Devil May Cry 3 PC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GoKu x
hát ha az ketrec akkor jah, az a kettõ izé ami lejön a plafonról. amibõl csak 1volt és szét kellett zuzni..

Pepee999
golyót? a ketrewcekre gondolsz?

My Hero is Vergil :)

GoKu x
azt a kettõ nagy golyot össze kell ütni

Pepee999
Hát... én már nagyon elhaladtam a második pályát, már a 16.-on vagyok...
Sajnos elõbbi nincs, mert mindent egymásra mentettem...

Valaki el tudja küldeni a mentésést az e-mail címemre([email protected])?Nekem egyfojtában kifagy a 2. páylán,amikor azt a nagy izét megölöm,aki tud teleportálni.

Pepee999
Valami hatásos módszer? Mert a között a ketõ ütõs izé között van valami, amihez, ha odamegyek kiír valamit, de nem értek belõl semmit. Meg a terem végében találtam egy rácsos ajtót, ami mögött egy újabb kulcs van, ami nyit egy ajtót, hogy továbbmenhessek. De azt hogy kell kinyitni? A koponyás ketrecekkel meg ég mindig nem tudom, hogy mit kell csinálni...

Pepee999
Köszke, már magamtól is rájötte szerencsére. 😄
De most újra elakadtam a 16. pályán.
Már megtaláltam azt a napkristályt vagy mit, be is raktam a helyére. Bementem egy piros ajtón, ahonnan egy koponya terembe mentem. Ott van két olyan ütõs csillag, amit ha végig ütök leesik a plafonról egy ketrec ami tele van koponyákkal. Azokkal mit kell csinálni? Mert szétütni próbáltam meg lõni is, de egyik sem használ.

mila69en
ninja gaiden rulzz😄DDDDD

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

GoKu x
teleportáld magad a bárba vagy mi az, utána menj ki a bárból és jön 1 intró és kész a pálya.

GoKu x
sza a 14-es.. oks meddog jutottál el benne??
mert ugyebár egy darabig teljesen 1értelmû az út.

Pepee999
Kérlek segíts, mert gõzöm sincs hova kell ott menni!

Pepee999
De igen az az a pálya, ahol most tartok!

berlinboy6329
A régebbi lassuláshoz kellett a driver,asz jó lett de a DMC az még Drivercserével se mûxik.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

GoKu x
szoval akkor most jó??

berlinboy6329
Igaz a váratlan lelassuláshoz csak driver kellett.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

berlinboy6329
Majd megnézem.Ki tudja milyen vírus,meg kémsazrok vannak a gépen.

GoKu x
háát elég érdekes, talán ha csinálsz egy cformatot jó lessz<#kacsint>

GoKu x
Hmm<#fejvakaras>

berlinboy6329
Nem pont ez van.Régen olyan volt,hogy a játékok,mindegyik,tök jól ment,de rendszertelünl,szal váratlanul mint lelassul 10FPS alá olyan 5 mp-re,aztán megint jó lett.Nem tom miért szaraxik a gépem.Most megnézem 1 másik gémmel.

grebber
Ez itt off lenne nézz utánna!

Next PC upgrade: 2022

GoKu x
sztem azért nem hallotál róla mert csak xboxra van,meghát sokan nem ismerik, személyszerint a kedvenc játékom. ehez a játékhoz hasonlitják a legjobban(dmc)

GoKu x
és pontosan mi is a gond? Ha jol értelmezem akad a dmc pedig nem kellene? és ugyan ez van a n64emuval is... vagy tévedek?

berlinboy6329
Ez most mitõl ilyen jó gém,még nem hallottam róla.

GoKu x
sry nem szándékosan, amugy jáccotál már vele. MOndjuk nekem volt x.em és megvolt a game. a kedvencem si volt

grebber
Nem hogy rohadna meg kár volt felhoznod ááááááá<#gunyos1>
Pedig alázna mindent csak kurva MS-nak nincs agya hogy pc-re is kiadja bezzeg a többi fostalicska szar kiadja hogy legyen bevétel de a sikergamet meg nem me minek 😞
Huh most felidegelté 😄

berlinboy6329
jaja.

GoKu x
Nah megbékéltél már h nem lessz ninja gaiden pc-re?<#vigyor2>

GoKu x
20 pályábol áll. attol függ ki menniy idõ alatt tól végig 1 pályát.

grebber
Aki végigtolta: Milyen hosszú a game?

GoKu x
project64 amivel nyomja??

berlinboy6329
ÁÁÁÁ.Ez a szar nem igaz.Most néztem,hogy jáccik tesóm a N64-es emulátorral,és ugyanúgy akad mint az én gémem.Ott is 30 FPS,és jön vmi 1xû sdolog mindjárt 16-18.Mi baj lehet?Nem igaz.Legalább már tom hogy nem játék hibája van.

GoKu x
utána kiléptem mert nem stimmelt a pálya

GoKu x
a 14pályának az eleje 1értelmû volt az út, aztán a legelsõ ellenfelek ilyen repkedõ csillagok voltak amiknek csak a hátuk sebezhetõ, utána meg egy kis "vonatozos" rész volt.

GoKu x
pl van egy olyan ahol dante kijött a szörny szemébõl, van a forgó csapágyaknál, meg egy olyan szobában ahol pókok mennek rád

Pepee999
Hogy kezdõdött a 14 pálya?

Pepee999
Aham. Akkor hanyas pálya az?

Pepee999
Meg azt az ajtót sem találom. Annak a pályának melyik részén? Merre?

GoKu x
amuyg te nem a 14 pályá vagy sztem me az elöbb direkt el kezdtem jáccani a 14es mappal de 1általán ne mugy kezdödött. ott 1 darabig egy értelmú volt az ut

Pepee999
Jah igen az tudom hol van. De hol van olyan még, ami egy ajtót nyit ki?
Fogalmam sincs, hogy merre kell azt keressem...

GoKu x
megütöd és kigyull a tûz

GoKu x
pl a kocsmában is van egy balra a puskátol a 3. pálya asszem

GoKu x
és ugy bemenni az olyan ajtokon min 3 jel van. Ha egy olyan csillagot megütcc mindig máshova visz egy olyan ajtó.

Pepee999
Kör alakú csillagok? Azok meg hol vannak?

GoKu x
ott nem kell visszamenni a pálya elejére hanem mindig meg kell ütni azokat a köt alaku csillagokat ami a falon vannak.

Pepee999
Bocs, ezt véletlenül többször küldtem el...
Nade azt nem todud, hogy arra hol van lift?

Pepee999
És ott ha továbmegyek egy vízeséses részhez érek, ahol van egy teleport, ami visszavisz a játék legelejére.

Pepee999
És ott ha továbmegyek egy vízeséses részhez érek, ahol van egy teleport, ami visszavisz a játék legelejére.

Pepee999

Pepee999

Pepee999