142
Spy the Ghost & SpyDance Topic
  • phall
    most mérkell csunyánbeszélni gecifej? :{}
  • kuktabá
    hogybeszélsz fiatalrokkerbá!
  • sweech
    ki a pöcs vagy te?
  • phall
    mifolyikitt :}
    minyá kibanolom mindet agecibe :}
  • misztör frog
    jo ez egy idézetvot nemkel komojanvenni.:D bejugrott a köcsögcigányosrul.
  • báttyó02
    :Ddddddddddddddddddddddddddd
  • misztör frog
    TE KÖCSÖG ROMÁN MOSAKOGGYÁL:dDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • sweech
    nem vagyok rokker :)
  • báttyó02
    jovammá nemkel idegeskedni rokekrbá :}
  • sweech
    aludj egyet
  • misztör frog
    mer elborultvagy. grathozzád téma lezárva
  • báttyó02
    SYSTEM OF ROMÁN D:ASS?_F:A?_S?:F_S_:DASDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • sweech
    nah ezt ne mondtad volna vaze...és még én vagyok gyökér...ekkora faszt mint te :D
  • báttyó02
    :DDDDDDDDDDDDDDDD
  • sweech
    írjátok már le ugyanazt még párszor thx
  • sweech
    én meg ehhez a kommenthez gartulálok...figyelmesen olvasd el még párszor amit írtam...szólj ha találsz benne olyat amit te mondtál hogy mondtam
  • báttyó02
    tánc
  • mila69en
    ja meg mijaza szpájdensz?:D
  • sweech
    hude igényes ember lehetsz
  • mila69en
    goára mégegyszer nem merd mondani hogy tüc-tüc!!:DDD tudom hol laksz

ja amúgy kjaza szpájdeguszt?:D
  • Sanyix
    azaz :)
  • Alien
    Én is a dance stílust szeretem, de a Spy The Ghost, Eros vs Spigiboy és úgy szinte az egész dancemix csapat egy nulla (Dance4ever ami kilóg onnan). Nem tudnak keverni, régi számokat adnak, állandóan beledumálnak a számokba, a zenéikről pedig annyit, hogy mind ugyanolyan szinte. Náksi és Brunner sokkal jobb, nem véletlenül ismerik el őket külföldön is. Sőt Peat Jr & Fernando is ezerszer jobb remixeket csinál mint a Spy the ghost vagy eros és spigiboy. Modnom én is a dance stílust szeretem, de őket nem igazán :) Elmodntam, hogy miért nem :)
  • PrasCo
    Háát... hogy is mondjam... =) Szpájéknál még Náksiékat is többre tartom, mint dídzzsé't (az ötödik C S-ig tekintve legalábbis abszolút így gondolom);ő persze ez abszolút szubjektív vélemény, de hát kié szakmai...? ^^
    Akinek meg tetszik, annál jobb, ha megtalálta a neki megfelelőt, de nekem sosem lesz a szívem csücske - finoman szólva sem. =) Hogy úgy mondjam, messze még a thedjlist.com ^^
  • mousee
    Spy the Ghost. Hmm... Lassan már Lagzi Lajcsi feeling amit csinál... Ha megnéztek egy műsort, amiben lajos barátunk tevékenykedik, akkor észrevehetitek a párhuzamot :))

A "Spy tánc"... hát... az spy tánc... Ahoz nem lehet mit fűzni... szerintem mókásan fest valaki ha ezt műveli :)))

Na pá
    Peace
  • Petka
    toing toing toing toing...
  • Sanyix
    Óó ezen a zenén, meg a klipeken is akkorákat tudok röhögni :DD azok a nagyon iqnuku idióta szövegek amiket ott lenyomnak, meg a zene is olyan nevetséges. Állandóan azt a hangot nyomja a "zenében", amit egy hosszú műanyagcső ütögetésével lehet előidézni(bár ezt sok ilyesmi zenében használják) :) az egyszerűen olyan szar, hogy már poénos :D.
    De a klipek azok mindent ütnek, úgy rángatóznak benne az emberkék, mint ha epilepsziás rohamuk lenne, úgy hadonásznak a gumikezükkel, hogy csoda, hogy nem akadnak össze, meg az a testfestés...
    Szóval egyszerűen nem tudom szavakkal leírni, hogy milyen ez az izé (mert zenének azért nem nevezném) egyszerűen hihetetlen.
  • Herr Lehrer
    nem azért mert tetszik nekik hanem mert majmolják.
  • Viktorr
    I love Techno
    Who are you szpáj dö gószt???
    i dont known
  • neuro
    akiknek tetszik a Spy the Ghost, Spigiboy és a többi hasonló gagyitrance és pattogós diszkó, azok még nem hallottak igényes elektronikus zenét és jó dj-t - flame on, i'm gone, i'm so sweet like a nice bonbon
  • prezi
    -.-
  • Csuhai G
    Szpájtáááájmmm...tűűűűűűűűűűűűűű.....szpájtáááááááájm!
  • DJ Skyline
    én úgytudom,hogy Erős vs Spigiboy nem tagja a Spy the Ghost formációnak,hanem csak Mozsó,azaz Spy the Ghost van benne...igen régen benne volt Spigiboy is,de már nincs benne! viszont van a dancemix formáció,amiben többen is benne vannak! íme
    aztán lehet nem jól tudom
  • Csuhai G
    Icc tájm tu diszkó!
  • Brigicsaj
    ja 1-2 számuk, most nagyon rá kaptam erre a zenére, mindig bepörgök tőle, jövőhéten is megyek Mexbe, ott lesz Erős vs Spigiboy, akik köztudottan Spy the Ghost tagok..:D
    na mind1...:D
  • Csuhai G
    Nekem semmi bajom azzal, ha valakinek nem tetszik, de azé' ne szidjuk ezé a másikat...
  • gameplusz
    Ízlések és pofonok... talán két szám(j)uk egyedi, a többi lopásnak mondható... Maradok a goa-trance vonalában...

További jó flémet :)
  • SLICK
    jó nincs is vele bajom h neked tetszik, hisz azért csinálja Ghost is h tetszen az embereknek... szal, de vhogy ez nem az én zenei részlegem :D bőven nem az!
  • Csuhai G
    Najó, najó, hogy elkerüljem a vitát:

NEKEM legjobban a Sy The Ghost tetszik és SZERINTEM a legjobb táncstílus a Spy tánc...
  • SLICK
    abszolút igazad van! ezt az egyént meg a zenéit, a tipikus Party Face gyerekek imádják

"...a legjobb tánc stílus a Spy tánc..."
    ehhez lenne néhány szavam :D
  • DJ Skyline
    újabb spam,flém,vitat topik lesz,már érzem! :\\