24TheGame

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hány óra a végigjátszás? ma nyomtam egy kicsit, és már 5 órát haladtam elõre

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

mukika
nem kell elõröl kezdeni... ki lehet választani, hogy melyik küldetést akarod jáccani. ennyi...

Afe
ha van még egy lemezed a játékhoz, akkor rakd be a ps2-be, ha nincs akkor átb@sztak😊

persze elõbb kezd elõrõl az egészet.

üdv!mi van ezzel a game-mel?a cia-s küldetés után mikor a kínai negyedbe kellet mennem azután hogy leráztam a zsarukat végeztem e küldetéssel és mentés közben nekiállt villogni a képernyõ majd mikor ujrainditottam az összes mentésem elveszett!ilyenkor mivan?
Köszi! akkor jobban körülnézek.

mukika
ha mindenkit lelõttél akkor elvileg teljesítetted a küldit, és jönni kéne az animációnak...

Helló! egy kis segítség kéne. ott járok mikor egy toronyba kell felmennem és célkeresztes pityuval lõni az embereket majd két teherautó jön, és közülük az egyik a kapun félig berohan. utána bemegyek az épületbe lelövöm akit kell. na innen nem tudok továbbjutni. ajtókon nem tudok bemenni, a kocsinál kiírja hogy enter (háromszög) de nem reagál rá. mit csináljak? köszi a segítséget elõre is.

KillYou
Winyora valaki tette már fel?
Ott meg lehet oldani a lemez cserélgetést?

http://www.agumi.hu/

Csacsi
Nekem is ugyanez volt. Össze vissza kellett cserélgetnem, de csak a történet miatt végigtoltam. Eredetibe nem venném meg, mert annyire nem jó játék, akkor már inkább a 4. évadto dvd-n. Az is ennyi 😄

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

[Rush]
na viszont ennyit se ér szvsz....

hTTp://ror.hu/

keress rá a neten, láttam már 9900-ért is

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

mukika
ehh. nektek ez a cd csere(1esrõl-2esre, illetve 2esrõl-1esre) megy simán(tört verzió)? mert nekem nem. <#szomoru1>

egyszerûen bejön a kék képernyõ beteszem a kettest, és semmi. ugyanúgy kék képernyõ. persze a mentésem elbaszódott, mondanom se kell... :C na akkor elindítom a kettes cd-vel a gémet, és a fõmenüben, a küldetések kiválasztásánál ki tudom választani, hogy épp, hol tartottam. de egy küldi után megint lemez csere kell(Chase küldije), a kettesrõl vissza az egyesre, és az is ilyen kacifántos. a mentésem meg bánom, mert elveszett a statom meg minden. 😞 (illetve a mem. kártyán rajta van a mentés, de azt nem hajlandó felismerni)

lehet meg kéne venni eredetiben, de nincs rá 16k cash.

mukika
na most sikerült kipróbálnom, baszott jó egy játék! <#wow2>

igaz, az irányítás, nem a legjobb, de majd csak megszokom. 😊

mukika
ige

ffxi
2 dvd-s a gém, nálatok is??

Fákjúal!

dinomano
Haver most nyomta végig; én nem tudom milyen a gém... :-P ill. :-(.Jo?

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

mrzed001
Most elõsször gondolkodtam el rajta, hogy esetleg venni kellene egy PS2-t 😊)
Inkább csak kölcsönkérek egyet amíg ezt végignyomom 😊)

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Köszi a segítséget! :o)
Luiprima
90x50 MB

I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator

Luiprima
A Confusion

doubleW
😊

\"Ha megváltoztatod a szemléletedet, megváltozik az, amit szemlélsz\"

Afe
a PAL-os 😊

Sziasztok!
Meg tudja mondani valaki hogy melyik a magyar feliratos verzió? Confusion, vagy Mirage? Vagy egyik sem? ha igen, azt hogy hívják?
Luiprima
Beteszed az elsõ dvd-t a gépbe és megnyomod azt a gombot amin 1 piros led világít ez ezután zöld lesz. Ha nem találnád majd rakok be róla képet. Azért lett 2 dvd mert nem fért rá egyre 😞

Sziasztok!
Nekem a játék két dvd-s verziója van meg.Hogyan kell elindítani? Mitõl lett 2 dvd?
doubleW
pont ezért nem nézem én se😊
a legjobb sorozatok a friends és rém rendes család😊)Nade nagyon elkanyarodtunk a témától...
24:és azt tudtátok, h a vallatás és az autósüldözés két különálló minigame?mármint egy játék, de azok be lettek "ékelve".Szerintem nagyon jól sikerült mind2.

sp00n
jaja vannak benne ugyan ugy durva fordulatok, mint a sorozatban 😊

off
lost-ot en is elkezdtem nezni, mikor kijott usaban, de rohadt idegesito volt hogy reszeken keresztul nem tortent semmi, ellenbe a 24el ahol folyamatosan izgalmas telefordulatokkal reszek voltak/vannak 😊
/on

x360 gamertag: v1ctor777hun

mukika
én a Lost-ot is nézem(szeretem), meg a 24-et is. nem említeném egy kalap alatt õket... rajtuk kívül még X sorozatot nézek(szeretek). egy kicsit junkie vagyok, de ez van. 😛

amúgy a játékban is vannak nagy csattanók, durva részek?

sp00n
a lost az szar 😛 nekem sem jon be😊 ellenbe a 24el 😊

doubleW
dehogy, nemgáz 😊
lehet beszerzem az elsõ pár részt és belekukkantok😊 de nehéz eset vok, mert pl a lost se jön be, mégis mekkora rajongótábora van...

mukika
a játék elvileg a 2. és a 3. évad közötti eseményeket mutatja be. <#finom>

igaz, hogy minden évad más-más terrortámadást mutat be, de valamilyen szálak mégis összekapcsolják az adott évadokat. már az 5. évad megy Amerikában, és még most is nagy nézõtábornak örvend ez a sorozat, szóval ez jelent valamit. 😊

én most tartok a 3. évad felénél, és iszonyatosan tetszik ez a sorozat. egy rész 1 órát mutat be, és egy évad 24 részbõl áll. vagyis 1 évad egy napot mutat be.

a játékot pedig beszerzem a héten. bár friss ps2 tulajdonos vagyok, úgyhogy van mivel játszanom most, de szerintem minden mást félrerakok, amint ezt megszereztem. <#vigyor3>

sp00n
a sorozatot meg szerintem szerezd meg 😊 nem talakoztam meg olyannal akinek ne tetszett volna 😊

(persze biztos van olyan) 😊

sp00n
jaaa, uupsz 😊) bocsi 😊) kicsit felreolvastam 😊) maskepp ertelmeztem 😊 bocs meg1x 😊

doubleW
😊
pontosan ezt mondtam én is😊 a godfather lett trágya, a 24 nyomába sem érhet.És azt is irtam, hogy sokkal jobb lenne a 24, ha ismerném a sorozatot😊#6

sp00n
izlesek es pofonok 😊 szerintem a godfather lett tragya 😊) es a 24 meg rohadt joo 😊 amugy meg nem igaz, hogy nem kell ismerni a sorozatot, ha valaki ismeri a sorozatot sokkal jobban azonosul a jatekkal is, nem szimplan csak egy akciogame-t lat 😊 Legjobb pelada a nejem erre 😊 PS2n csak az autos gamekat szereti, akciokkal SOHA nem jatszik, megis a 24-et jatsza, mivel ismeri a sorozatot es nagyon szereti is azt...

doubleW
Nos, igazatok van, kicsit elhamarkodott kijelentés volt h a godfather jobb.Eddig csak néhány párperces játékalkalom után vélekedtem ezt, de tegnap volt idõm kicsit többet játszani vele, és igen, be kell látnom, a 24 nyomába sem érhet.Sõt, szerintem többet nem is játszom vele, mert egy trágya.
Egyébként ja nem kell ismerni a sorozatot, mert gondolom mindig más a story, viszont a játék megjelenéséig én nem is tudtam, mi az a 24, a játék alapján ismertem meg a 24 világát,ami eddig csak sötét lyuk volt..😊

na ilyenkor sajnálom hogy nincs PS2-õm 😞 Egyik kedvenc sorozatom, és úgy látom a játék is jól sikerûlt, kár hogy nem tolhatom. Remélem egyszer PC-re is kiadják (bár erre nincs sok esély)

mila69en
szvsz a the godftaher az egy nagy rakás sza.......😄D

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

mukika
király. kedvenc sorozatom... örülök, hogy jókat írtok róla mert így tuti megszerzem! 😊

Szerintem nem kell ismerni hozzá a sorozatot(max. csak Jack Bauert), gondolom új történetet találtak ki hozzá. Kár, hogy nem PC-s. 😞

Afe
maga a játékmenet nem nagy durranás, de a story zseniális.
simán mintha egy uj epizodját nézném a sorozatnak.

Csacsi
Szerintem jobb adaptáció, mint a godfather. Fõleg azért, mert itt egy teljesne új történetet sikerült kitalálniuk, tele fordulatokkal. És ez az egyben az eredeti szereplõk szinkronhangja van. Szóval jobb mint a godfather. Legalábbis ebbõl a szempontból. Más szempontból meg nem lehet õket összehasonlítani 😄

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Sanyix
LOL ha nemismered a sorozatot, akkor honnan tudod, hogy film alapján rosszabb e mint a godfather? 😄

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

doubleW
ja igen, a célzórendszere teljesen egyedi és egyszerûen ku**ajó.

doubleW
Nekem megvan magyarul, és sztem nagyon komoly, kisebb-nagyobb hibákkal, de ezerszer jobb lenne, ha ismerném a sorozatot.De ha már film alapján készült játékról van szó, a Godfather jobban sikerült.szvsz.

ffxi
Meg van, de nem magyarul<#szomoru1>

Fákjúal!

Laky

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Fido4life
Állítólag egész jó.. Fõleg a magyar felirat miatt...

Mr Csé
nem 😞

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

Sziasztok!

Tolja valaki ezt a játékot?
← ElőzőOldal 3 / 3