Jumurdzsák gyűrűje
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
valaki privátban hogy honnan lehet leszedni a teljes gamet vagy torrent vagy fizetõs oldal könnyi nagyon jó ez a game
Lássátok feleim:
De aztán megbecsülni<#taps>#taps>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
MEGTALALTAM AZ OTOS SZAMU JELET. A HATVANI KAPU KOVERE VOLT VESVE. EZT MAR NEM ENGEDEM EL MERKUR VIGYAZ RA.
De aztán megbecsülni<#taps>#taps>
Jöhetne egy publikus demo. Pierrot pedig csak ért a marketinghez. Nem tudja most se senki, melyik újságban volt?
Akkor még de sokszor megfogsz
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Valaki el tudja mondani a titkosírás megfejtését? Én sokat küszködtem de nem sikerült!<#pardon1>#pardon1><#pardon1>#pardon1>Lécci!Lécciííííííííí4<#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Szia!
A megoldás a te problémádra:
Abban a pincében amit ugye Marika néni õriz, ott van egy olajlámpás azt vedd fel és menj vissza a városba. És utánna jön a videó.
Nekem nem azonnal jött, vissza teleportáltam a városba...nem történt semmi ...aztán bementem Julihoz (aki ugye nem volt ott)..aztán mikor kiléptem az irodából bejött a videó.
Szóval a megoldás a lámpás a pincében!!!
A megoldás a te problémádra:
Abban a pincében amit ugye Marika néni õriz, ott van egy olajlámpás azt vedd fel és menj vissza a városba. És utánna jön a videó.
Nekem nem azonnal jött, vissza teleportáltam a városba...nem történt semmi ...aztán bementem Julihoz (aki ugye nem volt ott)..aztán mikor kiléptem az irodából bejött a videó.
Szóval a megoldás a lámpás a pincében!!!
Töltsd vissza valamelyik korábbi játékállást (amennyiben van), és illeszd össze elõzõleg a vasmacskát a kötéllel, és csak utána menj Juli kolléganõjével beszélni.
igen, ott felvettem a kulcsot, visszamentem a várba hogy kinyissam a restaurátor mûhelyt, és akkor jött a szöveg, hogy majd késõbb...
Ekkor összeillesztettem a kötelet a csáklyával és itt tartok. Nem történik semmi, pedig ha jól olvastam,akkor be kellene estelednie, hogy vissza tudjak menni a várba kinyitni az ajtót.
Ekkor összeillesztettem a kötelet a csáklyával és itt tartok. Nem történik semmi, pedig ha jól olvastam,akkor be kellene estelednie, hogy vissza tudjak menni a várba kinyitni az ajtót.
??? Akkor ilynekor mi a teendõ? A létezõ összes lehetõséget kipróbáltam, mindenhol voltam újra, nem tudtam beszélni senkivel, Juli elérhetetlen...
Létezik, hogy elõrõl kell kezdeni a játékot?
Létezik, hogy elõrõl kell kezdeni a játékot?
Sziasztok!
A restaurátor mûhely kulcsát sikerült megszereznem, ezután összeillesztettem a csáklyát a kötéllel, viszont innen nem tudok tovább menni. Elvileg csak sötétben lehet visszamenni a várba, de nem történik semmi, itt leragadtam. Van valakinek ötlete?
A restaurátor mûhely kulcsát sikerült megszereznem, ezután összeillesztettem a csáklyát a kötéllel, viszont innen nem tudok tovább menni. Elvileg csak sötétben lehet visszamenni a várba, de nem történik semmi, itt leragadtam. Van valakinek ötlete?
Csak ha kész van akkor menti el
Nagyon ideg vok mivel amit eddig megcsináltam a titkosírásban azt nem jegyezte meg. Pedig elmentetem ott és csak azt jegyezte meg hogy a Jámbor Mihály lákásában vagyok.
halihó, ha jól követem az eseményeket akkor Te épp a Merkúr puzzlenél jársz, nos ott keresd Julit(hívd fel,ha nincs a munkahelyén),majd a kávézóban a tanárnõt,aki megadja a régiség kereskedõ címét,majd a régiség kereskedõnél a sok kacat között keresd meg a "Merkúr szobor szárnyas lábtorzója, Merkúr jellel ellátott kártyacsomag, Hermes típusú írógép" ha nem találod szólj, elmondom hol vannak(felvenni nem tudod õket, csak nézd meg)aztán a Gárdonyi házban nézz rá a hõmérõre,és végül ezt a négy tárgyat kösd össze a prospektu hátoldalán, úgy h azok...na ezt is elmondjam? 😛 😊
remélem jól emlékszem, már letöröltem mert sikerült végigjátszani.
u.i.: FONTOS!,h a videókat ne nyomd ki, mert ha pont olyan videót nyomsz ki amikor épp adnának neked vmi tárgyat azt egyszerûen nem kapod meg.(hiba) vmint a kártyacsomagot kétoldalról tudod megnézni ha baloldalról(ajtófelöl nézve)nézed meg akkor nem tudsz visszalépni lefagy. érdemes többszõr menteni, van elég hely,ne egymásra ments és ha végül biztos v benne h jól sikerült minden akkor mentegess rá az elõzõekre. pápá
remélem jól emlékszem, már letöröltem mert sikerült végigjátszani.
u.i.: FONTOS!,h a videókat ne nyomd ki, mert ha pont olyan videót nyomsz ki amikor épp adnának neked vmi tárgyat azt egyszerûen nem kapod meg.(hiba) vmint a kártyacsomagot kétoldalról tudod megnézni ha baloldalról(ajtófelöl nézve)nézed meg akkor nem tudsz visszalépni lefagy. érdemes többszõr menteni, van elég hely,ne egymásra ments és ha végül biztos v benne h jól sikerült minden akkor mentegess rá az elõzõekre. pápá
Akkor ok!!! A többivel hogy állsz? Közben újraindítottam a játékot, és beadta azt a részt, amit eddig nem. Remélem, többet nem rakoncátlankodik, mert egyre izgibb!<#vigyor5>#vigyor5>
Szia!
Én ezen túlvagyok! Segítek😄DD Melyik az a szó, ami kétbetûs, és nagyon gyakran használjuk? Nem sok van😊))
Én ezen túlvagyok! Segítek😄DD Melyik az a szó, ami kétbetûs, és nagyon gyakran használjuk? Nem sok van😊))
Szervusztok!
Nagyon tetszik a játék, csak kellene egy kis segítség, szerintem ebhalt a program... Nekem sem ment simán a telepítés, vagy tizedszerre sikerült😞(( Most az a gondom, hyog a második nap végére már eljutottam kétszer is, csakhogy van egy kis zûr. Megfejtettem a titkosírást, megtaláltam a városban egy csomó jelet, elmentem a pincébe, megtaláltam az elõbb egy feliratot, miszerint "elfogtak", de innen nem engedett semerre... Újból kezdtem a játékot, most meg egyszerûen nem adja ki ugyanezt a feliratot... Sehol semmi. Lehet, hoyg behalt a program? Valahol azt olvastam, hyog kéne kapnom egy sms-t... Juli elérhetetlen, a csillagdában ott a kép, a könyvtár zárva, az információnál senki. Ilyenkor mi van? Tudna valaki segíteni? Puszi és köszinke!!!
Nagyon tetszik a játék, csak kellene egy kis segítség, szerintem ebhalt a program... Nekem sem ment simán a telepítés, vagy tizedszerre sikerült😞(( Most az a gondom, hyog a második nap végére már eljutottam kétszer is, csakhogy van egy kis zûr. Megfejtettem a titkosírást, megtaláltam a városban egy csomó jelet, elmentem a pincébe, megtaláltam az elõbb egy feliratot, miszerint "elfogtak", de innen nem engedett semerre... Újból kezdtem a játékot, most meg egyszerûen nem adja ki ugyanezt a feliratot... Sehol semmi. Lehet, hoyg behalt a program? Valahol azt olvastam, hyog kéne kapnom egy sms-t... Juli elérhetetlen, a csillagdában ott a kép, a könyvtár zárva, az információnál senki. Ilyenkor mi van? Tudna valaki segíteni? Puszi és köszinke!!!
Torrent címet! Most! ?)
Három betût ugye már tudsz. Elõször a rövidebb szavakkal érdemes próbálkozni. Elõször engem is megizzasztott (fõleg, hogy van benne pár nem olyan egyszerû szó...), de aztán szép lassan összeállt a kép.
végigvittem,ha kell segítség szóljatok, be-be nézegetk majd ide.
kis vélemény : tetszett. 😊
u.i.: pár nap után megadni magát... 😊
kis vélemény : tetszett. 😊
u.i.: pár nap után megadni magát... 😊
sikerült a címer, dobok kegy linket ha vkinek nagyon nem menne...hu! 😊
http://media.proxnet.hu/upload/2006122814301071011.jpeg
http://media.proxnet.hu/upload/2006122814301071011.jpeg
Szoval akkor úgy kell rájöni, mert én azt hitem hogy valakitõl még kérdezösködni kell. Akkor még probálgatom.
Különben nekem olyan gondom volt hogy a 2CD-t nem tudta felinstalálni a gép, de szerencsére megoldaotam úgy hogy áthuzogatam. De így szerintem nincs teljesen fönt a gépen mert pl. a Start-nál sincs ott. Lényeg hogy megy.
Az eredeti csomagolásról pedig anyit hogy nem nagy ügy. Egy rövid kis használati útásitást adnak hozzá ami az elsõ lépéseket megmutatja. De azért jó a csomagolás.
Különben nekem olyan gondom volt hogy a 2CD-t nem tudta felinstalálni a gép, de szerencsére megoldaotam úgy hogy áthuzogatam. De így szerintem nincs teljesen fönt a gépen mert pl. a Start-nál sincs ott. Lényeg hogy megy.
Az eredeti csomagolásról pedig anyit hogy nem nagy ügy. Egy rövid kis használati útásitást adnak hozzá ami az elsõ lépéseket megmutatja. De azért jó a csomagolás.
hát jó mára ennyi...pont most értem a címer tervezéshez...kicsit bonyolultnak tûnik, ma már ninsc erõm gondolkodni rajta...no majd holnap 😊
húúú azt hiszem az ELLE-hez adták v :S... Tesóm szerezte még meg de nem emlékszem pontosan h honnan. húúú most nézem az idõd már több mint 4 órája nyomom, megéri a 8000et, nálunk annyi volt 😛
Demo miért nem elérhetõ a hivatalos oldalon? Valaki tudja, hol lehet beszerezni? Melyik újsághoz van? Érdekelne...
hello, figyelj megtudom mondani a megfejtést,de akkor nem kell gondolkodnod, sokkal jobb ha Te jössz rá. ha nagyon nem megy szólj!
u.i.: ott van fennt az a szöveg, próbálj a meglévõ betûkbõl vmi értelmes szót kitalálni, és számold ki(a titkosírásos lapon) melyik betû mi lehet. írj ha nagyon nem megy. hello
u.i.: ott van fennt az a szöveg, próbálj a meglévõ betûkbõl vmi értelmes szót kitalálni, és számold ki(a titkosírásos lapon) melyik betû mi lehet. írj ha nagyon nem megy. hello
Megvan minden ,de nemtudom mit kell összekötni mivel. légyszi írd le, v vmi képet h hova kéne (Print screen?) 😊
Az elején már túl voltál!
A többi hogy tetszik?
A többi hogy tetszik?
Egy polcon van.Bug tényleg van benne!
érdekes 😊 köszi, nem jöttem volna erre sem rá 😛 de figyi ezt írja "Három ebbõl a régiségkereskedõnél található (Merkúr szobor szárnyas lábtorzója" nos ezt nem találom 😞 és nem is írja h aközött a sok kacat közt hol lelem 😞 tudnál pontosítani egy picit?
köszi,hello.
u.i.: kicsit sok a bug 😞 videó "kiescelésnél" , kártyákat ha baloldalról nézed meg onnan ha visszaakarsz jönni, szintén 'lefagy') DE TETSZIK 😄
köszi,hello.
u.i.: kicsit sok a bug 😞 videó "kiescelésnél" , kártyákat ha baloldalról nézed meg onnan ha visszaakarsz jönni, szintén 'lefagy') DE TETSZIK 😄
Épp most telepítem a játékot gépre, nemsokára nekiesünk a barátnõmmel. 😊 Kíváncsi leszek, hogy fogok megbírkózni a fejtörõkkel...
Jelõld ki a végigjátszásba a spoilert ott levan írva
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni a Jumurdzsák Gyûrûje c. játékhoz. Mert hiába nézem azt az igen vázlatos 'végigjátszást',amit dobtak hozzá nem akar siekrülni.
Merkúr résznél járok,már mindenkit megkérdeztem, minden klappol, szrintem azt kéne csinálnom h amik tárgyak a kereskedõnél bevannak jegyezve a barna noteszba,megkeresniõket egytõl-egyig az üzletben! nos még két kérdõjeles tárgyam maradt a Gárdonyi félékbõl, nevezetesen a "Görög szoborfej" és a "Lábtorzó" (remélem jól írtam😛) kérlek benneteket ha jó nyomon járok,akkor segítsetek hol találom ezeket? v ha nem akkor mit kell csinálnom? elõre is nagyon suépen köszi...h végigolvastad és segítesz is! 😊 BK 😊
Segítséget szeretnék kérni a Jumurdzsák Gyûrûje c. játékhoz. Mert hiába nézem azt az igen vázlatos 'végigjátszást',amit dobtak hozzá nem akar siekrülni.
Merkúr résznél járok,már mindenkit megkérdeztem, minden klappol, szrintem azt kéne csinálnom h amik tárgyak a kereskedõnél bevannak jegyezve a barna noteszba,megkeresniõket egytõl-egyig az üzletben! nos még két kérdõjeles tárgyam maradt a Gárdonyi félékbõl, nevezetesen a "Görög szoborfej" és a "Lábtorzó" (remélem jól írtam😛) kérlek benneteket ha jó nyomon járok,akkor segítsetek hol találom ezeket? v ha nem akkor mit kell csinálnom? elõre is nagyon suépen köszi...h végigolvastad és segítesz is! 😊 BK 😊