24TheGame
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
persze elõbb kezd elõrõl az egészet.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
egyszerûen bejön a kék képernyõ beteszem a kettest, és semmi. ugyanúgy kék képernyõ. persze a mentésem elbaszódott, mondanom se kell... :C na akkor elindítom a kettes cd-vel a gémet, és a fõmenüben, a küldetések kiválasztásánál ki tudom választani, hogy épp, hol tartottam. de egy küldi után megint lemez csere kell(Chase küldije), a kettesrõl vissza az egyesre, és az is ilyen kacifántos. a mentésem meg bánom, mert elveszett a statom meg minden. 😞 (illetve a mem. kártyán rajta van a mentés, de azt nem hajlandó felismerni)
lehet meg kéne venni eredetiben, de nincs rá 16k cash.
igaz, az irányítás, nem a legjobb, de majd csak megszokom. 😊
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
Inkább csak kölcsönkérek egyet amíg ezt végignyomom 😊)
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Meg tudja mondani valaki hogy melyik a magyar feliratos verzió? Confusion, vagy Mirage? Vagy egyik sem? ha igen, azt hogy hívják?
I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator
Nekem a játék két dvd-s verziója van meg.Hogyan kell elindítani? Mitõl lett 2 dvd?
a legjobb sorozatok a friends és rém rendes család😊)Nade nagyon elkanyarodtunk a témától...
24:és azt tudtátok, h a vallatás és az autósüldözés két különálló minigame?mármint egy játék, de azok be lettek "ékelve".Szerintem nagyon jól sikerült mind2.
\"Ha megváltoztatod a szemléletedet, megváltozik az, amit szemlélsz\"
off
lost-ot en is elkezdtem nezni, mikor kijott usaban, de rohadt idegesito volt hogy reszeken keresztul nem tortent semmi, ellenbe a 24el ahol folyamatosan izgalmas telefordulatokkal reszek voltak/vannak 😊
/on
x360 gamertag: v1ctor777hun
amúgy a játékban is vannak nagy csattanók, durva részek?
lehet beszerzem az elsõ pár részt és belekukkantok😊 de nehéz eset vok, mert pl a lost se jön be, mégis mekkora rajongótábora van...
igaz, hogy minden évad más-más terrortámadást mutat be, de valamilyen szálak mégis összekapcsolják az adott évadokat. már az 5. évad megy Amerikában, és még most is nagy nézõtábornak örvend ez a sorozat, szóval ez jelent valamit. 😊
én most tartok a 3. évad felénél, és iszonyatosan tetszik ez a sorozat. egy rész 1 órát mutat be, és egy évad 24 részbõl áll. vagyis 1 évad egy napot mutat be.
a játékot pedig beszerzem a héten. bár friss ps2 tulajdonos vagyok, úgyhogy van mivel játszanom most, de szerintem minden mást félrerakok, amint ezt megszereztem. <#vigyor3>#vigyor3>
(persze biztos van olyan) 😊
pontosan ezt mondtam én is😊 a godfather lett trágya, a 24 nyomába sem érhet.És azt is irtam, hogy sokkal jobb lenne a 24, ha ismerném a sorozatot😊#6
Egyébként ja nem kell ismerni a sorozatot, mert gondolom mindig más a story, viszont a játék megjelenéséig én nem is tudtam, mi az a 24, a játék alapján ismertem meg a 24 világát,ami eddig csak sötét lyuk volt..😊
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
simán mintha egy uj epizodját nézném a sorozatnak.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Tolja valaki ezt a játékot?