1282

A képek ne legyenek nagyobbak 1024x768-nál. Ha nagyobbak akkor csak URL-ként rakjátok be! 800x600 az optimális.
  • watto
    vicc volot...itt mindent komolyan vesztek?
  • Cat 02 #1041
    paintel megnyitod és elmentésnél KÉPNÉV.jpg ;)
  • Danton
    aham értem:D
  • PiszkosFred
    Nem bántom, de elég sűrűn kapunk olyan karakterlapokat, amelyekben a kép egy több megás bmp, csak okos módon át van nevezve jpg-nek. Ez így marhaság, és kár ezt a "módszert" ajánlani másoknak.
  • Danton
    Ne bántsd már szegéynnt, én kérdeztem ide nem illőt,de azért thx:D
  • PiszkosFred
    Keress valami képnézegető programot (slowview, infranview(vagy ilyesmi), acdsee, stb), és azzal KONVERTÁLD át, nem elég csak átírni.
  • PiszkosFred
    Az ilyen marhaságok és idióta ötletek miatt törlök naponta 1-2 levelet, csak mert karakterképnek kapok egy 3 mbs jpget... Inkább ne adj tippet senkinek, ha nem értesz hozzá vagy nem vagy benne biztos, mert amit mondtál az totális hülyeség. Már elnézést.

Átírni bmpről jpgre a kiterjesztést, és kész is? A hét vicce...
  • watto
    átírod
  • Danton
    csácsá, a screenhotot hogyan tudom átkonvertálni jpg-re?
  • watto
    okés...nagyon bocsi!
  • Kmarha
    kérlek, már máshol is megszóltunk hogy a totálisan felesleges egy szavas reagokat ne ird már be!! most még egy plusz helyen szóltunk, szóltam, kérlek figyelj oda, mert egy idő után rettentően idegesítő dolog ez.
  • watto
    jah xD
  • oO VinyuS Oo
    heal varázslat
  • watto
    hogy lehet így beállni?
  • oO VinyuS Oo
    Marha jó ez a beállás!!!
  • CS@
  • CS@
    Nem az enyém a TES Sourceról lehet letölteni, de szerintem EZ valami gyönyörű.
  • oO VinyuS Oo
    Igazából ennél erősebb (még természetellenesebb) lilát akartam csak nem sikerült olyan lila amilyet akartam így lett ez a kékes változat.
  • Sir Quno Jedi
    Az mán nem rossz, fáintos! Kissé nyeszlet, dehát ez elfektől márcsak elvárható-e! :DDD
  • Hoz_Hun
    Na és az én karakterem az #1014-ben Mester.... nyilatkozz....
  • Sir Quno Jedi
    Ez egy "kissé" természetellenes kék, olyan kámpjútörös. Kéne még bele egy két kámponente!
  • watto
    Photoshopozol rendesen :)))
  • oO VinyuS Oo
    Na végre :o)
  • oO VinyuS Oo
  • PiszkosFred
    Ez csak álca... ;]
  • ChevyG work
    olyan fejet vág, mintha 1 szögbe ült volna
  • DonnieBrasco
  • Cat 02 #1015
    extra.hu xar :D
    iaro.srv.hu/
  • Hoz_Hun
    Na itt az én karakterem immáron Mystic Elf kivitelben (áttette a Race-t is gond nélkül).

• oO VinyuS Oo
    ÁÁÁÁÁÁÁ Miért nem sikerült beraknom azt a képet???
  • oO VinyuS Oo
    Remélem most már jól fogom berakni a képet
  • oO VinyuS Oo
    Demásolod a mod fájljait az oblivion mappájába majd mikor indítod a játékot van egy olyan hogy game data arra rákatt és ott kipipálod az adot mod sorát.
  • oO VinyuS Oo
  • oO VinyuS Oo
    Itt az új Myst Elf karakterem!
  • lordmáté
    Csumi!
    Tegyük fel hogy van egy olyan MOD-om amivel 2 kard lehet a kezedben!
    Ezt hogy lehet bebiggyeszteni a játékba?
  • Hoz_Hun
    Ahaa. Köszi. Akkor valószínüleg csak a haját fogom megváltoztatni.
  • PiszkosFred
    Minden faj eltérő kezdőértékkel rendelkezik. Sőt, a férfi és női nemek is változóak, általában az endurance vagy personality kapcsán más és másak a férfi és a női karakterek kezdőértékei. Ha ezeket menet közben változtatod meg, akkor gondokat okozhat, többek között nullázást vagy skill beragadást. Lehet vele persze kísérletezni, de cska megfelelő biztonsági lépések után.
  • ChevyG work
    ja de elvesznek a skilljeid akkor ugy tudom
  • Hoz_Hun
    Tudtommal fajt is lehet változtatni. Legalábbis a Ren féle forumon azt írták.
  • watto
    van msn-ed?