256
-
Kinga018 #256 Pár évvel ezelőtt megvettem a játékot,és akkor sikerült feltelepíteni.
aztán le kellett törölni mert az egész gép újra lett telepítve.Egy ideig nem is használtam,majd megint kedvet kaptam hozzá,és megpróbáltam installálni.Egy ideig sikerült is, aztán kérte a 2-es cd-t , be is raktam.Erre kiírta: error kell a 1-es cd,beraktam.és ez sokáig így ment amikor is feladtam.Megkérdeztünk egy szakembert és ő azt mondta túl karcos a cd (holott ez nem igaz)Mi lehet a baj?szeretem ezt a játékot úgyhogy lécci segítsetek!!!!!Sürgős!!!:( -
kezia26 #255 Szia!
Régen használtam a fórumot, de ha lejjebb lapozol, biztosan kapsz rá választ. Én úgy emlékszem, hogy amikor felágaskodik, akkor a hasát kell dobálni dióval. De nem bizti...próbáld meg. -
kezia26 #254 Hali!
Véletlenül léptem az oldalra, mert egy ismerősöm el akadt a játékban, én meg már rég játszottam, nem nagyon emlékszem....
Meglepődtem viszont, mert látom, hogy jön az új Ice Age játék? Szuper! Lehet róla többet tudni?
köszi -
ast00 #253 Annak a nagy póknak mi a gyengepontja? -
#252 Jön a folytatása a játéknak, tök jó lesz. -
kazsmer #251 Más? :) -
kazsmer #250 Ha valki meg tudná mondani, hogy a vulkán belsejében a kiemelkedő oszlopról hová kell menni, azt nagyon megköszönném:-)
A kötélre nem, a szikla meg túl messze:-(
BOCSI HOGY IDÉZTEM, de nekünk is ugyan ez a gondunk :) -
#249 Már rájöttem mi volt a hiba. Még jó hogfy nem ment videókártya nélkül...vmi Inteles kártyám volt... XD -
luigi74 #248 Ha valki meg tudná mondani, hogy a vulkán belsejében a kiemelkedő oszlopról hová kell menni, azt nagyon megköszönném:-)
A kötélre nem, a szikla meg túl messze:-( -
#247 már rég játszottam vele pedig jó játék
és azóta újra lett rakva a win is
tehát nincs mentésem... -
#246 Vmi savegame? Nálam elsárgul a játék. Ez azért furcsa mert ATI 9800-am van... -
#245 úgy tűnik senki
nekem sem nagyon válaszoltak... pedig jó játék:P -
#244 bazz,senki sem válaszol -.-' -
jémmy #243 Elakadtam a 3 pályán.3 dió megvan de a 4 negyedikett nem találom. A csuszos falra hogy lehet felmászni ?
-
#242 ugy néz ki ez a dedósok játéka (énis az vok) és ez nem tul népszerű -
#241 a WATERPARK pályára tud vki küldeni mentést? -
#240 De lehrt hogy csak ez az egy pálya ilyen...van vkinek mentése? -
#239 Hello! Problémám van a játékkal. Megvettük,addig minden oké amíg be nem bújok egy lyukon és minden elsárgul. Na most nemtom hogy ez direkt ilyen vagy csak az én játékom hibája. Kötve hiszem hogy ennek ilyennek kell lennie mert képtelenség továbbjutni,minden sárga... másnak is van efféle problémája? -
#238 Valaki esetleg el tudná nekem küldeni a cracket? [email protected] (msn)
vagy vmi rapidshare vagy ilyesmi tárhelyre?
előre is köszönöm! -
virag05 #237 Szia papista!
Tegnap sikerült megoldanom ezt a problémát, én is küszködtem vele már egy ideje. Szóval: a másik két dió tényleg bokrokban van. A bal felső sarokban figyeld az ábrát, ahol az életet látod. Amikor közel vagy ahhoz a bokorhoz, ahol a dió van, a "mókus" az ábrában feltartja az orrát. Ha jól körül nézel, akkor v.melyik bokorból pirosas "szaghullámok" jönnek. Elkezdesz szaglászni, odamész a bokorhoz, szagolsz még1et és tied a dió.
Ha megvan a 4 dió, akkor odamész a hasadékhoz, és szépen átkúszol rajta.
Remélem segítettem.
-
papisa #236 Hali,
végigolvastam a hozzászólásokat és nem találtam egyértelmű választ arra ahol én elakadtam .
A 3. pálya ahol a nagy "lajhár" zöld almát zabál a tűz előtt .
Itt ki lehet kaparni egy diót ,de a 4-ből így is csak kettő van meg .
Egyébként hogy lehet ezen a pályán túlmenni ?
Valaki írta már hogy valamelyik bokorban van csak szaglászni kell ,......igaz ez ?
Ha esetleg meglesznek akkor hogyan tovább ?
Végigjártam már mindenütt de egy helyen valami hasadékból sárga csillagok törnek elő ,itt jelzi is hogy kell valamit csinálni de a megfelelő gomb nyomkodása esetén is csak szaglászik .
Itt mit kell csinálni ?
Gondolom nem véletlenül tették bele ?
azt olvastam hogy nem vagyok egyedül aki itt elakadt .
Légyszi segítsen aki tudja a megoldást .
Egyébként említette néhány szaktárs a magyarítást .Létezik ? -
#235 Az egérrel én is sokat geciztem.A kamerát kell átállítani:Options-Control Options-és ott a Camera-t és az Aiming camera-t kell invert x-re állítani.Ezzel a beállítással már jobb vele játszani! -
#234 sziazstok tök coool a játék csak az egér vissza felé mozog mi a tehendö ez ügyben??? -
#233 hello!Valaki magyarosítást linket küldjön!!Előre is kösz!! -
illes95 #232 hello valaki nem tud az ice age 2 höz magyarositást kellene kösszi itt a mail em::: [email protected] -
#231 Letöltöttem innen a kislány kedven játékát az Ice age 2 demo -t és nem jó kitömörítéskor CRC -hibával kilép. Jó lenne javítani vagy egy linket dobhatna valaki akinek megvan. -
kezia26 #230 Hali!
Most kezdtük játszani a játékot, és már az elején elakadtunk. Ott, ahol egy barlangba vagyunk, rajzok vannak a falon, és a nagy víziló(vagy vmi hasonló) nem enged tovább, kint a téren pedig át kellene ugrani a másik sziklára, de nem megy. Ha valaki tudja, mi a teendő, légyszi segítsen, mert már nagyon folytatnánk a játékot.
Köszi -
rangob #229 Sziasztok!
az lenne a problémám, hogy letöltöttem a játékot, sikerült telepíteni, de nem indul el, azt írja ki, hogy rakjam be az első lemezt de nem fogadja el annak. letöltöttem innen a crack-et, meg volt is egy a lemezen, de nem indul el ha csak rákattintok, az egyik azt írja, hogy vmi dll fájl nem található pedig ott van, az itteni meg nem csinál semmit. mit kéne vele csinálni? léci segítsetek!
köszi előre is -
zseeee4 #228 Köszi szépen! -
Hajnalcat #227 A madárral csak futkozni kell és mikor odaérsz egy fához, akkor megnyomod az ugrás gombot, amivel a mókussal is szoktál ugrálni, magyarul a space-t. És így felugrik a madár a dombra meg a kidőlt fatőrzsre. -
#226 Ezt tudtam
De hogy lehet a madárral repülni? -
Hajnalcat #225 A madárra rá kell ülni, méghozzá úgy, hogy megütöd párszor, akkor lehajol és felülni utána az enterrel lehet. Aztán csak össze kell szedni az aranydiókat vele és kész. Aztán meg kell keresni az átjárót, tudod, egy barlangnál van egy fény és oda kell bepréselni a mókust enterrel. -
Hajnalcat #224 A madarakat be kell terelni a fészekbe. Semmi ütögetés, csak tereld be őket oda, ahol van a szalmakalapos fickó, ennyi. ;) -
#223 Help
hogy lehet a madárral átrepülni a Mud Bog 5 nél?
-
zseeee4 #222 HI!
Mit kell csinálni azon a pályán ahol valami tűzIsten Bulit tartanak?
A Chilliket + a köveket összegyűjtöm, de a madarakkal nem tudom mit kell csinálni!
Szaladgálnak össze vissza!
HELP! -
Hajnalcat #221 Imádom ezt a játékot! A napokban kezdtem el vele játszani, de nagyon bejön, ahogy a film is. Sajnos most elakadtam a nagy póknál. Nem tudom megölni.De majd még próbálkozom...
Amúgy pont a kismókus a kedvencem, amivel menni kell. Meg persze a lajhár.
A kismókus:
-
Ari csajszi #220 léccike,ha vlaaki tud magyarosítást,vagy tudna nekem segíteni vegyen fel msnre: [email protected] nmagyon fontos lenne!!! köcce
-
Ari csajszi #219 Szijjasztok!
Kérlek szépen titeket segítsetek nekem!!
Lenne egy olyan bajom,a Waterpark 5-nél elakadtam:(
hogy mégis,ott mit kel csináéni,vagy hova kell feljutni? a hegyre? vagy hova??
léccike segítsetek,mert hiába megyel eggyik hegyröl a másikra,nem jutok el oda ahova akarok,és nem enged átmásik pályára! lécci segítsetek!
elöre is köcce!
Ari csajszi -
#218 micsoda színvonalas topik...kisfingi alregek veszekedése... -
kurek #217 Állítólag dobálással (amikor felágaskodik) is le lehet győzni!