2320
  • Alwares
    Most nehogy már! Nagy a gépigénye? Hiszen ez egy ps-es átirat! Nah azért lehet leszedem...
  • ffxi
    6600 non GT már jóval szebb mint konzolon:)
  • kastil
    Hát nekem i votl alkalmam mind ps2es mind pc-s verziohoz, szerintem graf PC-n szebb, eprsze csak ha van zsir graf kartyad, iranyitassal sem volt nekem semmi bajom PC-n, mondjuk nekem full uyganaz a joyom van mint a PSes, szoval szinte uyganaz szerintem, nem vagom mit latal, graft valszeg azert alttad szarnak mert gyenge gepen toltad, uyganis beallitja amgat, attol fugg h mi bir graf kartyad meg iylesmi....sztem mind2 verzio fasza^^
  • adam first
    Tegnap vittem végig a DMC3-at PlayStation 2-n,nagyon cool volt irányításra mindenre,nehézségre,nagyon zsír gamma,grafika egész pofás Ps2-n,irányítás nagyon jól el lett találva.Mainap alakalmam volt kiprobálni a Pc-s verziót is a Special Editiont,hát mit ne mondjak ez egy szégyen.Nem akarok megsérteni senkit sem de ez a játék nem Pc-re való,egész egyszerűen szörnyű a Ps2-es verziónak a nyomába sem ér se grafikailag se irányításra.Probáltam jó szemmel nézni a sorozatra mert a kedvenc játékom a Dmc3.Egyszerűen hihetetlen mit műveltek a Pc-s verzióval.Mindegy ha valaki DMC-zni akar akkor a Ps2-es verziót ajánlanám mindenképp és ami a legfontosabb a Dmc 1-2 csak Ps2-re van,ideje azokat is beszereznem.
  • HCG
    Ettől függetlenül veszek én is gamepadot a teljes átélés érdekében.
    (ma tesztelem be a játékot)
    Eddig bármely konzolos átirattal játszottam is mindig jól be tudták lőni a pc-hez az irányítást.
    Úgy tünik,hogy ez nem minden esetben jön össze.
    Igaz,hogy konzolon is szinte füstölt az ujjam a hatalmas akciók alatt.

• HCG
    Én vérbeli konzolos voltam sokáig.
    Többek között ezzel a játékkal is játszottam (még a DMC1-el is).
    Ezért nem értem,hogy a gamepad vagy billentyűzet+egér konfig közt váltani miért okoz gondot bárkinek is?
    Nekem percekbe tartott megszokni a pc irányítást ami egyáltalán nem nehéz és a game se veszít (ebben az esetben) az értékéből.
    És konzolon a gamepad segítségével igen is játszható volt szinte minden játék.
    Aki nem hiszi próbálja ki,hogy elég alkalmazkodóképes-e és csak aztán sírjon ,ha nem elég ügyes hozzá.
  • soulhunter
    aha, oké...
    anno az irányitással vtak gondjaim...
    analok karokkal (bal kar: fel-le, jobb kar: felfele = jobbra, lefele = balra)
    benyomtam a 2990 Ft-os tescoban vásárolt gamepadot,azzal jol ment minden :P
    aztán jött a winfos pucolás, utána az enyém is jol muzsikál
    aláirásban van,h milyenem van :)

amugy szokni meg összetörni inkább 1 tescos jobb,mint 1 méregdrága
    mer pl. én 1 gamepadom összezuztam már,hála a GTA:SA -nak :D nem tom elképzelni,h lehet gamepaddal irányitani TPSeket :DDD
    na,akkor még örültem,h nem volt pénzem komolyabb gamepadra :)
  • zsotesz
    Én azért azt mondom ha gamepad-ot veszel akkor vegyél normálisat, ne vedd meg 3000-ért a tesco-s gamepad-ot. Egyébként asszem 4500-ért van Genius G12 de ez nem biztos. Nekem Logitech Rumblepad 2-m van, meg van egy dual action-öm is, én meg vagyok velük elégedve.
  • soulhunter
    ya,és kivégeztem szegény dantet :D igy járt :DDD
    nah, asszem nekiállok majd vmikor megint,mer ez megérdemli,h még1x végigtoljam mind1ikkel :)
  • soulhunter
    TR = Tomb (ratyi) Raider :)
    azért hidd el, kapsz már használhato gamepadot 3e-ért, nem kell mindjárt 10-ért venni :) előbb törj össze olcsobbat (tapasztalat) :)))
  • Qwerty4
    a 2-es max paynel igen, csakugyan a kamera miatt nem jött be a game

TR???Az mi???

gamepadre nem költök, így is most winchit veszek + routert is, mert a tesómmal el kell osszuk a netet, nem fog rá jutni, de viszont igazad van, talán azzal jobban menne a játszás is, akárcsk a repülős gamek játszása
  • soulhunter
    max payne 1-2 vel nem játszottál?
    na,azokban aztán tényleg ratyi a kamera...

anno a PoP: WW topikban én is fikázodtam a kamera nézet miatt, amit tulképp csak és kizárolag a TR miatt utáltam meg (TR 2-3,azota nem is pazarlok rájuk sávszélességet)

aztán jött a PoP:WW + gamepad...
    aztán jött a PoP: TTT (term. gamepaddal),és ismét változott a véleményem...

és az aláirásomban ott van,h TPS suxXx, de csak a TR miatt,mer az ilyen tipusu játék hiába TPS/akcio, mégse 20 km-ről kell kilőni az ellenfelet (amugy a GTA:SA szvsz sokkal rosszabb épületben gamepad ide / oda)

sztem jobban jársz,ha veszel 3000-ér 1 tescos gamepadot,és azzal nyomod, és akkor rá fox érezni,h ez igenis nagyon kuuul játék :)

vergillel meg főleg :) mégcsak most fogok nekinyomulni a vámpircsajszinak, bár nemtom h fog sikerülni,ha danteval is mexenvedtem vele :DDD

hidd el, jo,ha van gamepad a háznál :)
    (ez a létező összes PS2-es átiratu hasonlo tipusu és verekedős játékra igaz)
    mondjuk ezt is csak azért töltöttem le,mer láttam a trainert,és megfogott,ah a kiscsáko gördeszkázik 1 fekvő ellenségen,és össze vissza lövöldözik 6 irányba :D
    aztán leszedtem,és nem csalodtam,mer jo...
    csakhát ya... gamepad... ennyi a kulcsszo...
  • Qwerty4
    Asszem nem adok neki esélyt, nincs is értelme, mert alapból nem szeretem az ilyen kameraállást ami a DMC3-ban van, játszodtam ilyesfajta játékokon, mint pl. TLOTR - TROTK, Prince of Persia - Warrior Within és mindkettő kikészített, egyszerűen játszodni is nehezen tudok ilyeneken, pedig ott azoknál érthető volt a billentyűzetbeállítás + minden.És én azt hittem amikor instaláltam hogy egy FPS-ről van szó, de tévedés volt.
    Nekem nem tetszik ebbe a játékba a zenén, filmeken kívül semmi, szóval nem nekem való, de nem lehetünk egyformák, lehet ami nekem bejön azt éppen te utálod, de ez természetes is.
  • berlinboy6329
    :DD Alt+F4 et nem dísznek találták ki.iránítás meg full 1X-rű.I J K L gombok valamelyikével lazán visszalép a numerikus bilenytűn lévő enterrel meg bemész ahova akarsz.Nagyon durva játék pedig.Ritkán jön ki ilyen jó hekk en szless gém,szal adni kell neki 1 esélyt és végtlni.Főleg h Capcomos gém! :O
  • Qwerty4
    Hogy ez egy mekkora rossz játék!!!
    Ma felinstaláltam, első benyomás jó volt, a videók nagyon tetszettek meg a zene is.Következő lépés a menü, jól néz ki, még mindig tetszik a játék, természetesen jön a billentyű + grafika + minden beállítása, innen kezdődnek a bajok, az egérrel nem lehet használni a menüt, na a nyilakkal lehetett, vittem ide-oda(New Game, Load Game, Options), nyomtam az ENTER-t, nem reagált, majd valahogy felfedeztem hogy a 0Ins gombbot kell használni, irány beállítások, ott próbálgattam a beállításaimat végezni, az istennek se sikerült, a billentyűzetbeállításnál egy csomó érthetetlen dolog volt, ezért fel is adtam, gondoltam nekifogok a játéknak, de előbb meg akartam nézni a Load Game menürészt hogy hogyan néz ki, majd alig tudtam kilépni, ott volt 2 gomb mellé írva hogy Exit, nyomtam mindegyik 2-őst a billentyűzeten és az 0Ins-et, nem lépett ki semmiképen.Majd valamit összevissza nyomogattam valahogy kijuttam a főmenübe, majd próbáltam új játékot kezdeni, ott is egy csomó barom beállítás, azt sem értettem hogy mi minek van, majd elindítom nagy nehézséggel a játékot és kiderül hogy joystick kell neki(de lehet be lehet állítani a billentyűzetet is), persze nem tudtam mozogni sem, meg a kameraállást is utáltam.Majd ki akartam lépni és nem tudtam, akármit nyomhattam nem müködött, még a Task Manager sem jött elő, ezért a Reset gombot kellett használjam.
    Újraindult a gép, első dolog az uninstall volt.Szova még ilyen gyatra, nem felhsználóbarát játékot nem láttam, vagy legalábbis nem nekem való + nincs is türelmem kísérletezgetni ezen a játékon.
    A fórum lehetőséget ad a negatív kritikának is, úgyhogy kritizáltam.
  • soulhunter
    csak danteval nehezebb,mer ugye távolra nincs hatásos fegyvere,mint vergilnek a kispisztolyok :)

amugy 1 kérdés:
    csak nálam nem lehet sebezni a BOSSokat kispisztolyokon kivül semmivel, vagy van,akinek sikerült akármi mással (aknavető, spiral, az a lila fényt kilövö izé, shotgun, stb stb) megsebezni a BOSSokat közvetlen közelről???
  • constantin
    Jó a játék csag nehéz.
  • pepsiisland
    Állítólag a gamepad problémára egy joytokey nevű program lehet megoldás.
    Ezt kell megszerezni és ezzel be lehet állítani a gamepad-et.
    Nekem nincsen vele semmi problémám. És bejön a játék nagyon.
  • Darth981
    Ha valaki ismeri a Final fantasyt es tud nekem benne segiteni vegyen fel msn re pls Barmelyik resz jo lenne leszedni .......

[email protected]

tom hogy nem a temahoz kapcs de hatha

amugy a DMC is odakur megvolt csak veletlenul format :D
  • CalebJoe
    Ne bénázzatok már itt van videó végigjátszás.
    http://www.stuckgamer.com/gui_devil_may_cry_3_01.shtml
  • lorytibi
    Na, mekkora láma vagyok:D
    Én visszamentem a játék legeléjére mert nem vettem észre a szobrot:(
    De legalább meg van a válasz a továbbjutásra:D
  • lorytibi
    Na megint elakadtam:(
    Felvettem ezt a Samsorát, csak nem tudom hova kéne vinni.Már vagy 1 órája bolyongok a toronyban, szinte mindent körbejártam már.
    Pls, valaki mondja meg hova kell vinni ezt a szutykot
  • Rick Wyeth
    Hogy kell beállítani analog gamepadra a gamet ? Bocs ha már kérdezték de szar az explorer és nem tok legörgetni :'(
  • lorytibi
    Köszönöm
    Így előre sikerült.Tényleg nem volt nehéz.Igazán gondolhattam volna arra hogy külső segiséget kell igénybevenni ahhoz hogy le tudjam győzni:)
  • berlinboy6329
    Ja,rakétavetőre meg lock-on kell csak akkor működik!
  • berlinboy6329
    Ha arra a nagy feketeségre gondolsz,pfff.Nem igaz h elakadtál!Legkönnyebb!!
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Vannak olyan félkör izék a falak szélén azokat megcsapkodod,és felvillan a fény.Akkor cspkodod.Ha meg végmész minden lámpán,akkor tovább csapkodhatpd!
  • lorytibi
    Rakétavető valamiért nálam nem müködik:(
    Nem, nem itt járok.:)
    Felmentem a torony tetejére(2. alkalommal, elöször ugye Vergilt kellet kinyírnmi)bementem 1 kör alakú térre és ott van az a dög.Hiába ütöm, nem megy le az élete.Nem sebződik egyáltalán:(
  • berlinboy6329
    Az nagy massza,ahol mindig lemegy vmi lyukba és rádküld 1 halom maszaszörnyet és jön majd Vergil!

Azt csak ütni kő pedig,a kis dögökre meg Rakettavető!
  • lorytibi
    Én 18. pályát írtam:D
  • Shep
    te várjál szerintem az nem a 8. pálya, de ettől még nem emlékszem :)
  • lorytibi
    Nem, nem a vámpír.Azon már rég túl vagyok:D
    Gondolom ez annak a csajnak (akit Dante csak Ladynek hív) az apja, miután a kardot kihúzta a sziklából.
    Lényeg hogy ez 1 teljesen árnyból álló valami és hiába ütöm-vágom nem lehet sebezni:(
  • Shep
    a vámpír? lőjjed sokáig egyszer csak elpattan rajta a pajzs akkor lesüllyed, na olyankor kell ütni vágni, vagy másik módszer szentletvízzel megkínálod.
  • lorytibi
    Nem tudom hanyadik pályán(ha jól emlékszem 18) elakadtam a torony tetején lévő árnyszerű démonnál.Hiába ütöm nem akar lemenni az élete.
    Hogy tudnám megsebezni?
  • Evin
    Google->Joytokey

Elvileg ezzel a progival lehet, gamepadozni a játékkal. Nekem pl jól működött, csak irányítani nem tudtam a karakterem.:(
  • Fonixxx
    Hello!

Nekem irányítás beli gondok vannak!Ilyen Gampaddal nyomnám:http://www.pixmania.com/hu/hu/73864/art/logitech/precision-gamepad-joystic.html#
    De sajna 4-1-2-es gombokat ismeri be fegyver-kard-ugrás megy rolla az írányítás meg bill-ről meg a többi!Tud rá vki megoldást?Vagy csak az Analógos joyok jó hozzá!?Billt meg amilyenre beállítom nem lehet ugy elmenteni...Help!

Kössz!
  • tzugh
    Ott allul nézz körül ahol van az a "Busz" vagy mi én ennek láttam, ami mellett közvetlen van egy ilyen izé. A secret mission és a busz között kell lennie egy barlang félének ahova bejutva kapásból elötted lesz a negyedik... majd ebből a barlangból felfel vezet az ut és végül ráfogsz találni at 5.-re is...
    remélem segitettem
  • Vinsanity15
    Szasztok.Elakadtam a hal gyomrában.Rögtön a legelején 5 db csáp elzárja az ajtót ,ebből 3 at ki tudtam iktatni de a többi kettőt nemtalálom.Hol vannak?van egy ajtó de az meg secret missionhoz vezet,amikor a liftel fel kell menni a tetőre.Please help
  • thhommy
    visszaolvastam már és aláltam is egy megoldást #1730 de sajna az nem müködött
    egyébként most ugy nyomom h az iránygombaokkal a billentyüzeten a többit gamepaddal elég viccesen nézhetek ki játék közbe
  • Pepee999
    Valaki azt nem tudja itt véletlenül, hogy milyen gombok lenyomásával lehet kitérni a dögök támadása elől? Próbálkoztam már több gomb egyszeri lenyomásával, de nem sikerült. JAh és azt még azért ideírom, hogy Vergillel megyek. Vele ezt meg lehet csinálni vagy csak Dantéval?
  • tzugh
    Hy! sok embernél tapasztalható volt ez a fajta hiba.Sajnos nem tudok segiteni mi lehet a hiba mert még sosem volt dolgom gamepaddal de azt ajánlom kicsit olvass vissza hátha lesz valahol megoldás mert párszor láttam ezzel kapcsolatos hozzászolásokat a forumban.