142
Spy the Ghost & SpyDance Topic
-
#142 Én már akkor rühelltem őket, amikor a csúcson voltak -
Anteris #141 gondolom rájött, hogy Dana International az ő világa... -
Anteris #140 baszki amikor egy zenei oldalon nincs legalább egy nyomorult dal fent ízelítőnek hát attól igencsak ütni tudnék... -
#139 www.goat.mlap.hu <--- zenei kívánságműsor!érdemes megnézni!igaz nem spy the ghost de viszont nagyrészt dance! -
#138 Hmm, kíváncsi vok! :) -
blackgamer #137 új klipet forgattak, csak a kiváncsiság miatt fogom megnézni -
Daza500 #136 Próbáld meg a RadioMax EuroTrance stream-jét, bár nemtom, hogy magyar számokat adnak-e... -
#135 Mondj már légyszi egy olyan rádiót ahonnan ez folyik, még Spy the ghostot is szívesebben hallgatnék, mint ami a rádióból árad, az igénytelen kommersz amerikai hip-hop és árenbí ezerrel, mintha manapság csak ebből állna a zene. Nem tartozik elsőszámú kedvenceim közé a Spy-féle zene, de megváltás amikor az egész napos Pussycat Dolls meg Black Eyed Peas hányadék után elvétve bead a rádió egy Dance4ever vagy DJ Szatmári-féle, dallamos, bulizós számot.
Az igényes zene nálam ott kezdődik hogy Vivaldi, Beethowen, Brahms. A mai zenéket nem aszerint hallgatom hogy mennyire igényesek (értsd: mennyit dolgozott vele az alkotója), hanem hogy milyen a hangulata. Nem stílus alapján válogatok és nem skatulyázok be senkit a zenei ízlése alapján (a legnagyobb szűklátókörűség pont az, hogy kategorikusan le"diszkósköcsög"-özünk vagy le"goástrenszesbuzi"-zunk embereket amiatt hogy milyen zenét hallgatnak), engem ugyanúgy meg tud fogni egy Casting Crows vagy Depresszió szám, mint egy Szatmári feat Jucus. Nem verem magam hogy én felsőbbrendűbb vagyok bárkinél is mert én jobb zenét hallgatok, hiszen nyilvánvalóan mindenki ugyanolyan jónak és "felsőrendűbbnek" gondolja a saját ízlésének megfelelő zenét.
A spy klipekben és a diszkóban rángatózó divatmajmok persze egészen más tészta, de minden stílusnak megvan a maga állatkertje, a tokio hoteles műrokker, és a kocsiban 50 centet dübörögtető "hűdekemény gengszterzenét hallgató faszagyerek vagyok" típus ugyanúgy ide tartozik. -
#134 Mondj már légyszi egy olyan rádiót ahonnan ez folyik, még Spy the ghostot is szívesebben hallgatnék, mint ami a rádióból árad, az igénytelen kommersz amerikai hip-hop és árenbí ezerrel, mintha manapság csak ebből állna a zene. Nem tartozik elsőszámú kedvenceim közé a Spy-féle zene, de megváltás amikor az egész napos Pussycat Dolls meg Black Eyed Peas hányadék után elvétve bead a rádió egy Dance4ever vagy DJ Szatmári-féle, dallamos, bulizós számot.
Az igényes zene nálam ott kezdődik hogy Vivaldi, Beethowen, Brahms. A mai zenéket nem aszerint hallgatom hogy mennyire igényesek (értsd: mennyit dolgozott vele az alkotója), hanem hogy milyen a hangulata. Nem stílus alapján válogatok és nem skatulyázok be senkit a zenei ízlése alapján (a legnagyobb szűklátókörűség pont az, hogy kategorikusan le"diszkósköcsög"-özünk vagy le"goástrenszesbuzi"-zunk embereket amiatt hogy milyen zenét hallgatnak), engem ugyanúgy meg tud fogni egy Casting Crows vagy Depresszió szám, mint egy Szatmári feat Jucus. Nem verem magam hogy én felsőbbrendűbb vagyok bárkinél is mert én jobb zenét hallgatok, hiszen nyilvánvalóan mindenki ugyanolyan jónak és "felsőrendűbbnek" gondolja a saját ízlésének megfelelő zenét.
A spy klipekben és a diszkóban rángatózó divatmajmok persze egészen más tészta, de minden stílusnak megvan a maga állatkertje, a tokio hoteles műrokker, és a kocsiban 50 centet dübörögtető "hűdekemény gengszterzenét hallgató faszagyerek vagyok" típus ugyanúgy ide tartozik. -
Daza500 #133 Azt a szpájdegoszt cédét én a kukában helyezném örök nyugalomra. -
#132 De mit már az ember ha csak azt látják a VIVA -n meg ez folyik a rádióból... mit vár az ember akkor ha megszokott médiákon keresztül tájékozódnak a divatmajmok akiknek nincs egyéniségük és a trend után mennek... én trendtől függetlenül sok stílust kipróbáltam a Trance mellett, de egyik sem tudta azt nyújtani számomra mint a trance. De persze más így meg a Progressive -el vagy a House -al (az utóbbi 2 is már divattá vált valamelyest egy ideje), a Goa Trance és még sorolhatnám... De senki sem mondja azt,hogy a Disco/Dance/EuroTrance (nevezzétek ahogy akarjátok) az a stílus aminél lekell ragadni...
Sosem fogom megérteni azokat akik ilyen zenét hallgatnak, de mit várunk olyanoktól akik a Trance -t technonak nézik vagy langyibuzizenének nevezik meg még sorolhatnám...
Tehát a szűklátókörűség az ami itt a baj, de nem ez az egyetlen. -
#131 Igazat adok... igazából az a legnagyobb szánalom, hogy sokan még csak most ébrednek rá (lásd az ismerősöm aki ettől az albumnak nem nevezhető hulladéktól megakar válni), hogy más stílus is van a világon amik sokkal közelebb állnak a zene fogalmához (lásd pl. TRANCE - és annak minden válfaja). -
#130 spy the ghost pff,szégyen,istenem ien zenét...ez már nem zene hanem vmi tingli tangli kommersz 90es évek diszkós remaker gagyi szar,szánalom hogy még ien zenének topicot szentelnek..jahés nemvok rocker -
#129 Sztem nagyobb esély van rá mintha ha egy Trance bakelitet akarna valaki eladni ebben a topicban -
#128 hát biztos sok jelentkező lesz :D -
#127 Egy ismerősöm meg megválna egy eredeti Spy The Ghost - Partytime 3 albumnak nevezhető hulladéktól.
Ár: 2500 Ft.-
Képek
KÉP1
KÉP2
KÉP3
KÉP4
Ok amiért megválik tőle:
Rájött, hogy ez nem az ő stílusa és hosszútávon nincs jövője hazánkban.
u.i.: Nem nem hírdetem aprohírdetés oldalakon mert a haverom már anno egyszer megtette és azóta is várja a vevőket.
Jelentkezni priviben és csak BP -ről. -
#126 Sziasztok.Spy The Ghost for4
Tudtok oylan oldalakat ami Spy The Ghost fan oldalak és le lehet tölteni zenéket onnan?(Spy The Ghostot :) ) -
#125 -
#124 a válasz nem. :D -
#123 nem ez volt a kérdés :D -
#122 vmi rajongója reggelhette be mert location n/a... -
#121 Jastot megelőzte? :D -
#120 -
Daza500 #119 -
#118 :D -
Realtibi #117 jajj
volt Elöszálláson a Spy és volt szerencsém ott lenni
mondjuk nem tetszett a buli
de iyletszolt a spy
és akkor jöjjön egy kis zsolti a béka
és durr benyomta a szerelmes vagyokot
csak ennyit akartam
-
#116 Szerezzél meg egy ilyen spydögósztos klipet, nagyon poénos, tök jókat lehet röhögni azokon az idiótákon, akik úgy rángatóznak ha epilepsziás rohamuk lenne. Ráadásul az utsó klipben még ezüstösre is vannak festve. Nagyon röhelyes, érdemes megnézni :) -
#115 igazad van csak átfutottam és az anyázósokat jutalmaztam, qrvára nem érdekel a primitív vitájuk ezért nem fogom az időt pazarolni rá. -
#114 na látod, ez flém :DDD -
#113 #75 -
#112 D: -
#111 pont ezért, csend. -
#109 rosszul járnál :D -
#108 Legyél már mod -
#107 Sweech, Phall, PXe, Csuhai G nekik mind büntipontot kellett volna adnod, de Te ehelyett, bejössz a topikba talán végig se olvasod, és azt mondják adjál büntipontot neki és neki, te pedig megteszed, ez azért nem így működik szerintem :C -
#106 de te akkora hülye vagy de komolyan...ki kezdett el fikázni ha nem te? -
#105 Hát a zenéje sörrel elmegy, de a klippje amit láttam, hát az röhejes volt...a buffalló azért bevirított vazz!:D NEVETSÉGES!!!! -
#104 vannak jó számai,de akkor jó ha pl discoba ő a dj,nagyon jól tolja! -
#103 má megint kivételezés mi?
haha :DD -
#102 ehh..:DDD köszi, de nem kell, meg vagyok most a saját zenéimmel....:D vagyis amiket én szedtem le..:D