2320
-
Prof William #1600 Nem? Mert mi a minimális konfig? -
#1599 nem -
Prof William #1598 Mi a konfigja?
Nekem
Sempron 3000+
1 giga memó
Geforfce 6100 128 mb -alapapra itegrálva.
Ezen elmegy? -
#1597 Üssed is. -
#1596 áh faxom kurvajó a játék csak már az elején nem bírok továbbmenni,mikor ilyen kaszások jönnek....állandioan leszívják az életemet,és kezdhetem a páyla elejéről :@@@@@@@@@@pedig ugrálok mint állat meg lövöm őket.. -
#1595 az jó h 0. Az azt jelenti h az adott pályán menniy iteme-t használtál fel. Mivel semennyit nem szoktál szerintem ezért nulla. ez így tökéletes. -
#1594 Jah meg hogy jobb felül mennek a csikok: action, meg devil meg ilyenek.. arra is kell figyelni? mik azok? Sry a lámaságomért...:( -
#1593 Item used- nál mindig 0 pontot kapok. Why? mi az? micsináljak hogy ne 0 legyen?:DD kösszi -
#1592 Csá.Nem is nehéz billel a játék.Joy-al is próbáltam de billel jobb. -
#1591 Mi a külömség a Limited Edition és a sima között?
Mert nekem a Limited van meg, azt érdekel mivel kaptam többbet. -
tzugh #1590 Valaki esetleg nem tudja hogy mit jelent az hogy az életerőmeletti akármin ami a stilust jelöli, és vannak rajta ezek a gömbök amik a szintet jelölik és néha elkezd villogni 1 vagy több akkor az mit jelent? valami spec támadás? vagy mi? -
Gyusz #1589 Végre kipróbáltam és azt kell mondjam nem rossz kis játék. Bár kissé kaotikus még nekem és szoknom kell a kombókat meg a különféle mozdulatokat, de nagyon tetszik. Dante meg valami eszméletlen jó karakter. -
#1588 szegedi vagy?? -
#1587 hmm ez ismerős :D
csak gamepaddal :D -
#1586 :D -
#1585 Akkor még messze vagy a végétől.Lesz még sok "terohadtköcsögbuziszétveremafejedenakurvabillentyűtbazmeg"ezés. -
#1584 Ténleg el lehet irányítani billel ,csak meg kell szokni. Most öltem le a 3 fejü kutyát -
tzugh #1583 IGAZAD VAN! tényleg töltödik démon modban!most nyomtam le megint a lényeg! mikor látod hogy jön feléd és használja ezt a teleportálásos trükjét akkor probálj meg sebesülés nélkül a háta mögé kerülni(legkönyebben a tricker 3-as szintjén tudsz mögé kerülni nagyon gyorsan legalábbis én ezt használtam) aztán mikor mögé értél akkor üsd vágd addig mig el nem kezd védekezni! ha meg dámonná változik változz te is azzá aztán üsd, ha esetleg visszaalakulnál akkor is probáld meg ütni végül vissza fog alakul. -
tzugh #1582 mindjárt elmegyek megnézni hogy mit is müvel -
tzugh #1581 én végignyomtam easyn is meg normálon is nem vettem észtre hogy töltödik mikor démonná vált. én az csináltam hogy üttöm vágtam rengesen mikor démonná vált akkor én is. akkor egy kicsit megyle az élete de naygon kicsit. utánna mikor visszaalakult akkor meg kicsit löttem aztán megint neki estem van amikor leszedte a 3/4 életem akkor használtam egy zöld orbot aztán ütöttem tovább végül meghalt
-
#1580 Hm... na ez jó kérdés...
Én nekem speciel nincs gamepadom én billentyűzetten csinálom és szerintem azzal is pite könnyű. -
#1579 Na elővettem a szekrényből a gamepadot. Ekkor meg a jobb analóg karral kell irányítani és a felhuzástól oldalra megy ,ilyenkor mi van? -
#1578 Nade, tudna valaki az én problémámra tanácsot adni? -
#1577 Törődj bele, vagy vegyél gampadot. -
#1576 Akkor ezek szerint nem lehet. -
#1575 nem engedi hiába nyomom neki a beállításnál az egeret -
#1574 Próbáld meg. -
#1573 Nem lehet valahogy beállítani azt hogy az egér gombjait + space ,ctrl ilyeneket is lehessen hassználni? -
#1572 Én már rég toltam.Büdös Bossokat nem ölöm meg.Túl sokat kell.mennyit is? -
#1571 Valaki meg tudja mondani, hogy miért ilyen HIHETETLENÜL erős???? -
#1570 Jah és megjegyzem, easyn játszok. -
#1569 Jah és még ehhez hozzáfűzném, ha átváltozik déonná, akkor én nem tudom sebezni, de Ő engem igen. És ha én is meg ő is démon és egymásnak esünk akkor engem lehet sebezni, ŐT persze megint nem. -
#1568 Na, megcsináltam egy csomószor a 18-as és 19-es pályát, és vettem egy csomóblue orbot meg lila orbot (nemtom mi a neve). Most az én éeltcsíkom is tök hosszú lett, igaz, mégcsak egy sorba van, de a démoni erőm is triplájára nőtt, ám most is egy nagyot koppantam, mikor Vergil ellen mentem.
Most már azt csinálja, ha félig lesebzem, akkor átváltozik démonná, és nálam akkor ugyebár nem lehet sebezni, ezért inkább távolt tartom magam tőle. Néha-néha villámgömböket csinál, de azokat air haikkal kivédem. De amikor rádöbbentem, hogy mit csinál egyszerűen majd eldobtam az agyamat. Ugyanis addig marad démon, ameddig teljesen fel nem töltődik!!!!
Most meg mi a frászt csináljak. Bármennyire is sebzem le, ha egyszer átváltozik kezdhetem előről és közbe fogy az életem.
Komolyan, szerintem nálam hibás a játék vagy mit tudom én, de ŐT nem lehet legyőzni!!!!!!!!!!!! -
tzugh #1567 Én pl azt nem tudom hogy mikor végignyomtam egyszer akkor ott a rang listában vagy miben egy pár pálya mellett van egy sárga csillag. AZ MI? -
#1566 Nekem már 2 sorba van az életem. :) -
tzugh #1565 pl megcsinálsz párszor egy könyebb pályát és már lesz red orbod
-
#1564 Köszike... De nem tudom, hogy honnan kerítek ilyen gyoran mindent, hisz... már a 20. pályán vagyok...
Ezek szerint, ezért nem tudom őt legyűrni... Aha értem... most már minden világos. -
#1563 oh megelőztél :D -
#1562 az itmeknél lehet megvenni. asszem a blue orb az életet növeli a purple orb meg a démoni izékat -
tzugh #1561 a démon átváltozás növeléséhez vegyél purple orbokat
az életerő növelés érdekében pedig blue orkobat kicsit drágák de hát ez van , vagy menj vissza pár pályára és gyűjts blue ork darabokat. 4 darab egy egész