201
konzerv.tx.hu - [SG.HU] Tribes1 Server [HUN] - Renegades MOD
-
Borg #121 A szerver jelenleg nem fut, karbantartás miatt. -
Kanál #120 nem jon valaki? -
#119 még1 1.08 to 1.11 patch a letölthető verziohoz:
http://www.extreme-players.de/download.php?id=1944 -
Kanál #118 etettem htx -
Borg #117 Látom nem jól indítottad a tribest :)
Van egy tribes.bat a főkönyvtárban, azzal kell indítanod. Ez aktiválja ugyanis az animated sky, és a hudbot grafikai tuningjait. Simán az exe-vel nem elég. -
Kanál #116 erdekes kep, szo szerint kiestem a palyarol :P
-
Kanál #115 done, htx -
atwe #114 Ma már nem tok jönni de holnap mehet :D:D:PPP -
Borg #113 Csinald meg amiket leirtam, akkor a kezelése nagyjából olyan lesz, mint az alapnak :) Az a legjobb.
Bár egykét gondja még így is van a felmoddoltnak, aminek még rá kell jönni a nyitjára.
Pl a hudbotnak elvileg van egy kezelőfelülete egy bizonyos "k menu", amit sehogy sem tudok előhozni. Pedig 1280-ban ezzel lehetne helyére rakni a hudon a dolgokat. Mert ugye ez a felmoddolt 1024-hez lett kitalálva.
A másik meg, hogy az inventoryba állva I-t kell nyomni a menühöz, és az is így szét van húzva. Plusz a commander screen sem marad nyitva, csak amíg nyomod a C-t.. szal ezek nem túl jók.
Mondjuk a commander screen úgyis csak akkor ér valamit, ha command stationnál állsz, vagy command laptopod van backpackként :) Igy tudod távvezérelni az összes lerakott turretet meg ilyenek. Ha csak simán c-t nyomsz bárhol, az csak térkép, és navigáció lényegében. -
Kanál #112 zsir megy minden, mar csak a beallitasokkal kell buheralni mert nagyon paras :P -
Kanál #111 nah leszedtem csekk -
Borg #110 Tehát kész?:) Akkor este fight :) -
atwe #109 L.o.L -
Borg #108 Na akkor:
tribes\config\modules
favorites.acs.cs
favorites.scavenger.acs.cs
Favorites1.acs.cs
Binds.acs.cs
Binds.Definitions.acs.cs
Delete. Vagy átnevez .bak-ra pl.
Init.acs.cs
notepaddal megnyit, majd a //Favorites sor alatt mind a 6 sor elé //. Tehát kiiktatni a sorokat. Akár törölheted is ezeket a sorokat.
Alatta még van egy ilyen, hogy exec("options\\Favorites.cs");
exec("options\\Binds.cs");
ezeket a sorokat is töröld, vagy tegyél eléjük //-t.
Options.acs.cs-ben:
$Zoom::ResetZoom = false;
$Heavy::AutoUseKit = false;
Ez a kettő legyen falsera állíva.
tribes\config\ClientPrefs.cs :
$pref::OpenGL::Use32BitTex = "True";
$pref::shadowDetailMask = "31";
$pref::shadowDetailScale = "1.000000";
Ezeket állítsd be :)
Ezenkívül ingame az optionsban vissza kell raknod alapra a billentyűzetkiosztást.
Alapok:
wasd - mozgás
space - jump
q - fegyvervaltas
e - zoom
y - zoom faktor
h - use health kit
b - beacon
p - use pack
ctrl+p - drop pack
t - chat
z - teamchat
i - inventory (ezt kell megnyomnod ezentúl a menühoz, ha beállsz az invbe! Nem elég csak beállni)
o - objectives
tab - scoreboard
r - 3rd person look
k - öngyi
c - command screen
v - voice menü
Plusz vedd ki a flip mouse verticalt :) Különben érdekes lesz a mozgás :D
Ennyi. Ha valamit eszembe jut, vagy valamit meg tudok oldani még, akkor szólok :)
-
atwe #107 Minden megvan mester :D
-
Borg #106 Amúgy nem tunner, hanem turret :D -
Borg #105 1. Töltsd le a lenti linkről a felmoddolt tribest (369MB).
2. Bontst ki, a jelenlegi tribesedre rámásolva.
3. A lenti linkről az új hudbotot, ugyancsak becopyzva a tribesedbe.
Ha ezzel megvagy, akkor majd írj PÜ-t :) -
atwe #104 Nekem jöhet :)) ?? -
atwe #103 Vulkán tunner powa :D -
Borg #102 Megcsináltam egykét dolgot :)
-a fav már nem kavar be az inventorynál, nem vásárolgat mindenfélét össze
-32bites textúrázás
-shadow mindenen :)
Aki a full felkonfigolt verziót szedte le, annak el tudom mondani, mit hogyan változtasson benne.
-
Borg #101 Jön valaki most be? -
Borg #100 Ja a képen látszik, hogy milyen ez a custom-tribes 1280-ban :) Kicsit összevissza, de használható. Jobban néz ki a legtöbb helyen, mint az eredeti.
Ha esetleg sikerül kiköszöbölnöm a hibát, akkor majd feldobok egy repacket letölthetőre. -
atwe #99 jO VOLT :D
Na Magyar tribes rajongok jelenkezetek Egy hatalmas Gém ez :D:D -
Borg #98 Was a good game :)
-
atwe #97 Én fenn vagyok :)) -
Borg #96 akkor go in -
atwe #95 jaja :)
-
Borg #94 Jön most valaki be? -
Borg #93 Úgy hívják, hogy DangerousCrossing :)
Szimmetrikus map, rejtett generátorral, csak a stationoket+radarokat+turretet lehet szétlőni. Egyszerű, nehezen védhető base. Igen pörgős map, már néhány emberrel is :)
A szerveren a cycleben egyelőre csak a Broadside, a Raindance, Scarabrae, meg ez vannak bent, mert ezek az "alap" mapok. Majd később lehet bővítjük, mert rengeteg van még. Csak kézzel kell irni a mapcyclet, szal macerás :P -
atwe #92
tetszik ez a map körbe jártam az SG szerveren :P -
Borg #91 Van ebben minden, csak győzd megtalálni neten a parancsokat :)
A szerver adminolással is ez a gond, hogy 2 parancsért 2 napot vakarásztam googlen, míg végül találtam egy olyan oldalt, ahol még fentvannak az infók :)
De console van, ugyanugy tud mindent mint más fps-ek. Csak a parancsokat, meg a szintaxist kell tudni. -
#90 nincs valami max_fps parancs ebben?
mindig csak annyit mutat fraps, amennyi a monitor frissítése... -
Borg #89 Átraktam Renegades 4.0b-re a szervert, ez jobban adminolható, meg több cucc van benne.
Nektek nem kell tenni semmit, csak join :) -
Borg #88 Milyen régi? mi? -
atwe #87 na kiprobáltam egy teli szerveren .D
Full hent legalább itt halom hogy lövök :D
Hát ugy Doom 2-3 graf közöt .)) -
atwe #86 Borg akkor most a szerveren még a régi van fennt ? :D 1.11
-
Borg #85 Jó ez a tribes repack :)
Az a hudbot téma kell bele (#83), utána meg tribes.bat-tal kell indítani a gamet.
Ujra van textúrázva a nagy része, animated sky, új hud stb...
Három gond van vele csak:
-fixen 1024-hez van kitalálva, tehát 1280-ra állíva kicsit elcsúsznak a hud dolgai
-a srác saját billentyűkiosztása van benne, amit jószerével vissza kell irni alapra, mert (szvsz) használhatatlan :D
-ha beállsz az inventoryba, akkor i-t is kell nyomni a menü megjelenítéséhez
Jön valaki most a szerverre? -
#84 ok, majd meglesem -
Borg #83 Btw, aki ezt a verziót tölti:
Ha netán grafikai gondok vannak indítás után, akkor ezt kell rárakni még (HUDbot új verziója)
http://www.team5150.com/~andrew/project.hudbot/hudbot.0.420.zip -
Borg #82 Hát ezt passzolom. De szerintem nincs szükség rá, mert ennek a játéknak jó az ingame browsere :P
Lényegében 1 filtert kell csinálnotok, az options filters alatt. Méghozzá név mondjuk rene, server type -> contains -> rene, majd ping -> less than -> 100.
Erre lényegében csak az SG-t fogja kidobni :) MO-ról csak ennek normális pingje.