Formula One 06

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pördültem kicsit hardon, szóval ez még kemény nekem, nem is a verseny, mert hosszabb távon jobban be lehet fogni õket, de a kvalifikációban megvernek

a 7 VB cím az nem semmi, lehet nem fogom eddig bírni, nem lesz türelmem, idõm rá

mit jelent, hogy kétszer vitted végig? kétszer cisnáltad meg a 600 pontot?

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

Én kétszer vittem végig a karriert. Én a Jordan-nél kezdtem és a Magyar Nagydíjon álltam rajthoz elõször. A második karriert azt mondjuk csak a harmadik évig vittem, így 7 vb-címmel rendelkezem. Nem nagyon szoktam állítgatni, ha olyan kedvemben vagyok akkor legfeljebb a gumikat szoktam tesztelni. Ha minden igaz egyébként a 06 pénteken(28.-án) fog megjelenni. Ha az angol nyelvû elõzetesnek hinni lehet, akkor két féle karrier lesz benne. Én személy szerint csak pár dolgot szeretnék hogy változtassanak a 05-höz képest. Azt,hogyha világbajnok vagy mondjuk a Ferrarival(aminek a rajtszáma idén 5-6), akkor kapd meg az egyes rajtszámot. Ha eligazolsz mondjuk a Ferrarihoz elsõ számú pilótának, akkor ugye Schumacher repül. Ha onnan elmész a McLarenhez, miért veszik vissza Schumit? Na látod ezek az én problémáim:)))
én már másodjára, vagyok világbajnok, az elsõ évadomban csak az utolsó körre pakoltak be a tesztek után, persze onnan mindent nyertem
meg én nem hardon kezdtem a carriert, gondolom azt nem lehet menet közben állítani, így viszont már kezd uncsi lenni, mert alázok rendesen (a kvalifikációkat kihagyom, és úgyis elsõ vagyok), egy komolyabb fokozat kell nekem

már várom a 06-ot, nem sok idejük van, ha tartani akarják a júliusi dátumot

azért kérdeztem a 100%-os versenytávot, mert a GT4-ben rendesen vannak ilyen hosszúságú futamok (nem beszélve a 24 órásró, de ki bírja azt végig...), ezért gondolkodtam el rajta, hogy meg lehet ezt is így csinálni

a kocsik beállításain mit változtatsz? nem szoktam piszkálni, de gondolom hardon már megéri

Én úgy emlékszem, hogy egyszer az Ausztrál Nagydíjon mentem egy 50%-os hosszúságú versenyt Hard szinten, mint mindig:)) A pirossal mentem én is és megadtam azt Fisichellának ami járt neki(2-3 sec/kör:DDD). Szerinted is nagyon túlkormányzott a Renault? Amúgy hogy állsz? Amúgy én megszereztem a 600 pontos ajándékot. Úgyhogy nem tévedsz, létezik ilyen:))))
pontosan ezt tettem tegnap, így már a pirosban ülök
olyan 450 pontom körül van, ahogy láttam 600 pontos a legnagyobb ajándék, vagy tévednék?

nyomtad a versenyeket valós idõben? 100% hosszban? az már jó lehet rendesen, még nem szántam rá annyi idõt (meg mondjuk én a kocsik beállításaival sem szoktam pepecselni)

Nyerd meg a vb-t a Renaulttal és akkor a télen biztos megkeres a Ferrari. Nekem is így volt.
CSásztok4Akkor pontosan mikor jelenik meg a játék?Mert egy oldalon azt irták h aug vége,itt meg azt h júli 28(ez jó lenne):DÉs Revolution melyik kocsit csinálták a legerõsebbre a 06-bn?Nekem a 05 bejött
tegnap a 05-tel játszottam, most renault pilóta vagyok, de sehogy sem akarják felkínálni nekem a ferráris állást, pedig a piros géppel akarok vb-t nyerni :)

Most olvastam a játék egyik külföldi elõzetesében, hogy a karrier módból 2 féle lesz. Állítólag most már nem csak pilóta karrier van, hanem fõtervezõ/fõmérnök is lehetsz:DDD.
Scheenshot jöhet.
Egyet én is megnéznék!

most jöhet a sceenshot :) :D

CHEAPBOY
Hát ezek után illik is:)

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Sland
Elhiszem :)

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

CHEAPBOY
Ezzel is azzal is tolom de altalaban Gt4ezek, ezek az F1ek még messze vannak az en szimulatoros vagyaimtol:)

kormánnyal nyomod?

CHEAPBOY
sztem PS2re okádék volt, ahogy GCre meg Xre is.

CHEAPBOY

A pruf of exzisztenc:)

az EA F1-ek régen voltak, meg lehet a PC-sre gondolt, de az is régen volt

CHEAPBOY
Mondom oribtális javulasra nem kell szamitani, talan a palyakon veheto eszre leginkabb a kulonbseg. S azert lehet zuzni a vasakat rendesen:)

CHEAPBOY
Hat en berakok egy EA F1et ma s korberohogom:) Nincs egyforma szemunk:)

Hát az való igaz, hogy nem nézett ki túl élethûen a 05-ben a Renault és hogy nem törtek az autók, de ha ezeket a grafikai botlásokat át tudja lépni a Sony, akkor egy jó játéknak nézünk elébe. CHEAPBOY már csak tudja:DDDDD
Dzson
"Grafika pöttyet javult, de alleesesre nem kell szamitani, elvegre ez tsak PS2."

Azért EA F1-ek már szebbek voltak anno. :(

Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT

CHEAPBOY
ezen kivul meg (nem en teszteltem az f1et), mert vannak jo kapcsolataim:)

CHEAPBOY
Ujsagiroi tevekenysegek miatt van nalam a 06os:)

Sland
1. A Shotot várom :P
2. Nem veszem majd meg, inkább letöltöm mert ha esetleg nem fog tetszeni akkor felesleges volt érte kiadnom 16ezer forintot.
3. Kezdek hinni neked :)
4. És miért van nálad ez a review edition?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

CHEAPBOY
jah és vegyétek meg boltban, ennyi:)

CHEAPBOY
nem latok ra okot hogy bizonygassak:DDD

ha hazaertem s nem feledem el lovok egy shotot. (arra meg majd asszondod fotoshoppolt:D).

nem rakom fel torrentre tobb okbol is. nem kenyerem a warez, nem a vegleges verzio, mint emlitettem, s vannak benne hibak szep szammal.... amitol tephetnenk a hajunkat ha a vegleges lenne. pl. a kiegyensulyozatlan AI, a kommentatorok felkeszen vannak, a versenyen is hajlamosak az idomeron tortent sorrendeket stb emliteni, hajlamos beakadni a game (megall az egesz kep 1-2mpre), a setupban ha defaultot kersz egy fekete hibakepernyo jelzi a jatek veget, a ferrari meg reklamok nelkul figyel benne, csak tuzpiros, s 2003as animacioval indit, ami ugye az f1 2003ban volt.

Varjatok meg a frankot. :)

Sland
Én a helyedben felmásolnám az egész DVD tartalmát a gépre betömöríteném és felraknám torrentre. valszeg rengetegen rákapnának mert még sehol nincs fent a neten semmiféle verzió. És a Sony sem jönne rá sehonnan hogy ki volt az aki felrakta...

Lefényképeznéd a kedvemért? Mert akkor jobban elhinném...<#papakacsint>

Jövõ pénteken már a polcokon lesz :D(elvileg)
CHEAPBOY
jobb, F1esebb a 06 szerintem.

CHEAPBOY
Ugorj el hozzam megmutatom a lemezt. Szep narancssárga az egesz:) A Sonytol van, megis honnan lenne?
PS2on jatszottam vele, micsoda meglepetes:D

Abbol is laccik hogy review hogy az elejen a vidijo meg nem volt valoszinu keszen, igy erdekessegkepp a 03as F1 felvezetojet lehet atelvezni:D

Jah azt elfelejtettem emliteni hogy a toresmodell elethubb lett, sokkal, itt mar lehet aprolekosabban osszetorni az alkatreseket, meg pl, a kereket is nem azonnal letorni, hanem elerni hogy 8asokat irjon le:)

Sland
hogy nálad van a review verzió azt mivel tudod bizonyítani? és mégis honnan van meg? és min játszottál vele?

tényleg enyém a gt4-es site, én barkácsoltam

pont most hagytam abba a 05-zést, jó kis játék lett, nekem a 04 nem jött be, az olyan izés, remélem a 05öt viszik tovább a 06ban

CHEAPBOY
s nem vagyokmernok ur, ahhoz en nem ertek, csak korozgetek a palyakon:)

CHEAPBOY
Nalam van a game review verzioja onnan immaron 3 hete:)

Lassultak az autok de nem erezheto annyira. 10-20km/h az atlag csucssebbesseg lassulas a nagyon hosszu egyenesekben.

Köridoket nem nagyon figyeltem (a 2005os gamehez nem tudom viszonyitani, nem volt a kedvencem:D, mondjuk a 06 se:D)...

Palyabol altalaban csak a kedvenc Buzukat(mert sajnos Spa kimarad ugye:( ) az is favorit) . De raneztem a torok, monzai, magyar, Angol, francia, Ausztrál, imolai pályákra is.

Autobol 1szer mentem az olasz paripaval, de amugy Fernandou Alonzoval rohangalok korbe korbe:)

Elnézést mérnök úr hogy mást mertem kinevezni a maga jelesnevesbecses státuszába. Amúgy kend honnan tudott ily tapasztalotokat szerezni eme game-rõl? V8-asoról lévén szó, gyengébbek érezhetõen mint a V10-es? Köridõk lassultak egy kicsit? Mely dolgokat próbáltad ki? (Autó,pálya?)
CHEAPBOY
"Neked sikerült? (Amúgy nem te vagy a gt4 guru?)"

Õvé a Site, a guru en vagyok kérlekalássan:P

CHEAPBOY
Hu de sokáááá jelenik meg, en meg mar szenne jacottam magamat vele:DDD

Nem lett rossz, sajnos pont amikor már csak a vacak V8asok kerregnek az autokban talaltak el vegre aranylag a TVben hallhatohoz a legkozelebb a motorok hangjat, a V10es eraban a fejlesztok ugy nez ki még süketek voltak:)

Mas tapasztalat hogy az auto konnyebben kihozhato a sodrabol (alap setuppal, amit sokan nem szoktak valtoztatni) de ezt a futomuvel lehet finomitani).

Az idomero rendszert aranylag jol vittek at a gameba, minden adat a kepernyon a 06os eredetinek a megfeleloje, ugyanazzal a designal, végre ami a 05bol hianyzott 5 körülöttünk levõ pilótának tudhatjuk a hozzánk viszonyitott távolságát.

Aztááán, a mi idejeinket mar ugy meri hogy kiirja minden szektorban mit mentunk, s nem a legjobb körét figyeli mindig, hanem az adott szektorban valaha futott legjobbunkhoz viszonyitja az aktualis részidõnket (igy kicsit kényelmetlenul lehet követni az egesz körös teljesitmenyingadozast, de megszokható).

A versenyeke elejen vegre van felvezetõ kör, nem nagy cucc, de legalább már valami:)

Az AIról nemnyilatkozok mert a véglegesig még finomitjak ez 99% mert jelenleg eléggé ingadozó a teljesitményuk. Van palya (csak a hard modrol beszélek) ahol akarmit csinal az ember 2-3Mpvel elverik mint a rongyot, van ahol meg boven adunk neki ennyit, mikozben nem vagyunk nagyobb zsánerek a pályán.

Grafika pöttyet javult, de alleesesre nem kell szamitani, elvegre ez tsak PS2.

Röviden ennyi.

Szia Ballor. Az elõzetesek és a neten megtalálható trailerek alapján hasonló lesz a 05-höz, persze a 2006-os mezõnnyel. Lesz benne egy tesztpálya is, Jerez, nyilvánvalóan karrier mód és egyéb "nyalánkságok". Én már várom mert a 05-öt azt kétszer is kipörgettem. Abban is volt megnyerhetõ tesztpálya, de nem tudom hogy melyik mert nem szereztem meg. Neked sikerült? (Amúgy nem te vagy a gt4 guru?)
lesz valami új dolog ebben a változatban? tudtok errõl valamit?

Na szóval július 28.-án fog megjelenni!

Megjelenik PS2-re, de azt nem tudom mikor. Valaki tud valamit?

ps2 re is jön vagy csk ps3???

ALien

Dzson
Nagy kár, hogy lamer vagy te is.

Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT

Dzson
Ja, de a mozgásuk, fizikájuk csak 8x jobb mint a pécÉS f1 arcade rángatós nem stabil fps-es szaroké. :) Majd megtudod haj átszol 81cm-s 16:9 tv elõtt, ffb kormánnyal. Ameddig szánalmas 17es monitor elõtt görnyedsz a momo force szaroddal addog ne beszélj, lamer. :)))))

Na itt ag mi a fa... van ???

De tetü vagy sztem tök jó a sony és örülök gogy õk kapták/vették a licenset!

szAL minnél Elõbb jöjjön KI

Utálom a sony-t. Nagy kár, hogy az õ kezébe került a licensz.
Kaplan
Hát nehezen mert ez Sony belsõ fejlesztés, és köztudott, hogy a SONY csak SONY gépre fejleszt :)

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!