GoW 2: Divine Retribution
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amugy az istenek azért haragszanak meg rá mert: Atnena mondja ezt a video elején: " with every city you destroy, the wrath of Olympus grows.."- minden egyes várossal amit elpusztítasz, Olympus haragja növekszik
túl sok pusztítást végzett aztán az istenek berágtak rá😄
onnan pegazusra ugrik rá
#158 : xDDDD
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
kuzsmegoldja <#idiota>#idiota>
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
amugy kicsit romlott a minõsége de a lényeg fenn van😄
qurva jó csak egy baj van hogy csak az tudja megnézni, letölteni aki be van regisztrálva gamespot.com-ra. god of war 2 aztán vagy a híreknél van vagy már be is tették a videos-hoz
amugy meg feltöltöm szerintem youtube-ra vagy valahova aztán ha megvan benyomom a linket hogy az is megnézze aki nincs beregelve az oldalra.
hozzászólás #124be beraktam a linket😄
x-box live gamertag:RepliedCloud PsN Id.:Undefeated_HUN steam id:Undefeated18
btw nekem csak a lézerirányzékos hangtompítós pisztoly hiányzott már az elsõ részbõl is de nagyon, remélem a 2. részbõl ezt nem felejtik ki<#banplz>#banplz>
/elszalad <#idiota>#idiota>
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
en ujonnan is 10 korul fogom megvenni...
ez csak szoveg, hogy lelkismi nelkul warezolj 😛
mindenre van lehetoseg... nem kotelezo butan a magyar lehuzobandatol venni eredetiben... van olcsobb LEGALIS megoldas is 😛
(amugy birom ezeket a szovegeket... de ez mar warezos tema es itt off)
..Nah, de elhallgatok, tökeletesnek találtam az egyet is; igazabol 1 ötletet irtam+1észrevételt, a game maga tökeletes... :-D
mit gondoltok mit kéne még belerakni a második részbe???(tudom már kész van de nem baj)
nekem az egyben az nem "tetszett"😄 hogy kicsit rövid volt de amugy asszott rendesen ahogy kell😄
kicsit kevés volt benne a boss fight is de ezt kiküszöbölték a 2ben
a 2ben meg az teccik hogy már most van annyi confirmed boss mint amennyi az egyben volt és jó a sok boss fight
meg az a 15-17 óra normálon odaver rendesen mi lesz hard vagy titan mode-ban????😄😄😄
de csak akkor ha másoltan nem lehet megszerezni úgy hogy ne leygen hátráyan: pl fagyások ...
Meg ugye ez az extra DVD is jó lehet..<#szeret>#szeret>
Cory Blogspot
ez egyik legõrvendetesebb hír az hogy 15-17 órás a teljes végigjátszás😄😄😄f**k !!!!!!!!!!!!!!!!
De azért 16 ezret egy játékért , mikor a másolt is tudja ugyanazt...
ugyis lewarezolod -.-