Formula One 06
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a 7 VB cím az nem semmi, lehet nem fogom eddig bírni, nem lesz türelmem, idõm rá
mit jelent, hogy kétszer vitted végig? kétszer cisnáltad meg a 600 pontot?
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
meg én nem hardon kezdtem a carriert, gondolom azt nem lehet menet közben állítani, így viszont már kezd uncsi lenni, mert alázok rendesen (a kvalifikációkat kihagyom, és úgyis elsõ vagyok), egy komolyabb fokozat kell nekem
már várom a 06-ot, nem sok idejük van, ha tartani akarják a júliusi dátumot
azért kérdeztem a 100%-os versenytávot, mert a GT4-ben rendesen vannak ilyen hosszúságú futamok (nem beszélve a 24 órásró, de ki bírja azt végig...), ezért gondolkodtam el rajta, hogy meg lehet ezt is így csinálni
a kocsik beállításain mit változtatsz? nem szoktam piszkálni, de gondolom hardon már megéri
olyan 450 pontom körül van, ahogy láttam 600 pontos a legnagyobb ajándék, vagy tévednék?
nyomtad a versenyeket valós idõben? 100% hosszban? az már jó lehet rendesen, még nem szántam rá annyi idõt (meg mondjuk én a kocsik beállításaival sem szoktam pepecselni)
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Azért EA F1-ek már szebbek voltak anno. :(
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT
2. Nem veszem majd meg, inkább letöltöm mert ha esetleg nem fog tetszeni akkor felesleges volt érte kiadnom 16ezer forintot.
3. Kezdek hinni neked :)
4. És miért van nálad ez a review edition?
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
ha hazaertem s nem feledem el lovok egy shotot. (arra meg majd asszondod fotoshoppolt:D).
nem rakom fel torrentre tobb okbol is. nem kenyerem a warez, nem a vegleges verzio, mint emlitettem, s vannak benne hibak szep szammal.... amitol tephetnenk a hajunkat ha a vegleges lenne. pl. a kiegyensulyozatlan AI, a kommentatorok felkeszen vannak, a versenyen is hajlamosak az idomeron tortent sorrendeket stb emliteni, hajlamos beakadni a game (megall az egesz kep 1-2mpre), a setupban ha defaultot kersz egy fekete hibakepernyo jelzi a jatek veget, a ferrari meg reklamok nelkul figyel benne, csak tuzpiros, s 2003as animacioval indit, ami ugye az f1 2003ban volt.
Varjatok meg a frankot. :)
Lefényképeznéd a kedvemért? Mert akkor jobban elhinném...<#papakacsint>#papakacsint>
PS2on jatszottam vele, micsoda meglepetes:D
Abbol is laccik hogy review hogy az elejen a vidijo meg nem volt valoszinu keszen, igy erdekessegkepp a 03as F1 felvezetojet lehet atelvezni:D
Jah azt elfelejtettem emliteni hogy a toresmodell elethubb lett, sokkal, itt mar lehet aprolekosabban osszetorni az alkatreseket, meg pl, a kereket is nem azonnal letorni, hanem elerni hogy 8asokat irjon le:)
pont most hagytam abba a 05-zést, jó kis játék lett, nekem a 04 nem jött be, az olyan izés, remélem a 05öt viszik tovább a 06ban
Lassultak az autok de nem erezheto annyira. 10-20km/h az atlag csucssebbesseg lassulas a nagyon hosszu egyenesekben.
Köridoket nem nagyon figyeltem (a 2005os gamehez nem tudom viszonyitani, nem volt a kedvencem:D, mondjuk a 06 se:D)...
Palyabol altalaban csak a kedvenc Buzukat(mert sajnos Spa kimarad ugye:( ) az is favorit) . De raneztem a torok, monzai, magyar, Angol, francia, Ausztrál, imolai pályákra is.
Autobol 1szer mentem az olasz paripaval, de amugy Fernandou Alonzoval rohangalok korbe korbe:)
Õvé a Site, a guru en vagyok kérlekalássan:P
Nem lett rossz, sajnos pont amikor már csak a vacak V8asok kerregnek az autokban talaltak el vegre aranylag a TVben hallhatohoz a legkozelebb a motorok hangjat, a V10es eraban a fejlesztok ugy nez ki még süketek voltak:)
Mas tapasztalat hogy az auto konnyebben kihozhato a sodrabol (alap setuppal, amit sokan nem szoktak valtoztatni) de ezt a futomuvel lehet finomitani).
Az idomero rendszert aranylag jol vittek at a gameba, minden adat a kepernyon a 06os eredetinek a megfeleloje, ugyanazzal a designal, végre ami a 05bol hianyzott 5 körülöttünk levõ pilótának tudhatjuk a hozzánk viszonyitott távolságát.
Aztááán, a mi idejeinket mar ugy meri hogy kiirja minden szektorban mit mentunk, s nem a legjobb körét figyeli mindig, hanem az adott szektorban valaha futott legjobbunkhoz viszonyitja az aktualis részidõnket (igy kicsit kényelmetlenul lehet követni az egesz körös teljesitmenyingadozast, de megszokható).
A versenyeke elejen vegre van felvezetõ kör, nem nagy cucc, de legalább már valami:)
Az AIról nemnyilatkozok mert a véglegesig még finomitjak ez 99% mert jelenleg eléggé ingadozó a teljesitményuk. Van palya (csak a hard modrol beszélek) ahol akarmit csinal az ember 2-3Mpvel elverik mint a rongyot, van ahol meg boven adunk neki ennyit, mikozben nem vagyunk nagyobb zsánerek a pályán.
Grafika pöttyet javult, de alleesesre nem kell szamitani, elvegre ez tsak PS2.
Röviden ennyi.
ALien
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT
szAL minnél Elõbb jöjjön KI
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!