1366
-
#406 God_of_War_2_USA_PS2-ECHELON DVD9 7,2 Gb
-
#405 etöl lehasaltok http://www.gamekapocs.hu/hir/6799/Elkeszult+a+God+of+War-mozi+forgatokonyve -
#404 biztos lehetsz benne szerintem, hogy idefirkantja vki ha lát vmit -
#403 sehol semmi ezek szerint.. -
#402 ha vki talál vmi oldalt ahol fenn van..szoljon plz:) -
#401 hohooo -
#400 én meg nem fogom megvárni a DVD5öst, mivel ki vannak belőle szedve az extrák amik rohadtul sokat jelentenek nekem, mellesleg a játék 2 DVD-s lesz -
#399 te hol és mikor fogod megvenni? -
Spaceghost #398 Szerintem egyszerübb megvárni azt hogy ebből is legyen DVD5-ös változat mint a sima GoW-nál és akkor nem kell a DL-el foglalkozni. Én sajnos a Mindight Club 3 új változatával szívtam meg. Vettem DL lemezt kiírtam és a PS eljut a feliratig és onnan tök sötétség. -
#397 Várd meg az eredetit, ahogy én is....azt biztos olvassa a gépem/géped, főleg mivel az enyém nem chippelt :) -
#396 Nem az 1000ft-al van a gond, hanem azzal; h. en sem tudom hogy viszi-e a chippem a duallayeres irott cuccokat... Amugy meg eleg sz*r feeling lenne, ha letöltenem a DVD9es verziot (ha van egyaltalan); kiirnam- betennem a PS-be és nem törtenne semmi... :-| -
#395 9.2 pontot kapott a játék gamespot-on. Nincs semmi extra újítás a játékmenetben ez a hibája, annyi baj legyen :D -
Gábor #394 Még nem jelent meg a "szokásos csatornákon" -
#393 1000 ft egy ilyen játékért húzós? Én ma rohannék megvenni eredetibe, ha lehetne nálunk kapni. -
#392 Dl lemez 1000 körül van, eleg huzos...amugy en sem tudom, hogy visz-é egyaltalan DL-lemezeket a gepem... :-| -
#391 torrent oldalt tud vki? -
Gábor #390 Megjelent. -
#389 semit csak gondoltam beirom mert elég drága dl lemez a probálkozáshoz egyébként a ps2 nnél is ez a layerbrake 1913760? -
#388 elhiszem, de ebből most mit akarsz kihozni? -
#387 beirtam googléba aszt találtam hogy lehetséges hogy a palos és az ntsc játékoknál nem egyforma a layerbrake -
#386 meg kell adni igen -
#385 szerintem meg a ps2-nél is lehet hogy megkéne adni a rétegváltás pontos hejét mint az xbox360-nál -
#384 ps2 természetesen alapból tudja a dvd9 lemezeket,ez tiszta, viszont írott dual layert már nem mindegy milyen chippel akarsz elindítani, tudniillik nem mindegyik viszi. Haverodnak valszeg jó féle van, nekem sajna nincs olyan szerencsém -
#383 a ps2 chip nélkül is olvasa a dual layert lásd granturismo 4 vagy gyári dvdk na mindegy haverom chipel 1000-el és a ful gagyiu chipel is olvasta simán a dualos tört gt 4-et -
#382 chiptől függ a DL lemez olvasása -
#381 miértis? -
#380 látom nem nagyon vagy képben -
#379 ahoz neked nemkel különleges chip hogy vigye a duallayert aszt az olvasofejnek kell tudnia de nemigen van ojan játék ps2-re amejik duálos csak talán egy két darab. -
#378 vki válaszoljon plz.. -
#377 milyen chpi viszi a dual layert..?én nem tom milyen chip van az anyémbe de az visz mindet,film,ps-2game,ps1-es game,masáolt eredeti,,még ujra irhatot is..ami itt a környékemen egyed eset.. -
#376 De ezt nem hiszem el, MAGYARORSZÁGON HOL LEHET ELŐRENDELNI? -
aussieguy #375 jah lehet de szerintem nem fogunk max 2 hetet mert:
- az előrendelések számamár múlt héten meghaladta az 1 milliót(asszem ők már 12én megkapják vagy pedig akkor postázzák
- vannak akik startkor veszik meg és szerintem az is még legalább 1 millió fan
2 millió ember között kevés az esélye annak hogy ne legyen valaki aki jól megcsinálja és felteszi bár lehet.aztán még utána jön a szerencse is h hogyan kell kiírni dl-re hogya müködjön is, a másik pedig a chip.(sajna nem mindegyik chip viszi a dl-t:S) -
#374 Iagzad van, utana még legalabb 3 hetet várhatunk minimum... :-| -
#373 hátmegaztán ki tudja lesz e normális verzió még azon a héten amikor megjelenik, nem vagyok benne biztos -
#372 mi is(marmint akinek chippelt) várunk; még sehol fullgame... -
#371 Már aki, nekem "sajnos" nem csippelt a ps2-m, szal én várok :) -
#370 Ők örülnek, mi meg tölthetjük... :-D -
#369 Nah ennek én is örülök...volt itt szó 1 évvel későbbi európai lunchról...de ez azért megnyugtat. -
#368 szuper hír. Még 5 hét
Mindig csak az agyatlan amerikaiak örülhetnek -
#367 új hír a megjelenésről
God Of War 2: milliós nagyságrend
Kratos kalandjainak folytatását azok a PS2 tulajdonosok is tűkön ülve várják, akik csak hallottak a játék első részéről. (Van egyáltalán ilyen?) Két héttel a megjelenés előtt ugyanis az előrendelések száma már meghaladta az egy milliót, ami igen figyelemreméltó tény, tekintve, hogy március 13-án csak Amerikában fog megjelenni a játék. A God Of War 2 új ellenfeleket, új fegyvereket , új mozdulatokat és fejtörőket tartalmaz, de a készítők igyekeztek hűek maradni az első részhez is, úgyhogy vérből ezúttal sem lesz hiány. Az európai játékosok sajnos még egy hónapig kénytelenek nélkülözni a mészárlást, hiszen kontinensünkön csak április 13-án aktuális a megjelenés.
Írta Papesz a GameCon oldalon.