1366
-
Szuperkaraj #286 hoáááááááááááááááá!!!! [ eldobta az agyát ] -
aussieguy #285 amugy én 12:25:36 alatt toltam végig hardon -
aussieguy #284 én meg találtam ign-n a preview videót....vazzeg asszem itt akkora fightok lesznek hogy beszarás:D:D:Demlékeztek Kronoszra???a srác négykézláb mászott de most két lábon jobb formában van:D:D:D -
#283 basszus keresgettem és rábukkantam erre:gow2 -
#282 jó lenne egy ilyen újítás a gow2ben:
Ha végigviszed a gémet akkor a treasuresnál ott lenne a a boss fight, vagyis újra harcolhatnánk a főellenségekkel!
-
#281 Na megnéztem a GOW-ot Mortalon 8:29:34 alatt vittem végig.
Ez miylen?
Persze nem siettem meg semmi. -
#280 Jah igaz, csak nekem nem visz az írott gameket a ps2-m. Szal enkem úgy néz ki várnom kell rengeteget. Ez azért elég nagy szemétség szerintem. Megint én szívom meg, aki nem warezol. -
Szuperkaraj #279 alap, ráadásul más fílingje van hogyha eredeti disc-kel pörgetem ki a játékot :) csak jöjjön már ki :) -
aussieguy #278 mind1 így is ugyis előről kell kezdened mert nekem megvolt az amcsi és az eu-s god of war 1 és az eu-s mentésemet nem látja az amcsi game és vice versa:D:D:D de amugy is egy ilyen játékot illik többször végigvinni -
Szuperkaraj #277 hát ha tolódik akkor netről leszedem, és majd ha nálunk is lesz megveszem és elölről kezdem az egészet :D -
#276 De nem igaz:SSS
Nem lehet vhol előrendelni?
Vagy ti hol veszitek majd meg? -
aussieguy #275 hát az lehetséges hogy megjelenik márciusban de csak ősszel hozzák be ide magyarba:S:S:S
amugy írtam Cory-nak de még nem írt vissza és a blogján sem volt post az eu-s megjelenés esetleges eltolásáról
szal szerintem ne nagyon higgy nekik de lehet ők tudnak valamit amit mi még nem:S -
#274 ok -
#273 Just Cause: Nem OFF-olok; elvagyok vele... Nem az év jateka, eleg bugos; de valahogy a hangulata miatt(szeretem a napfenyes-szigetes game-ket) jobban bejön mint anno a GTA (pedig az sokkal profibb)... GOW: Tegnap letöltöttem + kiprobaltam a Ghost Ridert; basszus: ekkora GOW koppit régen latott a vilag, elnevezhetnek GoW1,5-nek a game-et...a gombkiosztas ugyanaz teljesen; a jatekmenet is!!!, a graf. viszonylag szép, a mozdulatok is ok; igaz még csak az elsö palyat csinaltam meg... allitolag picit monoton; a graf. egesz szép, sok a HDR-szerüseg+a bloom; a texturak picit rondabbak mint a GoW-ban... 10-böl 6 vagy 7es pontszamot megerdemel... Jo nagy koppi, az tény... -
#272 Ne idegesíts. Kénytelen leszek kintről rendelni? -
#271 nekem ma a konzol studióba azt montak h tolodik az eu megjelenés öszre ..erröl tud vki vmit? -
aussieguy #270 tudom hogy komolyan gondoltad csak megerősítettelek ebben a hitedben:D
az official website kinek mennyire jön be?? -
#269 oh, az más :D -
Szuperkaraj #268 komolyan gondoltam hogy nem nézem meg :) -
#267 már késő, túl csábítóan nézett rám a videó ikonja:DD
Viszon a preview nagyon nagy videóóóóóóóóó -
aussieguy #266 jah amugy speciell a 2007 február 11-én feltöltött Preview-ról beszéltem lenntebb -
aussieguy #265 meg ne nézdddddd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!KOMOLYAN!!!!!!!!!!!!!!!
olyan spoiler-t kezdődött hogy egyből kikapcsoltam és kitöröltem a videót!!!!! amugy a spoiler-ig faxa kombók vannak csak a kolosszus harc közben
MÉGEGYSZER AKI NEM AKARJA MEGTUDNI A SPOILEREKET AZ MEG NE NÉZZE A VIDEÓT!!!
ui: tesóm végignézte mert egy hülye:) és ő is mondta hogy onnantól még van egy pár spoiler ameddig én néztem:SSZAL TE NÉZZÉTEK MEG!!!!!!!!!! -
Szuperkaraj #264 nem nézem meg, így több meglepetés ér majd a játékban -
aussieguy #263 spongyát rá:D
amugy vazzeg nagyon királyak a videók:D:D:D -
Szuperkaraj #262 ...félreértés történ részemről, úgyhogy... -
Szuperkaraj #261 nem esik senki se a másiknak, legalábbis nem volt szándékomban, csak érdeklődtem, de mint kiderült egy félreértés történt részemről hogy fanatifo elnézésedet kérem a kellemetlenségekért :) -
#260 pontosabban 6 új videó van:D -
#259 just cause nekem sem tetszik. -
fanatifo #258 igy van!A Gow az isten és alig várom már a 2ik részt! -
#257 Itt félreértés van. Fanatifo szerintem a Just Cause-t fikázta, nem pedig a Gow-ot. Mielőtt mindenki egymásnak esne. -
fanatifo #256 Ez nemigaz!Én a fantasyt szeretem azon belül is a final fantasyt de az igényes jó akciójátékokat szeretem ebbe a Just Cause nincs benne! -
Szuperkaraj #255 csák gyüjjön mó kifále a jóték!!!44
fanatifo : neked mi a kedvenc játékod? csak kíváncsi vagyok, mert ha ez egy játszhatatlan fos akkor a te kedvencednek valami überfasza évezred játékának kéne lennie :) -
#254 ez is egy vélemény, köszi, hogy benézél :) -
fanatifo #253 Sztem meg játszahatatlan fos:) -
#252 én mááá' letöltöttem; majd nézem...:-D Vigasztalodom a Ghost riderrel, amig nem lesz kezemben a GoW2; ill. még ugy is Just Cause-t tolok... (nemfikázni, sztem egesz aranyos/jó, helyenkent bug-os/ kis game... -
aussieguy #251 mindenkinek felhívom a figyelmét hogy 4 vadonatúj videó van gametrailersen!!!!!!!!!!!!!!!!nézzétek meg őket -
#250 Ghost Rider a Game rankings-en:
"Essentially what we have here is a third person action game which has more then a passing resemblance to God of War and Capcom's Devil May Cry franchise. I'll say it up front; this game isn't quite as good as those franchises - but it does come closer then most games. "
Hmmm... Most jött ki, én szerintem adok a game-nek egy esélyt... :- -
#249 Bocsi, tudom...tudom olvvasni, de ez a game elveszi az eszemet. -
#248 Mikor lehet kapni magyarországon? -
#247 Kepeket/videokat nezek IGN-en...édesjoistenem; durvaszép ez a game..amellett, hogy durvajo... :-D