Jumurdzsák gyűrűje
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lécci vki küldene nekem egy mentés ahol a titkos írást kell megfejteni és én vég szeretném jáccani de itt elakadtam
Hi!
SPOILER!!!
Nekem olyan gondom lenne, hogy a vége felé, amikor megtaláltam az ötödik könyvet is és megvan az ötödik papír cetli, mennék ki a könyvtárból, de amikor az ajtóra klikkelek lefagy. A reinstall és a patch sem segített, és mindig ugyanott fagy le.
Valaki aki már végigtolta, elküldene nekem egy mentést onnan, amikor az ötödik könyv megtalálása után kilépett a könyvtárból?
Nagyon megköszönném. Sajnálnám, ha emiatt nem tudnám végigtolni ezt a remek játékot.
e-mail: [email protected]
SPOILER!!!
Nekem olyan gondom lenne, hogy a vége felé, amikor megtaláltam az ötödik könyvet is és megvan az ötödik papír cetli, mennék ki a könyvtárból, de amikor az ajtóra klikkelek lefagy. A reinstall és a patch sem segített, és mindig ugyanott fagy le.
Valaki aki már végigtolta, elküldene nekem egy mentést onnan, amikor az ötödik könyv megtalálása után kilépett a könyvtárból?
Nagyon megköszönném. Sajnálnám, ha emiatt nem tudnám végigtolni ezt a remek játékot.
e-mail: [email protected]
mer a végigjátszásba csak úgy van hogy egyszerûsítette és késsz de nem tom hogy van
én azt nem tom a titkos írásba hogy hogy van az egész
[merlinw.org]
olyan problémám van,hogy a Gárdonyi háznál lévõ mellszobor talpzatát nem engedi megnézni. kell vmit gyûjteni még vagy mi?
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Hol van a Csáklya ???
HYY!Vki küldene nekem egy mentés ami ott anál a titkos írást kell megfejteni?
Biztos hogy megvan mindened?
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Nekem sem akar besötétedni ennél a résznél. Számít, hogy milyen sorrendben csinálom meg a dolgokat? Elõször összetettem a kötelet meg a csáklyát és csak utána csórtam el a kulcsot, de hiába megyek a várhoz, mert nincs sötét és nem hajlandó bemenni. Mit tegyek, hogy este legyen?
A kötelet és a csákányt kösd össze (húzd egymáshoz)
Hát az nagy kár. Nagyon király gém, csak nekem úgymond nem egészen eredeti és ezért kéne egy faja borító. Azért köszi.
Akinek megvan eredetiben, az nem szkennelné be a borítóját és tenné fel valahova? Nagyon megköszönném. THX
isten pincéjében megtaláltam a jv meg egy másik jelet csak ennyi van????jah és ezután hova kell menni????
sziasztok
Elakadtam ott ahol ahol be kell hatolni a várba, mert nem akar este lenni. Mit kell csinálni, hogy besötétedjen?
Elakadtam ott ahol ahol be kell hatolni a várba, mert nem akar este lenni. Mit kell csinálni, hogy besötétedjen?
Sziasztok!
Elakadtam annál a résznál, hogy voltam megnézni a kemencét, aztán nincsen meg az a retesztvas!Elmentem Tollárhoz (régiségkereskedõ) Õ beszélt egy vasdobozról ami nála van, de nem találom!
Hol van az a vasdoboz?
(gondolom a házban, de hol)
Elõre is köszi a segítséget!
Elakadtam annál a résznál, hogy voltam megnézni a kemencét, aztán nincsen meg az a retesztvas!Elmentem Tollárhoz (régiségkereskedõ) Õ beszélt egy vasdobozról ami nála van, de nem találom!
Hol van az a vasdoboz?
(gondolom a házban, de hol)
Elõre is köszi a segítséget!
Ezt láttátok már? Mekkora LOL!!!
Igaz kicsit hanyagoltama játékot, mivel még nincs meg a teljescsak a demo és ez úgyis a vége, de már majdnem megvan.
Nekem elég könnyen ment a titkosírás megfejtése. A rövid szavakból ki lehet indulni. Ki kell sakkozni a magánhangzókat. Pl. az "E" betû a magyar nyelv leggyakoribb betûje.
Asszem ez még nem volt spoileres.
Asszem ez még nem volt spoileres.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
#177# segitség #181# hozzászolásba a végigjátszás van.
Az elején van egy rész, amikor meg kell fejteni egy szöveget, amibõl megvan az E,G,R -betû.
Ezen hogy lehet elindulni? Csak találgatni lehet?
Ne a megfejtést mondjátok, csak segítséget kérek.
Ezen hogy lehet elindulni? Csak találgatni lehet?
Ne a megfejtést mondjátok, csak segítséget kérek.
1000 Ft meg 1 hét kb
[http://www.pierrot.privatemoon.com/bolt/[/url]
Itt
Itt
Ti hol vettétek? Mert van ahol 7000, van ahol még több.
Hol a legolcsóbb?
Esetleg van legeslegolcsóbb is?<#ravasz1>#ravasz1>
Hol a legolcsóbb?
Esetleg van legeslegolcsóbb is?<#ravasz1>#ravasz1>
Ott tartok hogy Jámbor Mihála lakásan a térképre kellett rakni a fa minaretatt és gyertyával körbe járni. A déli részen 1 hára mutat a csucs és onnan kelll tovább menni. Meg mondanátok a térkép melyik része dél?
Kösz a segitséget
Kösz a segitséget
Végigvitted?
Hogy tetszett?
Hogy tetszett?
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Próbáld használni a fejedet, de ha nagyon nem megy, akkor itt egy részletesebb leírás: KATT
Nekem demo van aminek itt van vége A fulll játékba meg a tanárnövel beszélhetsu a kávéházba.
Vissza kell menni Jámbor Mihály lakásába és megfejteni Gárdonxyi titkos irását "Megtaláltam az ötös számu jelat a hatvani kapu...." tovább már megy gondolom. Itt vége a demonak v mehetsz tovább.
Sikerült már tovább vinni? Mert nekem igen elmondom ha kell.
Én is pont itt akadtam el. Segitenétek hogy mit kell csinálni? Kösz
Lenne egy kérdésem:
a második nap már a Gárdonyi Múzeumba is voltam és a Istenes pincébe is találtam már valami falrajzokat. Mit kell most csinálni? Nem történik semmi.
a második nap már a Gárdonyi Múzeumba is voltam és a Istenes pincébe is találtam már valami falrajzokat. Mit kell most csinálni? Nem történik semmi.
demot már 3 végignyomtam
<#crazya>#crazya>
<#crazya>#crazya>
okok
kb hány órás a game???
kb hány órás a game???
mond az nem lesz feltöltve a netre a tejes game
tuti valahonnan már lehet szedni
te megvetted???ne hazdudj!!!!
tuti valahonnan már lehet szedni
te megvetted???ne hazdudj!!!!