Battlefield 2142 hivatalos bejelentés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.flickr.com/photos/soma62sco
http://mabattlefield.kht.hu
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Pl:
POE 2, Desert Conflict, Forgotten Hope 2 stb...
Én ezek várom.
A BF2 ezzel ellentétben szerintem egy rakás kaki: tiszta bug, lassú töltés, iszonyatosan szar sebzés... nálam az a bukás. Sokan sajnos pontszerzés miatt szeretik. Ez is egy hozzáállás, de ettõl nekem nem lesz jó egy játék.
És sok minden mást is, amit a BF2 "újnak" hozott be.(stamina bar pl.)
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Pontrendszer +1 dolog amivel el lehet cseszni az ember szórakozását, mert úgyis lesz egy csomó pontkurva, aki csak azért játszik, hogy neki legyen a legtöbb pontja és villoghasson a haveroknak.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
nem mint plz codban, hogy játszol azt nem kapsz semmit, ez a kitûntetés rész jó ötlet szerintem 😊
Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD
A halál csupán a kezdet...
fõleg mert van rangrendszer 8)
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
1. ez a sorozat 4. része,
2. "A jövõ FPS-ét egyszerre 64-en is játszhatják majd hálózatban." A BF2-ben is lehet 64-en játszani
3. Megjelenés idõpontja 2006 õsz, ezt a fejlesztõk közölték.
Végre valahol elfelejtkeznek róluk, bár még a japánokat hiányolom, ha már mechákról van szó...😊
Will your Soul live for Ever?
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
________ `_~_\" noss
________ `_~_\" noss
nem negyedik? nah mindegy...ezt a rész várom, a többi nem tecc 😊
\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"
amikor elõször olvastam hogy 2142, azthittem hogy elírták, és 1142 vagy valami ilyesmi akart lenni, de amint megláttam az 1. képet...
rájöttem, hogy ez egy oltári nagy hülyeség lesz😄, de attól még nekem nagyon fog tetszeni szerintem, én ww2 fun vagyok, szóval nekem az elsõ néhány rész jött be, azaz az 1942, a road to rome, és a secret weapons, az lenne a legjobb, ha azokat újítanák fel, grafikailag és úgy mindenben szerintem.
de azé ennek az új verziónak a megalkotásához, igen nagy pihent agyúság kellett😊
Szent tűz lobog bennem, Olthatatlan lángal, Űz az árral szemben, Harcba a Világgal!