Rigs of Rods
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh
biztos hogy valami egyszerû kis gond
Köszi mégegyszer
csáó
2, Vontatni, emelni úgy tudsz, hogy csatlakoztatod a két dolgot, ez pedig (ha jól emlékszem) L és O betûkkel valósítható meg (mikor melyik, jármûfüggõ)
Tehát a Scania-val a pótkocsi alá állsz és L gomb, így csatlakozik, ha nem akkor manõverezz picit.
Lenne itt még egy olyan kérdésem hogy hogyan tudok ládákat, utánfutókat,vontatmányokat megjeleníteni a játékba gondolom vmi egyszerû rá a válasz de nekem sejtelmem sincs...szedtem el hozzá trélereket de ne mtudom h hol lehet megjeleníteni...vki segítene?
Meg ha már itt vagyok azzal a scania-val hogy tudok vontatni akármilyen jármüvet mert se az orránál se nem a faránál ne makad bele...😄
Help!
És ha vmi nagyon "durvát" kérdeztem akkor bocs!
Helló
Még egyszer köszi a tippet...!
Helló
Most jutottam hozzá a játékhoz és hát igen kicsit elsõ látásra elég bonyolult az irányítás és az egész játék...
Valami kezdõi tanácsot tudtok adni...?😄
Köszi elõre is!!
Helló
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
0,2 FPS?
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"
Ugyancsak Liebherr közelrõl:
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"
Naddzson komoly
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Tiesto!Igen a Boorat-ból vettem.Jó kis film.