Devil May Cry 3 PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
utana meg 1 x ugyanez és fekszik de ugy is lehet hogy felig levered ezzel aztan nekiesel. Én nem hasznalok holy watert és lazán megy 😊
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
Én most nyomtam le a 18. pályát,ahol minden bosst le kell nyomni akivel idáig küdöttél,legalábbis minimum 3at.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
nem csuszok be, nem vágok én semmit 😊
jo nekme ez a jégnuncsaku vagy mi a szösz 😊
végülis sikerült leütnöm félig ittasan 1 hóli vasszerral 😊
most ismét az 1. pályárol kezdem 8még mindg ittasan),hátha igy nagyon nagyon sok pontom lesz,mire ujra eljutok idáig,éás mindent maxra tok felnyomni 😊
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
Mint régebben irtam a legjobb megoldás akkor rémenni mikor pörög a saját tengelye körül,utánna a kardal elõre "becsúszni",ilyenkor utánna gyakran csak elkezd nevetni,akkor ott lehet maradni még ütni.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
hát nemigaz!!!
ma végre volt idõm játszani a játékkal 1 7 kihagyás után...
erre mivan? a rohadt vámpinõszemély kicsinált... nem 1x, nem 2x...
na,és mielõtt lefikáznátok, visszaolvastam az összes HSZ-t,amiben láttam a "csaj" kifejezést 😊 mer ugye van,aki a vámpirt rövid i-vel irja,és hát igy mégiscsak több a találat 😊
holy water nélkül meg se tudnám sebezni,ami kcisit durva!!!
direkt elkezdtem az elsõ pályárol,h minél több pontom legyen,és el tudjam költeni holy waterra + egyéb skillekre (stukkerbõl már 3as vok, spiralbol 2es, a 2 kardbol 2es, a jégnuncsakubol is 2es + 4 holy water) 😊
ezután ismét nekiálltam a vámpirnéninek...
hát de dikkkkkkk!!!
mire végre megütném, eltünik... akkor lövöm, ah érem,de mintha nem is sebzõdne!!!
megjegyzés: csak én vettem észre,h a BOSSokon cska és kizárolag a duplastukker sebez, semmi más lõfegyver? (se lefürészelt csövü shotgun, se az a devil mittom én mi lilaságot kilõvõ,se spiral, stb - ezt már észrevettem vergilnél is,de gondoltam, hátha csak én vok hülye)
aztán jönn az áramozása...
na,az 1 külön poén!!! ha gurulok, hiába lesz áram alatt a talaj 😄DD
ha függöleges villámok jönnek,elég kimennem a pálya szélére...
és aztán? ütöm vágom, mig ki nem lök a feketeségével a környezetébõl,és mintha alig sebezném 😞
a 2 beszélõ karddal is hiába nyomom, épp h leveszi az életét 😞
aztán jön 2-3 perc lotifuti utána, amit már nagyon unok 😞
szal kiszortam 3 holy watert, aminek meg is lett az eredménye 😊
a 4.et meg hiába szorom ki,mintha hatástalan lenne... tök olyan,mintha igy nem engedné kicsinálni,és mindenképp kard által kéne végeznie!!!
másnál is van ez igy,vagy csak én vok ennyire béna?
bár még sosem smárolt le (nemtom mirõl irtak páran korrábban,mer ilyet nem láttam még),de akkor is gáz,h ez a csicska csaj ilyen simán lever 17 percnyi futkározás után 😞(( (igen, ekkor untam meg,és jöttem irni ide - 17 perc 8 másodperc után) 😊
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Shader2.0 or more *2
Ez stimmel. Ráadásaul 3.0-t tud.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Supported OS:Microsoft(R) Windows(R) 2000/XP *1
Processor:Intel(R) Pentium(R) III 1GHz
RAM:256MB
Video Card:128MB DirectX(R)9.0c-compliant graphics card/
Shader2.0 or more *2
Sound Card😄irectX(R)9.0c-compliant sound card or more *3
DVD-ROM:4x or faster
Monitor:640*480(High Color)
Peripherals:Windows(R)-compatible mouse, keyboard and game pad *4
Hard Drive Space:2.0GB minimum
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Nekem
Sempron 3000+
1 giga memó
Geforfce 6100 128 mb -alapapra itegrálva.
Ezen elmegy?
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
Mert nekem a Limited van meg, azt érdekel mivel kaptam többbet.
A heavy cost. I pay it gladly.
Asus m2n-sli AMD athlon64 x2 4200+ 2048mb ddr2-800 mhz nvida geforce 7600gt
Én nekem speciel nincs gamepadom én billentyûzetten csinálom és szerintem azzal is pite könnyû.
My Hero is Vergil :)