24TheGame

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Skynet
Naaa azért a san andreas messze van a világ legjobb játékától,hiába a sok szabadidõprogram benne kb 1 órát ha el lehet vele lenni végigjátszás után,és jójó meg minden de szerintem könnyen meglehet unni ahogy énis meguntam.
Ha meg autós üldözõs cucc kell akkor a driver 4 messze übereli feelingben (már csak a mérföldekkel jobb fizika és szimuláció miatt is).
De ne offoljuk a topicot sztem:)
hi.
Kínai negyedbe értem, és nem tudom lerázni a zsarukat! Már vagy 30* próbáltam. Mi a titka?
mindig lejár az idõm.
Please valaki segítsen
vezérszuszu
Hello!
Kihalgatást nem tudom megcsinálni!Mindig kifutok az idõböl!
Vki segítsen nekem please!

soma62
Sztem is a 24 az kir játék és van benne magyarnyelv!!<#eljen>

www.flickr.com/photos/soma62sco

vezérszuszu
Gta San Andreas?
Azt végigvittem PC-n!
Nagyon nagyon nagy a kettõ között a különbség, persze a 24 the game javára!

alkess
Mert még biztosan nem játszottál a GTA San Andreassal! Persze a 24 is jó játék.<#vigyor3>

vezérszuszu
Hello!
NAh vettem egy PS2-õt végre!
És mint mondtam a 24 -et vettem meg elsõnek!
Szerintem a világ legjobb játéka!

soma62
Én nekem 2...

alkess
Gyárilag kettõ? Mert nekem gyári van, de az 1 lemezes, mint általában a PS2 játékok.

Fido4life
Hát aszonták, de sztem ugy van megoldva, hogy belekukkantasz, és azzal a megoldással látod magad szemben, amit a Tekken 4, vagy Tif 2003 extra cd-s kiadásánál láthattál...

soma62
nah de télleg mért két dvd??

Fido4life
pfff

soma62
Szép látvány nem??<#nevetes1>

soma62
És mért kettö dvd a küldetések miatt?? Vagy mi miat??<#vigyor3>

Fido4life
aszondják :S

soma62
Gyeerekek ez a játék két dvd???<#szomoru1>

vezérszuszu
Hi!Szerintem a játék annyira jó ,hogy Ps2 õm sincs még de a 24 et megveszem nehogy mire lesz ne legyen meg a játék!<#vigyor4><#vigyor4>
Amiket hallotem róla, és láttam(képek, videók)!
Szerintem nagyon ott van!

Fido4life
Én amint eladom az Action Replay kártyámat, rögtön megveszem..:P

soma62
Hi all! A véleményetek szerint milyen a játék? Mert épp most töltöm.:D

Fido4life
jó, nem kell mindent ószerint venni -.-

Egy rész kb. 40-45 perc nem egy óra, szóval ez így hülyeség. Lehet hogy a tévécsatornán 1 óra reklámokkal együtt de valójában sokkal kevesebb :-)

Fido4life
Sztem ez úgy lenne jó, hogy van 24 küldetés, mindegyik egy órás, szal 1 részt dolgoz fel az adott évadból.. Bár gondolom wez csak 1 elképzelés, fõleg hogy a második és harmadik évad között játszódik...

hát ja, mint a 24-ben
kocsis üldözõs van benne, idõpre elérni egy célpontra, vagy futni valaki után

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

Fido4life
És kikkel lehet sétálgatni ? :)

Fido4life
Jah, szal idõre mennek a küldik ? :(

nagy, és free, de csak addig tudsz kószálni, míg az idõd le nem telik

Fido4life
És van free roaming is, szal nagy város ?

A Black Monday-el nem játszottam csak a Getaway elsö részét toltam. Szerintem van olyan jó, sõt valamivel jobb is. Programhiba igazából ez az egy volt, többel nem találkoztam. Autós üldözéseknél a rendõrök néha megkergülnek és lehetetlen lerázni öket, de az nem olyan vészes mert újrakezdéssel megoldható. Amit irtam ott beragadt a progi és mivel automata a mentés ezért mindig a beragadt részt töltötte vissza és ez volt a gond.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Fido4life
Hmm felcsigáztál, egyre jobban érdekel..:) Programhibákból kevesebb van mint a Black Mondayben ?

Szvsz átadja, nem a legjobb ilyen tipusú játék, de a programhibákat leszámitva kellemes darab. A fizika ps2-höz képest tök jó (pl. halott manus legurul a lépcsõn) a graf. rendben van, néha egész szép és mivel többféle játékstilus kotyvasztottak össze igy nem lesz unalmas.
alkess: Igen, sikerült továbbjutnom miután ujrakezdtem.

alkess
És mi történt? Sikerült továbbjutnod?

Fido4life
átadja a 24-es feelinget ?

Ja-ja az volt a probléma. Csak ugye automata save van benne ezért ujra kellett kezdeni az egész játékot, hogy müködjön azon a részen. :-(
De tényleg az a gond. Nem jön be teljesen az autó, emiatt nem jönnek be az emberek, igy nem tudom lelõni öket. Tipikus programhiba.
Amúgy teljesen korrekt játék, aki szereti a sorozatot az ezt is fogja szeretni.

Fido4life
Hát az a buli, leglább nem unalmas az út <#smile>

alkess
Rettentõ idegesítõ volt szerintem az, hogy bármilyen gyors autóval mész, egy rozzant furgonnal is utolérnek. 24 dettó, csak egy nyitott sportkocsi van, amivel meg tudsz kicsit lógni.

Fido4life
<#eljen>

vezérszuszu
Hello!
Heteken belül veszek egy PS2-õt és az elsõ játék, amit megveszek az a 24 az biztos.
A sorozatot nézem , a 4. résznél tartok. Szerintem nagyon jó!
Örülök hogy ennyi jót írtatok a játékról mert nagyon szeretem a 24 -et.
A 6-7. részt most forgatják Amerikába.

Fido4life
hát a Getaway-ben (legalábbis a Black Mondayben semmiképp) sztem nem ócskák az autós részek...

Tekken5
Még én is megvenném annyiért! XD

alkess
Hát leszámítva az autós részeket ( amelyek ugyanolyan ócskák mint a Getaway-ben, csak gagyibb grafikával ), szerintem egy rendesen összerakott akciójáték, jó sztorival és játékélménnyel. Szombaton a Média Marktban 11990 ft.-ért láttam, szóval 6500-ért megéri. <#circling>

Fido4life
Sziasztok ! 6500-ért megéri megvenni a játékot ?

alkess
Nézd meg, hogy nem a teherautó akadályozza õket a bejutásban. Nekem mûködött, amikor visszatöltöttem a játékot, szóval pontos megoldást nem tudok a problémára. <#confused>

alkess
Valszeg programhiba, mert az enyém is ott szórakozott. A teherautó úgy állt meg, hogy az arcok nem tudtak bemenni az épületbe. Kint tobzódtak a ház elõtt, és senki sehova.<#wow3>

Afe
igen van, sõt nem csak sub de az egész menü stb magyar lesz.

Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenen hogy a PAL-os verzióban van magyar felirat?

Help!!
Én is ugyanott akadtam el mint Norbi7. Madsen nem csinál semmit, Chase-el megvédtem mindenkitõl (bár hozzáteszem az épületben egy db. ellenség van akárhányszor ujrakezdem a küldetést) és nem megy tovább az animáció. Eredeti lemezen játszom, valszeg programhiba lehet. Ha van valakinek ötlete (vagy hasonló helyzetbe került), hogy miképp tudok továbbjutni azt megköszönném.

dinomano
hmmm...nah, komoly; hogyha magyar felirat is van...majd beszerzem... :-P A sorozat bejövös; a hüle COOL-on (az egyetlen sorozat amit nezek a 24) kb. 1. évad közepenel vannak...

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Kb. 8-12, attól függõen, hogy újrajátszol-e bizonyos küldetéseket.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

olyan, mint a sorozat
sokgéle feladat van (lövöldözõs, vallatós, meg minden egyéb), és van magyarul is, felirattal, ha a film okés, akkor ez is jó lesz neked

dinomano
miylen jellegü a game? +jo? A sorozatot nezem(1.évadot); az tetszik...

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"