GoW 2: Divine Retribution
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amugy lejjebb asszem már irtam de nem tuti, hogy Cory-nak kellett egy bizonyos idõpontig email-t küldeni és aki küldött az kap demót😄
majd írok ide ha felteszik a demót valahova
x-box live gamertag:RepliedCloud PsN Id.:Undefeated_HUN steam id:Undefeated18
amugy meg sacc kb 3 órás lesz a demó game😄
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
még tavaly november fele asszem Cory kiírta a blogjára hogy akinek kell demó az írjon neki emailt aztán azoknak fogják küldeni.
gondolom biztos van egy limit ami felett már nem csinálnak több demót mert ha mindenkinek aki írt küldtek volna demót akkor már nem lenne idõ megcsinálni a rendes gamet és kiszállítani mindenhova:Saz pedig nagyon nem lenne jó:Sbiztos lesz valaki aki felteszi netre a demót de az eredetit vedd meg feltétlenül mert alapból van hozzá egy bónusz dvd😄
de a teljes játékot tutira megveszem mert az kell eredetiben a gyûjteménybe😄 jah és az eredeti game alapból két dvd-s az egyik maga a játék a másik dvd pedig tele van extrákkal😄😄😄
(amugy 'szott igenyes! <#worship>#worship>)
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Aussieguy! Én a god módhoz is kevés voltam, szóval felõlem jöhet a nehezebb változat is. <#vigyor3>#vigyor3>
vagy így: normal, hard, god, titan,
üdv
:-P ..És csak utana neztem szét a pályán...ez ma reggel volt; delutan folytatom... :-)
Most pl. (pályanevet nem tudok) a "gonoszság/õrület ormai" után (jaj, de szépen lefordítottam :-D) vagyok, kõrfûrészes ugrabugra idõre, a kapuhoz... :-P

-5 perc anya csak még kinyírom ezt a szküllát
-jójó de utána feküdj le
-okok csá
jaj és nem 5 perc hanem kb még másfél órát toltam mondjuk péntek volt.......amikor megkapod a kardot húúúúú nah azzal mekkora volt kaszabolni............meg emléxxem mikor haverral direktbe minden cuccot szétcsesztünk a pályán h. végre 9összejöjjön annyi olyan pioros kis szar h. maxra tudjuk tuningolni a láncos pengét erre is jóül esik visszaemlékezni
-jee megvan az összes
-nah paszírozd már rá!!
-jeee anyád az új támadás!!!!!
-lol baszki ez nagyon ottvan!
(visszalépünk a játékba)
-anyád ez PIROS!!!!!!!
-jeeeeeeee!!!
meg amikor megmutattam haveromnak h. vilklámot is lehet dobni húúúúúúúú padlót fogott
így visszagoindolva jó a prince is de talán a gow mégis jobb volt sokkal hangulatosabb.......mikor nyáros átjött haverom délután 2 kor és elkezdtünk gow ozni és 6-7 körül hagytuk abba nah az milyen volt.......és mást nem is jáccottunk közbe és wc-re is csak akkor mentünk ki ha már nagyon nem bírtuik tartani.......de a vége nah az volt v.mi eszméletlen király mikor a villámmal leszedi a szelencét........kiváncsi vok mit hoznak a fejlesztõk a máûsodik részben!!! csak jöjjön mát ki!!!!!!!!!!
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
akit érdekel az olvassa el igen jó információk vannak a játék elsõ pályályáról😄
amugy lehet belekeverik majd a testveret is a sztoriba, rola keves szo esett... az sem lenne rossz huzas...
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
üdv március 13án indul a game(ezt is mondja)