Rigs of Rods
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"was all this for real or just some kind of hell 666 the Number of the Beast Hell and fire was spawned to be released\"
Lehet, nem ez a baj nálad, de hátha.
leszedtem a kék csomagot amiben a kék daf catepillar és a kékkonténer szállitó van csakaza baj hogy mikor belsõnézetbõl külsõre váltok akkor ki lép a játékbol egy hiba üzenettel valami ror vrash és oda le lehet irni az e-mail cimet meg hogy gondolom miért lépetki ez egy fajta hibaüzenet küldés ha jol értelmeztem .nos erre lene valami javitás vagy hasonlo dolog??
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
na mindegy akkor elmondom. baloldalt megkeresed azt h Addon packs rákattintasz és legalul lesz.
... Mixed Martial Arts
... Mixed Martial Arts
én régebi autokat keresek:
egy csomagban volt 3 gép egy catepillar rakodo egy olyan buildozer szerû középen csuklot és ugy fordult el. egy 4 tengelyes daf ami bilencs volt és volt rajta mankó kerék is ami kormányzot ,emelhetõ volt és egy daf ami hasonló a bilencshez csak konténeres volt és igy vvoltak õk egy csomagban és kék volt mind a három ezeket keresem az oladalon nemtaláltam köszi elõre is sziassztok
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
#1108 és erre a válasz a köv. üzi #1109. Hajrá.
Másodszor: Nem kell tízmillió kérdõjelet tenni,amúgy is megértjük
Harmadszor: Ha visszaolvasnál egy hangyaszarnyit akkor rájönnél h. nincsenek küldetések ebbe a játékba!!
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
És más dolgoknál is valami ebben jó, valami meg abban.
1095-tel letalpalni a mellékelt pdf szerint:
ALT+F9-F10 Outriggers in/out (press once) egyszer nyomni
ALT+F11-F12 Outriggers up/down (press once) egyszer nyomni
Én most azt mondom lehidalok?! :-) Direkt mellékeltem azt a PDF fájlt, hogy olvasd el.
Ha nem tudod megnyitni, akkor ajánlom neked a Foxit Reader-t ami sokkal gyorsabb a böhöm Adobe Eeadernél és még nagyarul is tud,
Igaz pl az a daru sem mükszik de nem gááz mert van még több száz gépjármû amit be lehet tölteni...szóval az ember nem hal bele 1-2 autóba v akármibe ami nem mükszik!!
Szerintem!!
Nah mmindenkinek jó Ror ozást!!!
csáó
egyetemista srác csinálja, ideje alig van...
optimalizálja, csinosítja, stb...
lehetnek benne bug-ok...
+ lehet nem bírja a géped
+ lehet vmit nem jól csináltál...
másnál mûködik, nálatok nem..ettöl még nem szar game -.-
Szóval nem tom haxnálni a darut...😄
Vki nem tud vm megoldást!
Jó elyre tömörítettem ki a cuccost!
Köxi elõre is csáó
a pirosat nem tudom hogy hova rakták az oldalrol... am fent volt?? és köszi h felraktad 😊)) örök hála😉
T815-ad28
A piros meg... nos, ezt tényleg nem találtam feltettem neked a rapidshare oldalra, szedd :-)
http://rapidshare.com/files/129979899/LTM-1095-5.1.rar.html
Nemobf2 itt talán találsz magadnak vmit!!😄
http://repository.rigsofrods.com/search/
Am nekem egy olyan kérdésem lenne hogy szedtem le pár autót pl VW Beetlet és hiányosan tölti be pl nincs kereke vagy másnál pl nincs kasztni!!! nem tudtok erre vmi megoldást v csak hiányos a fájl amit leszedtem...?
Köszi elõre is!
Heló