2320
  • watto
    de a játékban nem írja a kombókat mint a princeben?
    mint pl.: rágrás az ellenfélre: ugrik+üt (ezt csak kitaláltam...)
    Tehát ilyen kombólista nincs?
  • soulhunter
    1: amikor befogod az ellenséget (narancs,v vörös forgó kört rak rájuk)

2: a játékban ott vannak leirva,amikor pl. szintet emelsz,és nem csak "star"-okat veszel,hanem konkrét fegyver skil-jét emeled a mexerzett pontjaiddal :)

megj: vergil tul erősre sikeredett...
    eddig még nem sikerült megdöglenem vele :) bár mégcsak a 6. pályán vok,mer ma kezdtem meg a táppénzem,és ugye még le is kellett nyomni ezt a vergil srácot, ami viszont majdnem nehéz lett :) 4x álltam neki,mire rájöttem,h mikor mit kell csinálni :) mondjuk az nem teccett,h segitségül lehet hivni a pap átalakult kicsinálásához,na mind1...
    ettől függetlenül asszem az egész táppénzem rááldozom erre a játékra,és megveszem orig,mer ez a 2. játék,amire aszondom,h megéri áldozni lovét:)
  • watto
    mi az a lockon?
  • watto
    kössz, és hol vannak leírva?
  • berlinboy6329
    1.Lesz még fegyver
    2.Majd ha végvitted Dante-val.
    3.Üsd mind2őt és 1Xre próbáld meg kinyírni.

Kombók:üt,üt,üt;üt,üt,szünet,üt,üt;Lock-on+hátra+üt;Lockon+előre+üt.ugrás+ütés.Általában ennyi,de lehet venni kombókat is,meg le vannak írva a gémben.
  • watto
    jah...
    Meg valaki írhatna pár jó kombót! :P
    pl.:ráugrasz és szörfölsz rajta meg ilyeneket, amik hatékonyak...
    előr thx
  • watto
    Helló!
    Én is megszereztem a játékot és lenne pár kérdésem :)
    1.Csak a kard, a sothgun, a jeges valami meg a két pisztoly lessz fegyver?
    2.Lehet menni vergillel? ,és ha lehet hogyan vagy mikor?
    3.Hogy kell megölni azt a két főellenséget amelyikeknek nincsen feje és kardal támadnak?Mert a kéket már megöltem de alig maradt életem és a másik meg röktön lecsap mikor megszerzi a kardját!
    Előre is köszz:)

És kira a game!!!!!
  • Pepee999
    DareHell:
    - Démon módba csak akkor tudsz menni, ha már 1x megküzdött Vergillel és persze le is győzted.
    - A menü így oké, csak new game, load és options gomb van. Az exit gombot a készítők "ügyesen" kihagyták. Az exitet helyettesítí az egyszerre lenyomott Alt^F4 gomb.
    - Na az ugrós rész hát igen. :D Ezen nagyon sokan bajlódtak. Hagyd azt a hülye tüzes ajtót! Eljutottál már addig a részig, ahol van egy lépcső ami leszakad? Na oda kell elvinni az egyik tárgyat. Ott van egy ajtó, abba berakod és bemész. Ott van egy százlábú amit ki kell nyírni, mit ne mondjak nem lesz nehéz dolgod vele sztem 1-re menni fog. Miután kinyírtad a terem végébe lesz egy ajtó. Oda menj be. Ott lesz egy tárgy szintén vedd fel, majd indulj el az ajtóval egyenes irányba és kész a pálya.
  • kastil
    Hello, vissza kell menned oda ahol leszakadt a lépcső, ahol a lépcső volt, most a "levegoben" tudsz menni, bár inkább olyan mintha vmi viz lenne.......
    REmelem erted, bocs, csak ejjel jott le es kicsit baromira megtetszett ugyh most par napig nincs alvás
  • DareHell
    Hali mindenkinek!
    Lenne nekem egy két gondom.
    Első hogy gépem nyomom,mivelhogy kiadták pc-re.
    És látávn a képeket meg a videókat a játékról kicsit másnak látom.
    Lvl 5-ön járok.Démon módba még nem tudtam alakulni.Az alap menüből csak a játék kezdését a betöltését valamint az opciók menüt látom.Ez így oké, vagy valami hiányzik?

Jah és a másik fő gondom hogy elakadtam ott, amikor megjelenik a torony közepén egy ugrató.Már minden tárgy megvan ami kell.Az ajtó amit tűz vesz körül még mindig úgy van.Nemtom hogy ott mit kéne tennem valaki help.

EGyébként a játék kegyetlen jó.Hihetetlen hangulata van, főleg számomra mivel pc-n elég kevés (szinte egy se) ilyen stílusú játék van.
  • joe1980
    Aha kösz
  • Seth
    igen használja, amikor az installnál a next-re meg ok-ra kell nyomni
  • joe1980
    Már az eredetire gondoltam
  • joe1980
    valamelyik nap voltam egy számitógépes boltban,és láttam ezt a játékot eredetibe.Szóval az volt a dobozra irva hogy billentyüzet,egér gamepad.Egy kis kulcsszó ütötte meg gondolataimat,és ez volt "egér".De a játék nem támogatja az egeret akkor miért irják rá a dobozra.vagy ott be lehet már állitani? nem tom,ha valakinek megvan a rendes dobozos változat irja már meg tényleg használja-e az az egeret.köszönöm,mert ha igen megveszem majd.
  • Crazy Mate
    Nem sokat értettem meg a történetből,elmondanád valaki hogy miről szól?
  • soulhunter
    1 program
    google, keres, letölt, használ, utána nem árt 1 reg defragmenter se,mer hiába törli ki a szemetet, attol még nem csökken a méret :)

nincs több OFF, ha gond van, PÜ
    de nem hiszem,h lenne olyan dolog,amit ne lehetne megtalálni googleval :)
  • joe1980
    vki ha tudja miaz a regclean,irja már meg!
  • joe1980
    kedves Soulhunter.Mi az a regclean és,mivel lehet behozni?
  • Mentoloshurkaka
    Igazából nekem nem az a gond főleg hogy azt nem tudom használni...HANEM AZ HOGY A TRICKSTER SE MŰKÖDIK
  • berlinboy6329
    Hát a 19. pályán kurv@ hasznos,a sok dög LN.
  • Shep
    Minek a rakétavető? én nem használtam/használom csak poénból.
  • Mentoloshurkaka
    Még annyi hogy a 14-ik pályáig működött és utána halt be. Gamepad nem lehet az oka mer ha új profillal kezdem a játékot akkor megint lehet használni.
  • Mentoloshurkaka
    Hali! Nem tudom használni a Trickstert meg a rakétavetőt egyszerűen nem reagál a megfelelő gombra! Valaki nem találkozott ezzel a problémával? Végignéztem a netet pár embernél jelentkezett ez a probléma de megoldást még nem láttam. Ti tudtok valamit erről a bugról?
  • blackparty
    Hány cdés a játék?
  • newc22
    Ja csak ne a legbrutáklisabbat írjátok árba!!! Thanxxxxxxx!!!
  • newc22
    Skacok miylen gapepadot vegyek???? Mert a mostanival nem megy az ürge!!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Pedig jó kis game ez................
  • soulhunter
    nah, ezen is tul vok... csicska volt a csaj... a videobol azé ennél több rohangálást vártam utána... na mind1... remélem jol használhato a kispisztolya, amit adott :D
  • soulhunter
    na, kb 4 /c,és megnézem...
    kiszedtem a forrásbol a "mozik" eredeti helyét,és leszedem közvetlenül... hát a f***om se fog hülyéskedni ilyen mini ablakkal az oldalban :)
  • Krisy The Real
    Pedig úgy kell,próbáld továbbra is összeütni őket,sok sikert ;) (ha jól emlékszem)
  • soulhunter
    hoppááá

elakadtam a 16os pályán :) (win or lose)
    szal oké, szétcsaptam az 1es gömböt... aztán vissza, majd át a piros ajton,és eljutottam egy olyan barlangba, ahol 2 gömb van...
    izééé...
    mit is kell ott csinálni?
    mer ha csak 1 van lenn,azt üthetem, semmi...
    ha 2 van lenn, akkor se nagyon csinál semmit, csak leng,leng,leng, és visszahuzodik az,amit előbb engedtem le... ütöttem az 1iket, majd a másikat, és semmi... össze is koccantottam őket, hátha széttörik 1mást, de semmi :(
    aztán ennyi...

ja,és a stuckgamer oldalrol a videokat nem játsza le ismeretlen okbol, szal ezé kéne a segitség :)

előre is köszönöm a segitő hozzászolásokat :)
  • soulhunter
    driver leszed
    winrestart
    norton windoctor lefuttat - javittat
    regclean - -||-
    winrestart
    driver fel
    kalibrálás
    enjoy the game :)

pár 7e nekem is ez volt a bajom,aztán 1 ősi tescos gamepaddal jol muzsikált, és most amugy is rendbe kellett tennem a rendszert, aztán megcsináltam ezt,amit irtam,és most jo a mostanival is

végre van időm játszani :)
    ma 6 pályát toltam,igy most a 16.on vok :)
    csak nem igazán áll össze a sztori,szal asszem neki kell állnom ujra :)))
    itt mindenki feltámad,akit kicsinálnak, mindenki mindenki ellen van, mindenki mindenki rokona, szal ez a beltenyészeti irtás vhogy nekem magas :D (tudom,csak én vok hülye) :D

de nem csodálkoznék,ha kiderülne,hogy a joker is vkinek a vkije :)
  • joe1980
    sziasztok van egy ki problémám.Én joysttickel tolom és vmiért nem a bal analóg hanem a jobboldalival kell menni,de nem ez a baj hanem,hogy összevan keverve a mozgás.ha balra húzom felfele megy,ha jobbra lefele.ha fel jobbra ha le balra megy.ez idegesit,valaki segitsen mit tegyek melyik gamepaddal lehetne jó.nekem egy bullfrogom van. nagyon megköszönném ha valaki segitene.
  • Crazy Mate
    Már sikerült.
  • Prof William
    Tudom, de inkább a játékban nézénm meg őket. Állítólag valami gixesvan a vidkártyámmal. Ma nézzük meg egy másikkal. :) Drukkoljatok.
  • Crazy Mate
    Van az az ajtó,ami előtt egy olyan szobor van,amin 2 izé ég,és ezt a rebellionnal kéne szétverni,de sehogy sem sikerül...
  • Crazy Mate
    A videókat külön is meg tudod nézni,ott vannak mov mappában.
  • Crazy Mate
    A 14. pályán amikor az a kör alakú izé felemelkedik,akkor mit kell csinálni?Föl kell menni a tetejére?Vagy föl kell repülni?
  • Prof William
    Ha csak iráyngombok vannak rajta és nincsenek alatta más irányítószervek akkor sehogy. Olyat kell venni...
  • newc22
    Genius Maxfire G-08Xu a gamepad típusa valaki segítsen thanxxxxx!!!!
  • newc22
    Miért nem tudom irányítani a csókát gamepaddal? Please help!!! Ütni üt de valahogy nem megy előre hátra jobbra balra! Pedig jó a gamepadom!!! pleasse help!!!