Devil May Cry 3 PC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A videók teljesen szétesnek. Mi lehet a baj? A bárnál tovább vittem de nem akarok más videóról lemaradni. Amikoe Dante a nagy kemény bepózolás után eltüszententte magát az fergeteges volt!
ha kell eltudnám küldeni azt a számot
Crazy melyikre számra gondolsz? nekem megvan az egész 3 cd-s
examinee
és mivel védekezel? vagyis hogyan mert erre nem igazán sikerült rájönnöm😞)

bár hozzáteszem en easyn nyomom
nahat miota megtanultam a royalguardot normalisan hasznalni azota a bossok kb 1,2 hp viszik le és kb 3 perc alatt megolom oket .... fogod ut vedekezel ut vedekezel megcsinalod ezt 3-4 x utana beleversz 2 õt a space + L leesik félig a hp ja 😊
utana meg 1 x ugyanez és fekszik de ugy is lehet hogy felig levered ezzel aztan nekiesel. Én nem hasznalok holy watert és lazán megy 😊
Van harc közbe egy rohadt jó zene,azt ki lehet szedni a játékból?Vagy le lehet valahonnan szedni?

soulhunter
jol jön a gyakorlás 😊 fõleg ittasan 😊 de most hirtelen abba kellett hagyno,mer nem tuti,h eltalálom az enemyt 😄DD

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

berlinboy6329
Jesszus elõlrõl megint? Pfff 😮

Én most nyomtam le a 18. pályát,ahol minden bosst le kell nyomni akivel idáig küdöttél,legalábbis minimum 3at.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

soulhunter
nem használok gagyi rebellion kardot 😊
nem csuszok be, nem vágok én semmit 😊
jo nekme ez a jégnuncsaku vagy mi a szösz 😊
végülis sikerült leütnöm félig ittasan 1 hóli vasszerral 😊
most ismét az 1. pályárol kezdem 8még mindg ittasan),hátha igy nagyon nagyon sok pontom lesz,mire ujra eljutok idáig,éás mindent maxra tok felnyomni 😊

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

Akkor az alap 3-4 támadását már tudod.Abból nem sebezhet meg,legalábbis el kell jutni arra a szintre.Lõni teljessen felesleges szinte,csak azt éred el hogy ha túl legyengült akkor egy pisztolylövésre semmisül meg a pajzsa,és nem érsz oda gyorsan hogy elkezd ütni.Mert az a lényeg hogy amikor a védõpajzsa elszáll,akkor villámgyorsan üsd-vágd,mert ha nem teszed eltünik szinte azonnal,aztán kezdheted elölrõl.
Mint régebben irtam a legjobb megoldás akkor rémenni mikor pörög a saját tengelye körül,utánna a kardal elõre "becsúszni",ilyenkor utánna gyakran csak elkezd nevetni,akkor ott lehet maradni még ütni.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

berlinboy6329
inkább ne, hanem #1265

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

berlinboy6329
Pedig az 1 könnyû rész.Nem kell hóli wótör,mi a tökömnek az.Írjad me a keresõbe a "tired" szót,és próbáld meg megcsinálni azokat a cuccokat,amiket leírtam.

soulhunter
dikkmááááá
hát nemigaz!!!
ma végre volt idõm játszani a játékkal 1 7 kihagyás után...
erre mivan? a rohadt vámpinõszemély kicsinált... nem 1x, nem 2x...
na,és mielõtt lefikáznátok, visszaolvastam az összes HSZ-t,amiben láttam a "csaj" kifejezést 😊 mer ugye van,aki a vámpirt rövid i-vel irja,és hát igy mégiscsak több a találat 😊

holy water nélkül meg se tudnám sebezni,ami kcisit durva!!!
direkt elkezdtem az elsõ pályárol,h minél több pontom legyen,és el tudjam költeni holy waterra + egyéb skillekre (stukkerbõl már 3as vok, spiralbol 2es, a 2 kardbol 2es, a jégnuncsakubol is 2es + 4 holy water) 😊

ezután ismét nekiálltam a vámpirnéninek...
hát de dikkkkkkk!!!
mire végre megütném, eltünik... akkor lövöm, ah érem,de mintha nem is sebzõdne!!!
megjegyzés: csak én vettem észre,h a BOSSokon cska és kizárolag a duplastukker sebez, semmi más lõfegyver? (se lefürészelt csövü shotgun, se az a devil mittom én mi lilaságot kilõvõ,se spiral, stb - ezt már észrevettem vergilnél is,de gondoltam, hátha csak én vok hülye)
aztán jönn az áramozása...
na,az 1 külön poén!!! ha gurulok, hiába lesz áram alatt a talaj 😄DD
ha függöleges villámok jönnek,elég kimennem a pálya szélére...
és aztán? ütöm vágom, mig ki nem lök a feketeségével a környezetébõl,és mintha alig sebezném 😞
a 2 beszélõ karddal is hiába nyomom, épp h leveszi az életét 😞
aztán jön 2-3 perc lotifuti utána, amit már nagyon unok 😞
szal kiszortam 3 holy watert, aminek meg is lett az eredménye 😊
a 4.et meg hiába szorom ki,mintha hatástalan lenne... tök olyan,mintha igy nem engedné kicsinálni,és mindenképp kard által kéne végeznie!!!
másnál is van ez igy,vagy csak én vok ennyire béna?
bár még sosem smárolt le (nemtom mirõl irtak páran korrábban,mer ilyet nem láttam még),de akkor is gáz,h ez a csicska csaj ilyen simán lever 17 percnyi futkározás után 😞(( (igen, ekkor untam meg,és jöttem irni ide - 17 perc 8 másodperc után) 😊

berlinboy6329
Hiába hogy elmegy de Radeon 256MB DDR-el is akad mint a szar.18 és 30 az FPS.

Lucifair
Ne ijesztegessétek már ezt a srácot.Menne azon a konfigon.Akár hiszitek akár nem nekem ilyennel megy:Celeron 2000Mhz 256Mb-ram 64Mb-os videó kártya.Ha nem hiszitek sotolok pár képet.

Akkor menni fog,az 1 giga mem. ls a 3000+ bõven elég neki.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Video Card:128MB DirectX(R)9.0c-compliant graphics card/
Shader2.0 or more *2

Ez stimmel. Ráadásaul 3.0-t tud.
Lehet, hogy a videokarid nem nagyon komálná. De szerintem ha megvan a játék akkor próbáld ki.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

MINIMUM SPECIFICATIONS

Supported OS:Microsoft(R) Windows(R) 2000/XP *1

Processor:Intel(R) Pentium(R) III 1GHz

RAM:256MB

Video Card:128MB DirectX(R)9.0c-compliant graphics card/
Shader2.0 or more *2

Sound Card😄irectX(R)9.0c-compliant sound card or more *3

DVD-ROM:4x or faster

Monitor:640*480(High Color)

Peripherals:Windows(R)-compatible mouse, keyboard and game pad *4

Hard Drive Space:2.0GB minimum

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Nem? Mert mi a minimális konfig?
EmIn3m02
nem

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

Mi a konfigja?

Nekem

Sempron 3000+
1 giga memó
Geforfce 6100 128 mb -alapapra itegrálva.

Ezen elmegy?
berlinboy6329
Üssed is.

EmIn3m02
áh faxom kurvajó a játék csak már az elején nem bírok továbbmenni,mikor ilyen kaszások jönnek....állandioan leszívják az életemet,és kezdhetem a páyla elejérõl :@@@@@@@@@@pedig ugrálok mint állat meg lövöm õket..

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

GoKu x
az jó h 0. Az azt jelenti h az adott pályán menniy iteme-t használtál fel. Mivel semennyit nem szoktál szerintem ezért nulla. ez így tökéletes.

examinee
Jah meg hogy jobb felül mennek a csikok: action, meg devil meg ilyenek.. arra is kell figyelni? mik azok? Sry a lámaságomért...😞

examinee
Item used- nál mindig 0 pontot kapok. Why? mi az? micsináljak hogy ne 0 legyen?😄D kösszi

Lucifair
Csá.Nem is nehéz billel a játék.Joy-al is próbáltam de billel jobb.

Fresh Duke
Mi a külömség a Limited Edition és a sima között?
Mert nekem a Limited van meg, azt érdekel mivel kaptam többbet.

A heavy cost. I pay it gladly.

Valaki esetleg nem tudja hogy mit jelent az hogy az életerõmeletti akármin ami a stilust jelöli, és vannak rajta ezek a gömbök amik a szintet jelölik és néha elkezd villogni 1 vagy több akkor az mit jelent? valami spec támadás? vagy mi?
Végre kipróbáltam és azt kell mondjam nem rossz kis játék. Bár kissé kaotikus még nekem és szoknom kell a kombókat meg a különféle mozdulatokat, de nagyon tetszik. Dante meg valami eszméletlen jó karakter.

GoKu x
szegedi vagy??

Senkkik
hmm ez ismerõs 😄
csak gamepaddal 😄

reger
😄

Asus m2n-sli AMD athlon64 x2 4200+ 2048mb ddr2-800 mhz nvida geforce 7600gt

berlinboy6329
Akkor még messze vagy a végétõl.Lesz még sok "terohadtköcsögbuziszétveremafejedenakurvabillentyûtbazmeg"ezés.

reger
Ténleg el lehet irányítani billel ,csak meg kell szokni. Most öltem le a 3 fejü kutyát

IGAZAD VAN! tényleg töltödik démon modban!most nyomtam le megint a lényeg! mikor látod hogy jön feléd és használja ezt a teleportálásos trükjét akkor probálj meg sebesülés nélkül a háta mögé kerülni(legkönyebben a tricker 3-as szintjén tudsz mögé kerülni nagyon gyorsan legalábbis én ezt használtam) aztán mikor mögé értél akkor üsd vágd addig mig el nem kezd védekezni! ha meg dámonná változik változz te is azzá aztán üsd, ha esetleg visszaalakulnál akkor is probáld meg ütni végül vissza fog alakul.
mindjárt elmegyek megnézni hogy mit is müvel
én végignyomtam easyn is meg normálon is nem vettem észtre hogy töltödik mikor démonná vált. én az csináltam hogy üttöm vágtam rengesen mikor démonná vált akkor én is. akkor egy kicsit megyle az élete de naygon kicsit. utánna mikor visszaalakult akkor meg kicsit löttem aztán megint neki estem van amikor leszedte a 3/4 életem akkor használtam egy zöld orbot aztán ütöttem tovább végül meghalt
Pepee999
Hm... na ez jó kérdés...
Én nekem speciel nincs gamepadom én billentyûzetten csinálom és szerintem azzal is pite könnyû.

My Hero is Vergil :)

reger
Na elõvettem a szekrénybõl a gamepadot. Ekkor meg a jobb analóg karral kell irányítani és a felhuzástól oldalra megy ,ilyenkor mi van?

Pepee999
Nade, tudna valaki az én problémámra tanácsot adni?

Pepee999
Törõdj bele, vagy vegyél gampadot.

Pepee999
Akkor ezek szerint nem lehet.

reger
nem engedi hiába nyomom neki a beállításnál az egeret

Pepee999
Próbáld meg.

reger
Nem lehet valahogy beállítani azt hogy az egér gombjait + space ,ctrl ilyeneket is lehessen hassználni?

berlinboy6329
Én már rég toltam.Büdös Bossokat nem ölöm meg.Túl sokat kell.mennyit is?

Pepee999
Valaki meg tudja mondani, hogy miért ilyen HIHETETLENÜL erõs????