Utalom a latin szappanoperákat!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Black Hawk
útáljuk eggyüt az értelmetlen dél amerikai szarokat.

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

sapkafej
"akkor minek jössz be?"

György

Imádom a latin/brazil/argentin sorozatokat <#wave><#banplz>

Iwant2Belive
Oh my GOD. méghogy a "délvidéki szappanoperáknál is ezerszer rosszabb, azok a hülye amerikai sitcom-ok". ???
A kommented elejével olyan szépen egyet tudok érteni miért kellett ez az utolsó mondat odatenni😊? Én még egy átlag alatti sitcom mellett is ott tudok maradni és néha fel felröhögni a kisebb poénokon, namármost egy szappanoperát még akkor sem tudok 5 percnél tovább nézni ha az az állítólagos szinvonalasabbak közül való. Hogy miért? Nemtom, de az én értelmesebb ismerõseim között a kb. 18-49 éves korosztályban (ugye ez az a korosztály amit a nézettségi adatoknál is elõre vesznek) nem igen ismerek olyat aki ezeket nézni. Szerintem ezeket túlnyomó többségben (90%), a 17 év alatti éretlen (urambocsá' butuska) tinilányokon és a nagymamákon kívül más kurvára nem nézi (nálunk, európában). Ja és itt hangsúlyozom, hogy semmi féle statisztikát nem ismerek erre vonatkozóan, csak az én közelebi környezetembõl vonok le következtetéseket. Az, hogy dél amerikában mi van, nem érdekel, ott biztos együtt nézi a család, ilyen "érdekes" esetek máshol is vannak, gondolok itt pl. Hollandiára ahol a mai napig orrba szájba nyomják a reality baromságokat.
Sitcom-nál szerintem nem ez a helyzet -bár itt sem tudok felhozni semmi statisztikát- de én úgy gondolom, hogy egy Seinfeld, Simpson vagy My Name is Earl vitán fellül szinvonalasabb és értékesebb szórakozást kínál. Eleve nyitottabb, szabadabb gondolkodásúnak kell lenni, hogy valaki levágja még a rejtettebb, össztettebb poénokat is, szélesebb rálátással kell lenni a világra jobb gyorsabb asszociációs készség kell ésatöbbi, mig egy szappanoperában a legegyszerûbb emberi emóciókra játszanak. Ráadásul a 652 millió szappanopera között semmi külömbség sincs szinte és az összes egyszinten lévö ugyanolyan fos.

Anthony \'Tony\' Soprano Sr.: I\'m like King Midas in reverse. Everything I touch turns to shit.

Zolcsi01
ekkora f*szságot

,,elképzelem ahogy a gumiszoba ződszarostul loálustul kiszakad a természetbe :C\" - Shadow_THH

tigeroo
akkor ne nézd

nemvagy te nyugdíjas😄DDD
Mr Csé
majomparádé

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

leveskocka
most oszinten,normalis ez a tortenet?

masreszt,elore lehet tudni az egeszet,valamint a tortenet kb.5 oldalban osszefoglalhato.ezt huzzak 100 oraig...
leveskocka
sitcom?

Régi szép idõk, amikor még néztük az Isaurát (megjegyzem, biztosan bolgár, vagy tatár származású volt a csaj, mert nagyobb bajusza volt, mint nekem). Aztán jött a Dallas. Most meg a Knight Rider elõtt megy ez az Anita, a bûbájos bajkeverõ, vagy mi. Negyed órát végig kell szenvednem, mert hát ugye a KR-t veszem videóra és nehogy lemaradjak az elejérõl. Emberek, hát hová lehet még a kliséket "fejleszteni"?! Most a csávó amnéziás lett (mint általában), fogadok, hogy jövõ héten valaki majd megvakul (mint általában). És egy jó nõ nincs benne! A Vad Angyalban legalább voltak jó csajok, meg az a bugyi nélkül táncolós intro nagyon ott volt a szeren, de manapság... Ami azonban a délvidéki szappanoperáknál is ezerszer rosszabb, azok a hülye amerikai sitcom-ok, de az már egy másik téma...

\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)

leveskocka
inkabb vagyok kozonseges,mint hulye...masreszt nem dugom a fejem a homokba,meg foleg alszent nem vagyok.megis,mi a jobb,egy kozonseges musor,vagy egy olyan,ami eleve hulyenek nezi az embert.normalis embert legjobban az idegesiti,ha hulyenek nezik...
McGrady
ja, az a Pasik vagy mi jó volt 😊

Kuss!-magyarázta.

REALista
Hát nem tom elképzelni annak a lelki világát aki fikázza a Rém rendes családot és isteníti a Dél-Amerikai sorozatokat!

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Taranov
közönséges, nem humoros.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Igazad van, de a dél-amerikai sorozatokban történik is valami, a rádióban meg nem.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

DJ Skyline
"hupikéktörpeeeee"

😄D

The FlashBack
😄
LoL

Guer
uristen ezen régen mennyit szakadtunk 😄D

"egy cseppet rászáradt"
"szarok a farmra bazdmeg"

meg stb sirás... 😄

Guer
igen
miccccs 😄DD

de ne felejdkezzünk meg csakkrol sem xDD

leveskocka
ennek se sok koze van a latin lofoshoz😊ott legalabb nem nyivakolnak,bar en debrecenben a friss radiot hallgatom,ott vegyesen van minden,egyszer meg dimmu borgirt is hallottam
Dying Soul
Kiöli az igazi, jó zenére való igényt az emberbõl mûfajtól függetlenül

Brigicsaj
hát ilyen Radio1-es feeling 😄D én hallottam már ott pár jó számot, igaz a szarok vannak többségbe de akkor is inkább az minthogy csicska angyal meg társait nézzek..😄

xD

Brigicsaj
na igen, mostanába már mindig dumálnak meg 2 szám után benyomják a 10 perces reklámot, 1 éve még normális volt, ment zene rendesen...

xD

Aramir
Zene? Néha az is van a sok dzsambaklubbos és betelefonálós/pénznyelõs szarok mellett 😄

DJ Skyline
na de milyen zene? a legfrissebb "slágerek",egy normális számot nem hallottam még ott! :\

Brigicsaj
de ott legalább zene megy nem nyavajgás....vagy megy vmi értelmes zenei mûsor, legalább is sokkal jobb mint ilyen szar sorozatot nézni,..:S

xD

leveskocka
akkor o nem jomunkasember?<#eplus2>
leveskocka
OFF
netuddmeg b**meg!ugy elverlek mint a rongyot b**meg!sirni fogsz geco!
ON

<#vigyor3>
ha azt nezzuk ez is szanalmas volt anno😊
Aramir
Taranovnak mindegy, egy csöppet sznob, mindent fikáz, ami a pórnépnek tetszik és sikeres 😄

leveskocka
ha en holtfaradtan hazamegyek,nem bugyuta szappanoperakat nezek,azon inkabb felb@sznam az agyam a sok hulye utan...a remrendes csalad meg valami olyan,mintha soksok atlagcsalad hulyeseget es beszolasait osszesuritettek volna egybe...hogy neha alpari es bunko poenok vannak benne?Te a valo eletben nem szoktal neha tapir lenni masokkal,meg akaratlanul is?velem elofordul olykor😊
DJ Skyline
Knight Rider a legjobb!<#gonosz1>
de ez itt off

Dying Soul
Viva alapból rossz

Brigicsaj
hát nincs, mert a Jóbarátok nem szappanopera 😄

xD

REALista
Hogy lehet összehasonlítani a Jóbarátokat és a szappanoperákat?Nincs egy szinten a kettõ!!!

Frosty01
ugyanazon a véleményen vagyok mint te.. ÚTÁLOM a rinyapicsa br sorozatokat <#eplus2>

practitioner of the forbidden arts of death

Brigicsaj
hát nem tom de a Jóbarátokban nem nyafogtak vagy ha igen akkor lehetett tudni hogy csak a poén kedvéért, és nem azért mert alapból ilyen és nem ugyan azt csinálták 60 részen keresztül......

xD

a rém rendes családdal mibaj?

http://www.lohere.net - a MagyarChan

Brigicsaj
hét nem tom, én inkább bekapcsolok rádiót, vagy menjen a Viva, minthogy hülye nyafogást hallgassak, meg filmekbe, sorozatokba nem csak lövöldözõs akció van, most is a Rejtélyek kalandorai, ami helyett beteszik a csicska angyalt, az érdekes volt, nem ment benne a nyafogás, és még csak nem is lövöldözõs , gyilkolászós.....

xD

Taranov
Az meg végképp poén, hogy a Jóbarátokat éltetitek a maga szar és ízléstelen humorával. Én néztem azt is, a magyar szappanoperákat is, a dél-amerikai szappanoperákat is, a Baywatch-Magnum-Knight Rider stílusú sorozatokat is, és a Jóbarátokat, a Rém rendes családot és ezek utánzatait tartom a legrosszabbnak. (Sok idõm volt 😊

Taranov
Az a vicc, hogy te sem a Mindentudás egyetemén és a Bartók rádión élsz, legfeljebb úgy állítod be magad.
Ha az ember hazamegy a munkából, nem feltétlenül szellemileg terhelõ mûsorokat akar nézni, a dél-amerikai szappanoperák kellemesebbek akkor. Mellesleg lehet õket számítógépezés/fõzés közben is nézni.
A történet persze, hogy butyuta, de nincs is annál idegesítõbb, mikor az ember folyton akciófilmeket, lövöldözést lát.
A nyafogás tényleg zavaró, anélkül is meg lehetne oldani.

akyyy
ezmiez????

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

REALista

Brigicsaj
nem pazarolok rá idõt..😄D ,de beszédközben úgy hadonásznak hogy majd elszálnak, na az tényleg röhejes..😄

xD

REALista
Én is utáloooooooom!Sok utcáról felszedet szerencsétlen túljátszott nyavajgása!!!!A leveszitek a hangot jókat lehet rajta röhögni!!!

Csuhai G
Jaja! 😊

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Brigicsaj
igaz, én is ezt mondtam, de ha fél percnél tovább kell hallgatnom az ilyen fasságot, eskü falnak megyek.....nincs az a isten amiért egyetlen egy rész végig bírnék nézni ilyen fosból.....már elõre lehet tudni mi történik bene, sztori ugyan az mindig, de a nyavajgáshoz nekem sincs idegzetem...:S

xD

Brigicsaj
most is az, csak nem adják! pedig az a legjobb, egyik bnõmnek összes része meg van videón, még régebben amikor mentek akkor mindet felvette..😄

xD

Brigicsaj
jujj az a sorozat jó volt, kár hogy megszünt, azon szakadni tudtam..😄DD de nem jut már eszembe mi volt a neve....:S

xD

Alexease
<#vigyor3>
Brigicsaj
na ja, én 2 percig bírtam...😄DD

xD