1366
  • Seth
    God_of_War_2_USA_PS2-ECHELON DVD9 7,2 Gb

• sacano1
    etöl lehasaltok http://www.gamekapocs.hu/hir/6799/Elkeszult+a+God+of+War-mozi+forgatokonyve
  • Seth
    biztos lehetsz benne szerintem, hogy idefirkantja vki ha lát vmit
  • Okami Amaterasu
    sehol semmi ezek szerint..
  • Okami Amaterasu
    ha vki talál vmi oldalt ahol fenn van..szoljon plz:)
  • Banyapapa
    hohooo
  • Prince of Máté
    én meg nem fogom megvárni a DVD5öst, mivel ki vannak belőle szedve az extrák amik rohadtul sokat jelentenek nekem, mellesleg a játék 2 DVD-s lesz
  • Prince of Máté
    te hol és mikor fogod megvenni?
  • Spaceghost
    Szerintem egyszerübb megvárni azt hogy ebből is legyen DVD5-ös változat mint a sima GoW-nál és akkor nem kell a DL-el foglalkozni. Én sajnos a Mindight Club 3 új változatával szívtam meg. Vettem DL lemezt kiírtam és a PS eljut a feliratig és onnan tök sötétség.
  • Csacsi
    Várd meg az eredetit, ahogy én is....azt biztos olvassa a gépem/géped, főleg mivel az enyém nem chippelt :)
  • dinomano
    Nem az 1000ft-al van a gond, hanem azzal; h. en sem tudom hogy viszi-e a chippem a duallayeres irott cuccokat... Amugy meg eleg sz*r feeling lenne, ha letöltenem a DVD9es verziot (ha van egyaltalan); kiirnam- betennem a PS-be és nem törtenne semmi... :-|
  • Seth
    9.2 pontot kapott a játék gamespot-on. Nincs semmi extra újítás a játékmenetben ez a hibája, annyi baj legyen :D
  • Gábor
    Még nem jelent meg a "szokásos csatornákon"
  • Csacsi
    1000 ft egy ilyen játékért húzós? Én ma rohannék megvenni eredetibe, ha lehetne nálunk kapni.
  • dinomano
    Dl lemez 1000 körül van, eleg huzos...amugy en sem tudom, hogy visz-é egyaltalan DL-lemezeket a gepem... :-|
  • Okami Amaterasu
    torrent oldalt tud vki?
  • Gábor
    Megjelent.
  • sacano1
    semit csak gondoltam beirom mert elég drága dl lemez a probálkozáshoz egyébként a ps2 nnél is ez a layerbrake 1913760?
  • Seth
    elhiszem, de ebből most mit akarsz kihozni?
  • sacano1
    beirtam googléba aszt találtam hogy lehetséges hogy a palos és az ntsc játékoknál nem egyforma a layerbrake
  • Seth
    meg kell adni igen
  • sacano1
    szerintem meg a ps2-nél is lehet hogy megkéne adni a rétegváltás pontos hejét mint az xbox360-nál
  • Seth
    ps2 természetesen alapból tudja a dvd9 lemezeket,ez tiszta, viszont írott dual layert már nem mindegy milyen chippel akarsz elindítani, tudniillik nem mindegyik viszi. Haverodnak valszeg jó féle van, nekem sajna nincs olyan szerencsém
  • sacano1
    a ps2 chip nélkül is olvasa a dual layert lásd granturismo 4 vagy gyári dvdk na mindegy haverom chipel 1000-el és a ful gagyiu chipel is olvasta simán a dualos tört gt 4-et
  • Prince of Máté
    chiptől függ a DL lemez olvasása
  • sacano1
    miértis?
  • Seth
    látom nem nagyon vagy képben
  • sacano1
    ahoz neked nemkel különleges chip hogy vigye a duallayert aszt az olvasofejnek kell tudnia de nemigen van ojan játék ps2-re amejik duálos csak talán egy két darab.
  • Okami Amaterasu
    vki válaszoljon plz..
  • Okami Amaterasu
    milyen chpi viszi a dual layert..?én nem tom milyen chip van az anyémbe de az visz mindet,film,ps-2game,ps1-es game,masáolt eredeti,,még ujra irhatot is..ami itt a környékemen egyed eset..
  • Prince of Máté
    De ezt nem hiszem el, MAGYARORSZÁGON HOL LEHET ELŐRENDELNI?
  • aussieguy
    jah lehet de szerintem nem fogunk max 2 hetet mert:
    - az előrendelések számamár múlt héten meghaladta az 1 milliót(asszem ők már 12én megkapják vagy pedig akkor postázzák
    - vannak akik startkor veszik meg és szerintem az is még legalább 1 millió fan

2 millió ember között kevés az esélye annak hogy ne legyen valaki aki jól megcsinálja és felteszi bár lehet.aztán még utána jön a szerencse is h hogyan kell kiírni dl-re hogya müködjön is, a másik pedig a chip.(sajna nem mindegyik chip viszi a dl-t:S)
  • dinomano
    Iagzad van, utana még legalabb 3 hetet várhatunk minimum... :-|
  • Seth
    hátmegaztán ki tudja lesz e normális verzió még azon a héten amikor megjelenik, nem vagyok benne biztos
  • dinomano
    mi is(marmint akinek chippelt) várunk; még sehol fullgame...
  • Csacsi
    Már aki, nekem "sajnos" nem csippelt a ps2-m, szal én várok :)
  • dinomano
    Ők örülnek, mi meg tölthetjük... :-D
  • Csacsi
    Nah ennek én is örülök...volt itt szó 1 évvel későbbi európai lunchról...de ez azért megnyugtat.
  • alkess
    szuper hír. Még 5 hét
    Mindig csak az agyatlan amerikaiak örülhetnek
  • Prince of Máté
    új hír a megjelenésről
    God Of War 2: milliós nagyságrend

Kratos kalandjainak folytatását azok a PS2 tulajdonosok is tűkön ülve várják, akik csak hallottak a játék első részéről. (Van egyáltalán ilyen?) Két héttel a megjelenés előtt ugyanis az előrendelések száma már meghaladta az egy milliót, ami igen figyelemreméltó tény, tekintve, hogy március 13-án csak Amerikában fog megjelenni a játék. A God Of War 2 új ellenfeleket, új fegyvereket , új mozdulatokat és fejtörőket tartalmaz, de a készítők igyekeztek hűek maradni az első részhez is, úgyhogy vérből ezúttal sem lesz hiány. Az európai játékosok sajnos még egy hónapig kénytelenek nélkülözni a mészárlást, hiszen kontinensünkön csak április 13-án aktuális a megjelenés.
    Írta Papesz a GameCon oldalon.