2320
-
#1480 számomra a kaszás volt a legnehezebb boss elsőre mostmár könnyű de az elején... ccc :D -
#1479 Többet kell, mint 3-at nem?
Keresd meg a kaszást! Azt mondjuk kétszer kell kinyírni, de könnyű. -
#1478 hát addig nyird őket amig a nagy tábla melett meg nem jelenik balról az a teleport kapuszerűség. -
#1477 az jó.Dehogy fogom.Denevércsaj,meg beowulf?Jajjj.Minden esetben 3-at kell?tetszőleges 3-at?Mert megöltem Cerberust,A 3 szívet,meg aztán meghaltam,és kinírtam a milliólábút de semmi. -
#1476 köszke :)) -
hitch #1475 MENT PRIVI VERGIL. -
#1474 ha kinyirod mindet kapsz kék orbot -
#1473 nah szoval megcsináltam a pályát. sorrendben mondom.
1: leugrottam a legalsó ajtohoz ahol van a könyvtár, ott felvettem a kavicsot:)
2:utána felmentem a legfelső szintre, ott a kopony melett lévő ajton bementem, volt egy pát ellen kinyirtam és felvettem a második kavicsot:)
3. bementem az ottani ajtohoz aktiváltam a liftet, lementem egy ismerős terephez, elotottam a tüzet a kvocs:) segitségével
4. felvettem a koponyát, ellent nyirtam és vissza kelett menni ahoz az ajohoz ahova kell a koponya
volt.
5. BOSS -
#1472 A 18. map.ahol a bossokat kell lenyomni.Minden esetben 3-at kell? -
#1471 De van egy 12.-es is :D -
#1470 Jah és nálam az utolsó mentés a 20. pálya :D -
#1469 fasza... na mindegy... Ti hol tartotok amúgy? -
Gabe18 #1468 Újrajátszod a pályát párszor,a végső csata előtt mentesz,igy a red orbok megmaradnak,előbb utóbb lesz annyid hogy vegyél cuccot.Csak persze mindig az utolsó mentésből kell újrakezdeni hogy gyűljön. -
#1467 MOST HOGYAN TOVÁBB? -
#1466 VAN ITT EGY "KIS" NAGYON-NAGY GÁZ!!!
AZ ÖSSZES ÉLETERŐM ELHASZNÁLTAM, ÉS A HOLLYWATEROM IS ELFOGYOTT, MERT CSAK EGY VOLT BELŐLE. SZART SEM ÉRT... -
#1465 szoval ott.. hááát. az tényleg elég húzos. hazsnálj élettöltöt meg holywatert. semmi extra. ugrálj össze-vissza közbe lödd, aztán ha ugy látod üsd vágd ahoyg tudod. -
#1464 HOGY A SZARBA KELL A JÁTÉK VÉGÉN KINYÍRNI VERGILT??!! 1000X PRÓBÁLTAM, DE MINDIG TÖK GYORSAN KINYÍR!!! -
#1463 mond -
#1462 MERT KIBASZOTTUL FELBASZTAM MAGMAT IDEGILEG!!!!! -
#1461 VALAKI ULTRAGYIRS SEGÍTSÉGET TUDNA NEKEM ADNI?? -
neptum #1460 vegyél fel MSN-be ([email protected]) itt meg találsz -
#1459 nah elkezdem csinálni én is a pályát gyorsan és akkor mondom merre mert igy fejből most én se tom. pill :) -
neptum #1458 ott tartok hogy meg kell keresnem az egyik koponyát a könyv tárbol elhoztam a követ felmegyek kinyírom a sakkbábukat az 1 koponya hiányzik elmegyek balra be megyek kinyírok mindenkit ott is elveszem a követ be megyek a nagy ajtohoz fel megyek be teszem a piros követ és ennyi it akadok el -
#1457 tök zsír ez a game most szereztem meg. -
#1456 akkor megcsináltad? -
neptum #1455 bocs rosszul fogalmaztam azt keresem de semmi -
neptum #1454 nem azt keresem -
LaD #1453 csáó! jah szerintem is kua jol!! -
#1452 kicsit most én tévedtem el fejbe. na sza: betetted a koponyát a másik mellé? -
Crazy Mate #1451 Valaki elküldené nekem a mentését [email protected] ? -
neptum #1450 adig meg vagyok felmegyek beteszem hogy kapjon eröt az elevátor be megyek és semmi -
#1449 .. -
#1448 jah de szerintem ez is, én az alapkiosztással nyomom és nekem tökéletes -
#1447 Szerintem a POP-ák marhajól irányithatók billel meg egérrel. -
neptum #1446 köszi nagyon -
#1445 amikor dante tud oylan köt alaku izéken oylan hatalmasat ugrani ott annak a terem legalján van egy aktó, oda menj be. -
neptum #1444 most tartok a 7. pályán ott hogy egy koponya hiányzik a 2 közül elmegyek balra egy koporsokal teli helyen vagyok kinyirok mindenkit elmegyek egy helyre de semmi hogyan tovább ????????????????? -
#1443 ott figyelj,mert csak aközépső körben lévő színűekbe menj be,megkíméled magad felesleges boss fightoktól:)
amikor megláttam ezt a pályát és leesett,hogy mit kell valószínű csinálni nem hittem el,há mondom megnézem a wt viedókat,azt ki derült,hogy "csak" 3-at kell:)
amúgy nekem sem gyuladt ki,de mivel a szikla darab összeomlott,ahova bementem bossolni,így gondoltam biztos jó lesz -
Crazy Mate #1442 Elküldöd a mentésed([email protected])? -
#1441 Mi a rák van ezen 1 8. pálán.Lenyomok 2 boss-t és baszik akármit tis csainálni.Aztán meghalok :DDD és lenyomok még 1 bosst,akkor meg felvillan 1 véset.Előbb mi a picsáé' nem jutott eszébe,amikor 2-t is lenyomtam.Szar.Megnézem a videjót.