182
Utalom a del-amerikai szappanoperákat,mert egyszeruen elvezhetetlenek!
-
#142 jah:) -
#141 Na szép. Nem is egy igazi szappanopera fannal vitatkozunk. Jöhetne már ebbe a topikba egy hardcore latin amerikai szappanoperára élvező valaki. -
#140 A zenében nagyon egyetértünk, én sem nagyon bírom a rádiót.
Talán kicsit félreértettél a filmeket tekintve, én nézek szerintem színvonalas filmeket is moziban, néha tévében is, ha adnak, de egy krimivel szemben az is nagy előnye a szappanoperának, hogy nem kell rá odafigyelni. Nem dícsértem én annyira ezeket, eddig 3 sorozatot néztem félig-meddig (ez mondjuk minden 3. részt jelenti, az aktuális szabadidőmtől függően), és az tény, hogy a happy end garantált volt, tény, hogy nagyon nyafognak (talán a szinkron a magyar fülnek nem jó), de nekem egy bizonyos szintű élményt nyújtott, még ha nem is annyit, mint pár nagyszerű mozifilm. -
#139 az olvasas reszerol nincs igazad,bar teny,hogy manapsag mar nem olvasok annyit,es akkor is szorakoztato dolgokat.anno viszont mindenevo voltam,es manapsag is(amikor konyvtarba jutok,merthogy konyvre nincs HUF) szivesen olvasok.de nem a szerelmi szallal van bajom!sot!nem is a szerelmesfilmekkel,vagy sorozatokkal.nezze aki akarja.de ezek a latin trutyik egyszeruen,bovlik,es a lentebb irtaknal mar irtam,egy kaptafara keszulnek.nem az alaptortenet szar,az altalaban majd minden szerelmi tortenetnel azonos.hanem a tomegevel keszitett tucatsorozattal.
miert nezik az emberek ezeket?azert,mert ezeket adjak.jo pelda:egyik ismerosom mindig a radiobol omlo szemetet hallgatta,azt mondta ezt szereti.aztan lett PC-je,feltoltottem mindenfele jo zenevel(90%rock),es azota nem hallgat radiot...egyszeruen nem tudott ezeknek a zeneknek a letezeserol.ha nem tud rola,akkor hogy a manoba legyen objektiv velemenye?
ezzel szemben Neked,ahogy latom,viszonylag szeles a latokorod,eppen ezert nem ertem,mit eszel ezeken... -
#138 Nem csak sajátkészítésű műsorokra gondolok, mikor választok egy műsort, nem az a fő szempont, hogy saját készítésű-e.
Egyébként: Az este, kultúrház, főtér, A szólás szabadsága
Ezek egyaránt jók. -
winnie #137 komolyan kíváncsi lennék, hogy milyen saját készítésű műsora van az mtv-nek, ami esetében a színvonal szót jellemzésnek lehet használni. (csekkolom, hogy a választék: napkelte, napi mozaik, mit főzzünk ma, a nagy vita, este, kultúrház, delta, főtér, krém, iszomláz, zselé, hangár, luxor-show) -
#136 Biztos, hogy Al Bandy-ék győznének a szavazáson, ez nem kérdéses. De ez nem jelent semmit.
Abban is biztos vagyok, hogy sokkal többen röhögnek egy Amerikai Pitén vagy egy hozzá hasonló német ifjúsági filmen, mint egy Jack Nicholson-vígjátékon. És akkor még a művészfilmekről nem is beszéltünk. -
#135 Nem csak abból áll, de hasonló stílus. Én is nézek kereskedelmi tévét, mert pl. most a Poirot-t a Viasat3-on adják, de nem kifejezetten a kereskedelmi tévékre jellemző műsorokon élek. (Itt a Mónika showa és a valóságshowkra gondolok elsősorban) -
#134 Én csupán azt mondom, hogy a Rém rendes családnál, a Mónika shownál, a Való világnál és a Győzikénél egyaránt jobbak a dél-amerikai sorozatok. Nem nézem én sem azokat egész nap, illetve nem tartoznak a kedvenc műsoraim közé, de mikor múlt nyáron ment az MTV-n minden nap éjfélkor valami argentin sorozat, akkor azt azért megnézem néha :)
Nem mondtam azt sem, hogy a szépirodalmi művek kevésbé színvonalasak a dél-amerikai szappanoperáknál, de a témájuk kétségtelenül ugyanaz. Azért azt megjegyezném, hogy véleményem szerint hozzám hasonlóan te sem olvasol túl sokat, (ha igen, akkor is csak szórakoztató regényeket) szóval erről inkább ne nyilatkozzunk. -
#133 Van egy-két színvonalas műsor a kereskedelmi tévéken is, de a leggyengébb közszolgálati tévé, az M1 is színvonalasabb programot vetít a kereskedelmi tévéknél. És akkor a Duna TV-ről nem is beszéltünk, ahol azért valóban jó műsor megy. -
#132 Kár hogy itt az SG-n nem lehet a topikokhoz szavazást adni. Kíváncsi lennék, hogy mi mennyi szavazatot kapna aszerint, hogy ki mit szeret. Mindazonáltal egyébként, hogy utálom a latin amerikaki filmeket, a jó barátoktól és a rém rendes családtól sem dobom el magam. De azt azért leszögezem, hogy 100x inkább jó barátok meg Albundy mint a latinok. -
winnie #131 Rém rendes családra pedig valahogy a kereskedelmi tévék nézőközönsége vevő.
ez valóban LOL:) nyilván a kereskedelmi tévék közönsége, mert a közszolgálati tévén főleg a nyugdíjasok lógnak. ezzel nem mondtál bromi nagy úsjágot. -
#130 latinfos -
#129 De van, csak te ugye nem nézel ilyeneket, mert az olyan kispolgári.
Ha meg azt hiszed, hogy egy Rém Rendes Család vagy Jóbarátok sorozat böfögésből/fingásból áll, akkor tévedsz. Megjegyzem a Jóbarátokban volt szerelmi szál bőven :D Az meg természetes, hogy a kereskedelmi tv-n nézem ezeket a sorozatok, hogy ha egyszer ott adják. Egy Hír TV-n vagy egy Spectrumon szokatlan is lenne :D -
#128 nem ertitek...a bofogos/fingos temak tenyleg elszaporodtak,erre mit mondjak?masreszt,kereskedelmi adokon megy a csicskangyal jellegu hitvanysagok tomkelege.szerelem?na ahhoz vajmi keves koze van ezeknek.csinalnak egy sorozatot?ok.DE MINDEGYIK ugyanarra az agyongyotort klisere epul!!!raadasul,a TV nyomja a sok loszart(gyozike,meg az odamondogatos show-k).ezek utan,egy jobaratok,vagy remrendes majdhogynem szellemi feludules,ugyanis egyket poen nem ertheto mindenki szamara.ja,hogy neked egy konnyen emesztheto,mindenki altal fogyaszthato valami kell?amit mar eloemesztettek szamodra?hat en inkabb maradok az olyan dolgoknal,amik egy kisse megmozgatjak a fantaziamat,vagy esetleg oda kell rajuk figyelni,es jokat rohogok rajtuk.viszont a latin borzadaly...pffff.momentan engem egy sorozat nem kot le,viszont a fentebb emlitettek kozul nem kap el a hanyinger,ha veletlenul eleulok.tenyleg sajnalom az olyanokat,akiknek ez feludules(marmint latinsorozatfogyasztas).azert kisse durva,hogy szepirodalommal barmilyen vonatkoztatasban osszehozol barmilyen sorozatot.a latin trutyikat kulonosen.rohejes... -
#127 Ja, egy böfögés után kitör a röhögés.
Egyébként érdekes, hogy a szerelem a szépirodalom témái között szerepel évszázadok óta, a Rém rendes családra pedig valahogy a kereskedelmi tévék nézőközönsége vevő. -
#126 Mivel azóta nincs kereslet az igényes humorra. -
abonyitomz #125 mai embereknek az kell hogy fingjanak , böfögjenek a filmbe , nem a szerelem / érzelem -
#124 a nevek az egy dolog.de kit szoktal te Bela-Janosnak szolitani? -
#123 Lehet.
Egyébként meg azért írtam, mert én is valami újságban olvastam, hogy az emberek az utóbbi években megunták az olyan szappanoperákat amiben bombanő a főszereplő, és ezért lett mostanában a Dundi Valentina, meg az ehhez hasonló mesterségesen csúnyított lányok sorozatok.
Sabrinát meg egyedül valami tiniboszorkány című sorozat kapcsán hallottam(abból sem láttam egy részt sem), de ezen dolgok nem tudása miatt valahogy nem is érzem kevesebbnek magam:) -
#122 Tudod ez a szinvonal a nyolcvanas évek óta tartja magát, míg az ilyes rozalinda meg csacskaanyal szarokra már a kutya sem fog emlékezni 1-2 év múlva. -
winnie #121 ööö, ez elég régi trend.
40-50-es évek, kb. sabrina, ha mond neked a film valamit. -
#120 Azért az már dúrva, hogyha a szappanoperáknál is süllyed a színvonal! -
#119 Süllyed a színvonal a béka segge alá. -
#118 Meg mostanában az új trendi.Hogy vesznek egy bombanőt és hülyén befésülik a haját, meg sztk-keretes szemüveget adnak rá, hogy csúnya nőt csináljanak belőle, de amúgy 500 méterről látszik, hogy jó nő.Szánalmas. -
#117 Nem értünk egyet.
Az meg a másik, hogy ezek a nevek nem baromságok, hanem spanyol nevek. Ennyi erővel neked is szar neved van, Béla. -
#116 Bocs de inkább Al Bundy mint Hosafina Dela Rosa Pictipne Duplicane és az egyéb hasonló nevekből verbuvált baromságot. Aminek a végén hirtelen kiderül högy a "főhős" a legádázabb ellenségének a testvéreés a szerelme pedig az ő valamilyen rokona. Na ehez nincs gyomra mindenkinek és szerintem ez a primitív. -
#115 Na végre valakivel egyetértek. -
abonyitomz #114 Rém Rendes család --> egy idóta barmokból verbuvált csapat , egyszerűen szánalom ahogy ott játszák magukat , a hitetlen/naiv tévénéző pedig röhög a hülyeségen , ez a mai szinvonal , gratulálok!
==> inkább megnéz az ember egy jó 400 részes brazil/latin/argentin szép sorozatot mint a hülye amcsisat -
#113 Az ottani életmód, a házak, az ottani város, a spanyol nevek érdekesek az elején. De mondom, én sem nézem az összes szappanoperát, főleg nem végig.
Nem állítom, hogy hú de színvonalasak ezek a sorozatok, de én sokkal többre értékelem őket, mint a humorosnak látszó amerikaiakat. -
#112 az egy dolog,hogy igenytelennek nevezed a lentebb emlitett sorozatokat.az nem gond.a Te dontesed.az a gaz,hogy a latin fosokat viszont BARMILYEN tekintetben eloterbe helyezed.eleg szomoru,ha ott latsz szamodra uj dolgokat.de lehet,hogy en vagyok muveletlen,legyszives,ird mar ide,milyen uj dolgokat lehet a szappanoperakban latni,hallani.lehet en is rajongo leszek? -
#111 unalmas ember lehetsz... -
#110 A feldolgozások alapjában véve nem zavarnának, ha jók lennének, de a Survivor I'm always here című számának Sunblock-féle feldolgozásán kívül pocsék szinte mindegyik.
Rádiót muszáj hallgatnom, mert nincs annyi zeném, hogy változatosan tudjam őket beosztani, de mikor jön valami nyivákolós pussycat dolls szám, akkor teljesen felmegy bennem a pumpa. Nem tesz jót az egészségemnek, az biztos. -
#109 Hát jó, azért annyi szappaoperát nem néztem :)
A környezet, meg a szereplők érdekesek egy bizonyos ideig, hidd el.
A történetek valóban butyuták, de mint már mondtam, nem kell mindig olyan jaj de színvonalas műsorokat nézni. (ahogy a már korábban említett rém rendes család és jóbarátok sem az.) A 3. műszakot nem néztem. -
#108 De az zenei dolgokban 1et értünk. Rádiót már régen nem hallgatok. Sőtt! Úgy ahogy van a mai zenét hulladéknak tartom. khm. egy kis javítás: A sláger zenét. Elég felháborító, hogy a mai 'zenészek' (ezt nem lehet eléggé idézőjelbe rakni) a régi slágereket dolgozzák fel, és abból akarnak betörni. A most hallható zenék kb. 80% feldolgozás! -
#107 Hát ne haragudj, de ha te a szappanoperákban látsz új dolgokat, az nagyon csúnya. Legfeljebb a környezet lehet új. De hogy lényeges mondani valója nincs az biztos. Attól nem leszel értelmesebb, hogy 52. ugyanolyan szart megnézed. Nem sok értelmeset fogsz a kisarkított emberi bugyutaság meg a túl játszott és túl spilázott emberi érzelmekből. Vagy te arra gyúrsz, hogy minél gonoszabb, vagy minél naívabb, idiótább lehess??? Mert arra tényleg jó. Inkább nézz egy 3. műszakot, Prison Breaket... (scifiket nem is mondom mert biztos vagyok benne, hogy utálod őket). Ezekben sem fogsz feltétélenül olyan dolgokat látni amik lefedik a valóságot, de még mindíg közelebb állnak hozzá mint szappan gahgyik. -
#106 Nyilván a nekem tetszőt nézem csak -
#105 ha nagyon erős idegzetűek vagytok,akkor nézzetek bele a TV2 "Hajrá skacok!" sorozatában.asszem hétköznap 12h felé van.nekem egyszer "volt szerncsém" megnézni egy részt,nem tudom,hogy bírtam ki,lehet,hogy bekómáztam,nemtom,de olyan hangokat tudnak kiadni a szereplők,amiktől még a denevérek is meghülyülnek :D és a semmitsem mondó történet nagyon szépen párosul a hangokkal...
mielőtt megmeritek nézni,rögzítsetek minden dobható tárgyat,vegyetek be 2 nyugtatót,3 Saridont,húzzátok le a redőnyt,zárjátok be az ajtót.... -
#104 Szerintem meg nektek nem jó a humorotok, de mindegy. Ezen nem veszünk össze.
A latin amerikai sorozatokban legalább nem próbálnak meg viccelni, bár a vad angyalban vicces volt, ahogy az egyik szereplő rímben beszélt. -
#103 akon, 50 cent, mariah carey muzsikák.