?
kieg: a 2 pofázo karddal se sikerült, azt a 3águ jég-nuncsakut meg nem tartom magamnál 😊 de asszem áttérek arra a gagyi rebellion kard helyett,mer azzal legalább lehet hentelni rendesen...

berlinboy6329
Hi all!

Kéne 1 kis help:Leszedtem a DMC3 soundtrackjét,de szoptam 1 nagyot,mert vmi flac kiterjesztésben van.Hogy lehet azt lejátszani.Jártam a filext.com-on de semmi elõrejutás.Mivel tom meghallgatni?

csak abban hasonlit hogy hentelni kell mint atom..másban nem igen!!!

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Fresh Duke
Nekem is vagy 2x jobb a gépem.
Akkor a Serious Sam-hoz hasonlít? Az jó, azt szeressük.
THX

A heavy cost. I pay it gladly.

Karez
Nincs sok külöbség a kettõ közt.
Taán annyi hogy a D-pontért 800 pontot kapsz míg az A akár 10000 pont is ütheti a markodat 😊 .

ezt komolyan kérdezted???xDDD

még szép hogy az "A" !!

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Karez
2 megoldás van:

1.Veszel egy ps2-t és a játékot! Így már semmilyen ilyen cicoma nem lesz vele.
2.Elmész szépen a www.game.net-re és ott megrendeled angliából a játékot.

HA jól értesülte a dmc3-ra kijött s*curom lo*der sokaknál megy (õk a mázlisták) de nagyon sokaknál else akar indulni.Ezért válaszottam én az egyszerûbb utat.Vettem egy alig használt ps2-t,ki ch*peltem,játék megszerez,PLAY!

Melyik a rosszabb rank. Az "A" vagy a "D"?

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Van már reloaded-es verzió, töltsd le azt.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

asfa
cs!felraktam a dmc3at és benyomtam a securomot és azt irja ki hogy "original disc could not be found or authenticated"!mi lehet a baj?kösz elõre is!

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Hát nemigen...
Szerintem illik a zene a nagy apritáshoz.

Belenézve a videókba a harc alatti zene elég béna... nem kell rekedt hangon énekelni. Reméllem azt ki lehet kapcsolni...
DX9-t és Pixes shader 3.0- tud. A jelzése amúgy GF 6100-mert alaplapra integrált, de épp csak egy hajszálnyival tud kevesebbet mint a 6200-as.

A REladedet egy W-nevû honlaon (inmkább nem írom ki a nevét) találtam. Ott is azt mondja, hogy install majd crack ls kész...
berlinboy6329
unleashed is szép mûködõ crackes ha leszeded hozzá.Nekem úgy van.

Gef 6200 az nem tudom milyen,de a DX9-et biztos tudja mert azt már az FX-es széria is tudta,proci-ram bõven jó neki.

A reloaded az múködõ szép crackos verzió?
A héten veszek egy Gef 6200-t + 3300 proci + 1 giga ram. Azon talán elmegy. Remélhetek?
berlinboy6329
640 szer 480,de 1024-ben is tök u.a a teljesítmény.

Hát sima 9600 nem egy atom kártya.Milyen felbontásban játszod?