2320
  • Hydroceph
    csomagold ki, es amikor kiirja h tré, akkor reset :D talán nem töröl? :D vagy nemvágom hogy hyogan kéri...
  • Okisz
    Ja bazz! Kicsomagolja, és azután írja ki, hogy hibás jelszó! Fákkk! VMit kikell találnom!
  • berlinboy6329
    A jelszavak általában 1Xerűek,az oldal nevéhezt is kapcsolódhatnak.Egyszer feltörtem magam a Starcraftot os,igaz az inkább böszmenagy bázli volt.Nem kaptzam kódot,semmit,leültem a gép elé,add próbáljam,meg mert fater ügyködött vle,leültem és ELSŐRE megvolt.Ez hülyeség volt ugyan mert úgy nyomkodtam a számokat,hogy a STARCRAFT betű felett lévő számoakt ütöttem be az utolsó kis négyzetre meg elfogyott és hát próba 1976.És ment! :) Szal általában kiskönnyű,igaz volt bőven ami rajtam is kifogott :)

Bár ez Off

Szal ON.

Jó kis játék,szerezd meg a kódot oszt próbáld ki.4. rész jön PC-re vmikor v az már végképp nem?
  • Okisz
    Basszus! ilyet még nem láttam! A honlapon kellett saját magamnak generálnom egy jelszót, és azt kellett beírni... :D Most már csak azt remélem, h reloaded-dal nem kell kihúzni a meghajtókat.. De köszépen amúgy a gyors választ ;)
  • Hydroceph
    fizetos warezrol szedted? btw fingom sincs...ahonnan szedted ott tuti van hozza, vagy vmi kis szoveges fost is elszedtel, vagy azt kifelejtetted nemtom :D keresgelj tuti van valami vagy ahonnan elszedted vagy ahova..
  • Okisz
    Huhh Srácok,gyors segítség kellene nekem!
    Most szedtem le a reloaded verziót, és rar-ba van,és kér jelszót! Nem tudja vki véletlenül?? Nagyon kellene! Előre is köszi
  • Hydroceph
    magyart ne is keress sztem...
  • Okisz
    Hát, én magyart nem találtam a gúgliban! Bocs, ha én vagyok a béna...
  • Hydroceph
    www.google.com
  • Okisz
    sziasztok! Tudnátok adni eg linket nekem, egy nem videós végigjátszáshoz? vagy nincs olyan?? Köszi, előre is
  • Hydroceph
    brühühü nincs itthon joyom pedig msot nyomnám nagyon
  • csanesz
    processzor: 1.6 GHz
    448 MB RAM<- gondolom ez igaziból 512, csak a gép biztos elveszi
  • Laacaa
    Pedig a tiédnek erősebbnek kellene hogy legyen, bár a laptopkértyákat (ha jól tudom a tiéd az)nem ismerem. A negyedik pálya torynánál nálam is belassul néha, ám az alig érezhető, de nem szaggat. Máshol semmit sem vettem észre. A 15 küldetésnél tartok, és 1024x768-as felbontásom, de 800x600-ban ott sem volt semmi probléma. Nem tudom hány megabyte ram van a kártyádon. Az enyémen 256, lehet hogy az sokat segít ennél a játéknál.
  • csanesz
    pffff. akkor már tudom, hogy az ati radeon xpress 200M nem vmi jó kártya, ha nekem ennyire szaggat(főleg a nagy tereknél. pl. 4 pálya a torony lépcsőházában)
  • Laacaa
    Fogalmam sincs mit javít, a patchben nem írják, és máshol sem találtam meg. Valószínűleg a gamepadek kompatibilitása (is) lett javítva, mert többek között egy új exe is bekerül a játékkönyvtárba.... valami gamepadcfg vagy hasonló nevű. Ezenkívül fogalmam sincs. Különben biztos, hogy maga a patch okozta a galibát nálam, mert próbáltam más crackel is ugyanolyan hatással. Egyébként maga a javítás nem túl hatalmas 13 mega.
    Nekem nem szaggat a játék pedig tényleg nincs erős gépem, ATI9600pro, 512MB ram, AMD2000+ proci.
  • csanesz
    van hozzá patch? nem is tudtam. el tudnád mondani, mi a hatása, mit javít ki? esetleg van olyan hatás is hogy nem fog szaggatni a játék?
    mert a TRAOD-ra ráraktam mindhárom patchet és utána nem szaggatott, előtte meg igen. ja van hozzá crack nekem is, de nem raktam fel, mert nem lehet tőle elindítani a játékot inkább elindítom cd-ről...
  • Laacaa
    Sikerült megcsinálnom. Uninstall, majd re-install, és működött. Mikor először feltettem, rögtön javítást is pakoltam rá, ám most nem. Nem tudom mi lehetett a gond okozója, a javítás, vagy a crack volt hibás hozzá, de mostmár minden rendben. Most végre működnek olyan kombót is, amleyek eddig szintén nem jöttek be, pl. million stab.
  • csanesz
    hello joe1980:) nem támogatja, legalábbis nekem biztos nem:) de viszont, amikor eindítom a játékot, nekem ismét megjelenik a kurzor( mármint amikor megy az Ubisoft) és nem lehet eltűntetni, ezért kénytelen vagyok levinni a sarokba
  • csanesz
    *amíg nem lesz körülöttük piros fény
  • csanesz
    Persze:) Teljesen minegy mikor, csak a pisztolyok legyenek kiválasztva, kezdd el nyomni addig az I gombot(feltéve ha nem állítottad át), amíg nem körülöttük nem lesz piros fény, illetve áramos "jelenségek". ekkor felengedheted a gombot, ám azonnal kezdd el nyomogatni, hogy minél többet lőhess a Charge Shottal
  • Laacaa
    Gunslinger vagyok, már lvl2. Nem értem, hogy hogyan lehetek ilyen láma. Senki sem panaszkodik ilyenre az egész neten. Te hogyan csinálod a charge shot-ot? Leírnád?
  • joe1980
    szerbusztok.szeretném megkérdezni,hogy a játék (már az eredeti) támogatja-e az egeret vagy sem?kérlek válaszoljatok.köszi
  • csanesz
    Szia Szerintem az lehet a probléma, hogy a Style nem Gunslinger-re van állítva. A charge shot sajnos csak azzal működik
  • Laacaa
    Helló!
    A következő kérdésem/problémám van. Nem tudok lőni az artemis nevű fegyverrel valamint a pisztolyokkal sem megy a charge shot. Értem én, hogy be kell célozni az ellent, és lenyomva kellne tartani a lövésgombot egy ideig, majd elengedni, de semmi sem történik bárhogyan is próbálkozom. Billentyűzetről játszom, ha ez számít. Léci segítsetek!
  • Hydroceph
    gyorsabb lesz az egész játék, gyorsabb mozgás, Te is, es az ellen is, sokkal élvezetesebb szerinem..
  • csanesz
    hello :) megint én. a Turbo mode mire jó?
  • Hydroceph
    nem, nem egyböl, csak ha vegigvitted
  • csanesz
    hali:) megvan a dmc 3 spec.edition, és itt lehet egyből a Vergillel menni ugye? ha igen, hogy kell kiválasztani? ott a főmenüben?
  • Hydroceph
    Höh..még annyit h ha jol emékszem Chaos theory volt Ps2on, valami eszmeletlen brutalisan nezett ki, pedig nem vagyok benne biztos, de valamia ti 9250 koruli raf karya pörög PS2oben, megis mit muveltek vele,..
    az a rohadnagy problema h PC-s ajtekoakt nem optimalizaljak mert megkeresik magukat a hardwareekkel, reklamokkal iylesmi, konzolon meg nem fogsz 2 Ps-t venni egy jatekhoz, muszaj nekik mivel cak a gammábol van pénz:P ezt az eszmefuttatast mi? :D jovan benyaltam :D de ne offoljunk :P
  • Hydroceph
    Hááát, atol fugg, nekem pl NFS underground reszek sokkal jobban tetszetek, PS2/XboX+TV, sokkal jobban emgfogott az a homalyos kép mint a monitor tisztasaga, eszmeletlen jol nez ki underground reszek Tv-n, mar csak az effectek miatt is, szvsz
  • adam first
    Ps2 soha nem kötnél Tv-re,mert annyi eszed van.Mivel Ps2-es játékokat Tv-re írják felbontásilag,nem monitora és nem is rossz az a fos grafika egy 6 éves géptől,amire 1000* több minőségi produktum van mint Pc-re,Boxra,Nintendora egyaránt de ez már egy másik téma.Akkoriban a Ps2 forradlami volt amikor megjelent, mára elavult de amit ki tudtak hozni a gépből azelőtt le a kalappal.A POP-kal egyébként se Pc-n se Ps2-n nem vettem észre semmilyen problámát mindegyik platfromon élvezhető és könnyű volt az irányítás,Dmc3-nál más a helyzet Ps2 alázz Pc-n nagyon gyenge konzolos port,meg még vegyél külön gamepadot az élvezhető irányításhoz.Ehh de ez nagy marhaság és lehúzás.:))))
  • soulhunter
    ps-t is lehet jo monitorra kötni...
    csak ugye a PS játékok ha jol emléxem (v csak én vtam hülye,h megtaláljam),PC-re átirás nélkül fix felbontáson futnak...
    na,és PS2-t soha nem kötnék TVre,mer baromi ronda :D (nem véletlenül kezdődik (majdnem) minden játék ugy,h oránként tartson a játékos 10 perces szünetet :)

amugy a popban nagyon nem volt rendben a kamera,bár a PoP uccso része már kapizsgálta,hogy is kell mozognia :)

de ha már igy szoba hoztam (és ezzel ki is viszem) :), a DMC3ban jobb a kamerakezelés PC-n is,PS-en is,mint akármelyik PoPban :)

ha választanom kéne,h melyikeg vegyem meg, DMC-t választom :)

irányithatoság:
    PoPban hirtelen kameraváltások vtak,igy amikor jobbra nyomtam az analog kart, hirtelen elindult lefelé,balra, felfelé, stb,stb... főleg dahaka féle üldözéseknél volt idegesitő...
    namost DMC3:
    ilyennel 1 helyen találkoztam az egész játék folyamán, de az se élet-halál kérdésnél történt,hanem ha jol emléxem,akkor ott,amikor 1 vizesés szerü barlangba valo belépésnél,ahol hirtelen kimentem,ha ugyanabban az irányban tartottam az analog kart :) de nem üldözéses / halálra menő küzdelem közben történt!!!

khmmm... ugyebár...
  • ThugEdge
    te miről beszélsz?????????
    én is toltam popokat ps2-n havernál és itthon pc-n paddal
    mindkettőnél rendben volt a kamera, irányíthatóság
    na de az átlag háztartásokban lévő tv-t nehogy már összekeverd egy monitorral, na barátom ez a kurva nagy difi
    egyébként ilyen játékokat télleg nem szabad billel és egérrel nyomni
  • adam first
    Lesz Dmc4 only on PlayStation 3.:))))
  • soulhunter
    kicsit példa off,tartalom on:

a PoP is gagyi PC-n, Ps2-n gamepad gyilkos :D
    vhogy 2 külön világot nem kéne összehasonlitani...
    az ilyen stilusu játékok pad kezelése PS2-n sokkal jobb,ezt aláirom...
    de nem mindenki akar külön PS-t venni... na,azoknak be kell érnie a kompromisszumokkal,és az egyéb kiadásokkal (pl. gamepad)

csak az a gáz,h nagyon sok ember asziszi,h 1 gamepadot 1 játékér megvenni felesleges... és soha nem jönnek rá emiatt,h nagyon sok játékhoz jobban használhato,mint egér + bill (max payne-hez is jobb a gamepad)

de ettől függetlenül én is jáccottam Ps2-es verzioval,meg PC-ssel is a DMC3-at...
    fura volt...
    PC-n elég nehéz volt rászokni a kamerára,és a gamepadra
    PS2-n fura fogása volt a gamepadnak, viszont hihetetlenül könnyebb volt irányitani dante-t (számomra legalábbis)
    de PS2 után már könnyü volt PC-n is tolni,és ugyanigy tesztből kiprobáltam a PoP:WW-t is :D
    hát igen...
    na,annál ég és föld a PS2 és a PC,de ott azért pl. jobban észrevehető a külömbség,mint ennél a DMC3-nál...

remélem lesz DMC4 is,mer akkor a rohadt tekken 5 miatt már muszály lenne vennem ps2-t nekem is :D
  • adam first
    Na már most az irányítás azért is jobb mert nem Pc-s gamepadra tervezték a játékot hanem Ps2-re,mivel arra többet tudnak eladni,jobban tudnak optimizálni és a japok gyorsabban veszik mert Ps-re van/nagyobb a vásárló erő.Ettől eltekintve természetesen el lehetne készíteni Pc-re is tökéletesen és lehetne normálisan optimizálni is,de nem ezt teszik az anyagikat nézik.Ne értsetek félre szoktam Pc-n játszani de itt egy pl: FPS nagyon ritkán játszok konzolon nem is tudtam hozzászokni az analog irányításhoz.De pl: a Dmc tipikusan a kontoller killer játékkategoriába tartozik,anno a DMC3 miatt vettem Ps2-t és nem bántam meg,igaz akkor még nem tudtam hogy lesz Pc-re a 3,de nem bántam meg,már csak ezekért a címekért sem Metal Gear Solid,Devil May Cry,Gran Turismo.Az irányításra visszatérve azt akarom mondani hogy ez olyan mint ha Ps-n FPS-znék.Lehet mert mérne lehetne de nem olyan kényelmes mint Pc-n,és ugyanez igaz a Dmc-re is lehet játszani Pc-n is dmc de nem olyan mint Ps2-n,még külön vegyél kontrollert hogy élvezni tudjad a játékot,ne nevetessenek akkor portolják át normálisan vagy ne legyen Pc-re.
  • ffxi
    De jó is lenne, akkor nem kell folyton kunyognom a kománál.
  • Alwares
    Hát nekem van gamepadom ami még jobb mint a ps2-es, nekem legalábbis kényelmesebb, nah majd meglátjuk... Bár én szerintem inkább az FF-eket kéne átirni PC-re...
  • ffxi
    Hát ha többi átírat is fele ennyi szar lenne írányításilag, akkor nekem már jó.
  • adam first
    Higyjetek nekem ez Ps-re való gém.Nem erős gépen toltam ez igaz szóval grafikai lehet hogy szebb mint Ps2-n/sőt biztos de irányítás sokkal de sokkal jobb Ps2-n,meg azért ne feledjük el a DMC részeket Ps2-re tervezték nem Pc-re,meg is látszik az eredménye.