201
konzerv.tx.hu - [SG.HU] Tribes1 Server [HUN] - Renegades MOD
-
#41 2+ :) -
Kanál #40 eleg erdeklodes az hany fo? -
Borg #39 Hiába, egyátalán az is csoda, hogy a generic opengl api-val még elfut a mai videokártyákon :) nemhogy a hang... annak van aureal vortex3d, meg valami forint előtti directsound támogatása :D
Egyébként, ha neten egy kicsit rágoogleztek a gamera, lehet találni érdekes dolgokat. Nem pihent a scene azóta sem. Olyan modifikációk vannak hozzá, hogy még én is csak mazsolázok most. Van olyan pl, ami hi-res png textúrákat, és animált skyboxot tesz a gameba :) egész máshogy fest utána. 1 custom hud, meg van unofficial 1.30 patch anticheattel is, és máris igencsak fullos :) Csak ehhez mind idő kell, ami nekem most nincs. -
Kanál #38 jah ez nalam is volt, de a kovi korben megint jo lett -
Borg #37 Amúgy nekem most a hang szűnt meg valamiért :D
Az SG szervert valszeg jövö hét elején lövöm be, ha addig lesz elég érdeklődés iránta. -
Kanál #36 aha, majd ha lesz sg szerver akkor atzuzom, addig elszorakozgatok mas szervereken -
Borg #35 Amúgy ezt találtam:
Are you have trouble patching your 1.8 version Starsiege Tribes from 1.8 to 1.11? Try this method (rebooting as requested)
1. Install tribes18to19.exe
2. Install tribes19to110.exe
3. Install tribes110to1105.exe
4. Install tribes1105to111.exe -
Borg #34 Attól függ mid van most. A sg-ről is letölthető installer 1.8-at csinál. -
Kanál #33 v1.0 to v1.11 (5.85 MB):
v1.105 to v1.11 (538 KB):
v1.8 to v1.11 (5.57 MB):
melyket a 3 kozul? -
Borg #32 1.9?
1.11 kell, mert a szerverek is olyanok.
Innen letod húzni a patcheket, akár verziónként is. -
Kanál #31 mar leszedtem az 1.9-eset es megy
jojjon valaki jatszani ^^ -
Borg #30 Hogyan patcheltek? Ugye nem WON neten át?
1. tribes_fullgame.exe játék installálás. WON update skip. Ez alapból 1.8-as gamet csinál.
2. tribes18to111.exe, futtat, rátelepül, és így lesz 1.11-es a Tribes. -
#29 Nekem se :( -
Kanál #28 csak nekem nem megy a patch setup? -
#27 nem hittem azt, bf2142 sztem is elég vicc így, bf ide vagy oda, de majd meglátjuk...én csak azthittem, hogy codename eagle-ben volt először conquest mod, de ugye a tribes-ban is volt hasonló, így kíváncsi vagyok mégis milyen az általad magasztalt játék, mert eddig mindegyik bf verziónál sikerült leírnod, hogy "bezzeg a tribes már ezt tutta kilencvennyócban is, és az mennyivel faszább volt így, meg mennyivel úgy" :) -
Borg #26 Érdekes, ilyet még nem hallottam. De gondolom akkor ez nem Tribes specifikus hiba. -
Ronny #25 nem tudjátok miért lehet, hogy csak ablakban tudom futtatni a játékokat egy idelye? Kirakom teljes képernyőre és pár másodperc múlva visszadob a tálcára:( -
Borg #24 Neked csalódás lesz :) Már ha azt hitted eddig, hogy BF2142-vel most találják fel a spanyolviaszt :D -
#23 hmm lehet megkukkantom énis, 98ban még majdnem hátulgombolós korszakom volt, így teljesen kimaradt, de fininek hangzik :) -
#22 Nosztalgiázól? -
#21 Amint lex működőképes gépem, jövök, ígérem! -
Ronny #20 jéé tényleg,köszi:D -
Borg #19 Na, még a végén összejövünk elegen ahhoz, hogy értelme legyen szervert csinálni :) -
Kanál #18 nah csak megtalaltam
http://www.sg.hu/letoltesportal.php?status=linkletoltes&refid=3048 -
Kanál #17 sg-rol is le lehet -
Ronny #16 mondjuk elég gáz, hogy nem lehet leszedn isemmi normális helyről csak fileplanet és tsai... -
Ronny #15 megyek;)
ááá mekkora csaták voltak régen -
#14 még nem hallottam erről, de ha jó a társaság és a ping, akkor természetesen... :) -
Borg #13 Ja.. amit mellékelnek is hozzá. Most hirtelen nemtom a verziószámát. -
Kanál #12 netes gemhez legujabb patch kell? -
Borg #11 Hát még majd ha a renegadessel toljuk a szerveren :) -
Kanál #10 most nyomtam vele egy orat, telleg nem rossz retro filing :D -
Borg #9 Alapvető dolgok elsajátításához javaslom a Traininget benne. Magad mehetsz, előre kreált scenarion botok ellen.
Megtanítja sorban a navigációt, célzást, commander feladatokat, meg mindent, amit tudni kell.
Aztán in-game már csak a stratégiát, meg a mod plusz featurejeit kell kitapasztalni :) -
Borg #8 Ebben a játékban pont az a jó, hogyha béna vagy pl az fps stílushoz, akkro is megtalálod benne a helyed valamennyire. Pl bekempelsz a bázisra, és építkezel :)
A szerverre renegades 4 modot terveztem, amiben egy csomó féle dolgot lehet építeni, és több jármű meg class van.
Ja és persze a 2-300fps egy közepes gépen is megvan benne, és netkód gondjai sem voltak soha :) -
Borg #7 A 2 is free, az is fasza. De az 1 nyomába nem ér az se :) -
Kanál #6 en ultragyik vagyok az fps-ekhez de szivesen megyek jatszani ^^ -
#5 Azóta a 2 is free lett, nemde? :-) Vagy csak az alapjáték, és a multimóka még zsé? ;-) -
#4 holnap itthon leszek remélem egész nap, majd leszedem és megnézegetem :) -
#3 hajj ittvok énis :D
végre építhetek halálcsillagot :DD -
#2 csekk :D
szal jelentkezek :)