1282
A képek ne legyenek nagyobbak 1024x768-nál. Ha nagyobbak akkor csak URL-ként rakjátok be! 800x600 az optimális.
-
#1042 vicc volot...itt mindent komolyan vesztek? -
Cat 02 #1041 paintel megnyitod és elmentésnél KÉPNÉV.jpg ;) -
Danton #1040 aham értem:D -
#1039 Nem bántom, de elég sűrűn kapunk olyan karakterlapokat, amelyekben a kép egy több megás bmp, csak okos módon át van nevezve jpg-nek. Ez így marhaság, és kár ezt a "módszert" ajánlani másoknak. -
Danton #1038 Ne bántsd már szegéynnt, én kérdeztem ide nem illőt,de azért thx:D -
#1037 Keress valami képnézegető programot (slowview, infranview(vagy ilyesmi), acdsee, stb), és azzal KONVERTÁLD át, nem elég csak átírni. -
#1036 Az ilyen marhaságok és idióta ötletek miatt törlök naponta 1-2 levelet, csak mert karakterképnek kapok egy 3 mbs jpget... Inkább ne adj tippet senkinek, ha nem értesz hozzá vagy nem vagy benne biztos, mert amit mondtál az totális hülyeség. Már elnézést.
Átírni bmpről jpgre a kiterjesztést, és kész is? A hét vicce...
-
#1035 átírod -
Danton #1034 csácsá, a screenhotot hogyan tudom átkonvertálni jpg-re? -
#1033 okés...nagyon bocsi! -
#1032 kérlek, már máshol is megszóltunk hogy a totálisan felesleges egy szavas reagokat ne ird már be!! most még egy plusz helyen szóltunk, szóltam, kérlek figyelj oda, mert egy idő után rettentően idegesítő dolog ez. -
#1031 jah xD -
#1030 heal varázslat -
#1029 hogy lehet így beállni? -
#1028 Marha jó ez a beállás!!! -
#1027 -
#1026 Nem az enyém a TES Sourceról lehet letölteni, de szerintem EZ valami gyönyörű. -
#1025 Igazából ennél erősebb (még természetellenesebb) lilát akartam csak nem sikerült olyan lila amilyet akartam így lett ez a kékes változat. -
#1024 Az mán nem rossz, fáintos! Kissé nyeszlet, dehát ez elfektől márcsak elvárható-e! :DDD -
Hoz_Hun #1023 Na és az én karakterem az #1014-ben Mester.... nyilatkozz.... -
#1022 Ez egy "kissé" természetellenes kék, olyan kámpjútörös. Kéne még bele egy két kámponente! -
#1021 Photoshopozol rendesen :))) -
#1020 Na végre :o) -
#1019 -
#1018 Ez csak álca... ;] -
#1017 olyan fejet vág, mintha 1 szögbe ült volna -
#1016 -
Cat 02 #1015 extra.hu xar :D
iaro.srv.hu/ -
Hoz_Hun #1014 Na itt az én karakterem immáron Mystic Elf kivitelben (áttette a Race-t is gond nélkül).
-
#1013 ÁÁÁÁÁÁÁ Miért nem sikerült beraknom azt a képet??? -
#1012 Remélem most már jól fogom berakni a képet
-
#1011 Demásolod a mod fájljait az oblivion mappájába majd mikor indítod a játékot van egy olyan hogy game data arra rákatt és ott kipipálod az adot mod sorát.
-
#1010 -
#1009 Itt az új Myst Elf karakterem!
-
lordmáté #1008 Csumi!
Tegyük fel hogy van egy olyan MOD-om amivel 2 kard lehet a kezedben!
Ezt hogy lehet bebiggyeszteni a játékba? -
Hoz_Hun #1007 Ahaa. Köszi. Akkor valószínüleg csak a haját fogom megváltoztatni. -
#1006 Minden faj eltérő kezdőértékkel rendelkezik. Sőt, a férfi és női nemek is változóak, általában az endurance vagy personality kapcsán más és másak a férfi és a női karakterek kezdőértékei. Ha ezeket menet közben változtatod meg, akkor gondokat okozhat, többek között nullázást vagy skill beragadást. Lehet vele persze kísérletezni, de cska megfelelő biztonsági lépések után. -
#1005 ja de elvesznek a skilljeid akkor ugy tudom -
Hoz_Hun #1004 Tudtommal fajt is lehet változtatni. Legalábbis a Ren féle forumon azt írták. -
#1003 van msn-ed?