179
-
#19 Hihetetlen, hogy mit meg nem enged magának a Microsoft!
Nincs vezetőség vagy mi a ..?
Egy ekkora cég nem lehet ennyire balfasz! Minden késik, csúszik vagy nem is lesz, nem fejlesztik, nem támogatják, későn reagálnak stb...
Hihetetlen.. -
unranked #18 Szerintem joggal várod el tőle, és ezzel nem vagy egyedül a világban (én "sajnos" nem tartozom ebbe a csapatba :) ) -
Visor #17 Én már bíztam abban, hogy meg fog jelenni az idén. De most hogy később fog megjelenni, elvárom hogy normális Vistát dobjanak ki. -
strogg #16 jut eszembe. ki kéne próbálnom az ilyen játékokat az új gépemen :)
-
jzombi #15 Nem UT 2k4-et akartál írni?:-). Amúgy nálam UT2004-ben nem megy minden effekt linuxon:( De legalább gyors;) -
roliika #14 UT 2005 is nagyon kajak rajta! :-) Olyan Linux alatt mintha vettem volna bele egy másik új csúcs videókarit és nem szaggat sehol.:-) Össszes játékot át kéne írni Linuxra és az alkalmazás fejlesztő eszközöket is és akkor jöhetne akármilyen pista, nem kellene a kutyának se. Vagy írhatnának végre egy rendes Win emut ami tényleg minden wines cuccot futtatna. -
unranked #13 Na mindegy, igazából ilyen csúszás mindenkivel előfordul (Duke Nukem: Forever) -
unranked #12 Esetleg Google-ban kis utánajárás, valami ilyesmivel: wine app database.
De ha jól emlékszem: Wine Application database -
ubuntu #11 "Szükségünk van még néhány hétre, hogy az egész ágazat számára optimalizáljuk a végterméket"
Ezt úgy kell értenünk, hogy a nagyvállalatoknak jó lesz egy befejezetlen kicsit hibás Vista is, és majd őt tesztelik a hibákat a home userek számára?
Érdekes.
Esetleg amerikában mostantól januárban lesz megtartva a karácsony? :-)
-
strogg #10 unranked:) A napi vista hír pontosan ezt szolgálná. Beléd akarják szugerálni, hogy szükséged van rá :) -
strogg #9 liflg.org
bocs :)) -
unranked #8 De a Linux-al is van gond...pl: a Cedega :D (lol, mindketten szegediek vagyunk közös ismeretségi körrel, onnan való ez a szakértői érvelés)
Strogg: "Hanem az, hogy engedik a SuSE+xgl kombót a piacon konkurens nélkül, több mint fél évig."
Hát ez tényleg meglepő :) Lehet, hogy bevezetnek a Vistával majd valami nagyon agymosó trükköt, hogy elhomályosítsák az XGL ragyogását :) VAGY nemes egyszerűséggel - mivel OpenSource cucc - lenyúlják. Erre volt már nem egy példa. (egér, ablakos oprendszer stb.) -
strogg #7 zpe: hát 1000x leírtam. A linux nem játékgép. A linux annak jó, aki 90%-ban dolgozik, aztán lazításképpen játszik. Arra ott vannak az unreal-ek, összes quake, doom, descent, nwn, mohaa, wolf, uplink, darwinia (hadd ne soroljam fel.) apró pici játékokból meg dunát lehet rekeszteni linuxon is :))
Aztán ha ez nem elég, még mindíg jöhet a wine/cedega (deusex pl hibátlanul fut a suse 10+wine -on, 1280x1024 -ben)
egyébkétn a natívan futtatható játékok (főleg az ID -től) tényleg jobban mennek linuxon. Bár ez valszeg inkább a jobb erőforrás kezelésnek köszönhető.
akit érdekel a téma, (játékok linuxon) az egy ksi válogatást találhat a komolyabbakból a iflg.org oldalon. Ott vannak a nativ, és wine -os telepítők.
-
zpe #6 Tuti nem Suséval használnám az XGL-t !
Talán abban bíznak,hogy minden játékot
Winre írnak és ez mozgatja leginkább a PC piacot. Hiába van kevésbé gépigényes XGL meg jobb grafikus felület meg jobb oprendszer ha nincsenek rá igazán játékok. Cedegában meg lassabbak a játékok valamivel és nem is biztos,hogy mindegyik megy! Egyáltalán nem igaz amúgy,hogy jobb játékra a win csak egy példa Q4 demo linux és win össze lehet hasonlítani. -
Evil Merodak #5 Újjab hír ami okot ad egy kis Flame-re . -
Alec #4 hasta la vista, hehe -
strogg #3 Hidd el, teljesen mind1.Az XGL csak az egyik iylen technológia linuxra. másik "kiemelkedő" a metisse. Ez tud kb: annyit "csak", mint a vista. Legalábbis grafikailag. :) Nem hinném, hogy itt az XGL -ről szó lenne. Melelsleg ismerjük a linux fejlődési ütemét. Mire a vista boltba kerül az XGL is sokkal kiforrottabb lesz már.Magyarán elhúz. De simét hozzáteszem, grafikai szempontból. Felszereltségben, meg egyéb más területeken nem vitás, hogy alul marad egy jól felépített disztro-val szemben.
Nem is ez lep meg. Hanem az, hogy engedik a SuSE+xgl kombót a piacon konkurens nélkül, több mint fél évig. Nagyon bízhatnak magukban, és a pistában. -
zpe #2 Hoppá megint egy Vista időpont !
Ingyenreklám + XGL bekavarása a képbe :)
Kellemest a hasznossal !
Lehet,hogy egy kicsit még tornászni kell lefelé a gépigényen meg néhány új antiXGL effektet belepumpálni. -
#1 jaj mi lesz most
a hátam közepére kivánom a Vistát, nekme ugyan nem kell