Devil May Cry 3 PC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

berlinboy6329
a stuckgamer.com on a Végigjáccás videóknál.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Pepee999
Hol láttál ilyen videjót?

My Hero is Vergil :)

Pepee999
DE mindenesetre érdekes... Hm... Én még ilyen videót nem láttam...

Pepee999
Ok, én Dantéval csak easyn vittem végig, mosr Vergillel viszem normalon utána hardon ha minden jól megy. Csak utána jön Dante.

berlinboy6329
passz.Vidd végig hardon.H akkorse lesz,akkor ézin.Nem tom,csak videjót láttam.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Pepee999
Jah és még valami, a PC-s változatban is lehet úgy menni Vergillel, mint a PS2-s változatában? Mármint, amikor már megszállta az a Devil Prince.

Pepee999
De azt a Dante must DIet hol lehet beállítani, mert én csak simán megyek.

berlinboy6329
Nézd meg a DMD mód 1. videóját,és meglátod.

berlinboy6329
Én Danténál láttam, hogy tök feket jó nagy szarvakkal,és ütve-rúgva támad.

Pepee999
Új démonforma?
Azt már észrevettem, hogy valóban 2 démonforma van, de van rá magyarázat. Én speciel Vergilnél vttem észer. Mert mikor simán Yamato karddal vagy Sparda kardjával harcolsz, akkor ilyen lógó palástja van vagy mi, és amikor Bepwulffal mész akkor szárnyai vannak. Kérdésedre ez a válasz remélem...

Pepee999
Dante must die... Errõl már nagyon sokat hallottam, de fogalmam sincs, hogy hol lehet beállítani... :((((

berlinboy6329
Dante must Die módban többet sebez az ellen vagy csak többen jönnek?Meg mi ez az új démonforma a videóban?Mikor kapom meg?

berlinboy6329
Põrpõl orb.

Shep
A démon pontokat, vagy nem tudom mi az az életerõ csík alatt, hogy leeht növelni, mert nekem csak három van, de a végigjátszásos videoban a gyereknek van vagy 10.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Seth
Ps-en úgy hagyod abba, hogy kikapcsolod a gépet,ott nincs hova kilépni

PSN ID.: Beegabor

soulhunter
azért ekkora lámaságot nem feltételeztem :)
da ha se gamepad gombra nem lép ki (ami PS átiratnál durva dolog,mer PS-en is abba kell hagyni vhogy), se ESC-re,akkor marad az ALT F4...
azért az megütött,h 10 /cig kinlodtál a kilépéssel :DDD

de nem nézlek hülyének,és nem is kötexem :)

a szaggatásodra a megoldás: nVidia :)
eddig ha jol emléxem,csak ATI-sok panaszkodtak,h szaggat, de azok közül se mind...
hidd el, sokáig ATI-s vtam, nagyon jo okom volt rá,h 9600-as után hagyjam a fenébe az X-es sorozatokat :)

bocs mindenkitõl az OFF-ér :)

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

berlinboy6329
Meg hogy Lock-on+elõr+Style actionnel lemegy 2 csomó élete a bossank? Höhö,csapkodással többremegyek.

berlinboy6329
Nézegettem a WT videókat,de a Royalguard Style az 1 fos,hiába védekezek,a csávónak 1 csepp élete nem megy le nekem meg csak úgy száll lefele védekezés közben.

berlinboy6329
ÁÁ,köcsög Vergil.Már 2x jutottam el odáig hogy 1 ütés és megdöglik,de felveszi azt a mocskos démonformáját,nekem alig van életem szal baxhatom.Rohaggyon(<#hehe>)meg.Mindjárt szétrúgom a picsáját nekije.

Aszitted, hogy azota se leptem ki? Azert kosz:)

Jó ez pc-n is, csak nem árt egy normális gamepad.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

soulhunter
ALT F4 - és válaszd a YES-t... nemtom ezen mi a bonyi kilépés...

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

Ok nem sertesnek szantam, csak kisse ideges lettem hogy nem tudok kilepni..
Konzolon biztos tok jo..

KlinikaHUN
köszönjük építõ hozzászólásodat. még szerencse,hogy rajtad kívûl sok ezer embernek tetszik és semmi baja vele. ez ilyen stílus és kész .made in japan <#gonosz1>

Hat ez valami istentelen szarsag.. Ilyen szornyuseget mar regen lattam, szarul nez ki, szaggat (x1800xt kartyan), szar kameramozgas, altalaban nem lehet latni semmit, kb 10 perc volt mire rajottem hogy kell kilepni, de ezutan toroltem is a picsaba..

Quicksilver style ez is ott vana Stylok kozott mert nem ismeros...??

Igen,de persze csak a Quicksilver style-ban mûködik az idõmegállitás.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

amugy kosz kifogom probalni:)

az celpont es style nem?

Maci1 probáld a default:Space+L -el azzal müködik!!
Kipróbáltam... Uyganaz az eredmény.
Hmmm... kipróbálom...
Kerdes, amikor megolod a lovat akkor kapsz valamit amivel allitolag meg tudod allitani az idot, vagy legalabb is lelassitani, ezt hogy kell...gombra megy vagy hogy mukodik mert nem jottem ra...ezert is kerdeztem??:))

Seth
installkor a full installt választottad vagy a minimumot,amikor dvd-rõl olvasná be a videókat?? Próbáld ki mindegyiket

PSN ID.: Beegabor

Nállam se csak azoka fránya videó hibák... Nem tud valaki megoldást?
EmIn3m02
érdekes nálam abszolut nem szaggat..

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

Pretorian
Dik' milyen randa ez a játék, és még szaggat is bazzeg. lál
Hányás PS2 konverzió. De azé' hentelni az jó, mégha 5 perc után meg is unja az ember.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Shep
Á hihetetlen, ott szenvedek mikor azt a hülye gömböt kell visszavinni az ajtóhoz de fogy az életem, és a végén mikor fel kellene ugrálni a fogaskerekeken hát egyszerûen nem megy, nem hiszem el.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Pepee999
Na jó, tudom ez nagyon nem ehhez a témához tartozik, de msn problémám van. Valaki ha tud segíteni írjon privibe. Ott majd elmondom mi a gond.

A moviek jól mennek ha a könyvtárukból indítom el õket...
Megõrülök, már mindent kipróbáltam... Mi lehet a baj?
Nekem a Special Edition van meg. De biztos nem az a baj. Talán a legújabb/ régebbi Dx-et vagy régerbbi K-litet akar? Vagy a kártyailesztõprogram nem jó neki? DE a gamében meg nincs semmi baj!

ÁÁÁÁ! Hentelni akarok!
K-lite Mega Codec Pack 1.00.Ugyhogy gondolom valami teljessen alap.

Nekem is klite 272-van fenn.. Neked hányas?
Azt nem tudom.Nekem K-Lite Codec pack van fent,3 éve soha semmilyen játékal nem akadt össze,és tud minden alapvetõ filmformátumot lejátszani.

Talán codec gond? Ti mivel nyomjátok? Leszedtem az összue codecet de nem ment. Mi lehet az oka?
Szóval? A videó problémáira tud valaki megoldást?
Pepee999
Na szasztok!
Már 1000 éve lenyomtam Hál Istennek Vergilt :D Most vele viszem a 19. pályán tartok. Vele sokkal könnyebb és sokkla erõsebb is szerintem. :D :P

Kérlekszépen a védekezés Ugy mukodik Hogy eloszor is royalguard style ban kell lenned . Utana Default: L betûvel tudod nyomni a védekezést.. Siman is jo bár ugy sebeznek marmint ha egyfolytaba nyomod ugy sebeznek csak kurva keveset....
Viszont,Ha Amikor üt az enemy És mikor becsapodik az utés akkor nyomod a védekezést semmit sem sebeznek rád,Valamint ezt 2-3 szor megcsinalod és utána
Tudsz egy olyat hogy Space+elõre+L És akkorát sebez mint a fos :):):):) NAgyon bika ez a royalguard Szerintem ........ TO EASY :)
+ még annyi, hogy látszik, hogy olyan gamepadra tervezték, amin több kurzor vagy mi van. Hogy érhetem el hogy az én nomrál egy irányítszervõ gampadomon is manjen?