150
24TheGame(PS2,magyar)
-
#110 Köszike!
Kipróbálom , mert még semmit nem haladtam! -
Jissi #109 A kínai csávót rögtön az elején tudod a legkönnyebben elkapni. Ahogy meglátod sprint rögtön utána és az először eléd lökött kukának ha jól emlékszem a jobb oldalán elfutva azonnal rá lehet ugrani a fickóra. -
#108 Ok!
Köszi szépen! -
ballor #107 meg kell közelíteni nagyon
pontosan már nem tudom, de nem találtam olyan vészesnek, ha rájössz, akkor nem is lesz az -
#106 Köszi,de ha ott vagyok mögötte akkor mit csináljak? -
ballor #105 nme tudunk segíteni
neked kell gyorsan cselekedni, tanuld meg, merre löki el a tárgyakat és utána próbálkozz, menni fog -
#104 Sziasztok!Megcsináltam a kihallgatást viszonylag egyszerű volt, de most Tony val kell elkapnom egy ferdeszeműt!
ÉS sehogy se megy. Hihetetlen!
Rendessen követem aztán egy képzeletbeli fal van előttem, a palit meg a busz elüti!nem tom letartóztatni!
Segítsetek please! -
#103 Mr pontosan nemtom melyik gombal megy lefele a csik és melyikkel fel de az a lényeg hogy belemenj a csikba a pulzusmérövel! -
#102 A kihallgatást ugy kell megcsinálni hogy ott van egy elég vastag csik abba kell belemenni mindig jobboldalt. -
#101 grat a ték-hez.. amúgy egyet értek..:) -
#100 Naaa azért a san andreas messze van a világ legjobb játékától,hiába a sok szabadidőprogram benne kb 1 órát ha el lehet vele lenni végigjátszás után,és jójó meg minden de szerintem könnyen meglehet unni ahogy énis meguntam.
Ha meg autós üldözős cucc kell akkor a driver 4 messze übereli feelingben (már csak a mérföldekkel jobb fizika és szimuláció miatt is).
De ne offoljuk a topicot sztem:) -
ellinart #99 hi.
Kínai negyedbe értem, és nem tudom lerázni a zsarukat! Már vagy 30* próbáltam. Mi a titka?
mindig lejár az időm.
Please valaki segítsen -
#98 Hello!
Kihalgatást nem tudom megcsinálni!Mindig kifutok az időböl!
Vki segítsen nekem please! -
#97 Sztem is a 24 az kir játék és van benne magyarnyelv!! -
#96 Gta San Andreas?
Azt végigvittem PC-n!
Nagyon nagyon nagy a kettő között a különbség, persze a 24 the game javára! -
#95 Mert még biztosan nem játszottál a GTA San Andreassal! Persze a 24 is jó játék. -
#94 Hello!
NAh vettem egy PS2-őt végre!
És mint mondtam a 24 -et vettem meg elsőnek!
Szerintem a világ legjobb játéka!
-
#93 Én nekem 2... -
#92 Gyárilag kettő? Mert nekem gyári van, de az 1 lemezes, mint általában a PS2 játékok. -
#91 Hát aszonták, de sztem ugy van megoldva, hogy belekukkantasz, és azzal a megoldással látod magad szemben, amit a Tekken 4, vagy Tif 2003 extra cd-s kiadásánál láthattál... -
#90 nah de télleg mért két dvd?? -
#89 pfff -
#88 Szép látvány nem??
-
#87 És mért kettö dvd a küldetések miatt?? Vagy mi miat?? -
#86 aszondják :S -
#85 Gyeerekek ez a játék két dvd??? -
#84 Hi!Szerintem a játék annyira jó ,hogy Ps2 őm sincs még de a 24 et megveszem nehogy mire lesz ne legyen meg a játék!
Amiket hallotem róla, és láttam(képek, videók)!
Szerintem nagyon ott van! -
#83 Én amint eladom az Action Replay kártyámat, rögtön megveszem..:P -
#82 Hi all! A véleményetek szerint milyen a játék? Mert épp most töltöm.:D -
#81 jó, nem kell mindent ószerint venni -.- -
Since #80 Egy rész kb. 40-45 perc nem egy óra, szóval ez így hülyeség. Lehet hogy a tévécsatornán 1 óra reklámokkal együtt de valójában sokkal kevesebb :-) -
#79 Sztem ez úgy lenne jó, hogy van 24 küldetés, mindegyik egy órás, szal 1 részt dolgoz fel az adott évadból.. Bár gondolom wez csak 1 elképzelés, főleg hogy a második és harmadik évad között játszódik... -
ballor #78 hát ja, mint a 24-ben
kocsis üldözős van benne, időpre elérni egy célpontra, vagy futni valaki után -
#77 És kikkel lehet sétálgatni ? :) -
#76 Jah, szal időre mennek a küldik ? :( -
ballor #75 nagy, és free, de csak addig tudsz kószálni, míg az időd le nem telik -
#74 És van free roaming is, szal nagy város ? -
Chris Lowe #73 A Black Monday-el nem játszottam csak a Getaway elsö részét toltam. Szerintem van olyan jó, sőt valamivel jobb is. Programhiba igazából ez az egy volt, többel nem találkoztam. Autós üldözéseknél a rendőrök néha megkergülnek és lehetetlen lerázni öket, de az nem olyan vészes mert újrakezdéssel megoldható. Amit irtam ott beragadt a progi és mivel automata a mentés ezért mindig a beragadt részt töltötte vissza és ez volt a gond. -
#72 Hmm felcsigáztál, egyre jobban érdekel..:) Programhibákból kevesebb van mint a Black Mondayben ? -
Chris Lowe #71 Szvsz átadja, nem a legjobb ilyen tipusú játék, de a programhibákat leszámitva kellemes darab. A fizika ps2-höz képest tök jó (pl. halott manus legurul a lépcsőn) a graf. rendben van, néha egész szép és mivel többféle játékstilus kotyvasztottak össze igy nem lesz unalmas.
alkess: Igen, sikerült továbbjutnom miután ujrakezdtem.