Spy the Ghost
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
asszem 3as volt az utcsó, ami az éjjel érkezemmel kezdõdött...
azok olyan jók voltak...
vagy csak én vok lemaradva?😊
David Elsewhere ( #78 )
sorry, elfelejtettem hogy kapcsos-zárójellel csak óvatosan
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
Junior <#69>#69>
David Elsewhere <#78>#78>
mi jön még?
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
amugy énis igyvagyok pontosan ezzel
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
rockerek között is van normális ember, sõt zenék között is rengeteg jó van ami nekem is tetszik...
csak hogy mutassam h mi sem vagyunk jobbak:
csak gondolni kell a tipikus party face ygerkõcre aki drogtõl kábulva veri magát a zenékre... nah ettõl én is hányok, és itt nem a technosokra gondolok hanem akik Spy-t is hallgatnak!
éppen azért van annyi zenei stílus h ne midenki ugyanazt a gyíkságot hallgassa mint ez..
bezzeg ha én ugatnék az õ topikjaiikba hogy milyen szar akkor énlennék a világ legköcsögebb embere
nem a topikot kell törölni,hanem büntipontot azoknak akik bejönnek fikázni
bár én úgy vélem hogy a modern tánc itt kezdõdik😄DD
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
Prezi szerintem nem lenne késõ neki állni.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
De az ilyen topikokat nem lenne szabad engedni 3 hozzászólásnál tovább eljutni.
A (modern) tánc itt kezdõdik
Hameg legjobb magyar didzsét keresed, hallgass bele Lank, Chris, Khül, Dandy trackjeibe, esetleg a Bank! helyett járj kulturált helyekre😊
[merlinw.org]
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
____________-------------------------______________________ rokker vagyok nem tagadom,a mosakodást erüssen hanyaglolom - by misztör frog ASF:AS:F
____________-------------------------______________________ rokker vagyok nem tagadom,a mosakodást erüssen hanyaglolom - by misztör frog ASF:AS:F
minyá kibanolom mindet agecibe :}
Rokker vagyok,nemtagadom, a mosdást erűsen hanyagolom, pogo a kiru.
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive