1366
-
#326 Verbatim a legjobb DVD Ps2-re -
aussieguy #325 egyik haverom 6 hónapja vett egy Verbatim DVD+RW-t és arra írja a játékokat és jó!!!!!nála is megy meg nálam is pedig az övében egy gyengébb chip van:Snahszóval 6 hónapja írja ki a ps2 gameket most írta ki a god of war2 demót ez volt asszem a 12ik game amit kiírt UGYANARRA A DVD+RW-re és jól müködik!!!!semmi baja mkszik mint atom:D
próbáld meg hátha neked is mükszik -
#324 hát ha nem ér meg neked 200 ft-ot -
aussieguy #323 amugy akinek megvan a demó az nézze meg a creditset mert ott kicsi képekből összerak egy nagyot. nos asszem a második képen van valami szörny aminek olyan fejfedője van mint a minotaurusznak de a teste át van szúrkálva lándzsákkal (van benne vagy 8 min). az ki a rákom???ha jól emlékszem fenn van a concept artok között az official websiteon. ötlet h ki lehet az vagy mi?? -
#322 én megvarom akkor is fullt, dvd-re nem irom ki a demot... :-| -
aussieguy #321 éppen "feketmacskát" olvastam (ott is fenn van) és írták 3-4en hogy direkt csináltak hdloaderhez egy patchet amivel működik a game
amugy eleinte télleg nem működött -
#320 több fórumon olvastam hogy nem fut hdd-ről sehogysem :( -
baddeni #319 Aloha Gamerek :d vki nem tudja hogy vinyóról hdloaderrel fut-e a cuccos? -
Gabe18 #318 Üdv!
Ha ez a demo ha lent van,akkor milyen programal érdemes kiírni hogy működjön is? Mert egy ismerösömnek lenne,de én a PS2 lemezirásban teljessen tudatlan vagyok. -
#317 akkor csak annyit kívánnék hozzátenni hogy le vagy maradva -
#316 Akkor csak ennyit kívánnék hozzátenni:
God of War 2 DEMO PS2DVD NTSC-ALICE -
fanatifo #315 Nincsen nehézségi szint és majdnem ugyanúgy néz ki a menüje mint az egynek kratos feje van ott -
#314 Na vki belinkelne egy képet a demó menmüjéről?
ÉS vannak nehézségi szintk? -
aussieguy #313 ne keresd a szexjelenetet mert a demóban nincs benne már én is néztem:S
Urn of Gaia: ez egy az Urn-ok közül amiket meg lehet szerezni és a második végigjátszásodkor tudod az erejüket használni:Damugy én megtaláltam hol van:P -
fanatifo #312 nah mostmár tudom hol keressem:)Bazz jöjjön már a játék ez valami fantasztikus lesz -
fanatifo #311 nem találtam meg:)Az mi? -
#310 Gow 2 XXX
Lol gow 2ben is lesz szexjelenet :D:D -
aussieguy #309 qurva nagy játék lesz:D:D:D
amugy fanatifo megtaláltad a Gaia Urn-t???
nem emlékszem pontosan hol van még én is keresem
az extráknál meg nézzétek meg a creditset meg a másik videót:D
na én menek vissza jáccani:D:D:D
jó gamet mindenkinek -
#308 katt..amugy nekem is max..50kb/seccel jött..xal ne naon várjatok max..letöltési arányt..:P -
#307 miylen a menüje?
le tudod fotózni?
én is a mininováról szedem csak az a baj hogy 11 seeder és 44 leecher, bár most2 30al jön ami jó, de nem ártana ha maxxal jönne... (180) -
fanatifo #306 Foggalmam sincs mert már töröltem!
Mininováról töltöttem le!Igaz nekemis jóideig tartott mig lejött
jah kb 20perces a demó az első pálya az óriással való küzdelem kb félig!!!
Beszarás az egész -
#305 te melyik torrentet szeded??
linkeld már be légyszi mert amelyiket én szedemaz 2-vel jön jóesetbn... -
fanatifo #304 Nah kipróbáltam a demot hmmmm nemlesz pite!Bitangjó....
Nagyon várom év játékára tuti pályázni fog -
#303 Jah, a demo mááá kint van...De én megvarom a teljeset... -
#302 má szedem:Pholnap reggelre lenn van -
#301 Aki ki tudja írni (én nem...) az töltse le EEEEEEZT
Ja és bocs a 3 üziért -
#300 beírtam a keresőjébe és ez jött be:
http://www.mininova.org/search/?search=god+of+war+2
innen melyiket érdemes leszedni? -
#299 bazzeg és ilyenkor kéne egy DVD író....
fuck -
fanatifo #298 én most értem haz melóbol szual majd ma fogom kipróbálni de megkeresem! -
aussieguy #297 Fanatifo:
keresd meg Gaia Urn-t vagy Urn of Gaia vagy mittomén hogy van benne a játékban:)írj be ide ha megtaláltad:D jah és midenki aki jáccik vele keresse meg Gaia Urn-t:D:D:D -
#296 Nah ezt sem tudom kipróbálni. Ki derült már mikor lehet magyarországon megvenni? -
aussieguy #295 jah kicsit se kicsi a mérete ahoz képest hogy demó!!!!1.72 gb:D:D:D -
#294 dehogy, elvileg a demo jött ki -
Crazy Mate #293 Megjelent már? -
0707 #292 ja lemaradt a 2. a lenyeg az ir ficko megeskudott, hogy marc vegere meglesz a gow2. az mar csak egy honap(meg egy kicsi) -
fanatifo #291 www.mininova.org
megjöttt a demoooooooooooooo -
Szuperkaraj #290 jól megy, ügyes vagy :O -
#289 én meg god modon 7ra 37perc alatt -
#288 de nekem ez az idő az első végigjátszásom. -
aussieguy #287 utána néztem és ezek valószínűleg a múltat elmesélő videók közül egy:S
de sebaj ha az ha nem akkor is faxa game lesz:D