Nyanyák és taták vs. fiatalság
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Amennyire lehet meg kellene próbálni tolerálni. Talán szerencsésebb címet is lehetett volna adni a topiknak.
Ha már ekkora parasztok legalább kibeszéljük õket 😄D
A halál csupán a kezdet...
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
<#hehe>#hehe>
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Kimi a legjobb! ;) \"Rohamosan terjed a madárinfluenza médiavírus\"
Egy vicces story: egyik osztálytársam látta buszon ülve, hogy egy mami épp megáll egy választási plakát elõtt, körbenéz majd a szatyrából elõvesz egy filcet és firkálni kezdi a plakátot. Fõ poén az hogy jön a többi öreg és fejcsóválva mondják hogy ez a mai fiatalság már senkit és semmit nem tisztel 😄
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
gondoljatok bele hogy a "nyanyaknak meg tataknak" milyen eletuk volt.. es most nem fikazni meg anyanzi kell.. csak gondoljatok bele hogy nekik meg magazniuk kellett az sajat szuleiket.. vagy igenis ok azonnal felugrottak a trolin a zekbol ha valami oreg fellepett a lepcson stb... az biztos hogy ok tisztelettudobbak voltak.. csak nezzetek meg egy regi filmet.. pl pal utcai fiukat.. nevetsegesen viselkednek a gyerekek mi??... gondolom hogy mi keptelenek lennenk ilyen viselkedesre...komplenoltok oszt beszartok behugyoztok ha ti lesztek 70 evesek es el sem tudjuk kepzelni hogy az akkorai fiatalsag milyen lesz....
persze nem mondom engem is idegesitett mar fel nyanya meg tata a sajat faszsagaval mert volt hogy olyanon dormogtek amin baromira nem kellett volna... nah mindegy...
Gondolom neked jólesne ha mondjuk taknyosnak neveznének
Kimi a legjobb! ;) \"Rohamosan terjed a madárinfluenza médiavírus\"
Sztem mind2 korosztály jogosan panaszkodhat a másikra......mind2nek vannak idegesítõ dolgaik a másikra nézve, de ez van.....
xD
Persze a fiatalok sem jobbak.. múltkor elkezdett ordibálni a villamoson egy (kb) 10 éves kisfiú, aztán teljesen nyugodtan, higgattan mondtam neki, hogy légszíves kicsit halkabban...! Erre elkezdett ugrálni elõttem, hogy "Huhh, most de beszartam! Nem félek én tõled, te ******!!!!"
Legszívesebben agyonütöttem volna!
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Sokkal gázabbak sztem az 50-60-as expárttag faterok meg az ilyen idõ elõtt nyugdíjazott tanárnõ típusok akik még a múlt rendszerben élnek. Frusztráltak, mert elszaladt mellettük a világ és egy centit se tudnak alkalmazkodni, csak irigykednek mindenre. Na azok hihetetlen dolgokat és hangnemet tudnak megengedni maguknak.
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
pl: Szabolcs Volán kiküld egy sima , nem csuklós buszt, reggel 7kor, felfurakodunk rá, 4edik megálló körül már televan, amikor felszáll egy öregasszony és elkezd rikácsolni hogy A hétszentségit már, hogy nem birunk beljebbvonulni, ott van egy csomó hely..
Értetlen nézések, keresi midnenki a szemével a csomó helyet, de mivel nem tallálják, ottmaradnak, amire a nõ mintegy fúria elkezd csapkodni a kis tatyójával 😄 A hangosbemondó vetett véget az ámokfutásának 😄
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
nincs más szórakozásuk (tisztelet a kivételnek,amibõl hál' Istennek elég sok van a környékemen) mint kidumálni.akkor az a naplós.. egyik haweromnak a szomszédja mindent dumál,hogy mikor mentem a haveromhoz,mikor mentem el,ki mknet hozzá 😄 és azt dumálja az utcán 😄
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Szal mókás dolgokra képesek.. na meg annyi, hogy szerintem néelyik már naplót vezet rólam, és jegyzi mikor megyek és jövök kocsmába, hány csúnya szót ejtek el, stb.😊
na meg mikor vasárnaponként próbálunk a zenekarral, egy egész utcányi idõs összegyûlik tüntetni.😊
Blues, Peace and Jimi Hendrix...