Nyanyák és taták vs. fiatalság

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

B0B0
Az elsõ értelmez "törvényjavaslat"! 😄DD

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

B0B0
😄DD

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

B0B0
<#worship>

B0B0
Estére máe én is elgondolkoztam rajta, de ezek a kifejezések az utálatos fajtára vonatkoznak és emiatt nem gondolom, hogy helytelen.

B0B0
Dehogynem. De tény, hogy többségben az öreglányok vannak

B0B0
Nem csak te tapasztaltál meg ilyet. ÁÁÁÁ fel tudok robbanni olyankor

Extraboy
Jaj ezt mar lattam 😄 marhajo 😄

szerintem ez egy örök ellentét. Míg fiatal vagy szidod az öregeket mire öreg leszel a fiatalokkal lesz probléma. Talán öregen nem kellene elfelejteni milyen volt fiatalon...
Amennyire lehet meg kellene próbálni tolerálni. Talán szerencsésebb címet is lehetett volna adni a topiknak.

a témával kapcsolatos video

érdemes megnézni 😊

Nem venném magamra max ha a nevem is odaírják =)

Mért baj az ha sértõ?
Ha már ekkora parasztok legalább kibeszéljük õket 😄D

Fenrir
Erre csak azt tudom mondani, hogy egyszer te is leszel öreg és ne adja neked Isten, hogy pont ezt kapd vissza az akkori fiataloktól.

A halál csupán a kezdet...

[Walaki]D`Lair
Fõleg hogy én csináltam 😛PP

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

0Fritz0
Simán 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Öregek-öregek...bunkó paraszt a legtöbb, fõleg amikor menekülni kívánnak az elhagyandó objektumról. Azt utálom bennük, hogy be van gyöpösödve a legtöbb és még a normális dolgokat is abnormális hülyeségnek nézik. Természetesen a fiatalokkal is van probléma, de miután egy zsörtölõdõs, bunkó öreg beszól vagy bunkóságot csinál akkor a fiatalnak simán van joga visszaszólni, de ez természetesen visszafelé is igaz, de nekem elég sok negatív tapasztalatom van az öregekkel kapcsolatban.
Láma!
te mindenhol ottvagy, ha berakják a képed, vagy értesit vki?😄

prezi
héé ez a kép kopirájtolt 😮:

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

banok
szép álom...

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

szvsz a "fiatalságban" is vannak diszpéldányok meg a hernyótalpas nénikék is elkeseritõek néha..., én mindkét odlalt letiltanám a bkv-ról és egyedül buszoznék <#idiota>

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

0Fritz0

<#hehe>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Mr Csé
😄

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

Láma!
erröl beszéltem, öcsi

Brigicsaj
itt az igazság.....

xD

BuzzFuzz
szerintem meg fogd be szád, mert nem hozzád szóltam öcsi

Kimi a legjobb! ;) \"Rohamosan terjed a madárinfluenza médiavírus\"

Palinko
igazad van,de azért a Világ nem áll meg senki kedvéért.sokan fel tudják ezt fogni és jó a társaságukban lenni,még ha idõsek is.ez nem kor,hanem személyiség kérdése sz.tem...
gnar killer
Mindkét korosztálynak meg vannak a maga neveletlenjei (:
Egy vicces story: egyik osztálytársam látta buszon ülve, hogy egy mami épp megáll egy választási plakát elõtt, körbenéz majd a szatyrából elõvesz egy filcet és firkálni kezdi a plakátot. Fõ poén az hogy jön a többi öreg és fejcsóválva mondják hogy ez a mai fiatalság már senkit és semmit nem tisztel 😄

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:&#8482;

Láma!
igazad van😊

CSOCSO
lol topik..

gondoljatok bele hogy a "nyanyaknak meg tataknak" milyen eletuk volt.. es most nem fikazni meg anyanzi kell.. csak gondoljatok bele hogy nekik meg magazniuk kellett az sajat szuleiket.. vagy igenis ok azonnal felugrottak a trolin a zekbol ha valami oreg fellepett a lepcson stb... az biztos hogy ok tisztelettudobbak voltak.. csak nezzetek meg egy regi filmet.. pl pal utcai fiukat.. nevetsegesen viselkednek a gyerekek mi??... gondolom hogy mi keptelenek lennenk ilyen viselkedesre...komplenoltok oszt beszartok behugyoztok ha ti lesztek 70 evesek es el sem tudjuk kepzelni hogy az akkorai fiatalsag milyen lesz....

persze nem mondom engem is idegesitett mar fel nyanya meg tata a sajat faszsagaval mert volt hogy olyanon dormogtek amin baromira nem kellett volna... nah mindegy...
Láma!
akinek nem inge, nem veszi magára...

Brigicsaj
de most igaza van, a cím tényleg sértõ már nem azért.....😞

xD

Láma!
szerintem ezért kaptál büntit, itt nem kéne vitát szitani

BuzzFuzz
Nem gondolod hogy egy kicsit sértõ a téma címe? amugy ez már választ is ad a kérdésre...

Gondolom neked jólesne ha mondjuk taknyosnak neveznének

Kimi a legjobb! ;) \"Rohamosan terjed a madárinfluenza médiavírus\"

Brigicsaj
Áááá milyen topik má'.....
Sztem mind2 korosztály jogosan panaszkodhat a másikra......mind2nek vannak idegesítõ dolgaik a másikra nézve, de ez van.....

xD

Csuhai G
Régebben az egyik nyári napon lufiztam a tesómmal az udvaron, erre kiszól a másodikról egy öreg nõ, hogy fejezzük be azonnal, mert nem tud TV-t nézni...naná, hogy nem fejeztük be! Sõt! Elkezdtünk hangosan röhögni kb 10 percig, aztán kihoztam a bõrlabdám és dekázgattunk, meg rúgdostuk felfelé! 😉

Persze a fiatalok sem jobbak.. múltkor elkezdett ordibálni a villamoson egy (kb) 10 éves kisfiú, aztán teljesen nyugodtan, higgattan mondtam neki, hogy légszíves kicsit halkabban...! Erre elkezdett ugrálni elõttem, hogy "Huhh, most de beszartam! Nem félek én tõled, te ******!!!!"
Legszívesebben agyonütöttem volna!

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Extraboy
"mondjuk a vizes sztoriért lehet bebasztam volna az ablakát" - En csak azert nem tettem, mert itt sokan ismernek, es nem akarom, h emiatt masok ilyet olyat gondoljanak ram, meg azert sem mert nem talalt el a viz, de helyette olyat karomkodtam az ablaka felé, hogy azota ki se meri dugni a fejét 😄

Hamed
Istenem miken fel tudjátok magatokat húzni😄 Az ilyen kötekedõs, csúcsforgalomban piacozós vénembereken én jókat mosolygok, és gyökeret eresztek azon a szent helyen ahol állok. (mondjuk a vizes sztoriért lehet bebasztam volna az ablakát)
Sokkal gázabbak sztem az 50-60-as expárttag faterok meg az ilyen idõ elõtt nyugdíjazott tanárnõ típusok akik még a múlt rendszerben élnek. Frusztráltak, mert elszaladt mellettük a világ és egy centit se tudnak alkalmazkodni, csak irigykednek mindenre. Na azok hihetetlen dolgokat és hangnemet tudnak megengedni maguknak.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Reggelente busszal járok be az iksolába, nem ritka az igen nagy tumultus, és szerencsére azzal a járattal járok amivel el lehet jutni a kórházba, piacra, temetõbe..
pl: Szabolcs Volán kiküld egy sima , nem csuklós buszt, reggel 7kor, felfurakodunk rá, 4edik megálló körül már televan, amikor felszáll egy öregasszony és elkezd rikácsolni hogy A hétszentségit már, hogy nem birunk beljebbvonulni, ott van egy csomó hely..
Értetlen nézések, keresi midnenki a szemével a csomó helyet, de mivel nem tallálják, ottmaradnak, amire a nõ mintegy fúria elkezd csapkodni a kis tatyójával 😄 A hangosbemondó vetett véget az ámokfutásának 😄

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Palinko
a férfiaknál nagyon ritka,bár akad....
xDDDDDDDDD

Nolycsy
Egyébként nem tudom ki vette észre, de eddig csak az öreg nõket szidtuk az öregeknél. Ezek szerint az öreg férfiakkal nincsen semmi gond.

Nolycsy
Múltko r tök durva, megyek le a lépcsõházi lépcsõn, lemaradva az elõttem menõ két haveromtól. Megyek le, és egy idõsebb nõ áll az ajtóban, és nagyon csúnyán néz rám. Megyek tovább, nem foglalkozom vele, majd hozzámszól, hogy mit dübörgök, meg hogy ott gyerekek vannak meg minden, és hogy milyen szemét vagyok, hgy nagyon hangosan megyek (mellesleg csak simán mentem le a lécsõn). Leérek, ott van a két haver, az egyiknek elszakadt a hátizsákjának a pántja, és elkezdi javítani. Fél perc múlva a nõ kihajol az ablakon, és elkezd a messzeségbe nézelõdni - nem foglalkozunk vele. Aztán egy-két perc múlva megint felnézek, és egy fényképezõgépet kattogtat felénk. Kicsit meglepõdtem, hogy fényképetgeti a "roszzfiúkat" a néni. Egyébként meg másnap mesélte az ott lakó haverom, hogy annál a nõnél már kb. 10 éve van kisbaba...

És ebben mindkét korosztály ludas !

Palinko
jaja,ez mind igaz
nincs más szórakozásuk (tisztelet a kivételnek,amibõl hál' Istennek elég sok van a környékemen) mint kidumálni.akkor az a naplós.. egyik haweromnak a szomszédja mindent dumál,hogy mikor mentem a haveromhoz,mikor mentem el,ki mknet hozzá 😄 és azt dumálja az utcán 😄
Remélem nem nagyon off, de én azt szoktam utálni, amikor jármûvön felszállnak az emberek, és nem mennek arrébb az ajtó elõl! Két ajtó között bõven van hely, és nem mennek arrébb, pedig csak öt-hat megálló múlva száll le többségük (legalábbis ennek ellenkezõjét ritkán tapasztalom). Ha meg véletlenül le szeretnék szállni, akkor fel vannak hördülve, hogy miként is képzelem arrébb lökdösni õket (mert nem férek el tõlük, és nem hallják meg ha figyelmeztetem õket!).

Nekem a kedvenc sztorim, mikor egy öregasszony elõretolakodott a villamosajtóig, felszállt elsõnek, majd szépen megállt az ajtó elõtt ártatlan tekintettel ránk nézve, azt föl volt háborodva amikor megindult a tömeg és magával sodorta 😄

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

totya24
Én falun lakom, és kedvenc szitum az, mikor köszöngetek nekik, mert ugye némelyiknek nincs jobb dolga, mint kinn ülni egész nap a ház elõtt.😊 Namármost.... nem egy olyan van, akinek rendszeresen köszönök, mertugye csakcsak ismerem, aztán még arra sem méltat,hogy rám nézzen..aztán csak véletlenül egyszer forduljon elõ, hogy nem köszönök, mert nem veszem észre vagy bármi, egybõl megkapom a magamét, jönnek azzal, hogy milyen neveletlen vagyok, meg majd jól szól a nagymutternak,hogy neveljen meg, ha eddig nem tette, stb stb..😊
Szal mókás dolgokra képesek.. na meg annyi, hogy szerintem néelyik már naplót vezet rólam, és jegyzi mikor megyek és jövök kocsmába, hány csúnya szót ejtek el, stb.😊
na meg mikor vasárnaponként próbálunk a zenekarral, egy egész utcányi idõs összegyûlik tüntetni.😊

Blues, Peace and Jimi Hendrix...

jazzy
A helyatados oregek itt halisten eleg kevesen vannak, legtobben olyanok vannak akik beulnek a buszon a 2 szemelyes helyre egyedul raadasul kivulre vagy leultetik maguk melle a szatyrukat, a busz termeszetesen mindig tele van mert erre a varosreszre ez az 1 jar... na ezt utalom😞 A masik amitol a falra maszok amikor 3 perc mulva erunk a megallohoz moccanni sem tudok a tomegben, felall a helyerol es elkezd lokni meg dumalni hogy fiatalember arrebbmenne? Neha olyan tankok tudnak lenni hogy en a 100kilommal kisdobos vagyok mellettuk..
B0B0
Na hát attól egyenesen hülyét kapok! A stadionnál reggel vagy negyvenen tülekednek azért a szennyért és az ember nem tud kijutni. Egyszer elegem volt már és átfurakodtam. Hallani kellett volna a sok károgást. Mint a varjak

Palinko
vagy elfogyott a klotyón a papír?