Devil May Cry 3 PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
My Hero is Vergil :)
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Azt már észrevettem, hogy valóban 2 démonforma van, de van rá magyarázat. Én speciel Vergilnél vttem észer. Mert mikor simán Yamato karddal vagy Sparda kardjával harcolsz, akkor ilyen lógó palástja van vagy mi, és amikor Bepwulffal mész akkor szárnyai vannak. Kérdésedre ez a válasz remélem...
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
da ha se gamepad gombra nem lép ki (ami PS átiratnál durva dolog,mer PS-en is abba kell hagyni vhogy), se ESC-re,akkor marad az ALT F4...
azért az megütött,h 10 /cig kinlodtál a kilépéssel :DDD
de nem nézlek hülyének,és nem is kötexem :)
a szaggatásodra a megoldás: nVidia :)
eddig ha jol emléxem,csak ATI-sok panaszkodtak,h szaggat, de azok közül se mind...
hidd el, sokáig ATI-s vtam, nagyon jo okom volt rá,h 9600-as után hagyjam a fenébe az X-es sorozatokat :)
bocs mindenkitõl az OFF-ér :)
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
Konzolon biztos tok jo..
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
PSN ID.: Beegabor
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
Hányás PS2 konverzió. De azé' hentelni az jó, mégha 5 perc után meg is unja az ember.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
ÁÁÁÁ! Hentelni akarok!
Már 1000 éve lenyomtam Hál Istennek Vergilt :D Most vele viszem a 19. pályán tartok. Vele sokkal könnyebb és sokkla erõsebb is szerintem. :D :P
Viszont,Ha Amikor üt az enemy És mikor becsapodik az utés akkor nyomod a védekezést semmit sem sebeznek rád,Valamint ezt 2-3 szor megcsinalod és utána
Tudsz egy olyat hogy Space+elõre+L És akkorát sebez mint a fos :):):):) NAgyon bika ez a royalguard Szerintem ........ TO EASY :)