Devil May Cry 3 PC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GoKu x
exet. bocs

GoKu x
oks akkor: töltsd le ezt:
http://www.gameburnworld.com/dl/dl3/dl.php?file=SecuROMv7Loaderv1.2.rar
ennek a segitségével indítsd el az dmc eye-t. én is így csinálom<#vigyor2>

Köszi elsõ ötletet jöhet a második<#circling>
ahogy inditom a gamet egy hang fekete kép és a feladat kezelõt ahogy megnyitom akkor vmi Fatal error in reclock van ott
GoKu x
itt egy link:
http://gbw.ecyberworldcafe.com/dl.php?file=DevilMayCry3SpecialEditionv1.0NoDVDFixedexeEng.rar
crackeld és hátha menni fog, ha nem akkor szolj me van még 1 ötletem.<#vigyor2>

Valaki tud Vmi tippet adni ???????????????
Hogy mért nem megy hmmmmm????
vagy csak Lécci vki írja már azt le hogy hogy inditsam el !!!!
lécci köszi
<#fejvakaras><#whatever>
berlinboy6329
Na,azt nagyon vágom.

Nyomkodod az ütés gombot
Nyomkodod az ütés gombot,de az elsõ v második után hagysz 1 kis szünetet,aztán nyomod párszor

Lock-on és úgy nyomkodsz
Swordmaster stílusba hasnálhatod a stlye action gombot
Lock-on hátra és ütést nyomkodod vagy pedig van ugyanez,csak elõre mész
Meg le van írva valahova.Nem tom hova,de ha keresem megtalálom.Valamelyik nyíl.
Meg váltogasd a fegyvereket mindig,és akkor nagyobb lesz a stílusfokozatot,és elérheted a SSStylish!!!t,ami a legnagyobb.

Ha tudnák csinálnák videót oszt mutatnák néhány cuccot,meg hogy hogy akad.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

De milyen mentés kell neked?Honnan,milyen fokozaton?

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Valaki elküldi a mentését?([email protected])

Helloka !azt szeretném én kérdezni hogy vki tud e segíteni ??
mert valahogy nagyon nem akar elindulni a jatek ahogy elinditom megszólal egy hang és egy ctrl+alt+del után a feladatoknál van egy olyan hogy "fatal error in Reclock" és így nem indul el PLZ aki tud seggiteni írjon
Darth fogalmam sincs hogy milyen oldalon találtam, de azon az oldalon volt egy torrent fájl azt leszedtem aztán elkezdtem tölteni. Ha kell akkor szivesen átküldöm.
Meg szeretnék kérni vkit h mondjon pár billes. kombót a géphez mert nemtom mással tolni és - nem röhög - már a 2. pályán nemtom a fõellent leverni..hát ezvan .. csak a sima ütés meg lövést tudom azzal nem purcan ki..
berlinboy6329
Ezt sztem spoilerbe is írhattad volna,mert nem mindenki járhat a 13. pályán,de furcsálltam én is annál a bejátszásnál,hogy átváltozott.De amikor 3X is megütköztünk,1X se halt meg. 😞

Meg miért segített nekünk?Hogy segítsünk neki kinyitni a kaput?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

GoKu x
nah bye mindenkinek jó8 és dmc-st <#vigyor2>

GoKu x
ez ujdonság csak nekünk pc-seknek, és megfoghlani, mivel a bohoc és a félig retkes arcú😊 csávó egy és ugyan az a személy.

berlinboy6329
én a 18.kon ahol a bossokat kell lenymi.Az a sakktáblás viszont elég xar.Nehéz pöttyet.

Kérdés:Ez a bohóc,már a korábbi részekben is volt,vagy ujdonság?És meg fog halni,vagy mi lesz vele?

GoKu x
amugy te hol tartassz a gammeban?

Megcsinaltam ma mert Rájöttem hogy Cerberussal kell utni és igy sikerult
GoKu x
én úgy tudtam h azt megcsináltad, nah mind1. mondjuk én ezt a mapot már leirtam,lsd:1473

thx
Ohh bazeg erre nem is gondoltam Annyi fassag van 😄 Amugy kb 4 napja vagy 5 jatszottam arra fele mert azota az AR bossal szarakodtam a két Karodssal 😄
berlinboy6329
Bazz ez kurv@ könnyû.Már rég jártam igaz arra.Szal a koponyás ajtó mellett balra van ajtó,ott bemész lenyomsz mindenkit,meg csinálsz ezt azt és felveszel vmi tárgyat,vmi shirek v shir izét.Na a lifttel lemész és a tüzes ajtó elõtt használod,kialszik a láng és mehecc a koponyáé' küzdenyi. 😊

Nah El is akadtam 😄 Felmentem a legtetejére De az ajto melett két szobor az egyikbol hianyzik egy koponya a masik ajtoban kinyirom a szornyeket utana kovetkezo szoba Egy buzi lift ami levisz az elejére . Innen hova tovabb? 😊
GoKu x
😄 hajrá

Értem Thx Megyek is és kinyírom virgilt mint a fost 😄
GoKu x
vagyis nem 7.pálya végén hanem utána. 😄

GoKu x
démonná csak a 7-es pálya végén lehet mikor megküzdessz vergillel.
én se tom h kell rugni meg ütni, talán ugy csinálja h mikor eldobja a kardot(default:space+holdL) olynakor nincs semmi a kezébe és olyankor dante üt vág amit csak tud. sztem. ezt a védekezõs vmit meg én nem tom egyszer alkalmaztam az elsõ boss ellen.

Ja Bocs hogy ennyiszer írok de mindig kifelejtek valamit 😄
Szal úgy láttam a videkon hogy Lehet kézzel ütni és Lehet rúgni is.Kérdés ezt hogyan csinaljam????😊
Amugy a védekezést vágom hogy royalguard style ba lehet de engem mindig leütnek mint a fost 😊 Bár a Két fõszörnyet az 5. pálya végén szetvertem anélkul. De ugy hallottam hogy Ha Védessz párat Akár a Boss Fél életét is leszedhetem a Space+elõre+L 😊
Értem már kösz hogy segitettetek ... Még egy valami. Hogy a fenébe kell átalakulni ?😄 vagy az csak bizonyos pályarész vagy életerõ után??? mert én hiaba nyomom a t betut ami elvileg az átalakulas semmit sem csinal vagy csak akkor tudok ha ütöm a mobokat (Szörnyeket) ???? tzugh a zenét honnan szeded? nekem csak pár darab kéne 😊
hy gokux!!
GoKu x
nah amint látom neked volt türelmed leirni, én nagyon összecsaptam<#vigyor2>

Darth és most töltöm törentrõl a zenét(3CD)!
vannak különbözõ Orbok amit a pálya elején a customizeben tudsz venni az item részlegben vagy a páylákon egy szobornál(valami oroszlán féle lény egy homokorát tart a feje fölött). a red orkokat a szörnyek megölésekor tudod beszerezheti amiket letudsz vásárolni.
Blue ork: az életerõdet növeli, a pályákon találsz darabokat, ha 4 összegyûjlik akkor ugrik az életerõd, az itemsben egy kombletet tudsz venni(igen drága)
devil star a démon modba átváltozás pontjait adja vissza egyszerre (sok harcal is visssza nyerhetõ)
purple orb: az elöbbi pontokat noveli meg (tovább tart az átlalakulás)
aztán van két zöld zöld az egyik kisebb- a másik nagyobb mértékben állitja vissza az életerõdet.
a pályákon az 1-es gombal tudod elõhozni azt a menüt ahol ezeket aktiválni tudod!
sok szerencsét remélem segitettem
GoKu x
kékorb:4db-ot összeszeccc akkor kapcs egy életerõcsíkot
devilstars meg a hasonló dolgok vagy az életerõt vagy a demonnáváltozás idõtartamát növelik. a védekezést vmelyik modban lehet csak csinálni. default:L
jaa és van a holy water is, az drága nagyon de az ellenség hp-jét rendesen leszedi.

Jók ezek a zenék a játékba valakinek megvan ..?????
Császtok Én a 7 . pályán járok még csak ... Valaki segitsen es pls magyarazza el hogy mire jok az alabbiak : Blue Orb(van amikor csak egy fél van összerakom es?)Aztan valaki mondja el pls hogy hogyan tudok venni elet toltõt.
Ja és láttam egy két videot de nem értem hogy tudjatok mindig akkor benyomni a védekezést mikor utnek vagy van konnyebb mod is?.. a Devil Star es ezek a szar itemek mire jok?.... THX
Tudom tudom de elötte megprobálom danteval minnel nehezebb szinteken végigvinni
GoKu x
vergilt mindenképpen probáld meg mert vele lehet ihazán jol hentelni <#kacsint>

Én megöltem az összeset😄 akkor utánna a tábla helyén egy kék ork darab lesz!
Most keztem el a játékot hard szinten😄
GoKu x
sztem tök mind1, én is ugy csináltam meg h amelyik épp utba esett

berlinboy6329
mert a csávó 3-at ölt meg,de úgy hogy mikor megölte a 2.-kat,akkor a nagy táblánál,a akpuszerûség mellett a kövek közötti vésetekben az 1ik kigyulldt.Muszály kigyuladnia vagy tök mind1 melyikeket ölöm meg?

GoKu x
számomra a kaszás volt a legnehezebb boss elsõre<#zavart2> mostmár könnyû de az elején... ccc 😄

Pepee999
Többet kell, mint 3-at nem?
Keresd meg a kaszást! Azt mondjuk kétszer kell kinyírni, de könnyû.

My Hero is Vergil :)

GoKu x
hát addig nyird õket amig a nagy tábla melett meg nem jelenik balról az a teleport kapuszerûség.

berlinboy6329
az jó.Dehogy fogom.Denevércsaj,meg beowulf?Jajjj.Minden esetben 3-at kell?tetszõleges 3-at?Mert megöltem Cerberust,A 3 szívet,meg aztán meghaltam,és kinírtam a milliólábút de semmi.

Pepee999
köszke 😊)

MENT PRIVI VERGIL.

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

GoKu x
ha kinyirod mindet kapsz kék orbot

GoKu x
nah szoval megcsináltam a pályát. sorrendben mondom.
1: leugrottam a legalsó ajtohoz ahol van a könyvtár, ott felvettem a kavicsot😊
2:utána felmentem a legfelsõ szintre, ott a kopony melett lévõ ajton bementem, volt egy pát ellen kinyirtam és felvettem a második kavicsot😊
3. bementem az ottani ajtohoz aktiváltam a liftet, lementem egy ismerõs terephez, elotottam a tüzet a kvocs😊 segitségével
4. felvettem a koponyát, ellent nyirtam és vissza kelett menni ahoz az ajohoz ahova kell a koponya
volt.
5. BOSS

berlinboy6329
A 18. map.ahol a bossokat kell lenyomni.Minden esetben 3-at kell?

Pepee999
De van egy 12.-es is 😄