1506
-
#1186 Az igaz , hogy egymáson át lehet menni , meg nem lehet egymást vontatni , trélerezni , de joóóó féleeee versenyeket lehet nyomatni. -
#1185 mi lenne ha nem kérdeznéd meg minden nap?...
visszakellene olvasni, és találnál 1-2oldalt, de beirhatod a googliba és tuti találsz ezzel foglalkozó oldalt... -
max1985 #1184 Hy! Tudtok valami jó oldalt ahonnan még lehetne hozzá tölteni cuccokat ?
(a játék hivatalos oldala kivételével). -
#1183 En nyomtam,de mivel fizikalisan nemtudjatok egymast baxtatni ,igy 1 kalap szart sem er! :( -
#1182 nem -
max1985 #1181 Hy! Nem tudtok hasonló játékokat mint a Rigs ? -
#1180 Hy all.!Ti nem szoktatok multizni???Qrva joóóó!!! -
max1985 #1179 Gumikacsa! A gallériádban lévő Ikarust te csináltad ? -
max1985 #1178 Köszi a segítséget! Csak az a bosszantó, hogy az enyémtől kissebb gépeken lazán elmegy, nálam meg szórakozik amikor közel vannak egymáshoz a kocsik. Amugy ezt amit írtál nem lehet valahogy kijátszani ?
Tényleg magyar oldalt nem tudtok ahonnan lehetne tölteni hozzá cumokat?
Innét már leszedtem mindent ami tetszett (http://wiki.rigsofrods.com/). -
dav #1177 Ha tudsz angolul, akkor nézd meg a wikit: http://wiki.rigsofrods.com/
Itt elvileg minden infót megtalálsz a járművek készítéséről.
A szaggatást a fizikai modell okozza. Mikor két objektum közel kerül egymáshoz, a program bekapcsolja az ütközésdetektáló algoritmust, az pedig számításigényes. -
#1176 Sokat ne várjatok, a játékot egy srác készíti egymaga, és csakis a saját szórakoztatására. Nem lesz belőle kiadott játék, vagy ilyesmi. -
#1175 En azt elveztem vele,hogy nyergessel megpakolva allitottam az atteteleken es meddig birtam 2 kerekezni a kifuton!! :) Jo kis mulatsag volt mire belottem,meg a diffit is! :) -
max1985 #1174 Help! Aki tudja hogyan kell a játékhoz járműveket készíteni az mindenképp írjon !! -
max1985 #1173 Köszi. Megnézem!
-
#1172 GT, BMW vs Alfa ROmeo..de bővebben->HRC Team -
max1985 #1171 Help! Aki tud segíteni hogy hogyan kell a játékhoz járműveket készíteni az mindenképp írjon !!! -
max1985 #1170 Az Euro Truck megvan nekem is. Nem rossz. A GTR 2 is, az egyik legjobb szimulátor szerintem. És milyen mod-ok vannak hozzá? -
#1169 assszem 0.35ös változatot használom...
nem még nem próbálkoztam az autó készítéssel...
GTR2-t moddolgatom, ezzel a játékkal csak akkor játszom ha unatkozom...akkor órákra leköt...
ETS=Euro Truck Simulator (van topikja itt az SG-n) :) -
max1985 #1168 Nem tudom nem olyan rossz eddig. És te melyik változatot használod ?
Mondjuk én már végig próbáltam az összeset, de ugyan ugy belassúl. Jahh közbe eszembe jutott hogy amikor igy lemegy az FPS száma 7-8 ra és kiszálok a kamionból, eltávolodok tőle egy kicsit és visszaugrik 120ra.
Érthetettlen.Vagy amikor akarok rápakolni egy másik kamionra és a drau közel ér hozzá akkor is belassul, mintha valami burok lenne körülötte. Mind1. Amugy te próbálkoztál autókészítéssel a játékhoz ?
És a végén agy hülye kérdés: mi az a ETS amit irtál a végén ? -
#1167 ne várj sokat ettől a játéktól...
nekem nagyon tetszik...
ha tehetem konténerezek :) vagy nyergessel fát szállítok...
jobb mint az ETS :) -
max1985 #1166 Az már megvolt. Levettem 640x480ra a felbontást, mindent kikapcsoltam vagy levettem minimumra, sőt még a hangot is kinyomtam. Akkor is csak akkor akad ha ráállok valamivel egy trélerre vagy ha egy másik teherautóra rá akarok pakolni valami árut. Már próbáltam frissteni a videókártya drivert is. Ugyanaz az eredmény sajnos. Amugy nincs semmi gond vele olyan 120-160 fps-el elmegy ugy hogy majdnem fullra van téve. -
#1165 a programmal biztos nincs semmi...
a beállításokban vegyél lejjebb vmit..
-
max1985 #1164 Szerintem a programmal van valami, de biztos ki lesz küszöbölve.
Nekem ez a konfigom:
AMD Dual-Core 2 4400+
ATI Radeon x1650 256MB DDR3 videókártya
2x 1GB 800Mhz Kingston memória
És ezen akad, de csak néha, lejjebb megtalálod hogy mikor már leírtam.
Várok biztos megcsinálják majd. Most a járműkészítésre vagyok ráállva.
Minden segítséget szívesen elfogadok!!! -
#1163 ezt az egészet 1 egyetemista srác csinálta...
gépigény?...
2.4es AMD
6600GT
1Gb RAM-mal ment egész szépen...
mostani konfiggal is megy...csak a Liebherr-nél van némi FPS esés :) -
max1985 #1162 Amugy köszönöm a segítséget !!! -
max1985 #1161 Hy! Az oké hogy nagy a gépigény,de pl. a GRID fullon megy a Pro Street szintén, a legújabb játékok szinte mind. Akkor mekkora gép kell hozzá? Mind1. Várok még hátha javítanak rajta. Akkor már csak 1 kérdésem volna!
Akarok csinálni hozzá pár autót. Mi kell hozzá? A Street Legal Racing-hez már csináltam kissebb dolgokat (kipufogó, autó HiFi). Ezeket 3dsMax 7-el csináltam. Igazából a Texturázáshoz nem annyira értek. A Rigs-hez is jó a 3dsMax ?. Valaki leirhatná nagyvonalakban hogy álljak neki. Esetleg itt az e-mail címem ha nem sikerülni röviden leirni :) ([email protected]). Ha kapok 1 kis segítséget akkor szívesen megosztom majd veletek az új autókat. Amugy nagyon jó kis GAME !!! -
Gibor #1160 Még nagyon kezdetleges játék és van elég sok optimalizálási problémája, De idővel ahogy fejlesztik biztos orvosolni fogják ezt a problémát. -
#1159 Mert nincs optimalizálva a game! -
#1158 Nekem is ez van,nagy a gépigény... -
max1985 #1157 Sziasztok!!!
Én még csak most találtam rá erre a játékra, meg is tetszett, le is töltöttem a 0.35-ös változatot.Szépen is ment a játék.De ha több gép van kint vagy ha ráállok a Trailer-re egy kocsival pl., akkor lemegy az FPS 7-8-ra a 120-ról.Alul pedig ez a szöveg váltakozik: REAL TIME (ilyenkor megy jól a játék) és a NOT REAL TIME (ekkor szaggat). Mitől van ez? Kipróbáltam mindegyik változatát, ugyan az. Frissitettem a videokarit akkor is. Egy 4400+ as duplamagvas AMD-m van, Radeon x1650-es videókártya és 2GB-ram. Jahh és ha min.-re leveszek mindent akkor is ezt csinálja.Valaki legyenszíves segítsen!!! Köszi -
XRV #1156 elindítod a RoR configurátort és ott a controls fülön vannak. Hozzáadod és kiválasztod az ablakban mit is szeretnél. -
Mihi666 #1155 Hali! Valaki eltudná mondani hogy kell beállítani a kormányt? Visszaolvastam de nem találtam megoldást:S -
XRV #1154 Nem lehetséges, hogy esetleg éjjel van nálad? NUM + nyomd folyamatosan míg változást nem észlelsz.
Lehet, nem ez a baj nálad, de hátha. -
#1153 olvass vissza
-
roland987654321 #1152 hogyan lehet pályákat betenni a játékba????? -
bad boy 2 #1151 hellosztok nekem fekete az ég mit kell csiálni hogy kék legyen??? -
krizoli #1150 nekem már a demó mindig lefagy -
bad boy 2 #1149 helllosztok
leszedtem a kék csomagot amiben a kék daf catepillar és a kékkonténer szállitó van csakaza baj hogy mikor belsőnézetből külsőre váltok akkor ki lép a játékbol egy hiba üzenettel valami ror vrash és oda le lehet irni az e-mail cimet meg hogy gondolom miért lépetki ez egy fajta hibaüzenet küldés ha jol értelmeztem .nos erre lene valami javitás vagy hasonlo dolog?? -
#1148 Dicsak...:D -
bad boy 2 #1147 köszi szépen