Spy the Ghost
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Akinek meg tetszik, annál jobb, ha megtalálta a neki megfelelõt, de nekem sosem lesz a szívem csücske - finoman szólva sem. =) Hogy úgy mondjam, messze még a thedjlist.com ^^
A "Spy tánc"... hát... az spy tánc... Ahoz nem lehet mit fûzni... szerintem mókásan fest valaki ha ezt mûveli 😊))
Na pá
Peace
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
De a klipek azok mindent ütnek, úgy rángatóznak benne az emberkék, mint ha epilepsziás rohamuk lenne, úgy hadonásznak a gumikezükkel, hogy csoda, hogy nem akadnak össze, meg az a testfestés...
Szóval egyszerûen nem tudom szavakkal leírni, hogy milyen ez az izé (mert zenének azért nem nevezném) egyszerûen hihetetlen. <#nevetes1>#nevetes1><#crazya>#crazya>
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
aztán lehet nem jól tudom
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
na mind1...😄
xD
További jó flémet 😊
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
NEKEM legjobban a Sy The Ghost tetszik és SZERINTEM a legjobb táncstílus a Spy tánc...
"...a legjobb tánc stílus a Spy tánc..."
ehhez lenne néhány szavam 😄
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
amúgy vmi újat igazán kitalálhatna ,mert nem nyerõk zek a számok... :|
Igen vmi ilyesmi az én véleményemis a témáról...
Your suffers will be legendary even in hell!
amúgy vannak jó számjaik, meg mixjei<#smile>#smile>
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]