GoW 2: Divine Retribution

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
nem éppen póni, hófehér paripa szárnyakkal -_-

PSN ID.: Beegabor

és milyen Pegazus? az nem valami póniló? vagy lemaradtam valamirõl? <#szomoru1><#wilting><#fejvakaras>

onnan tudom hogy van egy video amiben cory beszél a gameról és ott mondja hogy " jump from foe to foe and back to Pegasus"- magyaul ellenfélrõl ellenfélre ugrasz onnan pedig vissza Pegazusra

amugy az istenek azért haragszanak meg rá mert: Atnena mondja ezt a video elején: " with every city you destroy, the wrath of Olympus grows.."- minden egyes várossal amit elpusztítasz, Olympus haragja növekszik
túl sok pusztítást végzett aztán az istenek berágtak rá😄

Máté!

onnan pegazusra ugrik rá

The End Begins...nem tetszik ez nekem, remélem azér lesz 3. rész, de egyelõre a második jöjjön már kííí😄

látom, ahogy jött egy videódarabka, feléledt a fórum, yeah

#158 : xDDDD

Seth
nagy perverz vagy te hallod ^^

dinomano
Megoldják, mindegy hova ugrik utana Kratos; letojom...(amugy nekem is az ugrott be, hogy hova nyomja a halalugrast... ) :-P De ha még SONIC módra összetekeredik; és továbbpattog vattacukorgomolyagként; én még akkor is el*lvezek! MUSTHAVE!

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Lammer
/ngyonnagyonFANmode on
kuzsmegoldja <#idiota>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Seth
azt még sosem mutatták meg, mindíg jön a villanás 😄

Prince of Máté
kurva jó a video csak azt nem értem hgoy levágja annak a griffnek a szárnyát és onnan hova a f*szba ugrik?

nem baj nem baj nem mindenki nézegeti az összes oldalt a neten😊
amugy kicsit romlott a minõsége de a lényeg fenn van😄

God of War II Official Trailer 3
itt a link
véleményetek a videóról???

Seth
le vagy kicsit maradva, tegnap óta kint van ez a trailer, hardwireden például

emberek vadonatúj videó beszarás😄😄😄
qurva jó csak egy baj van hogy csak az tudja megnézni, letölteni aki be van regisztrálva gamespot.com-ra. god of war 2 aztán vagy a híreknél van vagy már be is tették a videos-hoz
amugy meg feltöltöm szerintem youtube-ra vagy valahova aztán ha megvan benyomom a linket hogy az is megnézze aki nincs beregelve az oldalra.

olvassátok le😄
olvassátok el a legutolsó postot
faxa info van és kép is😄lol

dinomano
Történelmi game..Hmmm... Mert Zeusz villáma, és kövé változtató Medúza-fej létezik... A görög istenekkel egyetemben... :-P LOL!

én állandóan nézegetem Cory blogspot-ját mert majd nyom egy postot oda amikor elküldték õket meg hasznos információkat és olvashasz ott😄
hozzászólás #124be beraktam a linket😄

Okami Amaterasu
demorol tud vki mit?

x-box live gamertag:RepliedCloud PsN Id.:Undefeated_HUN steam id:Undefeated18

esetleg egy t34-es tankot. nem? ugy jo az ahogy van. szerintem.<#ejnye1>
Prince of Máté
lol<#buck>

vagy játékmódnak tehetnének be InstaGib Deathmatch-et ala UT2k4 Zeusz ellen <#idiota>

Afe
ez azé hüleség, mert a plazmacannon az a valóságban nem létezik, tehát sz@rul nézne ki egy ilyen történelmi gameban. az AK meg a sniper az oké.
btw nekem csak a lézerirányzékos hangtompítós pisztoly hiányzott már az elsõ részbõl is de nagyon, remélem a 2. részbõl ezt nem felejtik ki<#banplz>

dinomano
Viccet félretéve, ha nyíl lesz, az okés... egye-fene, megelégszem vele; de remeljük robbanonyilakat lõ majd, mint RAMBO...

Lammer
/felakasztotta magat <#idiota>

dinomano
AK47-es lesz, tényleg? :-PHu, akkor MUSTHAVE! Ill. még hozhatna a jövõbõl Quake-es plazmacannon-t is; sorozatlövõ "ionköpködõvel"... :-P

Lammer
VAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaa
/elszalad <#idiota>

Afe
lesz egy timeteleport, amin keresztûl Kratos AK47-est meg SniperRifle-t hoz majd magával a jövõbõl. bonusz pedig egy mindent pusztító PLasmaGun lesz<#idiota>

alkess
Bocsi, itt a link:
http://www.gamer365.hu/show-article.php?id=230&news

alkess
Ebbõl[/url]a videóból ítélve lesz egy jó kis íjja Kratosnak, tehát aki akar, lövöldözhet.

Laky
NEED

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Lammer
ne, ne legyenek "lovoldozos" reszek... <#wilting>

Lammer
hat ha balek vagy akkor vedd meg 16ert...
en ujonnan is 10 korul fogom megvenni...
ez csak szoveg, hogy lelkismi nelkul warezolj 😛
mindenre van lehetoseg... nem kotelezo butan a magyar lehuzobandatol venni eredetiben... van olcsobb LEGALIS megoldas is 😛

(amugy birom ezeket a szovegeket... de ez mar warezos tema es itt off)

dinomano
...Hmm... Én örültem volna picit több lövöldözõs résznek ill. képességnek; ugy értem picit nehezkesnek ill.nem tul hatekonynak talaltam a Zeus-os villámozást; abból valami nagyobb hatásfokú jó lenne...de vegülis csak szörszalhasogatok; semmi baj nem volt a game-el, és igazabol hetngame-nem lvövöldözés... Talán (csinalhatnának) valami kis scrollozos akciopalyat is (ugy értem, hajón, szekéren stb.; a'la PoP vagy FFVII-ben Clouddal motoros menekülés...)
..Nah, de elhallgatok, tökeletesnek találtam az egyet is; igazabol 1 ötletet irtam+1észrevételt, a game maga tökeletes... :-D

télleg a díszdobozost is meg kell majd szerezni😄

Prince of Máté
jaja díszdobozban a GOW-ok 😄
húú na az aztán kéne 😛

nemtom, biztos vok benne hogy drága lesz, szal marad a letöltés, aztán ha lemegy majd az ára, akkor viszont meg akarom venni, ezt egyszerûen muszáj..sõt, gondolkodom rajta hogy be kellene szerezni majd a távoli jövõben az egész trilógiát...hacsak nem csinálnak majd 4. részt is 😛

ki mit hiányolt az elsõ részbõl,mit nem láttot jónak???
mit gondoltok mit kéne még belerakni a második részbe???(tudom már kész van de nem baj)

nekem az egyben az nem "tetszett"😄 hogy kicsit rövid volt de amugy asszott rendesen ahogy kell😄
kicsit kevés volt benne a boss fight is de ezt kiküszöbölték a 2ben

a 2ben meg az teccik hogy már most van annyi confirmed boss mint amennyi az egyben volt és jó a sok boss fight
meg az a 15-17 óra normálon odaver rendesen mi lesz hard vagy titan mode-ban????😄😄😄

hát igen nekem is kell a gyûjteményemben😄

Prince of Máté
ííí bazzeg, lehet hogy megveszem eredetiben...
de csak akkor ha másoltan nem lehet megszerezni úgy hogy ne leygen hátráyan: pl fagyások ...
Meg ugye ez az extra DVD is jó lehet..<#szeret>

eddig meg mindig kivartam, hogy leessen az ara a jatekoknak. pl. a gow-ot 20 euroert vettem megjelenes utan 4 honappal, mert nem tudtam mi ez, csak megvettem. sztan nem is jatszottam vele jo darabig, mert volt sok mas. a 2-t viszont mar megrendeltem cca. 60 euro lesz, de nem erdekel, mert kell.
jah az kimaradt hogy maga a story 15-17 óra és akkor még nem beszéltünk az extrákról:-challenge of the gods, titan mód, úrjarátszás a megszerzet fegyverekkel stb.. plussz az extra DVD!!!

ezt feltétlenül olvassátok el😄
Cory Blogspot
ez egyik legõrvendetesebb hír az hogy 15-17 órás a teljes végigjátszás😄😄😄f**k !!!!!!!!!!!!!!!!

Prince of Máté
igen ami erõsen olcsó az nekem is böki a szemem...
De azért 16 ezret egy játékért , mikor a másolt is tudja ugyanazt...

dinomano
Oda se neki... Szeretem, ha vannak választási lehetõségek..csóróságom okán nekem marad a warez..de sebaj; mindenki azon spórol amint tud, ill. amin akar... :-P Multkor a Tacskóban a 2500-as MOH-Frontline-t fájó szívvel hagytam ott, mivel már végignyomtam anno... :-| /kultgame; tudom... :-D -meg kellett volna vennem/

Prince of Máté
nem mindenkinek van 16 ezer fölöslege...

dinomano
Vegülis mindegy; total igazad van; amugy meg millió1 masik game van még a PS-re, amit nem toltam... Csak szimplan megkerdeztem, mikor jelenik meg... :-D (Én warez??? Énnn??? Kikérem magamnak!<#vigyor1><#beka3>)

Lammer
neked nemmind1?
ugyis lewarezolod -.-

március 14-e fele kb. az usaban persze euban meg nem tom mikor

én március végét olvastam