23
-
#23 Attól függ...
Én Nintedo ds-el szoktam opera böngészővel netezni(mint most), multin játszani (wifi), A grafikája elendő, olcsóbb és szerintem jobb is mint a psp.
Itthon van szélessávú netem, wifi routerrel, pc-m nincs, nem is kell csak ds-emen és gamecube-omon használom multihoz. -
blueboyEXE #22 "Most például épp a 96-oson ülve SG-zek :) Ilyet a PSP nem tud" - Attól függ: Van benne WIFI, és full webböngésző (html, flash stb.)... -
spk202 #21 jó és ez kit érdekel
-
exxile #20 hogy a francba ne lenne multi a handheldeken, ne irkalj hulyesegeket... -
#19 en ezt nem ertem
a cikk egyik reszeben az all, hogy a fiatalok sokkal nagyobb aranyban hasznaljak a hordozhatok konzolokat, amiben ugyebar nincs multi.
a kovetkezo bekezdesben az all, hogy a fiatalok nagy resze multiban jatszik, vagyis pc-n.
csak en latok itt ellentmondast? -
állat #18 Egy jobb telefon is kerül annyiba mint egy PSP.De külömbenis mindenkinek más az igénye. Valakinek bejön a PSP,valakinek nem. -
#17 Különben én 24 vagyok de nem kéne konzol, se hordozható se asztali. Buszon unaloműzőnek tökéletes egy jobb telefon, most például épp a 96-oson ülve SG-zek :) Ilyet a PSP nem tud. -
#16 PC-t megveszed és 2 év múlva költesz rá, PSP-t megveszed majd 2 év múlva megveszed a PSP2-t... És lehet hogy a PSP 2 év múlva is vinni fogja az új játékokat, de az akkori új játékok semmivel sem lesznek komolyabbak mint a maiak. -
állat #15 Én 31 vagyok és itthon PC-m van,és erre költök. Mivel a munkahelyemre nem tudom bevinni jó lenne egy PSP. De ne lenne ilyen drága. -
gakoska #14 hinote: PC-t megveszed, és költesz rá, mert elavul. PSP-t megveszed, és 2 évig nem költesz rá, nem avul el, és ugyanolyan jól fogja vinni két év múlva is az új játékokat is.
Amúgy ne érts félre, utálom a PSP-ket meg PS-eket, énis PC-t használok.
Amúgy meg én nem látom csak, vagy nem írja le a cikk, hogy milyen korosztályt kell érteni a fiatalokon? Mert lehet 5-10 év közt is, meg 25-ig is... és nem mind1. -
hinote #13 PC-re azért éri meg költeni, mert lehet fejleszteni. Ellenben a PSP-t megveszed.... és kész. Majd 1-2 év múlva megveszed az újabbat. A PC-t viszot aprádonként tudod "növelni". Szerintem. -
pentium419 #12 mér PC-re megéri költeni? ja hát gépbuziknak biztos(nem rólad beszélek félre ne érts) -
Lame #11 Ki beszelt itt PSP-rol? "hordozható konzolok"
Ott is van a kepen a pelda.
Gameboy kicsit regebb ota is van mint PSP.
Nekem meg meg is van az elso szerias. Igaz mar nem nagyon hasznalom, bar a tetris meg mindig uberkiraly rajta :) -
szurka #10 eszembe jut egy eset, mikor a metrón egy mami nyomta a gameboy color-t... -
linkaska #9 Nem tom de szerintem gépre érdemesebb költeni annyi pénzt mint PSP-re.Ha gazdag leszek talán nekem is lesz egy. -
#8 Én is elég fiatal vok, és előbb költök gépre, vagy nem ilyen virtuális eszközökre mint PSP az biztos -.- -
onimusha #7 ém is gyakran játszom a pspvel a bkv-n, viszont kéne 2.60as firmware hack, mert a gammák drágák :D -
Mice #6 na persze. ilyen áron? hol élsz te? -
fawcet #5 Majd lesz. -
#4 itthon nemhogy a 80%-ának, de szerintem a 8%-ának sincs PSP-je:P -
#3 fiatal vagyok és jobban kell pc mint psp :) -
FecaA #2 Hát nem tom, én sűrün jáccok a buszon és mégsem lopják el a buszon (nem 120 cm vok ;-)) bár az is igaz, hogy nem pesten élek -
Rocko #1 Ez a kis felmérés sem reprezentatív a west-balkán államokra nézve... Ki merne az utcán, busz előcsapni egy PSPt és játszani vele, hamarabb lopják el mint ahogy meg villantod az első UMD lemezt