Starsiege: Tribes (1)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Addig is két csemege nektek:

Crusaders Tribes 1 Movie 73MB

xfools Tribes 1 Movie 32MB

Ezek in-action moviek a régi szép idõkbõl 😊 A videók minõsége koruknak megfelelõ, de hangulatuk jól tükrözi a Tribes 1 világát 😊
Bárcsak ilyen ingyenélõ lennék 😄 Majd talán este.
nincs kedve valakinek jatszani most?

BUDA > miskolc.

Szega87
délután nekiáálok lezsedni , addigra végez az empire at warral a gépem -,-

Azé pár hsz-t talán vissza tudsz olvasni 😊
Szega87
na idetaláltam <#vigyor> Honnan lehet lezuzni??? msg me !?! <#ravasz1>

Ja, utána 1-2 héttel meg a tribes3 (vagy inkább UT:Vengeance) halt hamvába 😛
arty
énis 😊

a tribes3beta környékén is játszogattunk, csak akkor hamvába halt a lelkesedés mert megjelent a tribes3 😊

Forza.

Istencsászár
Jelen! Énis jönnék!

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Eddig kb 6-7 ember van, ez kevés. Ha 10+ meglesz, akkor lehet megpróbálkozok vele. De ahhoz, hogy tényleg értelme legyen, 20 ember legalább kéne.
joebacsi
2+ 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

eleg erdeklodes az hany fo?

BUDA > miskolc.

Hiába, egyátalán az is csoda, hogy a generic opengl api-val még elfut a mai videokártyákon 😊 nemhogy a hang... annak van aureal vortex3d, meg valami forint elõtti directsound támogatása 😄

Egyébként, ha neten egy kicsit rágoogleztek a gamera, lehet találni érdekes dolgokat. Nem pihent a scene azóta sem. Olyan modifikációk vannak hozzá, hogy még én is csak mazsolázok most. Van olyan pl, ami hi-res png textúrákat, és animált skyboxot tesz a gameba 😊 egész máshogy fest utána. 1 custom hud, meg van unofficial 1.30 patch anticheattel is, és máris igencsak fullos 😊 Csak ehhez mind idõ kell, ami nekem most nincs.
jah ez nalam is volt, de a kovi korben megint jo lett

BUDA > miskolc.

Amúgy nekem most a hang szûnt meg valamiért 😄

Az SG szervert valszeg jövö hét elején lövöm be, ha addig lesz elég érdeklõdés iránta.
aha, majd ha lesz sg szerver akkor atzuzom, addig elszorakozgatok mas szervereken

BUDA > miskolc.

Amúgy ezt találtam:

Are you have trouble patching your 1.8 version Starsiege Tribes from 1.8 to 1.11? Try this method (rebooting as requested)

1. Install tribes18to19.exe
2. Install tribes19to110.exe
3. Install tribes110to1105.exe
4. Install tribes1105to111.exe
Attól függ mid van most. A sg-rõl is letölthetõ installer 1.8-at csinál.
v1.0 to v1.11 (5.85 M😎:
v1.105 to v1.11 (538 K😎:
v1.8 to v1.11 (5.57 M😎:

melyket a 3 kozul?

BUDA > miskolc.

1.9?
1.11 kell, mert a szerverek is olyanok.

Innen letod húzni a patcheket, akár verziónként is.
mar leszedtem az 1.9-eset es megy
jojjon valaki jatszani ^^

BUDA > miskolc.

Hogyan patcheltek? Ugye nem WON neten át?

1. tribes_fullgame.exe játék installálás. WON update skip. Ez alapból 1.8-as gamet csinál.

2. tribes18to111.exe, futtat, rátelepül, és így lesz 1.11-es a Tribes.
Gorvik
Nekem se 😞

---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!

csak nekem nem megy a patch setup?

BUDA > miskolc.

joebacsi
nem hittem azt, bf2142 sztem is elég vicc így, bf ide vagy oda, de majd meglátjuk...én csak azthittem, hogy codename eagle-ben volt elõször conquest mod, de ugye a tribes-ban is volt hasonló, így kíváncsi vagyok mégis milyen az általad magasztalt játék, mert eddig mindegyik bf verziónál sikerült leírnod, hogy "bezzeg a tribes már ezt tutta kilencvennyócban is, és az mennyivel faszább volt így, meg mennyivel úgy" 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Érdekes, ilyet még nem hallottam. De gondolom akkor ez nem Tribes specifikus hiba.
nem tudjátok miért lehet, hogy csak ablakban tudom futtatni a játékokat egy idelye? Kirakom teljes képernyõre és pár másodperc múlva visszadob a tálcára😞

Neked csalódás lesz 😊 Már ha azt hitted eddig, hogy BF2142-vel most találják fel a spanyolviaszt 😄
joebacsi
hmm lehet megkukkantom énis, 98ban még majdnem hátulgombolós korszakom volt, így teljesen kimaradt, de fininek hangzik 😊

Black Hawk
Nosztalgiázól?

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Hozegrun
Amint lex mûködõképes gépem, jövök, ígérem!

Kezdőknek van szerencséjük!

jéé tényleg,köszi😄

Na, még a végén összejövünk elegen ahhoz, hogy értelme legyen szervert csinálni 😊
nah csak megtalaltam
http://www.sg.hu/letoltesportal.php?status=linkletoltes&refid=3048

BUDA > miskolc.

sg-rol is le lehet

BUDA > miskolc.

mondjuk elég gáz, hogy nem lehet leszedn isemmi normális helyrõl csak fileplanet és tsai...

megyek😉

ááá mekkora csaták voltak régen

Laky
még nem hallottam errõl, de ha jó a társaság és a ping, akkor természetesen... 😊

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Ja.. amit mellékelnek is hozzá. Most hirtelen nemtom a verziószámát.
netes gemhez legujabb patch kell?

BUDA > miskolc.

Hát még majd ha a renegadessel toljuk a szerveren 😊
most nyomtam vele egy orat, telleg nem rossz retro filing 😄

BUDA > miskolc.

Alapvetõ dolgok elsajátításához javaslom a Traininget benne. Magad mehetsz, elõre kreált scenarion botok ellen.
Megtanítja sorban a navigációt, célzást, commander feladatokat, meg mindent, amit tudni kell.
Aztán in-game már csak a stratégiát, meg a mod plusz featurejeit kell kitapasztalni 😊
Ebben a játékban pont az a jó, hogyha béna vagy pl az fps stílushoz, akkro is megtalálod benne a helyed valamennyire. Pl bekempelsz a bázisra, és építkezel 😊

A szerverre renegades 4 modot terveztem, amiben egy csomó féle dolgot lehet építeni, és több jármû meg class van.

Ja és persze a 2-300fps egy közepes gépen is megvan benne, és netkód gondjai sem voltak soha 😊
A 2 is free, az is fasza. De az 1 nyomába nem ér az se 😊
en ultragyik vagyok az fps-ekhez de szivesen megyek jatszani ^^

BUDA > miskolc.

BBird
Azóta a 2 is free lett, nemde? :-) Vagy csak az alapjáték, és a multimóka még zsé? ;-)
Zetorg
holnap itthon leszek remélem egész nap, majd leszedem és megnézegetem 😊

Guer
hajj ittvok énis 😄
végre építhetek halálcsillagot 😄D

Zetorg
csekk 😄
szal jelentkezek 😊