201
konzerv.tx.hu - [SG.HU] Tribes1 Server [HUN] - Renegades MOD
-
#81 ASE-ban hogy keressek, hogy megtalálja a szervert? -
Borg #80 Nemtom.. én majd holnap asszem.
De a tribalwar fórumon jókat írtak róla. -
atwe #79 Lejöt .) feltelepitsem vajon ? :D
-
atwe #78 Nekem 130Kb/sal jön -
Borg #77 Nekem már jön le :) Igaz, elég lassú a link. 27kb/s-al jön, most 40%-nál jár. -
#76 szedjük le?:) -
Borg #75 Ezt nézzétek meg :)
Pöttyet jól fel van moddolva :) És a full-game így ahogy van 1:1 letölthető... -
atwe #74 Ehez a játékhoz Ut sorozatot tudom hasonlitani :D
Ezek a jármüvek :D:D:D -
#73 installálom azt megyek:) -
atwe #72 JAJA MOST bent vagyok másik SG*-s páthy val :) -
Borg #71 Na, most jol megy a szerver :) -
Borg #70 Most gyertek be. Teszt. -
Kanál #69 Server Already At Maximum Capacity. -
atwe #68 itt van 1.8-1.11
Ha sgröl töltöted le gémt akkor ez kell neked -
Kanál #67 ahhoz egy linket plz -
Borg #66 Voltunk bent 2-3-an, így legalább fény derült némi konfig mizériára :D -
atwe #65 Nem kell összes pecs :))
Van oyal amit egyböl 1.8rol -1.11 re teszi :)) -
Borg #64 Lentebb irtam a módszert, amivel felmegy. Sorban tedd fel azokat a patcheket.
Bár nem értem, nekem az itthoni gépre meg a szerverre is gond nélkül felment az 1.11. -
Kanál #63 mennek, ha az 1.11-et fel tudnam rakni, de mindig kilep azzal hogy ms-dos alkalmazas bla bla -
Borg #62 Ma estére akkor szervezzünk már valamit a szerveren.
Mondjuk 18:00-20:00-ig. Na, ki jön?:) -
atwe #61 Holnaptol engem is várhatok .)
-
Kanál #60 zsir, megprobalom leszedni ezt az 1.11-et es zuzok :P -
Borg #59 -
Borg #58 193.202.85.138 - [SG.HU] Tribes1 Server [HUN]
eliterenegades mod - pass: t1hu
:)
Én most voltam bent, királyul megy :)
Ha a #57-es filtert megcsináljátok, listázza a szervert. Bár ha 100 alatti pingre szűrtök, akkor úgyis valszeg ez az egy szerver lesz csak :) -
Borg #57 A bázisvédő turreteknek alapvetően jobb a védelmük.
Először is egy energiapajzs védi őket, ami újratöltődik. Tehát sebezni a turreten csak akkor tudsz, ha lelőtted a pajzsát, és egyből plusz sebzést viszel be, mielőtt újratöltene.
Erre általában a Vulcan, és a Mortar képes. Illetve nagyon kitartóan a Plasma gun, de ennek csökken a hatóereje, minél messzebbről lövöd.
Szal 3 jólcélzott mortar, vagy vulcan sorozat kell ahhoz :)
Renegades modban még van lehetőség railgunnal, vagy satchel chargekkel, esetleg a heavy armorok gránátjával is kilőni ezeket.
Most játszottam 1 órát, állat volt :)
Csináljatok egy filtert a gameban, hogy server type contains "rene", + ping under 250, és go. Kidob pár renegades szervert, aztán menjetek fel amin vannak :) Én most egy 28 playeresen voltam, 188-as pinggel. Csak néha szaggatott be. Tribesben megtévesztő kicsit a ping, mert még a 150 is olyan, mint más játékban a 75 :)
Amúgy nekem 6600gt-vel nem szaggat opengl-ben, csak vannak ilyen apro artifactok a menüben. Valami beállíást még meg kell nézzek a driverben.
De ennek előtte nekem is 9600pro volt, és nem emlékszem, hogy gondja lett volna vele. Próbálj meg mindent alapra tenni az opengl részen, AA/AF off, meg mipmap tulajdonságok is alapra. A tribes nincs jóban ezekkel a jópár évvel később bevezetett featureökkel :) -
#56 hmm radeon 9600al masszívan szaggat opengl-ben...nembaj, legalább software-esen hasít :)
hát nemtom, mostígy párnap Red Orchestra 1 lövés-1 halál után a bf2 is szokatlan volt, nemhogy ez :)
majd megnézem azért multiban is...
(azokat a bázisvédő ágyúkat nemlehet semmivel se kilőni, csak kikapcsolni?) -
Borg #55 Lol, nem is a Tribesnek volt hangproblémája, csak asszony kihúzta a fülest :DDD -
atwe #54 Na meglestem én is hát látszig hogy akkor még sokall izgalmasab játékok jötek ki mint mostanába :))
Nekem bejön :)) igaz van egykét dolog amit méég nem értek benne :P -
Kanál #53 amiota megkaptam a labgipszemet extra idom van a semmittevesre, gondoltam hatha van valaki rajtam kivul aki ennyire raer ;Ð -
#52 az az 1-2 hét 1-2 nap volt :( ahogy elmult az ujdonság ereje, vége is lett :( -
Borg #51 Addig is két csemege nektek:
Crusaders Tribes 1 Movie 73MB
xfools Tribes 1 Movie 32MB
Ezek in-action moviek a régi szép időkből :) A videók minősége koruknak megfelelő, de hangulatuk jól tükrözi a Tribes 1 világát :) -
Borg #50 Bárcsak ilyen ingyenélő lennék :D Majd talán este. -
Kanál #49 nincs kedve valakinek jatszani most? -
#48 délután nekiáálok lezsedni , addigra végez az empire at warral a gépem -,- -
Borg #47 Azé pár hsz-t talán vissza tudsz olvasni :) -
#46 na idetaláltam Honnan lehet lezuzni??? msg me !?! -
Borg #45 Ja, utána 1-2 héttel meg a tribes3 (vagy inkább UT:Vengeance) halt hamvába :P -
#44 énis :)
a tribes3beta környékén is játszogattunk, csak akkor hamvába halt a lelkesedés mert megjelent a tribes3 :) -
#43 Jelen! Énis jönnék! -
Borg #42 Eddig kb 6-7 ember van, ez kevés. Ha 10+ meglesz, akkor lehet megpróbálkozok vele. De ahhoz, hogy tényleg értelme legyen, 20 ember legalább kéne.