Spy the Ghost

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sanyix
azaz 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Alien
Én is a dance stílust szeretem, de a Spy The Ghost, Eros vs Spigiboy és úgy szinte az egész dancemix csapat egy nulla (Dance4ever ami kilóg onnan). Nem tudnak keverni, régi számokat adnak, állandóan beledumálnak a számokba, a zenéikrõl pedig annyit, hogy mind ugyanolyan szinte. Náksi és Brunner sokkal jobb, nem véletlenül ismerik el õket külföldön is. Sõt Peat Jr & Fernando is ezerszer jobb remixeket csinál mint a Spy the ghost vagy eros és spigiboy. Modnom én is a dance stílust szeretem, de õket nem igazán 😊 Elmodntam, hogy miért nem 😊

PrasCo
Háát... hogy is mondjam... =) Szpájéknál még Náksiékat is többre tartom, mint dídzzsé't (az ötödik C S-ig tekintve legalábbis abszolút így gondolom);õ persze ez abszolút szubjektív vélemény, de hát kié szakmai...? ^^
Akinek meg tetszik, annál jobb, ha megtalálta a neki megfelelõt, de nekem sosem lesz a szívem csücske - finoman szólva sem. =) Hogy úgy mondjam, messze még a thedjlist.com ^^
mousee
Spy the Ghost. Hmm... Lassan már Lagzi Lajcsi feeling amit csinál... Ha megnéztek egy mûsort, amiben lajos barátunk tevékenykedik, akkor észrevehetitek a párhuzamot 😊)

A "Spy tánc"... hát... az spy tánc... Ahoz nem lehet mit fûzni... szerintem mókásan fest valaki ha ezt mûveli 😊))

Na pá
Peace

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

Petka
toing toing toing toing...

Sanyix
Óó ezen a zenén, meg a klipeken is akkorákat tudok röhögni 😄D azok a nagyon iqnuku idióta szövegek amiket ott lenyomnak, meg a zene is olyan nevetséges. Állandóan azt a hangot nyomja a "zenében", amit egy hosszú mûanyagcsõ ütögetésével lehet elõidézni(bár ezt sok ilyesmi zenében használják) 😊 az egyszerûen olyan szar, hogy már poénos 😄.
De a klipek azok mindent ütnek, úgy rángatóznak benne az emberkék, mint ha epilepsziás rohamuk lenne, úgy hadonásznak a gumikezükkel, hogy csoda, hogy nem akadnak össze, meg az a testfestés...
Szóval egyszerûen nem tudom szavakkal leírni, hogy milyen ez az izé (mert zenének azért nem nevezném) egyszerûen hihetetlen. <#nevetes1><#crazya>

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Herr Lehrer
nem azért mert tetszik nekik hanem mert majmolják.

Your suffers will be legendary even in hell!

Viktorr
I love Techno
Who are you szpáj dö gószt???
i dont known

akiknek tetszik a Spy the Ghost, Spigiboy és a többi hasonló gagyitrance és pattogós diszkó, azok még nem hallottak igényes elektronikus zenét és jó dj-t - flame on, i'm gone, i'm so sweet like a nice bonbon <#beka2>

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

prezi
-.-

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

Csuhai G
Szpájtáááájmmm...tûûûûûûûûûûûûûû.....szpájtáááááááájm!

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

DJ Skyline
én úgytudom,hogy Erõs vs Spigiboy nem tagja a Spy the Ghost formációnak,hanem csak Mozsó,azaz Spy the Ghost van benne...igen régen benne volt Spigiboy is,de már nincs benne! viszont van a dancemix formáció,amiben többen is benne vannak! íme
aztán lehet nem jól tudom

Csuhai G
Icc tájm tu diszkó!

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Brigicsaj
ja 1-2 számuk, most nagyon rá kaptam erre a zenére, mindig bepörgök tõle, jövõhéten is megyek Mexbe, ott lesz Erõs vs Spigiboy, akik köztudottan Spy the Ghost tagok..😄
na mind1...😄

xD

Csuhai G
Nekem semmi bajom azzal, ha valakinek nem tetszik, de azé' ne szidjuk ezé a másikat...

gameplusz
Ízlések és pofonok... talán két szám(j)uk egyedi, a többi lopásnak mondható... Maradok a goa-trance vonalában...

További jó flémet 😊

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

SLICK
jó nincs is vele bajom h neked tetszik, hisz azért csinálja Ghost is h tetszen az embereknek... szal, de vhogy ez nem az én zenei részlegem 😄 bõven nem az!

Csuhai G
Najó, najó, hogy elkerüljem a vitát:

NEKEM legjobban a Sy The Ghost tetszik és SZERINTEM a legjobb táncstílus a Spy tánc...

SLICK
abszolút igazad van! ezt az egyént meg a zenéit, a tipikus Party Face gyerekek imádják

"...a legjobb tánc stílus a Spy tánc..."
ehhez lenne néhány szavam 😄

DJ Skyline
újabb spam,flém,vitat topik lesz,már érzem! :\\

akyyy
sok majom.... miért is? mert tetszik nekik?<#zavart2><#zavart2><#zavart2>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

SLICK
ha te komolyan szereted azt a nyomorékot, akkor áldásom rád 😊

amúgy vmi újat igazán kitalálhatna ,mert nem nyerõk zek a számok... :|

<#vigyor>
Igen vmi ilyesmi az én véleményemis a témáról...
Herr Lehrer
sajnos csak ennyire tellett.nekem semmi bajomn a jófajta tüctüczenével mint pl. ilyen goa-trance zenék de amit ez a szpájdegószt mûvel az röhejes.Ilyen zenét bármikor összehozok neked.fogom magam lemegyek a pincébe viszek magammal egy kalapácsot + egy csajt aztán a kazánháznak a vasajtaját elkezdem baszkodni a csaj meg elénekli a boci-boci tarkát.ezek kb. ennyit csinálnak csak géppel.nem is beszélve a klippjeikrõl amiben agyonkifestett kurvaronda nõk rázzák magukat + ez a buzi tánc amit a sok majom utánoz a diszkóban.röhejes.

Your suffers will be legendary even in hell!

akyyy
komolyan teccik?😄DDDDddADAD
amúgy vannak jó számjaik, meg mixjei<#smile>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

DJ Skyline
szerintem nem...

hogyne...<#wilting>
Csuhai G
Szerintem a legjobb táncstílus a Spy tánc, a legjobb magyar DJ pedig Spy The Ghost (DJ Ghost)!

DJ Skyline
jippiájjó<#szomoru2>

Csuhai G
ezt kifejthetted volna 1 kicsit kultúráltabban is..

Brigicsaj
jó zene..😊

xD

EOX
jaja ismerjük!

Retteketet

Csuhai G
Kedvencem!

XenonIceX
hy!
most nincs kedvem írni sztem mindenki ismeri!
HÓMPÉDZS

\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]

← ElőzőOldal 3 / 3