182
Utalom a del-amerikai szappanoperákat,mert egyszeruen elvezhetetlenek!
-
#102 A csacska angyalt én még nem láttam, de egy vad angyal például sokkal szórakoztatóbb számomra, mint a "fantasztikus" akon, 50 -
#101 Veled valami nagyon nem stimmel!!! -
#100 Én inkább nézek dél-amerikai sorozatokat, ahol legalább számomra új dolgot is látok, mint az ízléstelen rém rendes családot. Na, én attól mászom a falra. -
#99 #21
Némelyikben vannak hatalmas dudák :D -
winnie #98 mint ahogy van jó és rossz sorozat, úgy azért gondolom van nagyon gagyi és nagyon jó tudományos műsor és anime is -
winnie #97 én azt nem értem, hogy ha valaki utálja a szappanoperákat, akkor miért nézi őket? -
#96 Híradó is manipulálva van olyan szinten, hogy mit emelnek ki egy azonos híren belül. Megcsináltuk, felvettük három TV adó hírműsorát és igen eltérőek az azonos hírek. Neten ott van minden, itt te választod meg mit akarsz, nem kell megenned azt amit eléd raknak -
#95 TV sux, így igaz, én is csak animét nézek rajta meg tudományos műsorokat -
#94 Én még a brazilt és a mexikóit is utálom. -
#93 szerintem a legjobb nem is nézni tévét (Forma1-en éés híradón kivül) -
KnightRider #92 Vagy a Filmmúzeumot. A minap is volt egy nagyon jó film az úttörőkről (megjegyzem: 50-es évek beli). Mennyivel jobb, mint a "Szeretlek, José Armando!" -
#91 Jut eszembe. Nézzétek most a Duna tv-t. Nagyon jó kis műsor van. Valami cirkusz, vagy artista társulat előadása. Nagyon jó. -
#90 Ez nagyon komoly!!!
A legtöbben többet tudnak ezekről a szarokról mint én. Szerencsére mióta kolis vagyok még csak azt sem tudom, hogy milyen latin amerikai szarok mennek a tv-ben. Előtte sem néztem őket. A legutolsó amit nézegettem az a Paula és Paulina volt, de azt is csak Gabriela Spanic miat.
Nagyon sokan ajnározzák a magyar sorozatokat. Na azok semmivel sem jobbak mint amik miatt el lett indítva ez a fórum. Ha olyan helyre kerülnék, hogy hatalmamban állna változtatni a tv műsorokon, az első pillanatban betiltatnám a magyar gagyikat a latin-ameriKAKikkal együtt!!! És az a legszebb az egészben, hogy a szappanopera rajongók nézik le azokat akik esetleg valamivel értelmesebb filmeket szeretnek! Tudnám még hosszú sorokon keresztül szidni ezeket a szarokat de már a legtöbb dolgot úgyis elmondták előttem.
Na hajrá meg kell előzni a TOP 10-ben a Csacska szart. -
teljesen igazad van... -
Szikorarobi #88 Hat en annyira utalom ezeket a mualkotasokat hogy most van 14 honapja hogy nincs TV-nk. A viz kivert toluk meg a hasonlo szaroktol. Azoktol az Amerikai Szuper ringyoktol meg a sok gyoker mindenfajta korcstol. A dadogos beszedhibas magyar bemondoktol es a Norbi, Bunyos Pityu, Anettka es a tobbi felkapott agyalagyult penzhajhasz a masikat teljesen hulyenek nezo taknyoktol. Annyira utalom oket hogy nem birtam tovabb. TV ki a garazsba, letekar. Ket gyerekem (lanyok) es a felesegem kb 2 hetig vergodtek. Vettem egy projectort csak DVD-t nezunk plusz mindenki kapott egy PC-t. Azota elvagyunk a selejt csillogoszemu nyalas tetvek nelkul. Ja es nem tudjuk melyik politikus mit reagalt a masik kijelentesere. De a legkemenyebb megis az a sok agyatlan sikitozo, taknyos, nyalas, sirdogalos, artatlan szemekkel nezo brazil "szineszek" altal eloadott gicsparade. Az egesz orszagra raszabaditjak ezt a gyogypedagogiara is csak remisztgetesre hasznalhato szart. Az meg hogy azert szeretik mert az elemi erzelmekre hat, legalabb igaz. Azonnal kifordul a belem, elemi osztonnel. Agyilag leepitik es hiu vagyakkal csabitjak a sok ilyet nezot (ami altalaban nem a legiskolazottab, gazdagabb retegbol kerul ki) Probaljak elhitetni veluk hogy ilyen barkivel elofordulhat hogy szegeny csaladbol szarmazo lanyt milliomos jokepu fiu fogja megszeretni halalosan. Hasonloan hat ez a keverek mint a szegenyebb orszagokban a Lotto. Szinte az egyetlen kiut a szegenysegbol. Hat nem csodalatos? Ezert kell lottozni es ezert kell ilyen szarokat nezni. Kiut a mindennapokbol. Szoval a reteg ki van valasztva. En nem tartozom kozejuk ezert nem nezem. De mas musorok is hasonlo retegeket celoznak es alig van olyan amelyik feljebb emeli a mercet. Ezert szuntettem be a tevezest. Nem nekem szol es a gyerekeim sem lesznek beskatulyazva media bunkok altal. Majd en elintezem ezt. Zongoraznak, Neteznek, jatszanak kint a kertben es az altalam cenzurazott dvd-ket nezik. Semmi Del-Amerikai szuper produkcio! Azt sem tudjak mi az a Csacska Angyal. (En sem tudom) A nagyobbik lanyomat kirohogtek az iskolaban mert nem tudta mi az a Gyozike show. Utanna mutattam par kepet belole neki. Csak rohogott. Naluk mindenki errol beszelt es ot lehulyeztek. De az egeszben az tetszik a legjobban hogy a gyerekemnek eszebe sem jutott hogy erdeklodjon tobbet Gyozike felol. Szerintem o is kezdi mar erezni az ertekrendeket es szerintem nekem ad igazat.
Szoval ha idegesit a musor, takard le a TV-t a garzsban. De ne tedd azt amit sokan! Szidod a sok szart de te is nezed. Az alszentseg. Az pedig csunya dolog. -
-
#86 ne hagyjuk elfajulni. Tanítsuk meg neki hogy a latin sorozatoknak 3 jellemzője van pont mint a piának. butít nyomorba, dönt, öl. -
#85 Lakozik benne egy másik ÉN!
-
#84 CoD-os létedre nem hiszem.. -
#83 CoD-os létedre nem hiszem.. -
#82 útáljuk eggyüt az értelmetlen dél amerikai szarokat. -
#81 "akkor minek jössz be?" -
abonyitomz #80 Imádom a latin/brazil/argentin sorozatokat -
#79 Oh my GOD. méghogy a "délvidéki szappanoperáknál is ezerszer rosszabb, azok a hülye amerikai sitcom-ok". ???
A kommented elejével olyan szépen egyet tudok érteni miért kellett ez az utolsó mondat odatenni:)? Én még egy átlag alatti sitcom mellett is ott tudok maradni és néha fel felröhögni a kisebb poénokon, namármost egy szappanoperát még akkor sem tudok 5 percnél tovább nézni ha az az állítólagos szinvonalasabbak közül való. Hogy miért? Nemtom, de az én értelmesebb ismerőseim között a kb. 18-49 éves korosztályban (ugye ez az a korosztály amit a nézettségi adatoknál is előre vesznek) nem igen ismerek olyat aki ezeket nézni. Szerintem ezeket túlnyomó többségben (90%), a 17 év alatti éretlen (urambocsá' butuska) tinilányokon és a nagymamákon kívül más kurvára nem nézi (nálunk, európában). Ja és itt hangsúlyozom, hogy semmi féle statisztikát nem ismerek erre vonatkozóan, csak az én közelebi környezetemből vonok le következtetéseket. Az, hogy dél amerikában mi van, nem érdekel, ott biztos együtt nézi a család, ilyen "érdekes" esetek máshol is vannak, gondolok itt pl. Hollandiára ahol a mai napig orrba szájba nyomják a reality baromságokat.
Sitcom-nál szerintem nem ez a helyzet -bár itt sem tudok felhozni semmi statisztikát- de én úgy gondolom, hogy egy Seinfeld, Simpson vagy My Name is Earl vitán fellül szinvonalasabb és értékesebb szórakozást kínál. Eleve nyitottabb, szabadabb gondolkodásúnak kell lenni, hogy valaki levágja még a rejtettebb, össztettebb poénokat is, szélesebb rálátással kell lenni a világra jobb gyorsabb asszociációs készség kell ésatöbbi, mig egy szappanoperában a legegyszerűbb emberi emóciókra játszanak. Ráadásul a 652 millió szappanopera között semmi külömbség sincs szinte és az összes egyszinten lévö ugyanolyan fos. -
#78 ekkora f*szságot -
#77 akkor ne nézd
nemvagy te nyugdíjas:DDDD -
#76 majomparádé -
#75 most oszinten,normalis ez a tortenet?
masreszt,elore lehet tudni az egeszet,valamint a tortenet kb.5 oldalban osszefoglalhato.ezt huzzak 100 oraig... -
#74 sitcom? -
KnightRider #73
Régi szép idők, amikor még néztük az Isaurát (megjegyzem, biztosan bolgár, vagy tatár származású volt a csaj, mert nagyobb bajusza volt, mint nekem). Aztán jött a Dallas. Most meg a Knight Rider előtt megy ez az Anita, a bűbájos bajkeverő, vagy mi. Negyed órát végig kell szenvednem, mert hát ugye a KR-t veszem videóra és nehogy lemaradjak az elejéről. Emberek, hát hová lehet még a kliséket "fejleszteni"?! Most a csávó amnéziás lett (mint általában), fogadok, hogy jövő héten valaki majd megvakul (mint általában). És egy jó nő nincs benne! A Vad Angyalban legalább voltak jó csajok, meg az a bugyi nélkül táncolós intro nagyon ott volt a szeren, de manapság... Ami azonban a délvidéki szappanoperáknál is ezerszer rosszabb, azok a hülye amerikai sitcom-ok, de az már egy másik téma...
-
#72 inkabb vagyok kozonseges,mint hulye...masreszt nem dugom a fejem a homokba,meg foleg alszent nem vagyok.megis,mi a jobb,egy kozonseges musor,vagy egy olyan,ami eleve hulyenek nezi az embert.normalis embert legjobban az idegesiti,ha hulyenek nezik... -
#71 ja, az a Pasik vagy mi jó volt :) -
#70 Hát nem tom elképzelni annak a lelki világát aki fikázza a Rém rendes családot és isteníti a Dél-Amerikai sorozatokat! -
#69 közönséges, nem humoros. -
#68 Igazad van, de a dél-amerikai sorozatokban történik is valami, a rádióban meg nem. -
#67 "hupikéktörpeeeee"
:DD -
#66 :D
LoL
-
#65 uristen ezen régen mennyit szakadtunk :DD
"egy cseppet rászáradt"
"szarok a farmra bazdmeg"
meg stb sirás... :D -
#64 igen
miccccs :DDD
de ne felejdkezzünk meg csakkrol sem xDD -
#63 ennek se sok koze van a latin lofoshoz:)ott legalabb nem nyivakolnak,bar en debrecenben a friss radiot hallgatom,ott vegyesen van minden,egyszer meg dimmu borgirt is hallottam