142
Spy the Ghost & SpyDance Topic
-
#59 most mérkell csunyánbeszélni gecifej? :{} -
#58 hogybeszélsz fiatalrokkerbá! -
#57 ki a pöcs vagy te? -
#56 mifolyikitt :}
minyá kibanolom mindet agecibe :} -
misztör frog #55 jo ez egy idézetvot nemkel komojanvenni.:D bejugrott a köcsögcigányosrul. -
#54 :Ddddddddddddddddddddddddddd -
misztör frog #53 TE KÖCSÖG ROMÁN MOSAKOGGYÁL:dDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#52 nem vagyok rokker :) -
#51 jovammá nemkel idegeskedni rokekrbá :} -
#50 aludj egyet -
misztör frog #49 mer elborultvagy. grathozzád téma lezárva -
#48 SYSTEM OF ROMÁN D:ASS?_F:A?_S?:F_S_:DASDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#47 nah ezt ne mondtad volna vaze...és még én vagyok gyökér...ekkora faszt mint te :D -
#46 :DDDDDDDDDDDDDDDD -
#43 írjátok már le ugyanazt még párszor thx -
#42 én meg ehhez a kommenthez gartulálok...figyelmesen olvasd el még párszor amit írtam...szólj ha találsz benne olyat amit te mondtál hogy mondtam -
#39 tánc -
#38 ja meg mijaza szpájdensz?:D
-
#37 hude igényes ember lehetsz -
#36 goára mégegyszer nem merd mondani hogy tüc-tüc!!:DDD tudom hol laksz
ja amúgy kjaza szpájdeguszt?:D -
#35 azaz :) -
#34 Én is a dance stílust szeretem, de a Spy The Ghost, Eros vs Spigiboy és úgy szinte az egész dancemix csapat egy nulla (Dance4ever ami kilóg onnan). Nem tudnak keverni, régi számokat adnak, állandóan beledumálnak a számokba, a zenéikről pedig annyit, hogy mind ugyanolyan szinte. Náksi és Brunner sokkal jobb, nem véletlenül ismerik el őket külföldön is. Sőt Peat Jr & Fernando is ezerszer jobb remixeket csinál mint a Spy the ghost vagy eros és spigiboy. Modnom én is a dance stílust szeretem, de őket nem igazán :) Elmodntam, hogy miért nem :) -
#33 Háát... hogy is mondjam... =) Szpájéknál még Náksiékat is többre tartom, mint dídzzsé't (az ötödik C S-ig tekintve legalábbis abszolút így gondolom);ő persze ez abszolút szubjektív vélemény, de hát kié szakmai...? ^^
Akinek meg tetszik, annál jobb, ha megtalálta a neki megfelelőt, de nekem sosem lesz a szívem csücske - finoman szólva sem. =) Hogy úgy mondjam, messze még a thedjlist.com ^^ -
#32 Spy the Ghost. Hmm... Lassan már Lagzi Lajcsi feeling amit csinál... Ha megnéztek egy műsort, amiben lajos barátunk tevékenykedik, akkor észrevehetitek a párhuzamot :))
A "Spy tánc"... hát... az spy tánc... Ahoz nem lehet mit fűzni... szerintem mókásan fest valaki ha ezt műveli :)))
Na pá
Peace -
#31 toing toing toing toing... -
#30 Óó ezen a zenén, meg a klipeken is akkorákat tudok röhögni :DD azok a nagyon iqnuku idióta szövegek amiket ott lenyomnak, meg a zene is olyan nevetséges. Állandóan azt a hangot nyomja a "zenében", amit egy hosszú műanyagcső ütögetésével lehet előidézni(bár ezt sok ilyesmi zenében használják) :) az egyszerűen olyan szar, hogy már poénos :D.
De a klipek azok mindent ütnek, úgy rángatóznak benne az emberkék, mint ha epilepsziás rohamuk lenne, úgy hadonásznak a gumikezükkel, hogy csoda, hogy nem akadnak össze, meg az a testfestés...
Szóval egyszerűen nem tudom szavakkal leírni, hogy milyen ez az izé (mert zenének azért nem nevezném) egyszerűen hihetetlen. -
#29 nem azért mert tetszik nekik hanem mert majmolják. -
#28 I love Techno
Who are you szpáj dö gószt???
i dont known -
neuro #27 akiknek tetszik a Spy the Ghost, Spigiboy és a többi hasonló gagyitrance és pattogós diszkó, azok még nem hallottak igényes elektronikus zenét és jó dj-t - flame on, i'm gone, i'm so sweet like a nice bonbon -
#26 -.- -
#25 Szpájtáááájmmm...tűűűűűűűűűűűűűű.....szpájtáááááááájm! -
#24 én úgytudom,hogy Erős vs Spigiboy nem tagja a Spy the Ghost formációnak,hanem csak Mozsó,azaz Spy the Ghost van benne...igen régen benne volt Spigiboy is,de már nincs benne! viszont van a dancemix formáció,amiben többen is benne vannak! íme
aztán lehet nem jól tudom -
#23 Icc tájm tu diszkó! -
#22 ja 1-2 számuk, most nagyon rá kaptam erre a zenére, mindig bepörgök tőle, jövőhéten is megyek Mexbe, ott lesz Erős vs Spigiboy, akik köztudottan Spy the Ghost tagok..:D
na mind1...:D -
#21 Nekem semmi bajom azzal, ha valakinek nem tetszik, de azé' ne szidjuk ezé a másikat... -
#20 Ízlések és pofonok... talán két szám(j)uk egyedi, a többi lopásnak mondható... Maradok a goa-trance vonalában...
További jó flémet :) -
#19 jó nincs is vele bajom h neked tetszik, hisz azért csinálja Ghost is h tetszen az embereknek... szal, de vhogy ez nem az én zenei részlegem :D bőven nem az! -
#18 Najó, najó, hogy elkerüljem a vitát:
NEKEM legjobban a Sy The Ghost tetszik és SZERINTEM a legjobb táncstílus a Spy tánc... -
#17 abszolút igazad van! ezt az egyént meg a zenéit, a tipikus Party Face gyerekek imádják
"...a legjobb tánc stílus a Spy tánc..."
ehhez lenne néhány szavam :D -
#16 újabb spam,flém,vitat topik lesz,már érzem! :\\