365
-
#204 Nekem sem akar besötétedni ennél a résznél. Számít, hogy milyen sorrendben csinálom meg a dolgokat? Először összetettem a kötelet meg a csáklyát és csak utána csórtam el a kulcsot, de hiába megyek a várhoz, mert nincs sötét és nem hajlandó bemenni. Mit tegyek, hogy este legyen? -
perselus005 #203 A kötelet és a csákányt kösd össze (húzd egymáshoz) -
#202 Hát az nagy kár. Nagyon király gém, csak nekem úgymond nem egészen eredeti és ezért kéne egy faja borító. Azért köszi. -
#201 Nekem megvan, de skenelőm nincs. -
#200 Akinek megvan eredetiben, az nem szkennelné be a borítóját és tenné fel valahova? Nagyon megköszönném. THX -
Djemba #199 isten pincéjében megtaláltam a jv meg egy másik jelet csak ennyi van????jah és ezután hova kell menni???? -
imirus #198 sziasztok
Elakadtam ott ahol ahol be kell hatolni a várba, mert nem akar este lenni. Mit kell csinálni, hogy besötétedjen? -
#197 Sziasztok!
Elakadtam annál a résznál, hogy voltam megnézni a kemencét, aztán nincsen meg az a retesztvas!Elmentem Tollárhoz (régiségkereskedő) Ő beszélt egy vasdobozról ami nála van, de nem találom!
Hol van az a vasdoboz?
(gondolom a házban, de hol)
Előre is köszi a segítséget! -
#196 Nem tudok továbbjutni egyszerüen. Már kezd nagyon uncsi lenni a játék. -
rune #195 Ezt láttátok már? Mekkora LOL!!!
-
#194 Igaz kicsit hanyagoltama játékot, mivel még nincs meg a teljescsak a demo és ez úgyis a vége, de már majdnem megvan. -
#193 Nekem elég könnyen ment a titkosírás megfejtése. A rövid szavakból ki lehet indulni. Ki kell sakkozni a magánhangzókat. Pl. az "E" betű a magyar nyelv leggyakoribb betűje.
Asszem ez még nem volt spoileres. -
wid22 #192 #177# segitség #181# hozzászolásba a végigjátszás van. -
#191 Nagyon nehéz sztem. Nekem is elmondták. Anyit mondok hogy ékezetek nincsnek. -
#190 Az elején van egy rész, amikor meg kell fejteni egy szöveget, amiből megvan az E,G,R -betű.
Ezen hogy lehet elindulni? Csak találgatni lehet?
Ne a megfejtést mondjátok, csak segítséget kérek. -
wid22 #189 1000 Ft meg 1 hét kb -
#188 Mennyi a postaköltség? -
wid22 #187 [http://www.pierrot.privatemoon.com/bolt/[/URL]
Itt -
#186 Én nem tom, kaptam karácsonyra. -
#185 Ti hol vettétek? Mert van ahol 7000, van ahol még több.
Hol a legolcsóbb?
Esetleg van legeslegolcsóbb is? -
wid22 #184 Ott tartok hogy Jámbor Mihála lakásan a térképre kellett rakni a fa minaretatt és gyertyával körbe járni. A déli részen 1 hára mutat a csucs és onnan kelll tovább menni. Meg mondanátok a térkép melyik része dél?
Kösz a segitséget -
#183 Még nem! :) Most vagyok ott, amikor Ganxsta Zolee is színrelép! :) Nem rossz amúgy! :) -
#182 Végigvitted?
Hogy tetszett? -
#181 Próbáld használni a fejedet, de ha nagyon nem megy, akkor itt egy részletesebb leírás: KATT -
#180 Már azzal is beszéltem asszem. -
wid22 #179 Nekem demo van aminek itt van vége A fulll játékba meg a tanárnövel beszélhetsu a kávéházba. -
#178 Hát én már megfejtetem!!! Útána nem tom hogy mit kell csinálni. -
wid22 #177 Vissza kell menni Jámbor Mihály lakásába és megfejteni Gárdonxyi titkos irását "Megtaláltam az ötös számu jelat a hatvani kapu...." tovább már megy gondolom. Itt vége a demonak v mehetsz tovább. -
#176 Mond!!! -
wid22 #175 Sikerült már tovább vinni? Mert nekem igen elmondom ha kell.
-
wid22 #174 Én is pont itt akadtam el. Segitenétek hogy mit kell csinálni? Kösz -
#173 Lenne egy kérdésem:
a második nap már a Gárdonyi Múzeumba is voltam és a Istenes pincébe is találtam már valami falrajzokat. Mit kell most csinálni? Nem történik semmi. -
Djemba #172 demot már 3 végignyomtam
-
#171 Kösz a segitséget! -
#170 Letölthető a DEMÓ és PECCS a teljes játékhoz -
#169 Nem rövid. -
Djemba #168 okok
kb hány órás a game??? -
#167 Én megvettem. Tedd azt te is, ha játszani akarsz vele. 5500 Ft. + postaktg. -
Djemba #166 mond az nem lesz feltöltve a netre a tejes game
tuti valahonnan már lehet szedni
te megvetted???ne hazdudj!!!! -
#165 Meg kell vásárolni Pierrot boltjában...