Felhagy a reklámokkal a Claria
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ugyanazt, csak más formában. Tovább idegesítenek a tolakodásukkal.
az a legszebb, hogy a cikket úgy olvastam, hogy "felhagy a játékokkal a claria" legelõször nekem is krokodilos förmedvény gurott be, ezért is csodálkoztam, hogy nicsak, profilt váltottak? már épp terveztem, hogy beírom "nem csodálom hisz a felh.ók átbaxása jobban megy nekik" és mivel ehhez értenek, nem tom, hogy mit terveznek ezután...
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
A témában tanulságos lehet ez az írás is: A reklámprogramokat nagy cégek 'pénzelik'
Új névvel esetleg, de így. Nehez fogja lemosni magáról azt a piszkot, amit áldozatos munkával eddig összegyûjtött.
Már eljátszotta. Inkább szennyvíztelepen lubickoljanak egy szál fürdõnadrágban, azt helyénvalóbbnak tartanám. <#ravasz1>#ravasz1>
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Gatorrol meg annyi hogy nagyon szidtam mikor láttam a nevét.
Most már van tõkéjük hogy megváltozzanak.
Amúgy legtöbb milliomos nem szereti hogy megkérdezik, hogy honnan van az elsõ milliójuk.
<#wink>#wink>
Amúgy legtöbb milliomos nem szereti hogy megkérdezik, hogy honnan van az elsõ milliójuk.
<#wink>#wink>
Hát... minden jóérzésû emberben felmegy a pumpa a gator szó megpillantása esetében. Még soha nem klikkeltem egyetlen aware reklámra sem, mégis unorítónak tartom amit csináltak.