2320
-
#1400 sztem azért nem hallotál róla mert csak xboxra van,meghát sokan nem ismerik, személyszerint a kedvenc játékom. ehez a játékhoz hasonlitják a legjobban(dmc) -
#1399 és pontosan mi is a gond? Ha jol értelmezem akad a dmc pedig nem kellene? és ugyan ez van a n64emuval is... vagy tévedek? -
#1398 Ez most mitől ilyen jó gém,még nem hallottam róla. -
#1397 sry nem szándékosan, amugy jáccotál már vele. MOndjuk nekem volt x.em és megvolt a game. a kedvencem si volt -
#1396 Nem hogy rohadna meg kár volt felhoznod ááááááá
Pedig alázna mindent csak kurva MS-nak nincs agya hogy pc-re is kiadja bezzeg a többi fostalicska szar kiadja hogy legyen bevétel de a sikergamet meg nem me minek :(
Huh most felidegelté :D -
#1395 jaja. -
#1394 Nah megbékéltél már h nem lessz ninja gaiden pc-re? -
#1393 20 pályábol áll. attol függ ki menniy idő alatt tól végig 1 pályát. -
#1392 Aki végigtolta: Milyen hosszú a game? -
#1391 project64 amivel nyomja?? -
#1390 ÁÁÁÁ.Ez a szar nem igaz.Most néztem,hogy jáccik tesóm a N64-es emulátorral,és ugyanúgy akad mint az én gémem.Ott is 30 FPS,és jön vmi 1xű sdolog mindjárt 16-18.Mi baj lehet?Nem igaz.Legalább már tom hogy nem játék hibája van.
-
#1389 utána kiléptem mert nem stimmelt a pálya -
#1388 a 14pályának az eleje 1értelmű volt az út, aztán a legelső ellenfelek ilyen repkedő csillagok voltak amiknek csak a hátuk sebezhető, utána meg egy kis "vonatozos" rész volt. -
#1387 pl van egy olyan ahol dante kijött a szörny szeméből, van a forgó csapágyaknál, meg egy olyan szobában ahol pókok mennek rád -
#1386 Hogy kezdődött a 14 pálya? -
#1385 Aham. Akkor hanyas pálya az? -
#1384 Meg azt az ajtót sem találom. Annak a pályának melyik részén? Merre? -
#1383 amuyg te nem a 14 pályá vagy sztem me az elöbb direkt el kezdtem jáccani a 14es mappal de 1általán ne mugy kezdödött. ott 1 darabig egy értelmú volt az ut -
#1382 Jah igen az tudom hol van. De hol van olyan még, ami egy ajtót nyit ki?
Fogalmam sincs, hogy merre kell azt keressem... -
#1381 megütöd és kigyull a tűz -
#1380 pl a kocsmában is van egy balra a puskátol a 3. pálya asszem -
#1379 és ugy bemenni az olyan ajtokon min 3 jel van. Ha egy olyan csillagot megütcc mindig máshova visz egy olyan ajtó. -
#1378 Kör alakú csillagok? Azok meg hol vannak? -
#1377 ott nem kell visszamenni a pálya elejére hanem mindig meg kell ütni azokat a köt alaku csillagokat ami a falon vannak. -
#1376 Bocs, ezt véletlenül többször küldtem el...
Nade azt nem todud, hogy arra hol van lift? -
#1375 És ott ha továbmegyek egy vízeséses részhez érek, ahol van egy teleport, ami visszavisz a játék legelejére. -
#1374 És ott ha továbmegyek egy vízeséses részhez érek, ahol van egy teleport, ami visszavisz a játék legelejére. -
#1373 És ott ha továbmegyek egy vízeséses részhez érek, ahol van egy teleport, ami visszavisz a játék legelejére. -
#1372 És ott ha továbmegyek egy vízeséses részhez érek, ahol van egy teleport, ami visszavisz a játék legelejére. -
#1371 És ott ha továbmegyek egy vízeséses részhez érek, ahol van egy teleport, ami visszavisz a játék legelejére. -
#1370 Hát most ott tartok, hogy a Beowulf felé kell visszamennem. -
#1369 liftet? milye liftet? hol? -
#1368 ha jol tudom ott az a lényeg h a liftet kell elindítani vmi 3db amulett segítségével. -
#1367 és azt az elejétől nemtod vagy vmeddig eljutottál? -
#1366 igen -
#1365 14map??
-
#1364 Ne gond. Nos, akkor azon a pályán hogy kell túljutni? -
#1363 kinem állhatom az ilyet nah de mind1.. segíteni jöttem -
#1362 Na letelt az öt perc! -
#1361 nah most má tok, bocs h nem ugrottam egyszóra máskor nem fordul elő....