672
Az Elder Scrolls IV magyaritasa
-
#672 A jatek inditasakor elougrik egy ablak. Mielott meg a JATEK -ra klikkelnel, klikkelj a ADATFAJLOK-ra es ott ixeld be a magyaritasokat. Aztan JATEK! -
fearfan #671 Hát ez nem is 100%-os magyarítás,csak a menüt meg egy-két dolgot fordít le,a többi angol meg beszédhang sincsen :(
Kár érte,pedig nem tudom,hogy mit ronthattam el,próbáltam patchel is,meg nélküle is,sehogy sem volt jó.Kár érte :( -
mickemoto #670 Sziasztok!
A GOTY verzióval is működik a magyarítás?
köszönöm -
#669 Nekem is ugyanaz a problémám ami Novotsiknek. Csak a menü magyar, a párbeszédek, tárgyak leírásai...stb nem. Tud valaki megoldást? -
Novotsik #668 a játékban a szövegek magyarul jelennek meg,nálad? -
Ironman2 #667 Közben megtaláltam a szinkront:
Oblivion intro,outro magyarul -
Ironman2 #666 Volt szinkron is anno az Oblivion videóira,miért nem azt raktátok be a magyarosításba! Állati volt ahogy magyarul beszélt az elején a király. -
Ironman2 #665 Közben már rájöttem. -
Novotsik #664 hi! Felrakom a magyarosítást de nem magyar a játék szövegei se a pábszédek csak amenü! Ez miért van nem original az alapjátékom kiegek meg nincsenek meg,miért nem magyarosítja rendesen,játszanék vele de angolul nem tudok annyira... pls help -
Ironman2 #663 Sziasztok! Itt mit kell csinálni?
Mindig ezt irja ki ha fel akarom telepiteni a magyarositást.Oblivion eredeti! -
Mecha #662 Az azért lehet mert a hangfájlokat nem sikerült normálisan kicsomagolnia és bemásolnia, de szerintem ezt a hibát kiírhatta amikor tetted fel a magyarítást. -
erikn #661 mért van az hogy a magyarítással a karaktereknek nem mozog a szája és nem beszélnek? -
deicide #660 Üdv él még ez a fórum??? -
#659 Mar elkezdtek? -
Rc panzer #658 De a magyarításuk oldalán azt írja legyen telepítve.
Az Oblivion teljes, 100%-os magyarítása
Kérünk, hogy a honosítás telepítése előtt telepítsd a Knights of the Nine és a Shivering Isles kiegészítőket, ha rendelkezel velük. -
#657 Mert a Shivering még nincs lefordítva. -
Rc panzer #656 Sziasztok!
Nekem a Shivering izland angol marad. Ez miért lehet? De minden más magyar mint kellene. És szigeten nincs beszéd hangom. Találkozott már valaki ezzel a problémával?
Kösz kösz! -
#655 Modokat be kell töltetni? Azt meg hogyan? -
#654 Ez is tobb evig tartott orulj,h ez is megvan! :) -
tamasmi87 #653 nem tudja valaki,hogy elkezdték már a kieg magyarositását?esetleg %-os eredmény nincs? -
#652 Szerintem meg nem! -
meril #651 Igen, ha jól tudom, mindkét kiegészítője le lett fordítva! -
#650 A shivering island is magyarra lett forditva nemtudja valaki? -
#649 ja még valami.az 1.2.0416 Eng patchtot hogy lehet felrakni???? -
#648 Javítások?
-
juhaszvik #647 au. valaki segíthetne.
a gond az, hogy feltettem: az alap obliviont, a két kieget majd a magyarosítást.
elindítom a játékot (be van ikszelve minden a data-ban), és a főmenüben ha rákattintok az új játékra, akkor feljön egy "new game yes-no" választó ablak, de nem hajlandó innen tovább lépni. ha a yesre, ha a no-ra kattintok, akkor is eltűnik a kisablak, de nem megy tovább, marad a főmenüben.
próbáltam, hogy kiveszek mindent a data-ban (kivéve a mesterfájlt), de akkor is ugyanezt csinálja.
szóval au.
ha valaki tud, akkor segítsen.
-
tamasmi87 #646 első indításkor nekem is ,azután észrevettem,hogy a mod-okat be kell töltetni indítás elött,azóta teljesen magyar...
-
#645 MP-n pedig olvasni, hogy rendes telepítés mellett is marad(t) angol szöveg a játékban... -
xido #644 Én ettől az Old file not found patch warning szarságtól borulok ki,mióta csak megvan ez a játék,hogy sose találom el,a kiadott GOTY verzió milyen lokalizációnak felel meg...ennyire macerás programot még sose láttam:) -
geristar #643 Hi!
Leszedtem a magyarítást, de még nem telepítettem fel, mert:
-Ha fel patch-elem a játékot akkor is működni fog?
-Melyik mod az amelyik több fát, szebb környezetet varázsol a játéknak?
-Mondanátok nekem jó modokat? Van egy mod amiben nem keményednek velem egy szintre a monszták, nem lesz túl könnyű így a játék?
-A mod-okkal is működik a magyarítás?
Köszönet a készítőknek a fordításért!!! -
foxxi #642 Köszönet a kemény munkáért a fordítóknak! Ez kérem Szép Munka! -
genory #641 Most olvastam a jó HÍRT!! 14:00 dolgozok azt irány haza Oblivionozni...MAGYARUL!!!!!!Köszönöm!!! -
strebacom #640 -
#639 ma 20:20 kor tölthető! -
#638 mikor lesz vége a tesztelésnek? -
zoleee20 #637 Sziasztok! két kérdés:
-mikor az opciók-videóbeállításoknál állitok vmit, rámegyek a returnra, kilép a játékból azzal az üzenettel, hogy az oblivion.exe hibát észlelt, ezért leál... Ugyanez történik akkor, mikor megölik még a játék elején a császárt, a katonától kapott kulccsal kinyitom a kaput, és azt a fedelet v mit félrehúzom. Miért van ez? Feltettem amúgy az 1.1-es peccset, és az eredeti játék crackjével is műkszik. Lehet, hogy ez a baj, és az 1.1-hez készül crack-et kéne használnom? Mondjuk a patch feltelepítése előtt is kilépegetett a videóbeállításoknál.
Tudja valaki a megoldást? -
meril #636 Még tesztelés van! http://www.morrohun.hu/oblivion/index.php OLVASSATOK!!! -
strebacom #635 De a készítök oldalát, mert ott nincs fenn...valaki feltenné valahová....
Ha már megvettem a játékot akkor játszanám magyarul...
Köszi!! -
strebacom #634 Igen az de honnan lehet letölteni.....
Egy linket adjatok.... -
#633 huh véletlenül betévedek és mit látok, kész:D loál nem hittem volna hogy ilyen "hamar" elkészül:D
100%os ez már?