Devil May Cry 3 PC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

Sziasztok! Tudtok valami cheatet amivel ki tudom unlockolni a Heaven or Hell módot?
berlinboy6329
Nincs mit.Én meg nem tudtam hogy mire lkehet használni.kikéne próbálni a lvöldözést csúszás közben.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Shep
kösz, azt hittem ez is olyan mind gunslingerként, hogy ha sokéig lövöd bejön a kombó és elrúgja magától.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

berlinboy6329
Hát ráugrassz.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Shep
Tricksterrel hogy tudok ráugrani a fekvõ csókára, vagy ahoz 3. szint kell?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

berlinboy6329
Néztem,hogy miért jobb a grafika.

A végigjátszás videók szerintem ps2-rõl vannak,igy ezért felesleges lenne a gépet szétverni...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

berlinboy6329
Akkor nem én vok az 1etlen.Csak mégis olyan szar érzés,hogy kellene menni akadás nélkül,és mégse megy.Mikor néztem a GVégigjáccás videket,majdnem szétvewrtem a gépet,hogy milyen szar,még 1 szarabb gépen síkan fut a gém.

© Krisy The Real köcce segitséget!!!

msi 6800 on tökély full graf

Thx megpróbálom...
EmIn3m02
nekemis oylan 20fps körül van de simán játszható szrencsére

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

berlinboy6329
De jó neked.Nekem bezzeg 18FPS.Jóesetben 30.

Ha tudnák videót csinálni felpakolnám hogy megy.

Hát az akkor valami köztes megoldás gondolom az Fx-ek és a hatezres széria között.Bár nem igazán tudom.Elképzelhetõ hogy ez a baj.
Esetleg egy kölcsönkért kártyával érdemes lenne kipróbálnod ugyanabban a gépben,és ha ugy jó,akkor tuti a videokártya hibája.

A játékrész nem akad.Remekól megy csak a videókkal van ez a baj....
berlinboy6329
William?Játszootál már vele?Akad neked?

Nem de mondasz valamit... Az én kártyám épp hogy butítva van. Egy alaplapra integrált Gef 6100-es. Ezzel húzom ki õszig, akkor veszeg egy normál kártyát. De midnen más game Prince/Heroes 5 stb. jól megy rajta.
berlinboy6329
Hát akkor miért akad?Jó kérdés.

GoKu x
gf6600gt, 2x512mb kingston ram, 3.0ghz cpu, asszem ez a lényeg

Nincs az a videokártya egy kicsit megtuningolva?Mert nekem ilyen csíksorok akkor jöttek mikor az ATI 9800-as kártyámat kicsit meghúztam.Igaz nekem akkor is csak 2 sor volt,nem "52"...

Na még1 próbát teszek... Szóval a videók így néznek ki. Mindegy mit próbáltam. Codec le/codec fel stb... Please help! Nagyon tetszik a játék, de nem akarom addig elkezdeni, amíg a videók ne mennek jól.

megnézem!
köcce!

ha jól emlékszem akkor ahol a tükröket kellet szétvagni ott van 1 arany szobor..na abba kell belerakni

Hy!
Tudtok segiteni?
19-ik pályánál megakadtam
Felszedtem egy samsra nevû cuccost
Mit kell vele csinálni?
választ köcce

Hali! Abban az épületben vagyok, ahol a Halál Angyala szobor van és elõtte van egy dobbantó , ami fellõ a magasba. Mi a francot kell itt csinálni?
berlinboy6329
Milyen gerappád van?(géped)

GoKu x
hát öszintén megmondom halvány fingom sincs h mente 30fps felett mert nem néztem az fpsem. de 1024ben toltam és nem szaggatott.

berlinboy6329
Úgy meg L se indul. 😊

berlinboy6329
Házha.Neked megy 30FPS felett?

GoKu x
és ha nem lehuzod a csuszkákat hanem letiltod a hangkártyád, úgy próbáltad már? hátha...

berlinboy6329
F@xom,senkinek semmi?mindenkinek tökéletesen megy?F@xom az egész kVrU@ x@rba,F0zs az egész.Nem igaz hogy 1 faszom 9250-el tökéleters,a 6x jobb 9600-nál meg akad mint a szar.Hát hova a puicsába süllyed a világ?ilyen szarokat csinálni.Megy vkibnek 1általán 60 FPS-sel STABILAN?Mert nekem 30 felé nem hajélandó menni.

berlinboy6329
Valahogy.Eddig életemben nem jáccottam olyan gémmel,ami stabil 60-70FPS-t produkált volna.Ess lesz jó.

GoKu x
én is így voltam az oblivionnal,de mostmár jóó mert a hangcsuszkát le jellet vennem. biztos nekes is jó lessz. vhogy😉

berlinboy6329
Nem igaz hogy csak nekem nem mûxik rendesen.Küldenék videót,amit felvettem,de Nem tom hova felrakni

De hátha meg tudnátok mondani mi a baja

GoKu x
huhh hát akkor nem tudom mi lehet a baj. nálam ez a tologatos megoldotta a problémát. konkrétan nem evvel a játékkal volt ez hanem egy másikkal. Hmm akkor passz nem tom

berlinboy6329
Nem hiszem hogy vidkari,mert mendig minden felbontásban,ugyaott,ugyanúgy akad.Hangkari pro és nem let jó a tologatûssal.Driver másik van fenn ugyanolyan.

berlinboy6329
Semi,vidkari problémára mit hova tegyek?

berlinboy6329
Hát nem tom,nincs sok különbség.A hardveres pufferelés fontos a gémben?Mer az nem támogatott csak a szoftveres.Megnézem a többi helyet.

berlinboy6329
Kössz meglessük.

Vergilre meg annyit hogy Beowulffal gyepáld,és mikor alig van élete dobd meg 1 kis hóli wótörrel,de csak akkor amikor gyepálod,mert védekezik,meg démonná alakul és inkább ilyenkor a legbiztosabb.

GoKu x
sajna már nem is lessz bloody palace rekordom mivel már nincs meg a játék :S a hang próblémákra csak annyit h próbáld meg ezt:
startmenû - futtatás - dxdiag - megvárod amig végig emg a kis csik az ablak bal alsó sarkán utána - sound/hang ahogy ki lessz írva - és a hardveres gyorsitást húzd vissza teljesen, vagy ha ne mteljesen akkor legozd ki h a legjobb, asszem ez így megoldja a próblémád.

Shep
Hogy lehet az utolsó pályán megölni Vergilt? Mindig átalakul és megint max hpja lesz.

Na? Valami ötlet a videó problémákra?
berlinboy6329
jah

Shep
Tricksterrel lehet ráugrani a földön fekvõre és csúszni vele közben meg lõni?

berlinboy6329
Amikor Dante-val végvitted a gémet akkor a mission selesctnél van ahol a galéria,és szörnyeket kell ölni,aztán 3 portál közül 1bwe bemenni és folytatni a hrcot,mí g meg nem halsz.

Mégiscsak lenne it 1 prtbléma:Hogy lehet démonformába változás során sebezni az Lent?Hiába megyek bele a tömegben miközben fél perce nyomvatartom a változás gombját,csak fények,és megy tovább mimnden démonformábanmíg a videóban Stylishba megy át a harciszint,nekem megy picsát sem csinál.

És akad a gém.Általában akkor amikor lehalkul a zene,vagy mikor Lkedõdik.Ha süket minden tö9kéletesen fut.

Hangkari driver nem segít.

GoKu x
bloody palace rekordok? öhhm pontosan mi is az? mert most nem jut eszmbe.. <#circling>

GoKu x
nekem is ez a legelsõ game ahol iylet láttam és sztem nagyon pro.

berlinboy6329
Nincs.Végvittem.A vége naon jó volt.Meg a Credit alatti harc,pfúúúú 1. gém amiben ilyet láttam.

bloody palace rekordok? 😊

GoKu x
uhh de rég voltam erre. mi a helyzett itten?? senki nem akadt el sehol, senkinek nics semmi próblémája? <#vigyor2>