29
-
#29 megternnéd, hogy PRIVIBE küldesz nekem egy linket? vagy ha kell csinálok én egy forumot se perc alatt csak hozzál oda hozzáértőket akikkel meg lehet ezt beszélni! ;-) -
#28 Akit érdekel az csinálja saját fórumban, SG nem vállal kockázatot :) -
#27 inkább késöbb mint soha! ráadásul ez pont egy olyan téma ami szerintem sokakat érdekel, még is valami miatt mindig zárolják, holott ezzel csak még jobban szitják a tüzet. nem lehetnek ennyire korlátoltak, hogy ezt nem látják!! -
#26 látom 2 év után sikerült uppolni a témát -
#25 a büdös anyukákukat.. :DDDDD
nem baj ugy is lessz rá megoldás, tehetnek bármit, egyszerüen a szükség nagy ur! szóval no para fel lessz az törve nemsokára.
és legalább ez a csapat probálkozik alkotnak valamit még akkor is ha csak részeredményeket.
Én ugy tudom (ha nincs igazam cáfoljátok meg!), hogy a PS3-nak mind a mai napig nem tudtam semmilyen törését összehozni!! hozzáteszem, hogy sajnos.. *;) -
#24 Hw:
"Az Xboxic.com meginterjúvolta az Xbox 360 DVD meghajtójának vezérlőszoftverét (firmware) meghekkelő csoport egyik tagját, s mint kiderült nem tervezik pénzzé váltani több hónapos kutatómunkájukat. A firmware módosítással elérhető, hogy egy bizonyos (minden játékhoz újra kell írni a firmware-t), a konzollal azonos régiókódú játék másolt változata fusson a konzolon, ám a beavatkozás a megfelelő felszerelés hiányában, de még azokkal is avatatlan kezekben szinte biztos elküldi az örök vadászmezőnkre friss konzolunkat. Merevlemezről vagy DVD-ről saját készítésű kódot továbbra sem lehet futtatni, s Robinsod - az interjúalany - véleménye szerint a kemény védelmi megoldások miatt még eltarthat egy ideig a teljes rendszertörés. Az interjú...
A Microsoft kommentálta az eseményeket: "A központi védelmi rendszert nem törték meg, ellenben az optikai meghajtó és a konzol közötti beléptető protokoll kijátszható, ami lehetővé teszi az illegális játékok futtatását. A biztonsági csoport felfigyelt a problémára, s a lehetséges megoldáson dolgoznak. Az Xbox 360 platformot kezdettől fogva frissíthetőnek terveztük, így megfelelően el tudunk járni a jogosulatlan ténykedésekkel szemben." -
gyunagyos #23 -
#22 Jelenleg ez a módszer azonban csak a Hitachi/LG GDR-3120L típusú DVD-lejátszókkal ellátott Xbox 360-as konzolok esetében, és csak az eredeti játékokról készült tökéletes másolatokkal működik. Szintén nem működik a dolog a Toshiba és a Samsung modellekkel felszerelt Xbox 360-asoknál, ezek firmware-jének feltöréséén és módosításán ugyanis még dolgoznak a hackerek. -
#21 -
blackeagle #20 -
klastrom #19 http://www.kev.nu/360/dvdshort.html
Itt má részletek is vannak...
-
kristiaan #18 azt hittem vmivel komolyabb video lesz :( -
kristiaan #17 pasz azt meg nm toltottem le de a video2 mar megvan (100MB):) -
#16 a video1 ugyan az mint a video2? -
kristiaan #15 video1
video2 -
ZSORRO #14 Nem tudom de én ugy olvastam, hogy csak 1 játékkal müködik a dolog (project gotham racing ha jol emlékszem), és minden játékhoz külön kell megcsinálni a dolgot, és a DVD olvaso-t piszkálták meg. Azt mondjuk nem irták, hogy az igy modositott lejátszo mit szol a többi játékhoz, vagy ahoz meg vissza kell tenni az eredeti kodot? Mert ha igen, akkor elég körülményes lesz a használata... -
kristiaan #13 muhahahaha -
roliika #12 Chippelt PS2-t láttál? Ott is ugyan ez a játék. Már több fajta chip is kapható hozzá. lelményesek az emberek. :-) Lehet hogy valamilyen boot cd-vel is megoldható esetleg. -
Freemanus #11 Nah végre!Eddig tartott!JO lebasznám őket hogy eddig vártak vele nem emnt ez megjelenés után pár nappal! -
HunGreg #10 Úgy gondoltam, hogy a Live-t használva az ilyesmi úgysem működik sokáig. Márpedig a Live az x360 egyik fő vonzereje... -
dez #9 Kicserélik, kiiktatják. :) Műgyantába meg nem fogják önteni. :)
De később a procikba integrált másoldásvédelmi megoldásokkal még gond lehet. -
vg #8 Egyértelmű... milliókat fognak rajta keresni, természetesen dollárban! -
dez #7 Milyen firmware frissítés? Mire írtad ezt? -
#6 Nincs ? Aztan mi van akkor ha nem irhato a firmware vagy egy masik ami a lapra van integralva, visszaellenorzi a checksum-t. -
dez #5 A módját nyilvánosságra hozták, csak magát a módosított kódot nem, abból gondolom üzletet akarnak csinálni... -
roliika #4 Nem baj mejd nyivánosságra hozza más. És megint bebizonyosodott hogy NINCS másolásvédhető lemez! Akármilyen marketing dumát nyomatnak is. -
HunGreg #3 valamint elég egy firmware frissítés, és pá.... -
#2 Mindegy mert hiaba tortek fel nem hozza nyilvanossagra azt a hacker csapat, mikent lehet feltorni a keszuleket. -
#1 nem rakjatok fol az sg-re? igy eleg korulmenyes leszedni a videot... de legalabb van :D