359
Formula One 06
-
gugci #79 Remélem tényleg megjelenik holnap.Már nagyon várom.Amúgy arról a torrentről hogy lehet letölteni?SMS?Vagy hogy? -
gugci #78 Remélem tényleg megjelenik holnap.Már nagyon várom.Amúgy arról a torrentről hogy lehet letölteni?SMS?Vagy hogy? -
gugci #77 Remélem tényleg megjelenik holnap.Már nagyon várom.Amúgy arról a torrentről hogy lehet letölteni?SMS?Vagy hogy? -
ballor #76 bajnokságban is lehet állítani? ezt nem piszkáltam eddig
azt hiszem az time sessionokat nem csinálom, majd a 06nál :D
most nem volt sok időm rá, mert írok egy fórumot és elveszi az időmet -
nirdo #75 A sisakok közül minden megvan, a kocsik közül csak kettő. Az amelyik az első futamgyőzelemért jár, illetve a világbajnokság megnyeréséért. A tesztpályát azt akkor kapod meg, hogy ha a Timed test session-ban az összes pályán arany időt érsz el. Ehhez idáig lusta voltam:))
Miért nem állítod a nehézséget eggyel magasabb fokozatra?
Most mi a bajnokságod állása?
Időmérők mennek már? -
ballor #74 eléggé leült a lelkesedésem, amelyik fokozaton elkezdtem, az már nekem kicsi: sokkal nyerek és szinte unalmasak a versenyek, de lehet megcsinálom a 600 pontot (olyan 500 körül vagyok)
te minden extrát megnyertél? sisak, pálya, kocsi? -
nirdo #73 Nos uram, mennyi a pulzusa a megjelenési dátum közeledésének jelen állásában?:)) Apropó itt a tűkön ülések közepette hogy állsz a 05-tel? -
ballor #72 a netes már végleges szerintem -
gugci #71 És ez sztetek mennyben marad el a teljes verziótol?Van aki már leszedte?Remélem pénteken meglesz a rendes is! -
ballor #70 torrenten már ott van a 06, tehát várhatjuk, mert hamarosan érkezik -
ballor #69 igen, a tiedet láttam, ezért is nem erre kérdeztem -
gugci #68 Manuális én válltok magamnak -
ballor #67 a váltó nálad AT vagy MT? -
gugci #66 Én már nagyon árom a 06-ot.A 05 már annyira nem motivál,mert kormánnyal játszok én fékezek,és én válltok és egy 100 százalékos versenyen HARDON egy kört attam a másodiknak, -
cocobanana #65 Én Normalon toltam végig a Világbajnokségot Alonsoval és a vicc az volt hogy a Renaultval normál módban mindig az időmérőedzésen 20.hely körül voltam,de amikor verseny van akkor mindig 1 boxkiállással ott vagyok a dobogon.Szal ez nem tetszett a 05ben ,hogy beállítom realisztikusra rendesen lehúztam a 60-70köröket és pl 1 box kiálással,full teli tankkal is úgyanazt a sebeséget nyomom mintha 3kiálással mennék. -
ballor #64 hardban azért gondolom van küzdés
az utóbbi bajonságban mindet megnyertem, és most a pirosban ülök, de már nem vagyok annyira motivált :( pedig tényleg nincs messze a 600 pont
lehet azt megcsinálom és ennyi9 lesz
ráállok valami komolyabb fokozatra
most próbáltam a ringet hardon, a kvalifi az nem lett jó, de megnyertem a versenyt, 1,5 mp-vel, 30% hosszon -
nirdo #63 Én Hardban nyomtam. Amúgy én is tolom a Gt4-et, úgyhogy egyetértek a díjazásbeli különbségekben:)) A 600. pontot bármely szinten elérheted. Hogy állsz a bajnokságban? -
ballor #62 a köridőhöz:
a GT4ben kb. 700 kocsi, kb. 50x2 pálya, ezekkel sokkal nagyon lehetőségek vannak, mint a 05-ben, ott ugye kevés kocsi, igazán nagy különbségek nincsenek, és nem is sok a pálya (meg csak egy irány van), de ott még elférne egy ilyesmi dolog; át kell gondolni a dolgot, és lehet belőle valami: egy reg után a user feltölti a pályarekordját és kész (a többit a rendszer megcsinálja: sorrend, meg a kiírások)
nézd meg ott a Licence bajnokságot, olyasmi is lehetne
tehát a 100% vagyis a végigjátszás a 600. pontot jelenti (ezt milyen fokozatban? hardban nyomtad?)? Nem olyan nagy ajándékok azok a sisakok :) a GT4ben jobban díjazzák, ha nyerünk, jöjjönmá'anullahat! -
ballor #61 okés, ezeket kipróbálom
a köridőt akkor indítanám, ha lenne rá érdeklődő, mármint rajtunk kívül, egy oldal összehozása nem 5 perc, de gyere a gt4-re, ott mindig van verseny (csak ott olyan komoly emberek vannak, hogy nem sok esélyem van, de ez nem baj) -
nirdo #60 Kérlek szépen, nekem az első karrier elhozta a 600.pontomat. A második karrierben már nem kaptam ajándékot, hiszen megvolt már az előzőben az összes és ezért az első számú ajándékkal a pilótám fején versenyezhettem a második karrierben. Figyu, fogadj el egy jó tanácsot: az első időmérőn a szinte száraztankos autóval taposs bele kíméletlenül. Ha ott megvered a másodikat mondjuk egy másodperccel, akkor kezdhetsz taktikázni a vasárnap reggeli második időmérőre(hiszen annyi előnnyel már lehet valamit kezdeni). Én nagyon sokszor a második időmérőre is könnyű autóval mentem ki, ezáltal nem küszködtem a lassú kanyarokban az alulkormányozottsággal,(Szerintem nálad ez is egy probléma lehet.)így aztán a Pole-ban landoltam. Sokszor választottam például a puhábbik gumikeveréket. A kevés üzemanyagod miatt korábban kell majd kijönnöd, mint riválisodnak de a könnyebb autónak köszönhetően a verseny elején 100%-os esélyed van elhúzni. Nálam nagyon sokszor ez volt a sikerhez vezető út. Amúgy ne fáraszd magad a 7 VB címmel, hiszen mindjárt itt a 06 és akkor majd belecsapunk a V8-asokba.
Ui: az autószimulátorozás ezen ágában nem tervezel köridő-bajnokságot indítani?:DDD -
ballor #59 pördültem kicsit hardon, szóval ez még kemény nekem, nem is a verseny, mert hosszabb távon jobban be lehet fogni őket, de a kvalifikációban megvernek
a 7 VB cím az nem semmi, lehet nem fogom eddig bírni, nem lesz türelmem, időm rá
mit jelent, hogy kétszer vitted végig? kétszer cisnáltad meg a 600 pontot? -
nirdo #58 Én kétszer vittem végig a karriert. Én a Jordan-nél kezdtem és a Magyar Nagydíjon álltam rajthoz először. A második karriert azt mondjuk csak a harmadik évig vittem, így 7 vb-címmel rendelkezem. Nem nagyon szoktam állítgatni, ha olyan kedvemben vagyok akkor legfeljebb a gumikat szoktam tesztelni. Ha minden igaz egyébként a 06 pénteken(28.-án) fog megjelenni. Ha az angol nyelvű előzetesnek hinni lehet, akkor két féle karrier lesz benne. Én személy szerint csak pár dolgot szeretnék hogy változtassanak a 05-höz képest. Azt,hogyha világbajnok vagy mondjuk a Ferrarival(aminek a rajtszáma idén 5-6), akkor kapd meg az egyes rajtszámot. Ha eligazolsz mondjuk a Ferrarihoz első számú pilótának, akkor ugye Schumacher repül. Ha onnan elmész a McLarenhez, miért veszik vissza Schumit? Na látod ezek az én problémáim:))) -
ballor #57 én már másodjára, vagyok világbajnok, az első évadomban csak az utolsó körre pakoltak be a tesztek után, persze onnan mindent nyertem
meg én nem hardon kezdtem a carriert, gondolom azt nem lehet menet közben állítani, így viszont már kezd uncsi lenni, mert alázok rendesen (a kvalifikációkat kihagyom, és úgyis első vagyok), egy komolyabb fokozat kell nekem
már várom a 06-ot, nem sok idejük van, ha tartani akarják a júliusi dátumot
azért kérdeztem a 100%-os versenytávot, mert a GT4-ben rendesen vannak ilyen hosszúságú futamok (nem beszélve a 24 órásró, de ki bírja azt végig...), ezért gondolkodtam el rajta, hogy meg lehet ezt is így csinálni
a kocsik beállításain mit változtatsz? nem szoktam piszkálni, de gondolom hardon már megéri -
nirdo #56 Én úgy emlékszem, hogy egyszer az Ausztrál Nagydíjon mentem egy 50%-os hosszúságú versenyt Hard szinten, mint mindig:)) A pirossal mentem én is és megadtam azt Fisichellának ami járt neki(2-3 sec/kör:DDD). Szerinted is nagyon túlkormányzott a Renault? Amúgy hogy állsz? Amúgy én megszereztem a 600 pontos ajándékot. Úgyhogy nem tévedsz, létezik ilyen:)))) -
ballor #55 pontosan ezt tettem tegnap, így már a pirosban ülök
olyan 450 pontom körül van, ahogy láttam 600 pontos a legnagyobb ajándék, vagy tévednék?
nyomtad a versenyeket valós időben? 100% hosszban? az már jó lehet rendesen, még nem szántam rá annyi időt (meg mondjuk én a kocsik beállításaival sem szoktam pepecselni) -
nirdo #54 Nyerd meg a vb-t a Renaulttal és akkor a télen biztos megkeres a Ferrari. Nekem is így volt. -
gugci #53 CSásztok4Akkor pontosan mikor jelenik meg a játék?Mert egy oldalon azt irták h aug vége,itt meg azt h júli 28(ez jó lenne):DÉs Revolution melyik kocsit csinálták a legerősebbre a 06-bn?Nekem a 05 bejött -
ballor #52 tegnap a 05-tel játszottam, most renault pilóta vagyok, de sehogy sem akarják felkínálni nekem a ferráris állást, pedig a piros géppel akarok vb-t nyerni :) -
nirdo #51 Most olvastam a játék egyik külföldi előzetesében, hogy a karrier módból 2 féle lesz. Állítólag most már nem csak pilóta karrier van, hanem főtervező/főmérnök is lehetsz:DDD. -
nirdo #50 Scheenshot jöhet. -
Norbi7 #49 Egyet én is megnéznék! -
ballor #48 most jöhet a sceenshot :) :D -
#47 Hát ezek után illik is:) -
#46 Elhiszem :) -
#45 Ezzel is azzal is tolom de altalaban Gt4ezek, ezek az F1ek még messze vannak az en szimulatoros vagyaimtol:) -
ballor #44 kormánnyal nyomod? -
#43 sztem PS2re okádék volt, ahogy GCre meg Xre is. -
A pruf of exzisztenc:) -
ballor #41 az EA F1-ek régen voltak, meg lehet a PC-sre gondolt, de az is régen volt -
#40 Mondom oribtális javulasra nem kell szamitani, talan a palyakon veheto eszre leginkabb a kulonbseg. S azert lehet zuzni a vasakat rendesen:)