2320
-
#1520 exet. bocs -
#1519 oks akkor: töltsd le ezt:
http://www.gameburnworld.com/dl/dl3/dl.php?file=SecuROMv7Loaderv1.2.rar
ennek a segitségével indítsd el az dmc eye-t. én is így csinálom -
jegenye00 #1518 Köszi első ötletet jöhet a második
ahogy inditom a gamet egy hang fekete kép és a feladat kezelőt ahogy megnyitom akkor vmi Fatal error in reclock van ott -
#1517 itt egy link:
http://gbw.ecyberworldcafe.com/dl.php?file=DevilMayCry3SpecialEditionv1.0NoDVDFixedexeEng.rar
crackeld és hátha menni fog, ha nem akkor szolj me van még 1 ötletem. -
jegenye00 #1516 Valaki tud Vmi tippet adni ???????????????
Hogy mért nem megy hmmmmm????
vagy csak Lécci vki írja már azt le hogy hogy inditsam el !!!!
lécci köszi
-
#1515 Na,azt nagyon vágom.
Nyomkodod az ütés gombot
Nyomkodod az ütés gombot,de az első v második után hagysz 1 kis szünetet,aztán nyomod párszor
Lock-on és úgy nyomkodsz
Swordmaster stílusba hasnálhatod a stlye action gombot
Lock-on hátra és ütést nyomkodod vagy pedig van ugyanez,csak előre mész
Meg le van írva valahova.Nem tom hova,de ha keresem megtalálom.Valamelyik nyíl.
Meg váltogasd a fegyvereket mindig,és akkor nagyobb lesz a stílusfokozatot,és elérheted a SSStylish!!!t,ami a legnagyobb.
Ha tudnák csinálnák videót oszt mutatnák néhány cuccot,meg hogy hogy akad. -
Gabe18 #1514 De milyen mentés kell neked?Honnan,milyen fokozaton? -
Crazy Mate #1513 Valaki elküldi a mentését?([email protected]) -
jegenye00 #1512 Helloka !azt szeretném én kérdezni hogy vki tud e segíteni ??
mert valahogy nagyon nem akar elindulni a jatek ahogy elinditom megszólal egy hang és egy ctrl+alt+del után a feladatoknál van egy olyan hogy "fatal error in Reclock" és így nem indul el PLZ aki tud seggiteni írjon -
tzugh #1511 Darth fogalmam sincs hogy milyen oldalon találtam, de azon az oldalon volt egy torrent fájl azt leszedtem aztán elkezdtem tölteni. Ha kell akkor szivesen átküldöm. -
IgH #1510 Meg szeretnék kérni vkit h mondjon pár billes. kombót a géphez mert nemtom mással tolni és - nem röhög - már a 2. pályán nemtom a főellent leverni..hát ezvan .. csak a sima ütés meg lövést tudom azzal nem purcan ki.. -
#1509 Ezt sztem spoilerbe is írhattad volna,mert nem mindenki járhat a 13. pályán,de furcsálltam én is annál a bejátszásnál,hogy átváltozott.De amikor 3X is megütköztünk,1X se halt meg. :(
Meg miért segített nekünk?Hogy segítsünk neki kinyitni a kaput? -
#1508 nah bye mindenkinek jó8 és dmc-st -
#1507 ez ujdonság csak nekünk pc-seknek, és megfoghlani, mivel a bohoc és a félig retkes arcú:) csávó egy és ugyan az a személy. -
#1506 én a 18.kon ahol a bossokat kell lenymi.Az a sakktáblás viszont elég xar.Nehéz pöttyet.
Kérdés:Ez a bohóc,már a korábbi részekben is volt,vagy ujdonság?És meg fog halni,vagy mi lesz vele? -
#1505 amugy te hol tartassz a gammeban? -
Darth981 #1504 Megcsinaltam ma mert Rájöttem hogy Cerberussal kell utni és igy sikerult -
#1503 én úgy tudtam h azt megcsináltad, nah mind1. mondjuk én ezt a mapot már leirtam,lsd:1473 -
Darth981 #1502 thx -
Darth981 #1501 Ohh bazeg erre nem is gondoltam Annyi fassag van :D Amugy kb 4 napja vagy 5 jatszottam arra fele mert azota az AR bossal szarakodtam a két Karodssal :D -
#1500 Bazz ez kurv@ könnyű.Már rég jártam igaz arra.Szal a koponyás ajtó mellett balra van ajtó,ott bemész lenyomsz mindenkit,meg csinálsz ezt azt és felveszel vmi tárgyat,vmi shirek v shir izét.Na a lifttel lemész és a tüzes ajtó előtt használod,kialszik a láng és mehecc a koponyáé' küzdenyi. :) -
Darth981 #1499 Nah El is akadtam :D Felmentem a legtetejére De az ajto melett két szobor az egyikbol hianyzik egy koponya a masik ajtoban kinyirom a szornyeket utana kovetkezo szoba Egy buzi lift ami levisz az elejére . Innen hova tovabb? :) -
#1498 :D hajrá -
Darth981 #1497 Értem Thx Megyek is és kinyírom virgilt mint a fost :D -
#1496 vagyis nem 7.pálya végén hanem utána. :D -
#1495 démonná csak a 7-es pálya végén lehet mikor megküzdessz vergillel.
én se tom h kell rugni meg ütni, talán ugy csinálja h mikor eldobja a kardot(default:space+holdL) olynakor nincs semmi a kezébe és olyankor dante üt vág amit csak tud. sztem. ezt a védekezős vmit meg én nem tom egyszer alkalmaztam az első boss ellen. -
Darth981 #1494 Ja Bocs hogy ennyiszer írok de mindig kifelejtek valamit :D
Szal úgy láttam a videkon hogy Lehet kézzel ütni és Lehet rúgni is.Kérdés ezt hogyan csinaljam????:) -
Darth981 #1493 Amugy a védekezést vágom hogy royalguard style ba lehet de engem mindig leütnek mint a fost :) Bár a Két főszörnyet az 5. pálya végén szetvertem anélkul. De ugy hallottam hogy Ha Védessz párat Akár a Boss Fél életét is leszedhetem a Space+előre+L :) -
Darth981 #1492 Értem már kösz hogy segitettetek ... Még egy valami. Hogy a fenébe kell átalakulni ?:D vagy az csak bizonyos pályarész vagy életerő után??? mert én hiaba nyomom a t betut ami elvileg az átalakulas semmit sem csinal vagy csak akkor tudok ha ütöm a mobokat (Szörnyeket) ???? tzugh a zenét honnan szeded? nekem csak pár darab kéne :) -
LaD #1491 hy gokux!!
-
#1490 nah amint látom neked volt türelmed leirni, én nagyon összecsaptam -
tzugh #1489 Darth és most töltöm törentről a zenét(3CD)!
vannak különböző Orbok amit a pálya elején a customizeben tudsz venni az item részlegben vagy a páylákon egy szobornál(valami oroszlán féle lény egy homokorát tart a feje fölött). a red orkokat a szörnyek megölésekor tudod beszerezheti amiket letudsz vásárolni.
Blue ork: az életerődet növeli, a pályákon találsz darabokat, ha 4 összegyűjlik akkor ugrik az életerőd, az itemsben egy kombletet tudsz venni(igen drága)
devil star a démon modba átváltozás pontjait adja vissza egyszerre (sok harcal is visssza nyerhető)
purple orb: az elöbbi pontokat noveli meg (tovább tart az átlalakulás)
aztán van két zöld zöld az egyik kisebb- a másik nagyobb mértékben állitja vissza az életerődet.
a pályákon az 1-es gombal tudod előhozni azt a menüt ahol ezeket aktiválni tudod!
sok szerencsét remélem segitettem -
#1488 kékorb:4db-ot összeszeccc akkor kapcs egy életerőcsíkot
devilstars meg a hasonló dolgok vagy az életerőt vagy a demonnáváltozás időtartamát növelik. a védekezést vmelyik modban lehet csak csinálni. default:L
jaa és van a holy water is, az drága nagyon de az ellenség hp-jét rendesen leszedi. -
Darth981 #1487 Jók ezek a zenék a játékba valakinek megvan ..????? -
Darth981 #1486 Császtok Én a 7 . pályán járok még csak ... Valaki segitsen es pls magyarazza el hogy mire jok az alabbiak : Blue Orb(van amikor csak egy fél van összerakom es?)Aztan valaki mondja el pls hogy hogyan tudok venni elet toltőt.
Ja és láttam egy két videot de nem értem hogy tudjatok mindig akkor benyomni a védekezést mikor utnek vagy van konnyebb mod is?.. a Devil Star es ezek a szar itemek mire jok?.... THX -
tzugh #1485 Tudom tudom de elötte megprobálom danteval minnel nehezebb szinteken végigvinni -
#1484 vergilt mindenképpen probáld meg mert vele lehet ihazán jol hentelni -
tzugh #1483 Én megöltem az összeset:D akkor utánna a tábla helyén egy kék ork darab lesz!
Most keztem el a játékot hard szinten:D -
#1482 sztem tök mind1, én is ugy csináltam meg h amelyik épp utba esett -
#1481 mert a csávó 3-at ölt meg,de úgy hogy mikor megölte a 2.-kat,akkor a nagy táblánál,a akpuszerűség mellett a kövek közötti vésetekben az 1ik kigyulldt.Muszály kigyuladnia vagy tök mind1 melyikeket ölöm meg?