Devil May Cry 3 PC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

berlinboy6329
Olyan mint ha fal közelében 2X ugrasz és a 2.nál ugrik még1et a falon,de az air hike akkor jó ha nem vagy falközelben,stzal duplaugrást tesz lehetõvé.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

ThugEdge
hát természetesen nem ácsorgok ott mellette,remélem egyrõl beszélünk,néha küld rád ilyen rácsos szarságokat,nem?

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

berlinboy6329
Nem tom mitmond de ilyesmi.A tired az biztos benne van.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

soulhunter
you become tired :)

amugy mire jo az a bizonyos air hike?

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

Pepee999
Köszi... ööö a pisztoly?? Huh... gáz van... Azokról teljesen elfeledkeztem és nem is fejlesztettem õket... ÁÁ! Semmi baj... megoldom...

My Hero is Vergil :)

berlinboy6329
Erre mégh nem írtam taktikát:
1.Ha teheted menj hozzá közel,várd meg míg forog,ne menj bele a fekete körbe mer kapsz a pofádra rendesen.
2.Vegyél Aire Hike képességet mert kurv@ hasznos.Fõleg a csóknál.
3.Ha áram alá veszi a talajt Air hike és lõjj.
4.Ha azt mondja how is it like!(Vagy mi a tököm)Akkor labdákat fog dobálni
4.Ha azt mondja you bikom tájörd,akkor ugorj el+air hike mert elektormos oszlopot emel és mikor leérkeztél készülj a lila labdájára,mert lövi ráds.
5.Az elektromos oszlopoknál menj szélre elõször olyan béna hogy lazán ellövi melletted,de aztán mozogj mer megjön az esze.
6.Ha lehet ne lõdd messzirõl.Ha úgy látod,akkor menj oda és kaszabold mert ha 1x elkezded akkor röhög mint a fakutya,és összemegy.Ha eltûnik az összes denevér gyakja,asszem 2 v 3+3 ütést rá tudsz vinni,utána ugroj el mert sebezni fog.
7.Ha asszed eltûnik,vagy nagyon úgy tûnik,Air hike mert a földbõl tüskéket fog szórni.
8.Na, a vége:Ha odaáll a színpadra a hangfalakhoz,és jól be van borítva denevérekkel,várd meg míg el tûnik,akkor mozogjmert 1 kisebb robbanás következtében meg akar dönteni.Itt ne ugorj azonnal,mert így szoptam be hogy 3 lövés és vége,erre megszopott.Elõször nem megy olyan gyorsan lábon fuss 1 mp-t aztán airhike és lõdd,amígy meg nem hal.4-5 X elég lesz.Ja és remélem Level 3-as a pisztolyod,mert akkor az igazi.

Na ennyi volt a denevércsajos Walkthrough Berlinboy módra. :)

Pepee999
De jó! Valki nekem is tudna egy kicsit segíteni?

soulhunter
benne :) pü ment :)

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

Pepee999
Mondjuk, Te hogyan intézted el Nevant?

Pepee999
Valaki tudna tanácsot/-kat adni?

Pepee999
Aham... De én mosz Nevannál tartok ott kellene a segítség.

berlinboy6329
Akkor te még nem tucc semmit maj a11 mapon lesz a nehéz cucc.

berlinboy6329
de az xart se ér.Mit csinálsz mikor átmegy bikába?Meg amikor csapkod össze-vissza?

Pepee999
Hm?

Pepee999
Jah és még egy kérdés: Vergillel csak akkor lehet meni, ha Dantéval kivégeztük az easy szintet?

Pepee999
Gabe Te gondolatolvasó vagy?
Komolyan, én is õ nála tartok és nem tudom legyõzni. Ha nagynehezen eljutok odáig, hogy már csak egy támadást kell indítanom és meghal, addigra már nagyon kevés az életem. És akkor meg odajön hozzám és átölel vagy mit csinál és azonnal kipurcanok. Valakinekvan valami hatásos taktikája ellene? Hogyan kell õt megölni?
Szégyen, hogy eddig mindenkit meg tudtam ölni és pont egy nõvel nem bírok el.<#boxer> Komolyan, még Vergil hozzá képest pite volt, na és a Cerberus... Mindenki azt mondja, hogy õ a legnehezebb az összes közül. Hát szerintem nem, ugyanis Nevan=denevérnõ eddig a legnehezebb!!!

ThugEdge
én úgy csináltam,hogy mindig megpróbáltam megcsapni arcon,mert akkor elkezd sírni:)és lehet verni egy kicsit,vagy még nekem bejött,ha a hátát maszíroztam kardlappal:))

ThugEdge
tudod a szokásos,kifigyelni a taktikáját,de amit nem fogol látni:
mikor úgy tûnik,hogy szenved a földön,meg elkezd kergetni,ilyen teátrálisan,nehogy odamenj hozzá,mert lesmárol és úgy leszopja az életed,hogy még

És a 9. pályán azt a denevér nõt nem tudom lefektetni (õõõ...rossz az aki rosszra gondol <#vigyor4> ),bár most kialakult bennem egy elképzelés a dologra.
De ez az örökös pályaújrakezdés...De legalább a gyûjtött red orbok megmaradnak ha lementem,igy legalább lassan gazdag leszek...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

berlinboy6329
A 11. pályán azt a rusnya fögöt hogy kell legyõzni?olyan mint vmi bkia,neked ugrik,üt meg van neki szárnya meg ronda,mint a bûn.

ThugEdge
ha már vergillel toljátok tegyétek úgy a gombkiosztást, hogy a kis lõhetõ kardjait folyamatosan tudjátok nyomni és közben kombózni is tudtok,na az hent a javából,ezt a stuckgameres videókból lestem ki,isten

berlinboy6329
Battle 1

Battle 2

Cerberus Battle

Devils Never Cry (Staff roll)

Ezeket tom adni.Benne van ami kell?

berlinboy6329
Miért?az milliószor könnyebb.Akéket ...6X próbáltam a balt 1X és az sikerült.

berlinboy6329
Akkor felkötöm magam,mert akad.

Az nem hiszem hogy baj, mert én is unleashed-et használok reloaded crack-kel.

soulhunter
9.nél abbahagytam,mer regeltem c6re,és oda kéne angolt idéznem
a trailer zenébõl (devil never cry - kéne, csakhát annyira perfekt nem vok angolbol,h a basszus gitár mögül kiemeljem a szöveget) :(

amugy mondom,h csicska volt :P
most nemtom mi vár rám,de istenkirály hiper szuper extra májer a gééém :DDD
már tom,h mi miatt veszek PS2-t,mer arra a fos konzolra csak ilyeneket dobálnak ki + tekken + mortal kombat + egyéb finomság, amit a PC-sek nem élvezhetnek :(((

jaaa,amugy aki csicska, ölje csak a bal oldali "mellékszivet" :DDD
perme szereti a kihivásokat :)

nahhh, izééé...

ANGOL sndtrk-szövegre senki nem tud semmit,hol találom? :(((

berlinboy6329
Ha még nem csináltad meg:#1185

berlinboy6329
Ez mekkora volt!!!Észrevettem vmi.A 11.páylán 30 FPS volt és voltak szörnyek,körbejártam mindent minden helyen 31 FPS volt.Miután kinyírtam a ké nyíl lövõket,leesett 18-ra.1024-ben és 800-ban is ugyanannyi az FPS.Mereven áll,meg sem mozdul még 640-ben sem.Miértz van ez a marhaság?Talán a crack miatt?Mert unleashedet használok Reloaddal.

soulhunter
nahh, sikerült! 2.ra csak lenyomtam az apátlan kék ruhást :D a szives csicska volt, amikor lézerezett, csak ugrottam 1et,és löttem 1000L,h ne essek le,amig lézerez :DDD

viszont volna 1 iszonyu naaaaaagy,mondom NAAAAAGY KÉRÉSEM

szal jo ideje megvan az OST...
nade...
szükségem lenne az ANGOL szövegre,mer nem találom sehol :(((
az oké,h az OST mellé be volt szkennelve a japán szöveg,de az nem ér semmit :DDD

tud vki segiteni?

Vagy talán egy windows reinstall segítene.
Sztem ha tudsz kérj kölcsön egy videókártyát valami haverodtól, hogy kipróbáljátok úgy is szaggat-e. Meg esetleg a memóriát 512-re vedd vissza, hátha azért nem tetszik neki, hogy különbözõek (de ez csak egy ötlet, nem vagyok számítógépszerelõ :D).

berlinboy6329
Semmi sebességnövelõ 5let?

berlinboy6329
méyiket?

Na végrelevertem a dögöt :D
Elsõre sikerült ma :P
GoKu x
az fogjuk rá h ne msok

berlinboy6329
Nekem 35 folyamatom van.

Vagy a legújabb catalystom van, vagy egyel elõzõ. Nem emlékszek, hogy feltettem-e az uccsót...

GoKu x
Én pl az oblivionnal voltam így h szagatott miközbe ne mkelett volna neki, más gépén meg ami sokkal roszabb ott meg ment tökéletesen,de az enyémen ami jobb ott emg szarul.ccc Azota tudom h az volt a baj h sok szemét,meg hueség volt a vinyomom meg a meg a háttérben lévõ folyamatok száma 43volt. de megoldható könnyen ez a próbléma<#kacsint>

berlinboy6329
ne má.Milyen drivered van?Vagy akkor nekem miért 18 FPS?

Nekem is 9600-as van (mellette 1 giga ram, és egy 2,8-as celeron), de meg sem röceen...

berlinboy6329
Ja,és a Fraps 30FPS-t ad ha akar,de amúgí 18FPS-sel jácpk.Rohadjon meg az Ubisoft.ilyen optimalizálatlan gémet kiadni.Rosszab kártyán jobban megy mint ezen.Szar. blõõ

berlinboy6329
Ez de k... szar.Most néztem meg hogy kell azt az 1szarvú rusnyaságot lenyomni,és amit ott láttam a undorító fos.A csávó royalguardban nyomt és mikor kutyaember ütött 1 kib@xott élete nem ment le,én meg itt b@x@vok ezzel a buzival.Van vmi jó 5let kinyírni?

berlinboy6329
kapják be akkor >(

Nekem is a legujabb van fenn de olvastam már máshol is hogy ezzel a karival szaggat.
berlinboy6329
Én is,de miért akad akkor?Legújabb driver van fenn.

1024x768
nekem 2048MB! amugy a frapsben 60-70 között mozog
berlinboy6329
Milyen felbontásban tolod?

berlinboy6329
768 DDR.

ugyanigy megy!!!!! de a videoban láttam hogy kiirja neki hogy loading... nekem még azt sem! Mennyi RAMod van berlin?