Devil May Cry 3 PC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

constantin
Szerintem az unleashed mert nem volt crack hozzá.Azt külön szedtem.Mellesleg megvannak a játék zenéi.AZ ÖSSZES.

A menyországban jobb a klíma,de a pokolban több az ismerős.

GoKu x
jaaa meg a átvezetõanimáciok nincsennek ha vergillel mész.

GoKu x
mondjuk annyira en mis néztem h kivel harcolok<#idiota>

GoKu x
dante ellen kellet nyomni de ugynaazoakt csinálta mint vergil.

constantin melyik verzió? az unleashed +reloaded crack, vagy rendes reloaded az egész? de ennek ellenére probáld meg ujrarakni
constantin
Kössz hogy meghallgattatok.#1309

berlinboy6329
És most Dante-val kell harcolnod amúgy?D vs V volt eddig és most te vagy Vergil,most Dante ellen kell nyomni?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

GoKu x
nekem most vergillel most jön a 11.<#vigyor0>

berlinboy6329
Legalább 1 negyedet.Vergillel szenvedek most.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

GoKu x
nah akko csak megcsináltad. a holy az téeg sokat visz mi? <#vigyor2>

berlinboy6329
Áháháháháhááá.Köcsög dög.ÁÁÁ elbaxtanmn rá 2 holy watert,de rudrával is lenyomtam voln.És ami utána az a pálya isten.Amikor megy le folyamatosan az életem,és írtani kell.Áhhh.Legnagyobb.Most voltam a lónál,hát az de béna volt.2.ra lenyomta,1.ben még csak kitapasztaltam.Loál.Legkönnyebb volt.Most ez a kurv@ Vergil idegesít az állandó mortál kombatozásával,én meg szart se tok vele kezdeni.Loálo.,Majd lesz valahogy.

constantin
Hy.Lecrackelem a játékot de nem történik semmi és kiírja hogy a dmc3 exe hibát észlelt ezért leáll.Mi lehet a baj.Valaki válaszoljon legyenszives.

GoKu x
a végére van irva h svagy L.

GoKu x
én nem tom h én találtam e de szinû igen. asszem vmi devil valami a neve. a kicsi az "s" a nagy, ami teljesen visszatölti a hp-t az meg az "L".

berlinboy6329
Azt is ott lehet használni,mert azon a pályán találtam 1et.

GoKu x
elöször is venni kell életet az item menüpont alatt. a legelsõ egy kicst növeki a második asszem meg teljesen ami van. Ha megvetted akkor játék közben megnyomod a UP billentyû(tod felfele nyilat) és ott lehet tölteni. Lehet venni hollywatert is az nahyon drága de ha veszel és alkalmazod a szörnynek a hp-jét biztos leveszi, nem is keveset.

berlinboy6329
Életet hogy lehet tölteni?Azt akartam,sak Lfelejtettemodaírni.

GoKu x
kp= kispisztoly

berlinboy6329
Hogy?mivel?

GoKu x
Igazábol semmi extra swordmaster-be legyél ez fontos.Én pl a szeles és tüzeskardot ajánlom hozzá. Nah sza: állandóan lödd kp-val ha nem ütöd. Amugy téeg semmi estra csak egy folytában ugorj elé és üsd vágd az default: L-el. Ha meg átváltozik oylan macska szerüságá vagy mié akkor meg kerüld ki azokat az izéket amiket rád küld. Meszirõl mindig lödd kp-val. kb ennyi. én se csináltam semmi extrát. Ha meg fogyoban van a hp-d akkor meg töltsd fel.

berlinboy6329
Bazme,ember vagy te?Ezt nem lehet megcsinálni!!

berlinboy6329
Ez olyan Robbanó lövedékeket lõ nagy erõvel.1 lövés kinyír 1 színes élõlényt.

soulhunter
hmmm... na szal...
jo ez a spiral nevü karabély? 😄DD
vagy ne is akarjak vele lüüüüni? 😊

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

GoKu x
😄 nah kész is.

berlinboy6329
Neke aztán könnyen megy. 😄

áhh,várjá' rácsapok kettõt,megdöglik,oszt leírom. 😄

GoKu x
nah akko pill kinyirom és leirom

berlinboy6329
pill....11.ÁÁ,elbaxtam.Azt hittem 12.,de 11. pálya.

berlinboy6329
Vagy 11?

berlinboy6329
12.

berlinboy6329
Azaz.

GoKu x
csak mondmár meg hanyadik pálya ez mert akkor még1x kinyirom azt megjegyzem mit csinálok, azt leíom nekd

GoKu x
jaa asszem vágom melyik.. az amelyik iylen nem si tom szárnyakat ereszt meg dobbant a földön 1 párat azt ilyet ketreceket dob oda vagy miket.

berlinboy6329
Mind1 mit csak vki írja le hogy kell megölni.Ló késõbb lesz.Va 1 baszott nagy terem,a végében vmi világít 1 asztalon,venném fel,de mielõtt odérek,leugrik vmi nagy dög,intro,aztán meg nem tom elgyepálni.Walthrough szerint Beowulf,de nem írja le hogy lehet megölni.Le tudod te írni?

GoKu x
a 12.pályán vmi lovat kell kinyirni ha jol tudom, vagy tévedek?

berlinboy6329
Én nekem az kell a 12.-en lévõ köcsög buzi.LKi se lehet nyíírni.

Fresh Duke
Ez a beállítás elég szar szerintem, és ha átállírom nekem akkor v.mit kkír. hogy nemtetszik neki, azt vissza kell változtatnom.😞😞😞
Meg nálam, a kombóknál azt írja ki, hogy a 6-ost nyomja folyamatosan, azt a joysitkkal csináljam ezt....<#confused>. Van gémpadom, de fel se ismeri, és azon nincs joysik. :'(
Nincs v.mi. hogy ezek kiküszöbölhetõk legyenek?
Meg mikor mentetek, nektek is a pálya elejérõl kell kezdenetek?

A heavy cost. I pay it gladly.

GoKu x
Hanyadk pályán van az a boss amelyiket nem tod kinyirni??
Megnztem a 12-t de az 1 másik boss.

berlinboy6329
Kár.12. pálya.

Nem mert ott én nem tartok még...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

berlinboy6329
Az utána lévõ bosshoz is tudsz ilyet írni nekem pls?

constantin
Van crack hozzá.Remélem tudtátok.Ha nem akkor link kell?

Na ahogy én csináltam Normal fokozaton.Ami lényeg hogy vagy legyen Air Hike képességed,vagy Trikster stilusban menj,ha már ott tudod a levegõbõl odébbugrást.Pisztolyt is vidd,mert nagyon hasznos hogy ha elrontasz esetleg egy ugrást és már leesnél a földe,ha gyorsan elkezdesz vele löni nyersz a levegõben 1-2 másodpercet.
A legfontosabb hogy türelmessen kell csinálni.Azt a 3-4 féle támadását tanuld meg amit alapbol csinál,elég ha csak mindig elugrálsz,mindig mikor mond valamit már lehet készülni.Löni lõheted pisztolyal,annyit ér mint halottnak a csók,de mégis valami.A nyerõ mozdulat szerintem az amikor Dante a kardal elõre "becsúszik" ( elõre+ellenfél befogás+ütés).Ezt alkalmazva és utánna azonnal elugorva lehet szerintem a legjobban a "védõ denevéreit" eltüntetni.Az fontos hogy a csuszás után mindig azonnal ugorj el,mert jön az ellencsapása.Ha a denevérei eltünnek és középen szenved akkor lehe rácsapni olyan 6-8-at.(de villámgyorsan mert ha nem kezded ütni eltünik megint) Gyakorlatilag,ezt ismételgetve el lehet jutni addig amig már csókolni akar,akkor meg ahogy lentebb is irták lövés+ ha közel ér felugrás és arrébb menekülés módszerrel már könnyen kikerülhetõ.
Annyi a lényeg hogy ki kell tapasztalni mikor van annyi idõd hogy a becsúszós támadást bevidd.Pl. amikor elkezd forogni a sakát tengelye körül,akkor már nyogodtan oda lehet állni készültségbe ,és amikor abbahagyta egybõl becsúszós szúrás.De ellenpéda hogy mikor felmegy a szinpadra és az egész talajt beáramozza,neked pedig fel kell ugrani,akkor utánna egybõl sose támadd,mert máris küldi az energiagömböket.

#878-ban amit írtam az akkor micsoda?

berlinboy6329
DX9-es kari kell nekie.Nem fog.

constantin
Hy.Most töltöm a játékot és kérdezném hogy milyen gép kell neki?Egy gf2-n elmenne?Valaki legyenszives válaszolni mert erre a kérdésre még senki sem tette.

berlinboy6329
A denevércsaj utáni boss,amit ha a fején megvágsz,elkezd rinyálni,meg csapkod össze-vissza.Meg ilyen koporsókat üt rám vagy mit.Dobbant 3-mat leereszkedik az a vmi aztán rámüti.

ThugEdge
õõõ😊belezavarodtam,nemtom😊)

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

berlinboy6329
ennek szárnya vanm és...megnézem hogy híjják.Mind1 Nevan,a denevér utáni boss.

berlinboy6329
Ja,aszti hittem a denevérrõl beszélsz.Nem,nem küld rám.

berlinboy6329
Ja,akkor kerülj el valamelyik szélre.