142
Spy the Ghost & SpyDance Topic
-
#101 Flém OFF! -
#100 :DDDdd
gratz, menj már, hallgass halász juditot -
#99 báttyónak és misztör frognak büntit plz
A témához hozzászólva, röhejes, ostoba szövegek ("szeretlek, miénk az éj, bulizzunk, míg fel nem kel a nap, nekem csak te kellesz, csak te, te, te-te-te"..), birkáknak pont jó. Van neted, keressél magadnak normális, igényesebb előadót minimum stíluson belül. Végülis nem kell, azt hallgassd amit szeretsz... -
#98 teljesen jogunkban áll reagálni az ilyen téveszmés idiotaságokra
bocs az offért, by
-
#97 az hogy divatból hallgatsz e zenét az nem függ attól hogy ismert e egy zenekar vagy nem sztem. én pl szeretem a depressziót, és rajtam kívűl még sok ember, akkor most divatmajom vagyok? hát nem. nem azért hallgatom mert a többi ember, márpedig a divatmajmok azok akik ezt csinálják. -
#94 istenem hagyjátok már az ovis általánosításokat.. az hogy kinek zsiros a haja meg kinek nem az nem azon mulik hogy milyen zenét hallgat.. uristen mostmár -
#93 Küldessz privi-be msn-címet akkor küldök ott neked.
Elmulaszthatatlan feladatomnak érzem a fiatalság védelmét és a zenei közízlés javítását /vagy inkább a köz zene ízlésének javítását?/. -
#92 mint pl? :) -
#91 ajánlhatok neked jobb zenéket mint Spigiék?
ha ilyen vonalon hallgatsz zenéket az jó, márcsak az igényesebbeket kellene megtalálnod. -
#90 hát nem tom, a utóbbi Spy the Ghost klipben benne van Erős is nem csak Spigiboy..:S
mind1, nem tom,..:) -
#89 Hát mostanában inkább mixeket csinál. Nincs újabb Partytime lemeze asszem. -
#88 vagy vmi bármi album, amit összehozott a spy the ghost -
#87 nem tudjátok, nincs újabb Spy the ghost partytime album??
asszem 3as volt az utcsó, ami az éjjel érkezemmel kezdődött...
azok olyan jók voltak...
vagy csak én vok lemaradva?:) -
#86 Junior ( #69 )
David Elsewhere ( #78 )
sorry, elfelejtettem hogy kapcsos-zárójellel csak óvatosan -
neuro #85 mi a fene az a "spytánc"? -
#84 hát igen. látom minden híres tánc-videó lassan bekerül ide is..
Junior [#69]
David Elsewhere [#78]
mi jön még? -
#83 :DD
amugy énis igyvagyok pontosan ezzel -
#82 mekkora lol! :D -
#81 nekem is tetszik a Spy The Ghost, bár a tipikus Spytáncon mindig jókat röhögök a Discokban... srác már majdnem szétesik , úgy nyomja :PPP -
#80 Rockerek se külömbek ám mint mi technosok vagy egyesek akik ezt a gyíkságot hallgatják...
rockerek között is van normális ember, sőt zenék között is rengeteg jó van ami nekem is tetszik...
csak hogy mutassam h mi sem vagyunk jobbak:
csak gondolni kell a tipikus party face ygerkőcre aki drogtől kábulva veri magát a zenékre... nah ettől én is hányok, és itt nem a technosokra gondolok hanem akik Spy-t is hallgatnak!
éppen azért van annyi zenei stílus h ne midenki ugyanazt a gyíkságot hallgassa mint ez.. -
#79 kurvaélet már,nemigaz hogy mindenhova bekell másznia a büdös rokkereknek (tisztelet a kivételnek)
bezzeg ha én ugatnék az ő topikjaiikba hogy milyen szar akkor énlennék a világ legköcsögebb embere
nem a topikot kell törölni,hanem büntipontot azoknak akik bejönnek fikázni -
#78 nahát ezaz pont ezért kérdeztem miis aza szpájdensz:D LoooooL
bár én úgy vélem hogy a modern tánc itt kezdődik:DDD -
#77 Bagoly mondja... -
#76 ez valami hatalmas -
#75 Anyád! -
#74 a moderátornak azért oda kellene figyelni ilyen dolgokra. -
#73 inkább del az egészet... -
#72 prezit hol érdekli már ez az egész:D 2 'cigi' között ezzel foglalkozik vajon? :D -
#71 Vagyis a mocskolodó, fikázó, flamelő egyéneket büntetőponttal jutalmazni, és kigyomlálni a topikot.
Prezi szerintem nem lenne késő neki állni. -
#70 Egyre viccesebb hogy minden héten kell legyen valami esemény, tulajdonképpen megértem aki ezt a zenét szereti, ha nekik ez kell, ám legyen.
De az ilyen topikokat nem lenne szabad engedni 3 hozzászólásnál tovább eljutni. -
#69 Szpáj tánc nem tánc... az vicc:)
A (modern) tánc itt kezdődik
Hameg legjobb magyar didzsét keresed, hallgass bele Lank, Chris, Khül, Dandy trackjeibe, esetleg a Bank! helyett járj kulturált helyekre:) -
#68 trash-topic -
#67 ez vinyl-nek valo topik :DDD -
Ben C #66 Nyomi vagyol enyo. -
#65 mi megy itt??:DSA_::SA_SAD:_SDASD:_:___:D:::::::::DDDDDDDDD -
#64 Jajj má megint egy topik erről a sz@rrágó, igénytelen, elcseszett "zenei formációról"??? Emberek, szánlak titeket... -
#63 | #51 -
#62 Sok köcsög diszkos szánalmas csicska FUUUUUUJJJJJJJJJJ!!!!!!!!!!!!!!! -
#61 most mérkell csunyánbeszélni gecifej? :{} -
#60 ki a pöcs vagy te?