150
24TheGame(PS2,magyar)
-
#70 És mi történt? Sikerült továbbjutnod? -
#69 átadja a 24-es feelinget ? -
Chris Lowe #68 Ja-ja az volt a probléma. Csak ugye automata save van benne ezért ujra kellett kezdeni az egész játékot, hogy müködjön azon a részen. :-(
De tényleg az a gond. Nem jön be teljesen az autó, emiatt nem jönnek be az emberek, igy nem tudom lelőni öket. Tipikus programhiba.
Amúgy teljesen korrekt játék, aki szereti a sorozatot az ezt is fogja szeretni. -
#67 Hát az a buli, leglább nem unalmas az út -
#66 Rettentő idegesítő volt szerintem az, hogy bármilyen gyors autóval mész, egy rozzant furgonnal is utolérnek. 24 dettó, csak egy nyitott sportkocsi van, amivel meg tudsz kicsit lógni. -
#65 -
#64 Hello!
Heteken belül veszek egy PS2-őt és az első játék, amit megveszek az a 24 az biztos.
A sorozatot nézem , a 4. résznél tartok. Szerintem nagyon jó!
Örülök hogy ennyi jót írtatok a játékról mert nagyon szeretem a 24 -et.
A 6-7. részt most forgatják Amerikába.
-
#63 hát a Getaway-ben (legalábbis a Black Mondayben semmiképp) sztem nem ócskák az autós részek... -
#62 Még én is megvenném annyiért! XD -
#61 Hát leszámítva az autós részeket ( amelyek ugyanolyan ócskák mint a Getaway-ben, csak gagyibb grafikával ), szerintem egy rendesen összerakott akciójáték, jó sztorival és játékélménnyel. Szombaton a Média Marktban 11990 ft.-ért láttam, szóval 6500-ért megéri. -
#60 Sziasztok ! 6500-ért megéri megvenni a játékot ? -
#59 Nézd meg, hogy nem a teherautó akadályozza őket a bejutásban. Nekem működött, amikor visszatöltöttem a játékot, szóval pontos megoldást nem tudok a problémára. -
#58 Valszeg programhiba, mert az enyém is ott szórakozott. A teherautó úgy állt meg, hogy az arcok nem tudtak bemenni az épületbe. Kint tobzódtak a ház előtt, és senki sehova. -
#57 igen van, sőt nem csak sub de az egész menü stb magyar lesz. -
Since #56 Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenen hogy a PAL-os verzióban van magyar felirat? -
Chris Lowe #55 Help!!
Én is ugyanott akadtam el mint Norbi7. Madsen nem csinál semmit, Chase-el megvédtem mindenkitől (bár hozzáteszem az épületben egy db. ellenség van akárhányszor ujrakezdem a küldetést) és nem megy tovább az animáció. Eredeti lemezen játszom, valszeg programhiba lehet. Ha van valakinek ötlete (vagy hasonló helyzetbe került), hogy miképp tudok továbbjutni azt megköszönném. -
#54 hmmm...nah, komoly; hogyha magyar felirat is van...majd beszerzem... :-P A sorozat bejövös; a hüle COOL-on (az egyetlen sorozat amit nezek a 24) kb. 1. évad közepenel vannak... -
Ramza #53 Kb. 8-12, attól függően, hogy újrajátszol-e bizonyos küldetéseket. -
ballor #52 olyan, mint a sorozat
sokgéle feladat van (lövöldözős, vallatós, meg minden egyéb), és van magyarul is, felirattal, ha a film okés, akkor ez is jó lesz neked -
#51 miylen jellegü a game? +jo? A sorozatot nezem(1.évadot); az tetszik... -
ballor #50 hány óra a végigjátszás? ma nyomtam egy kicsit, és már 5 órát haladtam előre -
#49 nem kell előröl kezdeni... ki lehet választani, hogy melyik küldetést akarod jáccani. ennyi... -
#48 ha van még egy lemezed a játékhoz, akkor rakd be a ps2-be, ha nincs akkor átb@sztak:)
persze előbb kezd előről az egészet. -
totoapu #47 üdv!mi van ezzel a game-mel?a cia-s küldetés után mikor a kínai negyedbe kellet mennem azután hogy leráztam a zsarukat végeztem e küldetéssel és mentés közben nekiállt villogni a képernyő majd mikor ujrainditottam az összes mentésem elveszett!ilyenkor mivan?
-
Norbi7 #46 Köszi! akkor jobban körülnézek. -
#45 ha mindenkit lelőttél akkor elvileg teljesítetted a küldit, és jönni kéne az animációnak... -
Norbi7 #44 Helló! egy kis segítség kéne. ott járok mikor egy toronyba kell felmennem és célkeresztes pityuval lőni az embereket majd két teherautó jön, és közülük az egyik a kapun félig berohan. utána bemegyek az épületbe lelövöm akit kell. na innen nem tudok továbbjutni. ajtókon nem tudok bemenni, a kocsinál kiírja hogy enter (háromszög) de nem reagál rá. mit csináljak? köszi a segítséget előre is. -
#43 Winyora valaki tette már fel?
Ott meg lehet oldani a lemez cserélgetést? -
#42 Nekem is ugyanez volt. Össze vissza kellett cserélgetnem, de csak a történet miatt végigtoltam. Eredetibe nem venném meg, mert annyire nem jó játék, akkor már inkább a 4. évadto dvd-n. Az is ennyi :D -
#41 na viszont ennyit se ér szvsz.... -
ballor #40 keress rá a neten, láttam már 9900-ért is -
#39 ehh. nektek ez a cd csere(1esről-2esre, illetve 2esről-1esre) megy simán(tört verzió)? mert nekem nem.
egyszerűen bejön a kék képernyő beteszem a kettest, és semmi. ugyanúgy kék képernyő. persze a mentésem elbaszódott, mondanom se kell... :C na akkor elindítom a kettes cd-vel a gémet, és a főmenüben, a küldetések kiválasztásánál ki tudom választani, hogy épp, hol tartottam. de egy küldi után megint lemez csere kell(Chase küldije), a kettesről vissza az egyesre, és az is ilyen kacifántos. a mentésem meg bánom, mert elveszett a statom meg minden. :( (illetve a mem. kártyán rajta van a mentés, de azt nem hajlandó felismerni)
lehet meg kéne venni eredetiben, de nincs rá 16k cash. -
#38 na most sikerült kipróbálnom, baszott jó egy játék!
igaz, az irányítás, nem a legjobb, de majd csak megszokom. :) -
#37 ige -
#36 2 dvd-s a gém, nálatok is??
-
#35 Haver most nyomta végig; én nem tudom milyen a gém... :-P ill. :-(.Jo? -
#34 Most elősször gondolkodtam el rajta, hogy esetleg venni kellene egy PS2-t :))
Inkább csak kölcsönkérek egyet amíg ezt végignyomom :)) -
bigbug1 #33 Köszi a segítséget! :o) -
#32 90x50 MB -
#31 A Confusion