2320
-
#1680 sajna már nem is lessz bloody palace rekordom mivel már nincs meg a játék :S a hang próblémákra csak annyit h próbáld meg ezt:
startmenű - futtatás - dxdiag - megvárod amig végig emg a kis csik az ablak bal alsó sarkán utána - sound/hang ahogy ki lessz írva - és a hardveres gyorsitást húzd vissza teljesen, vagy ha ne mteljesen akkor legozd ki h a legjobb, asszem ez így megoldja a próblémád. -
#1679 Hogy lehet az utolsó pályán megölni Vergilt? Mindig átalakul és megint max hpja lesz. -
Prof William #1678 Na? Valami ötlet a videó problémákra? -
#1677 jah -
#1676 Tricksterrel lehet ráugrani a földön fekvőre és csúszni vele közben meg lőni? -
#1675 Amikor Dante-val végvitted a gémet akkor a mission selesctnél van ahol a galéria,és szörnyeket kell ölni,aztán 3 portál közül 1bwe bemenni és folytatni a hrcot,mí g meg nem halsz.
Mégiscsak lenne it 1 prtbléma:Hogy lehet démonformába változás során sebezni az Lent?Hiába megyek bele a tömegben miközben fél perce nyomvatartom a változás gombját,csak fények,és megy tovább mimnden démonformábanmíg a videóban Stylishba megy át a harciszint,nekem megy picsát sem csinál.
És akad a gém.Általában akkor amikor lehalkul a zene,vagy mikor Lkedődik.Ha süket minden tö9kéletesen fut.
Hangkari driver nem segít. -
#1674 bloody palace rekordok? öhhm pontosan mi is az? mert most nem jut eszmbe.. -
#1673 nekem is ez a legelső game ahol iylet láttam és sztem nagyon pro. -
#1672 Nincs.Végvittem.A vége naon jó volt.Meg a Credit alatti harc,pfúúúú 1. gém amiben ilyet láttam.
bloody palace rekordok? :) -
#1671 uhh de rég voltam erre. mi a helyzett itten?? senki nem akadt el sehol, senkinek nics semmi próblémája? -
#1670 a stuckgamer.com on a Végigjáccás videóknál. -
#1669 Hol láttál ilyen videjót? -
#1668 DE mindenesetre érdekes... Hm... Én még ilyen videót nem láttam... -
#1667 Ok, én Dantéval csak easyn vittem végig, mosr Vergillel viszem normalon utána hardon ha minden jól megy. Csak utána jön Dante. -
#1666 passz.Vidd végig hardon.H akkorse lesz,akkor ézin.Nem tom,csak videjót láttam. -
#1665 Jah és még valami, a PC-s változatban is lehet úgy menni Vergillel, mint a PS2-s változatában? Mármint, amikor már megszállta az a Devil Prince. -
#1664 De azt a Dante must DIet hol lehet beállítani, mert én csak simán megyek. -
#1663 Nézd meg a DMD mód 1. videóját,és meglátod. -
#1662 Én Danténál láttam, hogy tök feket jó nagy szarvakkal,és ütve-rúgva támad. -
#1661 Új démonforma?
Azt már észrevettem, hogy valóban 2 démonforma van, de van rá magyarázat. Én speciel Vergilnél vttem észer. Mert mikor simán Yamato karddal vagy Sparda kardjával harcolsz, akkor ilyen lógó palástja van vagy mi, és amikor Bepwulffal mész akkor szárnyai vannak. Kérdésedre ez a válasz remélem... -
#1660 Dante must die... Erről már nagyon sokat hallottam, de fogalmam sincs, hogy hol lehet beállítani... :(((( -
#1659 Dante must Die módban többet sebez az ellen vagy csak többen jönnek?Meg mi ez az új démonforma a videóban?Mikor kapom meg? -
#1658 Pőrpől orb. -
#1657 A démon pontokat, vagy nem tudom mi az az életerő csík alatt, hogy leeht növelni, mert nekem csak három van, de a végigjátszásos videoban a gyereknek van vagy 10. -
#1656 Ps-en úgy hagyod abba, hogy kikapcsolod a gépet,ott nincs hova kilépni -
#1655 azért ekkora lámaságot nem feltételeztem :)
da ha se gamepad gombra nem lép ki (ami PS átiratnál durva dolog,mer PS-en is abba kell hagyni vhogy), se ESC-re,akkor marad az ALT F4...
azért az megütött,h 10 /cig kinlodtál a kilépéssel :DDD
de nem nézlek hülyének,és nem is kötexem :)
a szaggatásodra a megoldás: nVidia :)
eddig ha jol emléxem,csak ATI-sok panaszkodtak,h szaggat, de azok közül se mind...
hidd el, sokáig ATI-s vtam, nagyon jo okom volt rá,h 9600-as után hagyjam a fenébe az X-es sorozatokat :)
bocs mindenkitől az OFF-ér :) -
#1654 Meg hogy Lock-on+előr+Style actionnel lemegy 2 csomó élete a bossank? Höhö,csapkodással többremegyek. -
#1653 Nézegettem a WT videókat,de a Royalguard Style az 1 fos,hiába védekezek,a csávónak 1 csepp élete nem megy le nekem meg csak úgy száll lefele védekezés közben. -
#1652 ÁÁ,köcsög Vergil.Már 2x jutottam el odáig hogy 1 ütés és megdöglik,de felveszi azt a mocskos démonformáját,nekem alig van életem szal baxhatom.Rohaggyon()meg.Mindjárt szétrúgom a picsáját nekije. -
Legion #1651 Aszitted, hogy azota se leptem ki? Azert kosz:) -
zsotesz #1650 Jó ez pc-n is, csak nem árt egy normális gamepad. -
#1649 ALT F4 - és válaszd a YES-t... nemtom ezen mi a bonyi kilépés... -
Legion #1648 Ok nem sertesnek szantam, csak kisse ideges lettem hogy nem tudok kilepni..
Konzolon biztos tok jo.. -
#1647 köszönjük építő hozzászólásodat. még szerencse,hogy rajtad kívűl sok ezer embernek tetszik és semmi baja vele. ez ilyen stílus és kész .made in japan -
Legion #1646 Hat ez valami istentelen szarsag.. Ilyen szornyuseget mar regen lattam, szarul nez ki, szaggat (x1800xt kartyan), szar kameramozgas, altalaban nem lehet latni semmit, kb 10 perc volt mire rajottem hogy kell kilepni, de ezutan toroltem is a picsaba.. -
Maci1 #1645 Quicksilver style ez is ott vana Stylok kozott mert nem ismeros...?? -
Gabe18 #1644 Igen,de persze csak a Quicksilver style-ban működik az időmegállitás. -
Maci1 #1643 amugy kosz kifogom probalni:) -
Maci1 #1642 az celpont es style nem? -
tzugh #1641 Maci1 probáld a default:Space+L -el azzal müködik!!