Spy the Ghost

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csuhai G
Hát mostanában inkább mixeket csinál. Nincs újabb Partytime lemeze asszem.

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

horpeti
vagy vmi bármi album, amit összehozott a spy the ghost

horpeti
nem tudjátok, nincs újabb Spy the ghost partytime album??

asszem 3as volt az utcsó, ami az éjjel érkezemmel kezdõdött...

azok olyan jók voltak...

vagy csak én vok lemaradva?😊

Matthew Prosac
Junior ( #69 )
David Elsewhere ( #78 )
sorry, elfelejtettem hogy kapcsos-zárójellel csak óvatosan

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

mi a fene az a "spytánc"?

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Matthew Prosac
hát igen. látom minden híres tánc-videó lassan bekerül ide is..
Junior <#69>
David Elsewhere <#78>
mi jön még?

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

báttyó02
😄D
amugy énis igyvagyok pontosan ezzel

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

horpeti
mekkora lol! 😄

horpeti
nekem is tetszik a Spy The Ghost, bár a tipikus Spytáncon mindig jókat röhögök a Discokban... srác már majdnem szétesik , úgy nyomja 😛PP

SLICK
Rockerek se külömbek ám mint mi technosok vagy egyesek akik ezt a gyíkságot hallgatják...
rockerek között is van normális ember, sõt zenék között is rengeteg jó van ami nekem is tetszik...

csak hogy mutassam h mi sem vagyunk jobbak:
csak gondolni kell a tipikus party face ygerkõcre aki drogtõl kábulva veri magát a zenékre... nah ettõl én is hányok, és itt nem a technosokra gondolok hanem akik Spy-t is hallgatnak!
éppen azért van annyi zenei stílus h ne midenki ugyanazt a gyíkságot hallgassa mint ez..

báttyó02
kurvaélet már,nemigaz hogy mindenhova bekell másznia a büdös rokkereknek (tisztelet a kivételnek)
bezzeg ha én ugatnék az õ topikjaiikba hogy milyen szar akkor énlennék a világ legköcsögebb embere
nem a topikot kell törölni,hanem büntipontot azoknak akik bejönnek fikázni

mila69en
nahát ezaz pont ezért kérdeztem miis aza szpájdensz😄 LoooooL

bár én úgy vélem hogy a modern tánc itt kezdõdik😄DD

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Sanyix
Bagoly mondja...

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Matthew Prosac
ez valami hatalmas

Csuhai G
Anyád!

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

VinylToy
a moderátornak azért oda kellene figyelni ilyen dolgokra.

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Guer
inkább del az egészet...

Narcotic Syntax
prezit hol érdekli már ez az egész😄 2 'cigi' között ezzel foglalkozik vajon? 😄

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

VinylToy
Vagyis a mocskolodó, fikázó, flamelõ egyéneket büntetõponttal jutalmazni, és kigyomlálni a topikot.

Prezi szerintem nem lenne késõ neki állni.

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

VinylToy
Egyre viccesebb hogy minden héten kell legyen valami esemény, tulajdonképpen megértem aki ezt a zenét szereti, ha nekik ez kell, ám legyen.

De az ilyen topikokat nem lenne szabad engedni 3 hozzászólásnál tovább eljutni.

MerlinW
Szpáj tánc nem tánc... az vicc😊
A (modern) tánc itt kezdõdik

Hameg legjobb magyar didzsét keresed, hallgass bele Lank, Chris, Khül, Dandy trackjeibe, esetleg a Bank! helyett járj kulturált helyekre😊

[merlinw.org]

Matthew Prosac
trash-topic

Narcotic Syntax
ez vinyl-nek valo topik 😄DD

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

Nyomi vagyol enyo.

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

DJ Skyline
mi megy itt??😄SA_::SA_SAD:_SDASD:_:___😄::::::::😄DDDDDDDD

Blasta
Jajj má megint egy topik errõl a sz@rrágó, igénytelen, elcseszett "zenei formációról"??? Emberek, szánlak titeket...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

phall

____________-------------------------______________________ rokker vagyok nem tagadom,a mosakodást erüssen hanyaglolom - by misztör frog ASF:AS:F

PxE
Sok köcsög diszkos szánalmas csicska FUUUUUUJJJJJJJJJJ!!!!!!!!!!!!!!!

ATI POWER!!!!!!!!!

phall
most mérkell csunyánbeszélni gecifej? :{}

____________-------------------------______________________ rokker vagyok nem tagadom,a mosakodást erüssen hanyaglolom - by misztör frog ASF:AS:F

sweech
ki a pöcs vagy te?

phall
most mérkell csunyánbeszélni gecifej? :{}

kuktabá
hogybeszélsz fiatalrokkerbá!

DIÁZ VÉDÓ ;| DUFF FOR PREZIDENT!

sweech
ki a pöcs vagy te?

phall
mifolyikitt :}
minyá kibanolom mindet agecibe :}

jo ez egy idézetvot nemkel komojanvenni.😄 bejugrott a köcsögcigányosrul.

Rokker vagyok,nemtagadom, a mosdást erűsen hanyagolom, pogo a kiru.

báttyó02
😄dddddddddddddddddddddddddd

TE KÖCSÖG ROMÁN MOSAKOGGYÁL:dDDDDDDDDDDDDDDDDD

sweech
nem vagyok rokker 😊

báttyó02
jovammá nemkel idegeskedni rokekrbá :}

sweech
<#wilting> aludj egyet

mer elborultvagy. grathozzád téma lezárva

báttyó02
SYSTEM OF ROMÁN D:ASS?_F:A?_S?:F_S_😄ASDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

sweech
nah ezt ne mondtad volna vaze...és még én vagyok gyökér...ekkora faszt mint te 😄

báttyó02
😄DDDDDDDDDDDDDDD

sweech
írjátok már le ugyanazt még párszor thx

sweech
én meg ehhez a kommenthez gartulálok...figyelmesen olvasd el még párszor amit írtam...szólj ha találsz benne olyat amit te mondtál hogy mondtam

báttyó02
tánc

mila69en
ja meg mijaza szpájdensz?😄

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

sweech
hude igényes ember lehetsz

mila69en
goára mégegyszer nem merd mondani hogy tüc-tüc!!😄DD tudom hol laksz<#idiota>

ja amúgy kjaza szpájdeguszt?😄