Devil May Cry 3 PC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

berlinboy6329
Nekem a COD2 multija,minden lowon is volt ahol 25 FPS.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

berlinboy6329
Teszek má' alá Frepszet megnézni hogy mennyi FPS-sel megy.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

A battlefield 2 is közepes beállitáson ment szaggatás nélkül
berlinboy6329
http://www.stuckgamer.com/video/devil_may_cry_3/dan005.wmv

Ha így megy neked akkor nem akad.

De nekem ótvar az egész.

Én is szodálkozok a kártyám tudásán de tényleg 9200 nem mai darab
9600-ossal akad?<#merges2> hát nekem régeddi a kártyám és mégis szaggatás nélkül fut
berlinboy6329
Az nem lehet.Nekem akkor miért akad mint a szar pedig 9600-asom van?

berlinboy6329
Le kell nyomni Vergilt-t a 7. pályán.

100% Nekem is ATI 9200-esem van csak az enyém 64 MB-s de szaggatás nélkül fut és ez a lényeg
berlinboy6329
Nekem 9600-asom van és akad mint a sar elég sok részen,de asszem elindul majd.

Gyõri Devi
nem tudja valaki hogy Ati9200 128-as videokariin elfut biztosan a game?

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Demon mode-ba hogy lehet átváltozni? Nekem a gamepad-on a 8-cas gombon van alapból, de hiába nyomom nem történik semmi. Gondolom van valami feltétele, hogy át lehessen változni, de mi?

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

köszi a helpet
berlinboy6329
Nekem az,Mert ha nem ez van akkor béna vok.Szal a legjobb NEKEM!!!:

J=ütés
K=ugrás
L=Style action
M=Taunt :)
N=Lock-on(De amilyen sazr,a default beállítással összeavarodik és átváltozok démonná,ha lenyomom,pedig az a T-n van de defaulton N.Nem értem<#confused>)
U=Kézifegyverváltás
Z=Fegyverváltás
T=Démonná válás.

milyen best bill beállitás? hol van és mire való?
berlinboy6329
#1202:Ezt jól megasztontad.Na szal lenyomtad a bohóc,visszamész a toronyba,sárga ajtón kimész,és mész fel,belerakod az állványba a cuccot a fogaskerekek mellett,aztán elmész oda ami kinyílt,ott 1 szigony,visszamész a szobros termbe,ahol az a ketrec van,besdzúrod a szigony a szerkezetzbre,ami mûködésbe hozza a ketrecet,elveszed a cuccot,lenyiomsz mindenkit,és visszamész a sárga ajtóhoz,aztán fel oda ahol a lépcsõ leomlott,majd meglepit fogsz látni.

#1203:20

20 páylás
Fresh Duke
A játék hány pályából áll?

A heavy cost. I pay it gladly.

én mos ott akatam el hogy a bohócal harcoltam legyõzöm be teszem a tárgyat abba mitom én mibe ott alul az a kör piros lesz a toronyba de onantol hova továb?????
Közben én is találtam egyet :) Jön rendes sebességgel. Olyat találtam, hogy mind a 3 résznek az OST-je.

GoKu x
Amugy virgil az szedi ám szét az ellnet, eszméletlen milyen gyorsan haladok végig a mapokon. <#vigyor2>

GoKu x
thx közbe rájöttem

berlinboy6329
Az könnyû.A Lock-on-nak hatalmas ereje van.Néhány tipp:

1.Lock-ont erõltesd,Nem kell mindegyik támadásnál használni,de jó.
2.A Cerberus legyen nálad mert váltogatni kell a fegyverek közt.Cerberus a pirosra jó,a Rebellion a kékre.
3.Ki kell ütni a kezükbõl a kardot,ezt legjobban a Cerberussal teheted meg.A Revolver technikjét alkalmazva(Lock-on szükséges).
4Ajánlatos a pisztoly tüzerejét növelni,mert hamarabb végzel
5.1Xrre próbáld sebezni õket.Nem baj ha az 1iket hamarabb megölöd,és a másik csatolja a két kardot,de annyi élete leggyen hogy ugrálás közben le tudd lõni,mert másképp nehéz lesz.

Asszem ennyi.Miután beállítottam a best bill beállítást,azóta már a Stylish!!!-t is röhögve érem el.

berlinboy6329
Pedig onnan húztam le.

Torrentrõl szedted? melyik oldal? mert isohunton nem seedelték, legalábbis úgy ládttam...

Shep
hogy lehet a két hülye kapuõrt megölni, mikor már csak kb 2 cm-nyi életük van akkor bekeményítenek és nem tudom õket sebezni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ThugEdge
indíts új gémet és ott már választható vergil

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

GoKu x
Játékbeli zene amit leszedett asszem, vagy ha nem játékbeli de az biztos h zene.

dante3
Szerintem zene!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Fresh Duke
Az milyen játék?
Ha jó akkor megnézem neten.

A heavy cost. I pay it gladly.

berlinboy6329
Én leszedtem.Nekem megvan.3 CD-s.

Nézegettem torrenten, de nincs seedelõ ember :( Nagy kár, pedig tényleg jó lenne...

valakinek nincs meg az ost? :)

http://thenamelessphoto.com/

GoKu x
még nem toltam virgilel me ahogy végigtoltam kiléptem szinte, csak meg akartam nézni elötte h hol lehet kiválasztani virgiilt nem találtam és kiléptem. azota se néztem+. sza ha tod ird má le me ameddigre én megtalálom sztem 20perc lenne a menübe<#zavart2>

ThugEdge
és vergilt is végig vitted már?én most kezdtem vergillel,kicsit még bohóckodtam dantevel az extrában,de sztem vergil isten,mondta itt vki,hogy béna,sztem egyáltalán nem

berlinboy6329
Ha már a kutyánál Lakadsz mi lsez késõbb?Végre megcsináltam a szíveset.

Egy jó tipp:miutám beraktátok azt a latin nevû gömböt,és felodódik a zárófal.Na ilyenkor a BAL oldali szívet támadd,jobban járesz hidd el mert ha a jobb oldalit támadod,akkor a fõszív lézernyalábot lõ,de a másik elszívja a fontos ZÖLD Orbokat.Ha viszont a bal oldalit ölöd meg "kihányja" az orbokat,viszont lila plazma gömböket is lõ a lézer mellett de így is jobban jársz.

U.I.:Áldom a Lock-on-t meg a gyors fegyvercserét.Mostmár 1 csettintés és elérem a maximális szintet az akrobartaharcbamn,a Stylish!!!-t. Fincsa.

GoKu x
ÉS végig toltam a gammmet. NAon kira, kicsit húzos a vége.

GoKu x
Lövöd, elgurulsz, elugrasz a arámok ill. denevérek elöl aztán üsd vágd. Én így csináltam meg.

dante3
Valakinek sikerült már megölni a denevéres vámpír csajt?
Nekem sehogy sem jön össze!Van valami titka a kinyírásának?

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

uh rezzenéstelenült akartam írni.
Nálam rezzenésmentesen fut : 3 GHZ Cpu 6600gt 1giga ram

Nemtom leverni ezt a hülye ebet :D de majdnem sikerült most is. :P
Egyszer sikerült levágnom az egyik fejét! :D
Nem tudom de érdemes lenne megpróbálni...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

berlinboy6329
Nem.Mennyit segítene rajta ha az lenne fent?

Én a PoP-ot is sokkal jobban tudtam irányítani bille-el :P Nem fekszik nekem a gémpad
Videókártya driver új van fent?

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

berlinboy6329
Pipa mind2 de semmi,sõt az N-nel változik át,pedig világosan elpofáztm nek hogy TÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!De nem érti.Szar.Most a 3 szívnél vok az a legszabarabb.Kurva gém akad mint a szar,pedig 2-3Xx jobb gépem van mint a min konfignak.Nincs hozzá vmi peccs?

Afe
csak az elsõ vergil elleni harc után tudsz átváltozni, és minimum 3-as szintre fel kell tölteni.

berlinboy6329
Épp azért írtam a T-t mert nekem oda van berakva és az N az a Lock-On.

ThugEdge
vki 1169-re?

talán ha az N gombot nyomnád akkor jó lenne mert az van alapból beállitva, amugy a 7. pálya után tudsz csak átalakulni