Devil May Cry 3 PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.gameburnworld.com/dl/dl3/dl.php?file=SecuROMv7Loaderv1.2.rar
ennek a segitségével indítsd el az dmc eye-t. én is így csinálom<#vigyor2>#vigyor2>
ahogy inditom a gamet egy hang fekete kép és a feladat kezelõt ahogy megnyitom akkor vmi Fatal error in reclock van ott
http://gbw.ecyberworldcafe.com/dl.php?file=DevilMayCry3SpecialEditionv1.0NoDVDFixedexeEng.rar
crackeld és hátha menni fog, ha nem akkor szolj me van még 1 ötletem.<#vigyor2>#vigyor2>
Hogy mért nem megy hmmmmm????
vagy csak Lécci vki írja már azt le hogy hogy inditsam el !!!!
lécci köszi
<#fejvakaras>#fejvakaras><#whatever>#whatever>
Nyomkodod az ütés gombot
Nyomkodod az ütés gombot,de az elsõ v második után hagysz 1 kis szünetet,aztán nyomod párszor
Lock-on és úgy nyomkodsz
Swordmaster stílusba hasnálhatod a stlye action gombot
Lock-on hátra és ütést nyomkodod vagy pedig van ugyanez,csak elõre mész
Meg le van írva valahova.Nem tom hova,de ha keresem megtalálom.Valamelyik nyíl.
Meg váltogasd a fegyvereket mindig,és akkor nagyobb lesz a stílusfokozatot,és elérheted a SSStylish!!!t,ami a legnagyobb.
Ha tudnák csinálnák videót oszt mutatnák néhány cuccot,meg hogy hogy akad.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
mert valahogy nagyon nem akar elindulni a jatek ahogy elinditom megszólal egy hang és egy ctrl+alt+del után a feladatoknál van egy olyan hogy "fatal error in Reclock" és így nem indul el PLZ aki tud seggiteni írjon
Meg miért segített nekünk?Hogy segítsünk neki kinyitni a kaput?
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Kérdés:Ez a bohóc,már a korábbi részekben is volt,vagy ujdonság?És meg fog halni,vagy mi lesz vele?
én se tom h kell rugni meg ütni, talán ugy csinálja h mikor eldobja a kardot(default:space+holdL) olynakor nincs semmi a kezébe és olyankor dante üt vág amit csak tud. sztem. ezt a védekezõs vmit meg én nem tom egyszer alkalmaztam az elsõ boss ellen.
Szal úgy láttam a videkon hogy Lehet kézzel ütni és Lehet rúgni is.Kérdés ezt hogyan csinaljam????😊
vannak különbözõ Orbok amit a pálya elején a customizeben tudsz venni az item részlegben vagy a páylákon egy szobornál(valami oroszlán féle lény egy homokorát tart a feje fölött). a red orkokat a szörnyek megölésekor tudod beszerezheti amiket letudsz vásárolni.
Blue ork: az életerõdet növeli, a pályákon találsz darabokat, ha 4 összegyûjlik akkor ugrik az életerõd, az itemsben egy kombletet tudsz venni(igen drága)
devil star a démon modba átváltozás pontjait adja vissza egyszerre (sok harcal is visssza nyerhetõ)
purple orb: az elöbbi pontokat noveli meg (tovább tart az átlalakulás)
aztán van két zöld zöld az egyik kisebb- a másik nagyobb mértékben állitja vissza az életerõdet.
a pályákon az 1-es gombal tudod elõhozni azt a menüt ahol ezeket aktiválni tudod!
sok szerencsét remélem segitettem
devilstars meg a hasonló dolgok vagy az életerõt vagy a demonnáváltozás idõtartamát növelik. a védekezést vmelyik modban lehet csak csinálni. default:L
jaa és van a holy water is, az drága nagyon de az ellenség hp-jét rendesen leszedi.
Ja és láttam egy két videot de nem értem hogy tudjatok mindig akkor benyomni a védekezést mikor utnek vagy van konnyebb mod is?.. a Devil Star es ezek a szar itemek mire jok?.... THX
Most keztem el a játékot hard szinten😄
Keresd meg a kaszást! Azt mondjuk kétszer kell kinyírni, de könnyû.
My Hero is Vergil :)
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
1: leugrottam a legalsó ajtohoz ahol van a könyvtár, ott felvettem a kavicsot😊
2:utána felmentem a legfelsõ szintre, ott a kopony melett lévõ ajton bementem, volt egy pát ellen kinyirtam és felvettem a második kavicsot😊
3. bementem az ottani ajtohoz aktiváltam a liftet, lementem egy ismerõs terephez, elotottam a tüzet a kvocs😊 segitségével
4. felvettem a koponyát, ellent nyirtam és vissza kelett menni ahoz az ajohoz ahova kell a koponya
volt.
5. BOSS