2320
  • ThugEdge
    mert már pl kipróbáltam havernál a black-et ps2n,de hát vmi borzalom,sztem az fps nem konzolra való,akárki akármit mondhat és
    off:
    cod3 ha nem jön pc-re elmehetnek az anyjukba(legalábbis én még nemtok róla)
  • ThugEdge
    sztem zsír vagy,hogy rászántad magad,nekem is a tavalyi pop3 óta van,de az olyan gémeken kívül,ahol nem lehet lock-on-al célozni,mindent ezzel tolok,akció gémeket
  • Gabe18
    Nem tudom ez az önkínzás minek,a tökéletes megoldás előtt...
  • grebber
    Oké kösz a helpet!
    Azért billel fogom először kiprobálni hogy milyen a game aztha nagyon gáz akkor gamepad!
  • Gabe18
    Nemnem.Nekem is Logitech van ugye hasonló,csak rádugod,kiirja hogy új eszköz,használatra kész,aztán annyi.Persze vezérlőpultban le lehet ellenőrizni minden ugy működik-e ahogy kell,de nem hinném hogy gond lesz.
  • grebber
    Ja ez igy müködik???
    Még nincs meg.Csak azért kérdeztem mert most haveról van kötlcsönbe egy régebbi és azt én nekem kelett megadnom vezérlőpult játékvezérlőknél hogy x,y gombos kormány stb és csak utánna látta!
  • tzugh
    mármint a DMC 3 zenéi kellenek az elöbb véletlenül elirtam
  • ThugEdge
    nekem tök ugyanez van,usb-re rátoltam és felismerte xp sp2 egyből,de biztos adnak hozzá vmi drivert,már megvan és nem látja a géped?
  • Davidus
    rádugod az usbre és kész
  • grebber
    Na megrendeltem a gamepadom.
    Akinek ILYEN gamepadja van légyszives mondja meg hogy ismertette fel a Windowsal?
  • tzugh
    valakinem tudná ide belinkelni a DMC 2 teneszámait?
  • Crazy Mate
    Az is jó,tudom folytatni a 2-estől...
  • GoKu x
    lock on mod az amikor default: megnyomom a space-t ugye??
  • berlinboy6329
    Ez de hülyeség.Nézem a WT videókat,de ez hülyeség.Lock-on módban ne is lehet ütni,ez a csaávó mi a f@xt csinál?Csak nekiszáll a ellenségnek lockonba.Meg mik ezek a kombók?ilyenek nincsenek is,végnéztem mindent.
  • Pepee999
    De köszi...
  • Pepee999
    Összekoccanjanak. Óh bameg...
    Az elég nehéz lesz....
  • GoKu x
    mind1 mivel ütöd
  • GoKu x
    jah tudom az a lényeg h ugy törd össze öket h össtekoccanjanak
  • Pepee999
    Meddig vagy hogyan és mivel üssem? Nem akarnak széttörni.
  • Pepee999
    Mert azokat bárhogyan próbálom összezúzni karddal vagy fegyverrel, nem jön össze...
  • GoKu x
    hát ha az ketrec akkor jah, az a kettő izé ami lejön a plafonról. amiből csak 1volt és szét kellett zuzni..
  • Pepee999
    golyót? a ketrewcekre gondolsz?
  • GoKu x
    azt a kettő nagy golyot össze kell ütni
  • Pepee999
    Hát... én már nagyon elhaladtam a második pályát, már a 16.-on vagyok...
    Sajnos előbbi nincs, mert mindent egymásra mentettem...
  • Crazy Mate
    Valaki el tudja küldeni a mentésést az e-mail címemre([email protected])?Nekem egyfojtában kifagy a 2. páylán,amikor azt a nagy izét megölöm,aki tud teleportálni.
  • Pepee999
    Valami hatásos módszer? Mert a között a kető ütős izé között van valami, amihez, ha odamegyek kiír valamit, de nem értek belől semmit. Meg a terem végében találtam egy rácsos ajtót, ami mögött egy újabb kulcs van, ami nyit egy ajtót, hogy továbbmenhessek. De azt hogy kell kinyitni? A koponyás ketrecekkel meg ég mindig nem tudom, hogy mit kell csinálni...
  • Pepee999
    Köszke, már magamtól is rájötte szerencsére. :D
    De most újra elakadtam a 16. pályán.
    Már megtaláltam azt a napkristályt vagy mit, be is raktam a helyére. Bementem egy piros ajtón, ahonnan egy koponya terembe mentem. Ott van két olyan ütős csillag, amit ha végig ütök leesik a plafonról egy ketrec ami tele van koponyákkal. Azokkal mit kell csinálni? Mert szétütni próbáltam meg lőni is, de egyik sem használ.
  • mila69en
    ninja gaiden rulzz:DDDDDD
  • GoKu x
    teleportáld magad a bárba vagy mi az, utána menj ki a bárból és jön 1 intró és kész a pálya.
  • GoKu x
    sza a 14-es.. oks meddog jutottál el benne??
    mert ugyebár egy darabig teljesen 1értelmű az út.
  • Pepee999
    Kérlek segíts, mert gőzöm sincs hova kell ott menni!
  • Pepee999
    De igen az az a pálya, ahol most tartok!
  • berlinboy6329
    A régebbi lassuláshoz kellett a driver,asz jó lett de a DMC az még Drivercserével se műxik.
  • GoKu x
    szoval akkor most jó??
  • berlinboy6329
    Igaz a váratlan lelassuláshoz csak driver kellett.
  • berlinboy6329
    Majd megnézem.Ki tudja milyen vírus,meg kémsazrok vannak a gépen.
  • GoKu x
    háát elég érdekes, talán ha csinálsz egy cformatot jó lessz
  • GoKu x
    Hmm
  • berlinboy6329
    Nem pont ez van.Régen olyan volt,hogy a játékok,mindegyik,tök jól ment,de rendszertelünl,szal váratlanul mint lelassul 10FPS alá olyan 5 mp-re,aztán megint jó lett.Nem tom miért szaraxik a gépem.Most megnézem 1 másik gémmel.
  • grebber
    Ez itt off lenne nézz utánna!