2320
-
darkling #1720 DMC 3 -
Mentoloshurkaka #1719 Sziasztok! Tudtok valami cheatet amivel ki tudom unlockolni a Heaven or Hell módot? -
#1718 Nincs mit.Én meg nem tudtam hogy mire lkehet használni.kikéne próbálni a lvöldözést csúszás közben. -
#1717 kösz, azt hittem ez is olyan mind gunslingerként, hogy ha sokéig lövöd bejön a kombó és elrúgja magától. -
#1716 Hát ráugrassz. -
#1715 Tricksterrel hogy tudok ráugrani a fekvő csókára, vagy ahoz 3. szint kell? -
#1714 Néztem,hogy miért jobb a grafika. -
Gabe18 #1713 A végigjátszás videók szerintem ps2-ről vannak,igy ezért felesleges lenne a gépet szétverni... -
#1712 Akkor nem én vok az 1etlen.Csak mégis olyan szar érzés,hogy kellene menni akadás nélkül,és mégse megy.Mikor néztem a GVégigjáccás videket,majdnem szétvewrtem a gépet,hogy milyen szar,még 1 szarabb gépen síkan fut a gém. -
gematta #1711 © Krisy The Real köcce segitséget!!! -
gematta #1710 msi 6800 on tökély full graf -
Prof William #1709 Thx megpróbálom... -
#1708 nekemis oylan 20fps körül van de simán játszható szrencsére -
#1707 De jó neked.Nekem bezzeg 18FPS.Jóesetben 30.
Ha tudnák videót csinálni felpakolnám hogy megy. -
Gabe18 #1706 Hát az akkor valami köztes megoldás gondolom az Fx-ek és a hatezres széria között.Bár nem igazán tudom.Elképzelhető hogy ez a baj.
Esetleg egy kölcsönkért kártyával érdemes lenne kipróbálnod ugyanabban a gépben,és ha ugy jó,akkor tuti a videokártya hibája. -
Prof William #1705 A játékrész nem akad.Remekól megy csak a videókkal van ez a baj.... -
#1704 William?Játszootál már vele?Akad neked? -
Prof William #1703 Nem de mondasz valamit... Az én kártyám épp hogy butítva van. Egy alaplapra integrált Gef 6100-es. Ezzel húzom ki őszig, akkor veszeg egy normál kártyát. De midnen más game Prince/Heroes 5 stb. jól megy rajta. -
#1702 Hát akkor miért akad?Jó kérdés. -
#1701 gf6600gt, 2x512mb kingston ram, 3.0ghz cpu, asszem ez a lényeg -
Gabe18 #1700 Nincs az a videokártya egy kicsit megtuningolva?Mert nekem ilyen csíksorok akkor jöttek mikor az ATI 9800-as kártyámat kicsit meghúztam.Igaz nekem akkor is csak 2 sor volt,nem "52"... -
Prof William #1699 Na még1 próbát teszek... Szóval a videók így néznek ki. Mindegy mit próbáltam. Codec le/codec fel stb... Please help! Nagyon tetszik a játék, de nem akarom addig elkezdeni, amíg a videók ne mennek jól.
-
gematta #1698 megnézem!
köcce!
-
Krisy The Real #1697 ha jól emlékszem akkor ahol a tükröket kellet szétvagni ott van 1 arany szobor..na abba kell belerakni -
gematta #1696 Hy!
Tudtok segiteni?
19-ik pályánál megakadtam
Felszedtem egy samsra nevű cuccost
Mit kell vele csinálni?
választ köcce -
bokarota #1695 Hali! Abban az épületben vagyok, ahol a Halál Angyala szobor van és előtte van egy dobbantó , ami fellő a magasba. Mi a francot kell itt csinálni? -
#1694 Milyen gerappád van?(géped) -
#1693 hát öszintén megmondom halvány fingom sincs h mente 30fps felett mert nem néztem az fpsem. de 1024ben toltam és nem szaggatott. -
#1692 Úgy meg L se indul. :) -
#1691 Házha.Neked megy 30FPS felett? -
#1690 és ha nem lehuzod a csuszkákat hanem letiltod a hangkártyád, úgy próbáltad már? hátha... -
#1689 F@xom,senkinek semmi?mindenkinek tökéletesen megy?F@xom az egész kVrU@ x@rba,F0zs az egész.Nem igaz hogy 1 faszom 9250-el tökéleters,a 6x jobb 9600-nál meg akad mint a szar.Hát hova a puicsába süllyed a világ?ilyen szarokat csinálni.Megy vkibnek 1általán 60 FPS-sel STABILAN?Mert nekem 30 felé nem hajélandó menni. -
#1688 Valahogy.Eddig életemben nem jáccottam olyan gémmel,ami stabil 60-70FPS-t produkált volna.Ess lesz jó. -
#1687 én is így voltam az oblivionnal,de mostmár jóó mert a hangcsuszkát le jellet vennem. biztos nekes is jó lessz. vhogy;) -
#1686 Nem igaz hogy csak nekem nem műxik rendesen.Küldenék videót,amit felvettem,de Nem tom hova felrakni
De hátha meg tudnátok mondani mi a baja -
#1685 huhh hát akkor nem tudom mi lehet a baj. nálam ez a tologatos megoldotta a problémát. konkrétan nem evvel a játékkal volt ez hanem egy másikkal. Hmm akkor passz nem tom -
#1684 Nem hiszem hogy vidkari,mert mendig minden felbontásban,ugyaott,ugyanúgy akad.Hangkari pro és nem let jó a tologatűssal.Driver másik van fenn ugyanolyan. -
#1683 Semi,vidkari problémára mit hova tegyek? -
#1682 Hát nem tom,nincs sok különbség.A hardveres pufferelés fontos a gémben?Mer az nem támogatott csak a szoftveres.Megnézem a többi helyet. -
#1681 Kössz meglessük.
Vergilre meg annyit hogy Beowulffal gyepáld,és mikor alig van élete dobd meg 1 kis hóli wótörrel,de csak akkor amikor gyepálod,mert védekezik,meg démonná alakul és inkább ilyenkor a legbiztosabb.