Utalom a latin szappanoperákat!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
ez valóban LOL😊 nyilván a kereskedelmi tévék közönsége, mert a közszolgálati tévén fõleg a nyugdíjasok lógnak. ezzel nem mondtál bromi nagy úsjágot.
Ha meg azt hiszed, hogy egy Rém Rendes Család vagy Jóbarátok sorozat böfögésbõl/fingásból áll, akkor tévedsz. Megjegyzem a Jóbarátokban volt szerelmi szál bõven 😄 Az meg természetes, hogy a kereskedelmi tv-n nézem ezeket a sorozatok, hogy ha egyszer ott adják. Egy Hír TV-n vagy egy Spectrumon szokatlan is lenne 😄
Egyébként érdekes, hogy a szerelem a szépirodalom témái között szerepel évszázadok óta, a Rém rendes családra pedig valahogy a kereskedelmi tévék nézõközönsége vevõ.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Egyébként meg azért írtam, mert én is valami újságban olvastam, hogy az emberek az utóbbi években megunták az olyan szappanoperákat amiben bombanõ a fõszereplõ, és ezért lett mostanában a Dundi Valentina, meg az ehhez hasonló mesterségesen csúnyított lányok sorozatok.
Sabrinát meg egyedül valami tiniboszorkány címû sorozat kapcsán hallottam(abból sem láttam egy részt sem), de ezen dolgok nem tudása miatt valahogy nem is érzem kevesebbnek magam😊
40-50-es évek, kb. sabrina, ha mond neked a film valamit.
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
Az meg a másik, hogy ezek a nevek nem baromságok, hanem spanyol nevek. Ennyi erõvel neked is szar neved van, Béla.
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
==> inkább megnéz az ember egy jó 400 részes brazil/latin/argentin szép sorozatot mint a hülye amcsisat
Nem állítom, hogy hú de színvonalasak ezek a sorozatok, de én sokkal többre értékelem õket, mint a humorosnak látszó amerikaiakat.
Rádiót muszáj hallgatnom, mert nincs annyi zeném, hogy változatosan tudjam õket beosztani, de mikor jön valami nyivákolós pussycat dolls szám, akkor teljesen felmegy bennem a pumpa. Nem tesz jót az egészségemnek, az biztos.
A környezet, meg a szereplõk érdekesek egy bizonyos ideig, hidd el.
A történetek valóban butyuták, de mint már mondtam, nem kell mindig olyan jaj de színvonalas mûsorokat nézni. (ahogy a már korábban említett rém rendes család és jóbarátok sem az.) A 3. mûszakot nem néztem.
mielõtt megmeritek nézni,rögzítsetek minden dobható tárgyat,vegyetek be 2 nyugtatót,3 Saridont,húzzátok le a redõnyt,zárjátok be az ajtót....
A latin amerikai sorozatokban legalább nem próbálnak meg viccelni, bár a vad angyalban vicces volt, ahogy az egyik szereplõ rímben beszélt.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)
A legtöbben többet tudnak ezekrõl a szarokról mint én. Szerencsére mióta kolis vagyok még csak azt sem tudom, hogy milyen latin amerikai szarok mennek a tv-ben. Elõtte sem néztem õket. A legutolsó amit nézegettem az a Paula és Paulina volt, de azt is csak Gabriela Spanic miat. <#szeret>#szeret>
Nagyon sokan ajnározzák a magyar sorozatokat. Na azok semmivel sem jobbak mint amik miatt el lett indítva ez a fórum. Ha olyan helyre kerülnék, hogy hatalmamban állna változtatni a tv mûsorokon, az elsõ pillanatban betiltatnám a magyar gagyikat a latin-ameriKAKikkal együtt!!! És az a legszebb az egészben, hogy a szappanopera rajongók nézik le azokat akik esetleg valamivel értelmesebb filmeket szeretnek! Tudnám még hosszú sorokon keresztül szidni ezeket a szarokat de már a legtöbb dolgot úgyis elmondták elõttem.
Na hajrá meg kell elõzni a TOP 10-ben a Csacska szart. <#nyes>#nyes>
Szoval ha idegesit a musor, takard le a TV-t a garzsban. De ne tedd azt amit sokan! Szidod a sok szart de te is nezed. Az alszentseg. Az pedig csunya dolog.
Egy jo bableves sose rossz!!