1366
-
#726 Jah egy vidó is van előtte amiben érdekes módon ugyanúgy veti a mélybe magát, mint az első részben...szerintem ez az első rész előtti eseményeket tárja fel.....
De nem tuom....
Majd csinálok 1-2 képet....
Nekem az kegyetlenül bejött mikor egy lóval kell repkedni a szobros rész után és a madarakat úgy kell megölni hogy ráugrasz és levágod a szárnyai, majd mátrix-os módszerrel lehajítod őket a mélybe....
És a környezet is a ott van rendessen.... -
#725 úgy kezdődik. baszott jó játék. -
#724 jááj:D
kár vlt elomndanod most mégjobban várom a megjelenést :D:D
A teljes játék úg kezdődik mint a demó, hogy lekicsinyedsz és rádtámadnak a katonk? -
#723 Bakker.....az de rosz....
Csak azért, mert utána még szerzel egy fegyvert, amivel be tudsz menni a belsejébe és fel kell menned a fejéhez...
Nagyon durva....
Miért mindenki GoW 1-et ír, mikor itt a kettő van....
Vagy az 1 is DL-es lemezen volt régen?????? -
#722 na szal a demó addig tart hogy felmész egy liften és ott van egy ablak, oda néz az a szobor, és csapkodni kell a szemét és sajnos vége mikor betöri a falat :( -
Crazy Mate #721 Segítsetek,elakadtam a GoW 1-ben.Athénban vagyok,ott tartok hogy van az a híd,ami előtt ilyen vas kapu van és másik utat kell keresnem,meg van egy fa ajtó,amin ellenségek próbálnak bejönni,oda is másik utat kell keresnem.Merre menjek? -
fanatifo #720 nemjön -
Crazy Mate #719 Én is.Remélem a 3 jön ps2-re is. -
Turboman #718 Hello Fiuk! Nem tud nekem senki segiteni?
Segitsetek azon a reszen vagyok amikor ki kellet nyirni a Medusa feju kukacot es leteptem a fejet, merre van a kijarat? Tiszta ciki, nem talalom a tuvabbjutasi utat. Ha valaki tud akkor segitsen. Koszi -
#717 azt mind kilőték, de én sem értem hogy miért mert a töbségük teljesen késznek tünt. valoszinűleg nem fértek már fel a DVD9-re sem, talán majd a következő részben felhasználják.
volt néhány hangulatos pl a tengerpartos rész, az Etna belseje meg még több repkedős rész, de a legjobban az Atlantiszos pályát sajnálom, az qrwa jól nézett ki. -
Crazy Mate #716 Néztem a bonus discet,és volt olyan része hogy lost levels.Na azok szerintem tök jó pályák,azok kimaradtak a játékból? -
bogdanypeter #715 hi! és mien íród van?
kis off:
szerintetek Pioneer 110d íróval ki tudom majd írni? -
Turboman #714 Hellosztok! En is elakadtam de mas hol. Segitsetek azon a reszen vagyok amikor ki kellet nyirni a Medusa feju kukacot es leteptem a fejet, merre van a kijarat? Tiszta ciki, nem talalom a tuvabbjutasi utat. Ha valaki tud akkor segitsen. Koszi. -
Crazy Mate #713 Ok,megvan már.A GOW I bonus discje kellene,meg a bonus moviek.Honnan lehet leszedni?A bonus moviek a fontosabbak,hány bonus movie van összesen? -
Crazy Mate #712 God of War I-ből kéne működő változat amiből nincs semmi kiszedve.A DVD9-es változat megy rendesen?Mire,hogy kell kiírni? -
bigbug1 #711 Elakadtam, segítsetek légyszi! Eléggé az elején járok. Zeusz "ledobta" a kardot, ami beleált a földbe. A világító szemü ellenfélnek már az egyik szemét kiszurtam meg minden, a fél keze le van szakadva. A placc közepén ott a földbe szúrt kard, de nem tudom kihúzni, ha megpróbálom lepörög a piros bogyóm, ha a földön fekvő kezet (de lehet hogy az egy szikla) hozzávágom, akkor megszédül, de utána felébred, és nincs mit hozzávágni. Mit kell itt csinálni?
Előre is köszi minden segítséget. -
Crazy Mate #710 Csá,a God of War II bonus discjén tényleg csak videók vannak?Azt olvastam valami plusz pályák is.GOW I bonus discjét honnan lehet leszedni,van egyáltalán? -
fanatifo #709 Csáó!Kérdés a következő!Letöltöttem állítolag egy tuti dvd 5ös verzát!Gondolom a 2ik layer akkor van amikor átakarunk menni egy nagy hídon de levan szakadva itt fagy le a dvd 9es!Nah most ott folytattam a dvd 5ös verzióval is nem fagy le de hogy a fenébe kell átjutni?Vagy ez egy bug? -
#708 Na végigtóltam, megkinlódtam vele. -
#707 pl itt :) -
#706 miután lent meghúztad a kart, már képes vagy forgatni középen a szerkezetet. odaforgatod a harangokhoz, és a nagy felfüggesztett vmivel megkongatod azt. időlassitás majd a másikat kézzel. én ennyire emlékszem.
addig harangozol, amíg szét nem törik a szobor. -
#705 És azt hol találom??Nagyon kíváncsi lennék a Rogue Galaxy-ra,a grafix nagyon megnyerö. -
#704 Help!!!!!!! -
#703 Segítsetek már légyszi?? -
#702 Hi
Elakadtam megint csak. Egy tüzesmadárral elrepülök egy pületbe amiben van 2 harang. Mind a 2-t sikerül megkongattatni, meg is reped a szobor arca, de utána semmi sem történik, lent van egy kar de csak egy kicsit felmegy egy kör alakú valami ha meghúzom és semmi nem történik. Megkongatom megint a 2 harangot de csak a repedt arcú szoborfejet mutatja, be sem tom törni az arcát. Mit kell itt csinálni?? Help!!! -
#701 énis:)
-
#700 Ha vkit érdekel, megcsináltam a #641-ben linkelt leírtakat, és haveromnak tökéletesen működik. Én még mindig az eredetire várok. -
Gábor #699 Ahhoz van egy hibátlan ripkit, milyen leírást akarsz? -
#698 Elméletileg azt is meg lehet csinálni hasonló módszerrel, ahhoz is van valahol egy ilyen leírás. Próbálj meg keresgélni azon a fórumon ahol ez a GoW2 leírás is van. -
#697 Hi már megint elakadtam, egy barna lény belsejében vagyok, tudok már repülni is, de van egy kihúzni való barna henger és befelé nem tudom, tólni, hova kell vinni ezt a hengert? -
#696 találtam egy zsírúl működő verziót,nemtom ismeritek-e..: God.Of.War.2.NTSC.PS2DVD5.REPACK.PROPER-TorrentLeech
RLS DATE : 17/03/07
FORMAT : PS2 DVD5
RIPPED : See Notes
RAR SIZE : 65x50mb
HTTP LINK: http://www.ebgames.com/product.asp?product_id=281537
NOTES: Ok lets get down to the nitty gritty
Widescreen movies were relinked to standard movies
standard movies were downsampled as little as possible
cddvdgen doesnt like files above 4gb so the PART1.PAK
had to come in under 4gb. Whilst it did mean some
considerable downsampling all the movies are there
theyre all watchable. And they dont glitch. This rls
has been extensivly playtested. As with the GOW DVD5 rip
there are a couple of bugs we feel we should point out
to everyone. If the game freezes (you cant move kratos),
press start and reload checkpoint. It only happened once in
our playtest but its worth mentioning. If it takes a while to
load a section just be patient it'll load (the famous pause in
GOW1 DVD5 anyone?) This was rebuilt as optimally as humanly
possible all the relinks etc were double checked, the iso was
rebuilt correctly, you have to expect some quirks occaisionally
but its all here.
To boot this 3.X SM users should have no problem
2.0 SM users you need to burn dvdloader7all to boot it
HDD users you're on ur own i dont have it to test
TL NOTES: Props go to HYdRO for their rls, they take all the credit,
we just repacked it and keep it CRC fails clear.Have fun! -
#695 Ok már rájöttem, de azért köszi. Keményebb fejtörök vannak mint az 1-be és nagyon baba a játék.:D -
#694 Ez a metódus a Rogue Galaxy-nál is müködik??? -
#693 a másik szemét neked kell eltakarnod a megszerzett pajzsoddal.
felszaladsz aztán L1. -
#692 na addíg szerintem nem jutottam.. ^^ -
#691 Azt már megcsináltam, ez a 2. ilyen szobor, csúnya hárpia feje van na itt hogyan kell hárítani a szemeit? -
#690 ha először vagy azon a helyszínen akkor azzal még nem kel foglalkoznod. Mássz fel oldalt vmelyik létrán, és a helyszín mindkét oldalán van 1-1 szobor, na azokat húzd a szobor szemei elé, hogy visszatükrözze a sugarat -
#689 Ja hés egy kis idö után a híd lejön a magasból, szóval idQre megy a feladat, de nem tudom mit kell csinálni? -
#688 Hi
Elakadtam help!!! Van egy nagy szoborfej aminek a két szeme világít kék sugárral és lent van egy forgató kar ami felvisz egy kis híd félét. A kis hídra egy szobrot toltam, ami egy fehér négyzet alakú mélyedésbe helyezödött, utána a kart eltolom míg teljesen fel nem megy a kis híd a szobor rajta van de semmi nem történik. Mit kell itt csinálni? -
#687 Amúgy nem értem miért kínlódtok vele a #641-ben belinkeltem egy tuti leírást, hogy hogyan kell csinálni dvd5-öt a dvd9 iso-ból. Olyanra csináljátok meg magatoknak amilyenre akarjátok (extrákkal, extrák nélkül, widescreen vagy normal stb).