Rigs of Rods

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prézli
Hát, az nem kis meló, de aki ért hozzá jobban tudja, addig is segíthetnél az IFA projectben ami kb a fülke elkészüléséig tartott majd leállt mert a játék nem támogatta és nemtudtam, hogy mért.

Misi az ezredes
0.35-be én az lfs-bõl majd berakom az XRT-t meg a többit 😊 de ezen a gépen nem fut szal majd szeptember környékén 😞

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

0.34-hez igen. A 0.35-ös verzió támogatja a dds fájlokat is.

bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh

esetleg a régebbi verziójúba jó? 0,34
de ennek mi lehet a baja ???
biztos hogy valami egyszerû kis gond
engem is kidob, nem tudom miért. Próbáltam kicsomagolni a trucks mappába is, vagy simán berakni a packs mappába, de sehogy se jó.

http://repository.rigsofrods.com/ hellosztok errõl az oldalrol le lehet szedni egy offroad autot egy toyota hilux-ot én le szedtem be raktam a játékba de ahogy elinditom a gamet és választok autot a toyotat választom rá katintok és ere kidob a játék mi lehet a baj???
Huu basszus... köszi szépen a segítségedet...Ez jól jött😄
Köszi mégegyszer
csáó
Prézli
1, Legtöbb pályán van egy beton alapú rész amely elõtt egy narancssárga mérleg áll (NHelens pályán a garázzsal szemben például), ha a mérleg elá ûllsz ott tudsz cuccokat elõhozni

2, Vontatni, emelni úgy tudsz, hogy csatlakoztatod a két dolgot, ez pedig (ha jól emlékszem) L és O betûkkel valósítható meg (mikor melyik, jármûfüggõ)
Tehát a Scania-val a pótkocsi alá állsz és L gomb, így csatlakozik, ha nem akkor manõverezz picit.

Köszi dav
Lenne itt még egy olyan kérdésem hogy hogyan tudok ládákat, utánfutókat,vontatmányokat megjeleníteni a játékba gondolom vmi egyszerû rá a válasz de nekem sejtelmem sincs...szedtem el hozzá trélereket de ne mtudom h hol lehet megjeleníteni...vki segítene?
Meg ha már itt vagyok azzal a scania-val hogy tudok vontatni akármilyen jármüvet mert se az orránál se nem a faránál ne makad bele...😄
Help!
És ha vmi nagyon "durvát" kérdeztem akkor bocs!
Helló
Van a játék könyvtárában két darab fájl: keysheet.pdf és "Things you can do in Rigs of Rods.pdf", ezeket érdemes megnézni. Persze némi angol nyelvtudás vagy egy szótár nem árt hozzá.

Köszi szépen a tippeket azért már NAGYON lassan kezdem felfedezni a játékot!
Még egyszer köszi a tippet...!
Helló
Ombika
4 kerekezes kamionnal pottal pl! 😊)))

Prézli
Setupban be tudod állítani a vezérlést, és ha bemész a garázs ajtaján az emebereddel akkor tudsz jármûveket elõhozni ameleket vezethetsz és F1-F12 billenytûkkel hidraulikusan írányíhatsz. Nagyjából ennyi kezdésnek de sokkal több rejlik ebben a játékban pl: repülõzés, hajózás, szállítás, törés-zúzás, sokminden

Helló mindenkinek!
Most jutottam hozzá a játékhoz és hát igen kicsit elsõ látásra elég bonyolult az irányítás és az egész játék...
Valami kezdõi tanácsot tudtok adni...?😄
Köszi elõre is!!
Helló
de kihalt ez a topik.

áhhámm... köszi
2,8 fúú :-)
bertino
2 FPS megvolt ? 😄

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

passatgt
landwirschaft simulator 2008

Ez melyik játékból származhat?

Hmm...a képfeltolto új még nekem

Nah kipróbáltam én is s megspékeltem egy madártávlattal. Osztá' rá akartam zoomolni, a'la bravúr, ment is de a repülõ szárnyát sikerült kissé leamortizálni, de ment! <#nyes>

norbi56
helyenként...😄

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Rendesen elvoltál :-D

0,2 FPS?
Esetleg nézz meg pár videót.
vagy rakodj bele :-)
gyemant04
csapjbele..

... Mixed Martial Arts

Misi az ezredes
Addig kell menni amíg defektet nem kapsz!

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

gyemant04
Hy ebbe a játékba van vmi küldtesé vagy csak menni kell eszetlenül?

... Mixed Martial Arts

0.35-öshöz jó

Ez mûködik a 0,34 esben is? Mert nekem nem akar. (Liebherr LTM 1095)
Misi az ezredes
Ha lehet magyarul tedd fel a kérdéseidet és kevesebb hibával thx..

Nem burul fel, mert elõrefele néz 😊
Szeintem is a 0.35 rosz.Föleg a daruknál a belsö négyzetbe ahol a fûlke nem követi a fordulást és eldorzitsa. A liebherr LTM daru ninca letámasztva nem borultál fel?

RoR zsozso
0.34-hez nincs flexbody patch??? csak mer a 35 az egy szar sztem

\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"

Ühhüm, köszi 😊
Liebherr LTM 1095-ös daru munkában, épp a Mercedes Citaro K buszt állítja talpra:

Ugyancsak Liebherr közelrõl:

passatgt
az autó horpad, nem szögletesen összehajlik😊

Mit változtat?
RoR zsozso
Az meik??Én nem láttam.

\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"

ChuckyHUN
FlexBody patchet feltette valaki???
Naddzson komoly

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

igen, elég kihalt a topik, én még a 0.34-essel játszok, a 0.35-öst nem szeretem annyira.

RoR zsozso
Ki jöhetne már egy 0.36-os mert ezzel már nem jáccok meguntam...

RoR zsozso
De kihalt a topik 😞

Most leszedtem én is, de csak 4 kereket tudom élvezni, a többi semmi 😊
BMW320i
Köszönöm a segítséget.Sikerült új gépeket raknom.Nekem néha gondol egyet és nem mûködik a hidraulika (egy jármûvön sem) ez miért van?Multizni hogyan lehet?
Tiesto!Igen a Boorat-ból vettem.Jó kis film.

12346
én leszedtem, de nem igazán van jelen a játékban. kiválasztani ki lehet, csak odarak egy nagy semmit a garázsba.

RoR zsozso
Van itt vki aki letudja szedni repository-ról azt a Citroen GS-t ami legfelül van??Mert nekem kiírja h. 404Not Found

RoR zsozso
Ok,énis csak néha mászkálok fel mert ez így nem jó h. nem lehet egymást 'érezni"<#shakehead>