27
  • soma62
    Hali az lenne a kérdésem hogy amikor játszom és fegyvert választok ot van mellette egy custom felirat alatta sréhen vagy hasonlo felirat nah ott vanak aknák meg ilyenek azokat meg kell szerezni vagy azokat hogy lehet betenni??
  • Aniwa
    Hát én már egy eleve megszállott battlefield rajongó vagyok, úgyhogy összegyüjtöttem mindent az összes részröl + plussz videók screenshotok a játékos szemszögéböl meg még egy csomó minden, ha van kedved nézd meg.
    http://mabattlefield.kht.hu
  • Gauge
    Mit jelent az, hogy "jó"?
  • schrank
    egyik bf sem volt olyan jó elsőre mint a bf2 én csak tudom csak bf-ekkel játszok amióta van netem
  • Murry
    A BF2 egy kitűnő alap a jobbnál jobb módokhoz.

Pl:
    POE 2, Desert Conflict, Forgotten Hope 2 stb...

Én ezek várom.
  • Gauge
    Szerintem a BFV egész játszható volt. A vietnámi hangulatot egész jól visszaadta a hibái és hiányosságai ellenére.

A BF2 ezzel ellentétben szerintem egy rakás kaki: tiszta bug, lassú töltés, iszonyatosan szar sebzés... nálam az a bukás. Sokan sajnos pontszerzés miatt szeretik. Ez is egy hozzáállás, de ettől nekem nem lesz jó egy játék.
  • LEADER
    Enemy Territory
  • lordjanek
    mi az az ET?
  • Caro
    Ezt az ET már mióta tudja...
    És sok minden mást is, amit a BF2 "újnak" hozott be.(stamina bar pl.)
  • Sadist
    Más általában a szórakozásért játszik.
    Pontrendszer +1 dolog amivel el lehet cseszni az ember szórakozását, mert úgyis lesz egy csomó pontkurva, aki csak azért játszik, hogy neki legyen a legtöbb pontja és villoghasson a haveroknak.
  • Jancsik
    nem, csak ha játszok legalább lgyen miért :)
    nem mint plz codban, hogy játszol azt nem kapsz semmit, ez a kitűntetés rész jó ötlet szerintem :)
  • Fenrir
    Téged csak ez motivál a játékban? Hogy összekaparj nyomorult rangokat? :\
  • Jancsik
    tuti jó lesz, a 2 is kira
    főleg mert van rangrendszer 8)
  • Tetsuo
    Hát a játék készítésénél biztos nem figyeltek futurológusokra, csak a kreatívmentes kocka agyból előjött vmi sablon aszt jóvan. Ettől persze még lehet jó játék..
  • Jancsik
    látom lesz rangrendszer! nekem mindegy mien bf, csak legyenek rangok meg unlockok :) meg kitűntetések 8)
  • schrank
    azért mondja mindenki harmadiknak mert a BFV akkora bukta volt mint a ...csa BFV-s lámik reagálhattok
  • Venom1986
    Kírály lesz!!Csak fusson a gépemen normálon!
  • Cat 02 #10
    ja ja :D:D:D
  • kerek1224
    Ezt a cikket nem túl lelkiismeretesen írták meg:
    1. ez a sorozat 4. része,
    2. "A jövő FPS-ét egyszerre 64-en is játszhatják majd hálózatban." A BF2-ben is lehet 64-en játszani
    3. Megjelenés időpontja 2006 ősz, ezt a fejlesztők közölték.
  • sylverangel
    Nincsenek amcsik:)

Végre valahol elfelejtkeznek róluk, bár még a japánokat hiányolom, ha már mechákról van szó...:)
  • Blasta
    Ez zsír cucc lesz, MECH POWER!!! :-D
  • noss
    annak azért örülök mindenképp, hogy kimaradtak belőle az amcsi katonák. télleg, hány katonásdit ismertek, amiben nincs jenki soldier?
  • noss
    modern fegyverek bazz. összehangolt agyonintegrált irányító rendszerek azóta már kifejlődhettek 2142-re, fogadjunk hogy ilyesmi alig-alig lesz benne...
  • sweech
    "Battlefield 2142 névre hallgató játékát, amely a sorozat harmadik darabjaként látja majd meg a napvilágot"

nem negyedik? nah mindegy...ezt a rész várom, a többi nem tecc :)
  • vgez
    már látom előre a sok lépegetős noob -ot
  • Drawain
    A következő tényleg az 1142 lesz, jó kis lovag-kommandós zúzás harci szekerekkel meg lovasrohammal :D
  • rhonkhan
    Mekkor oltás!:)
    amikor először olvastam hogy 2142, azthittem hogy elírták, és 1142 vagy valami ilyesmi akart lenni, de amint megláttam az 1. képet...
    rájöttem, hogy ez egy oltári nagy hülyeség lesz:D, de attól még nekem nagyon fog tetszeni szerintem, én ww2 fun vagyok, szóval nekem az első néhány rész jött be, azaz az 1942, a road to rome, és a secret weapons, az lenne a legjobb, ha azokat újítanák fel, grafikailag és úgy mindenben szerintem.
    de azé ennek az új verziónak a megalkotásához, igen nagy pihent agyúság kellett:)