365
-
Sz Matyi021 #244 Ha megnéztél minden cuccot utánna a Gárdonyi házban kapott prospektuson kell bejelölni, de sztem itt olvass lentebb mert lesz segítség, én is csak úgy tudtam. -
Sz Matyi021 #243 Kössz szépen a segítséget! -
#242 Én is itt járok. Megnézed a cuccokat, hogy hol vannak. És aztán mi van? -
#241 egy icipici szobor a középső, körbejárható polc középmagasságában kb, az ablak felől nézd -
Sz Matyi021 #240 Hy all! Segítséget szeretnék kérni, a régisékereskedőnél mikor meg kell találni a tárgyakat, megvan a kártyacsomag, írógép, de az a lábtorzó v mi az nincs, hol van az ??? -
#239 lámpás nállad van? -
gamer654 #238 Nekem sem akar besötétedni ennél a résznél. Számít, hogy milyen sorrendben csinálom meg a dolgokat? Először összetettem a kötelet meg a csáklyát és csak utána csórtam el a kulcsot, de hiába megyek a várhoz, mert nincs sötét és nem hajlandó bemenni.
Ugyanez a hiba csak én a kötelet még nem találtam meg. -
gamer654 #237 Valaki más nem tuggya hol van a kötél? -
gamer654 #236 Egy órás szenvedés után meglett. :)
Én még így sem találom. Pedig szerintem mindent megcsináltam -
Zsolti0603 #235 Hi!
Elakadtam a játékban, remélem tudtok segíteni! ott járok h a várban bementem a restauráló műhelybe ahol tök sötét van és azt írták h jobb oldalt keressem ,de egyszerűen nem találom. Segítsetek Pls -
gregtom6 #234 Hy!!az enciklopédiát nemtom megnyitni,azt írja ki,h a dokumentum vagy ismeretlen formátumú vagy sérült.Most hogy a fenébe nézzem meg???Tudom,h html dokumentum.Ki tudja nekem vki linkelni vagy feltölteni csak az enciklopédiát???? -
Füzike #233 A régiség kereskedőnél találtam 3 Merkur tárgyat (lábtorzó,írógép,franciakártya), a 4. Merkur tárgy szerintem a hőmérő a Gárdonyi házban.A prospektuson ezek metszéspontját probáltam kijelölni, hasztalanul.Jó nyomon vagyok?Hogyan tovább?Segítséget kérek!Köszönöm: Füzike -
#232 Nem kell felvenni,mást kell nézni rajta,meg másutt! -
#231 Amikor a régiségkereskedőnél vagyunk a tárgyakat hogyan tudom felvenni? (Írógép stb.) -
anti101 #230 Ha már gyógyszeres kezelésre szorulsz a Gárdonyi-ház prospektusán történő vonal rajzolgatás miatt, akkor pillantsd ide:
http://attilahonlapja.uw.hu/brossura.jpg
Ha a családod már iratja neked az orvossal a beutalót a szanatóriumba a címeres rejtvény miatt, akkor kukkants ide:
http://attilahonlapja.uw.hu/cimer.jpg -
anti101 #229 ultrabob13! A játék honlapján van egy "Végigjátszás" nevű oldal. Ott találsz segítséget.
-
anti101 #228 Totyak! Töltsd le a játék honlapjáról a javítást! Azután már fel tudod venni a lábost és a fát. -
ultrabob13 #227 Hi!
Kéne egy kis segítség:S Ott akadtam el amikor már az összes deltoid megvan, de nem tudom hogy milyen sorrendben kéne rárakni őket a rajzra...Pls help!!!! -
#226 na végigértem, jó volt :)
végigjátszás nélkül SZERINTEM lehetetlen megcsinálni, például a Gárdonyi könyveknél a latin szöveges, vagy az utolsó könyv is, hiába vagyok Egerben a hét ~5 napján, akkor se tudtam volna.... -
#225 Egy órás szenvedés után meglett. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A halott fószer lakásán volt. -
#224 A kötelet hol találom? Néztem végigjátszásba is de nem írja, vagy én láttam. Valaki segítsen.
Előre is köszönöm. -
#223 Az utolsó fejezetnél vagyok, már eljutottam Jumurdzsákhoz, de itt leragadtam. A végigjátszás leírja, hogy mit kell felvenni, de a lábost meg a fadarabot nem tudom valamiért. jumi közben elment üzenni Julinak és rámbízta, hogy csináljam meg egyedül a cuccot, de ezek nélkül nem tudok mit csinálni. Mit kell tenni most? -
#222 a prospektuson lehet rákattintani, ha megnézted mind a 4 tárgyat már -
chadi #221 Igen ezt elolvastam de mégsem sikerül.
HOgy jelölöm ki a tárgyak helyét? a térképen? ott nem tudom.nincs rá lehetőség nekem. ha nem ott akkor hol?
azt értem mit kéne csinálni csak azt nem tudom hogyan tegyem.
-
#220 #210 -
chadi #219 Hi!
Én ott tartok amikor bekellene jelölni a prospektuson a tárgyak helyét.
Nos ez nekem nem sikerül valamiért.elvileg megtaláltam mind a 4et de sehogysem tudom ogyan kell bejelölni:(
pls hlp
thx -
#218 Nekem sem enged semmit az alapzatnál. -
#217 megoldódott :) -
#216 leteszem a kis faminaretet a térképre, de akárhova fordítom a gyertyát, nem tudok rákattintani egyik házra sem, mindig a térképforgató ikon jelenik meg. erről a részről valami tudna csinálni egy képet, vagy részletesen leírni, hogy mit kellene csinálnom? -
#215 [ingerült kicsit]
#210-ben linkeltem egy nyomorult leírást. Kattints rá. Ott a megfejtés valamint az is hogyan kell megcsinálni.
Ez volt a legegyszerűbb feladat a játékban...
[lenyugodott] -
szapor #214 lécci vki küldene nekem egy mentés ahol a titkos írást kell megfejteni és én vég szeretném jáccani de itt elakadtam -
#213 Hi!
SPOILER!!!
Nekem olyan gondom lenne, hogy a vége felé, amikor megtaláltam az ötödik könyvet is és megvan az ötödik papír cetli, mennék ki a könyvtárból, de amikor az ajtóra klikkelek lefagy. A reinstall és a patch sem segített, és mindig ugyanott fagy le.
Valaki aki már végigtolta, elküldene nekem egy mentést onnan, amikor az ötödik könyv megtalálása után kilépett a könyvtárból?
Nagyon megköszönném. Sajnálnám, ha emiatt nem tudnám végigtolni ezt a remek játékot.
e-mail: [email protected] -
szapor #212 mer a végigjátszásba csak úgy van hogy egyszerűsítette és késsz de nem tom hogy van -
szapor #211 én azt nem tom a titkos írásba hogy hogy van az egész -
#210 Teljes magyar leírás - Adventuregames -
#209 olyan problémám van,hogy a Gárdonyi háznál lévő mellszobor talpzatát nem engedi megnézni. kell vmit gyűjteni még vagy mi? -
GodGamer #208 Hol van a Csáklya ??? -
#207 Lámpásotok is van? Kemencés pincében van az is. -
szapor #206 HYY!Vki küldene nekem egy mentés ami ott anál a titkos írást kell megfejteni? -
#205 Biztos hogy megvan mindened?