<b>Moderátor figyelmébe!</b>

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Efreet
Köszi! Addig a másikat megoldom.

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Totti5
Jó ég tudja már, de akkor megy újra a körkérdés és mindjárt írom:)

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Dzsini
"és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége."

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Totti5
[email protected] és a [email protected] címeimrõl is elküldtem, szerintem helyesen, na mindegy akkor ide beteszem ha az úgy jó, így biztosan nem tünik el.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Dzsini
Akkor küldjétek el újra vagy írjátok ide, mert nem rémlik, és nincs archívumom a levelekrõl.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Pedig kuldtek, az a szemely is, akirol en irtam PM-ben.

http://gaborszantai.co.uk/

Dzsini
A fejlécben megadottak szerint nem emlékszem az elmúlt kb. fél évben ilyen házigazda jelentkezésre.

Ez is mehet onnan: #111212

Nem tudom miert nem adnak senkinek HG jogot, pedig tobbszor is kertuk, egyszeruen nem lehet semmit csinalni ezekkel a trollokkal.

http://gaborszantai.co.uk/

desigo
Forma 1 topik
NLN #110822,#110813
Adaaam

everything's better with music

SHADOWEYES7
Miért?

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

...és ha van rá keret, kapjon 2 büntipontot tomsolberg :D

TomSolberg
Szeretném, ha az alábbi topikokat törölnétek, amiket nyitottam.
Köszönöm.

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1301818133

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1303229805

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1305977770

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

bigT
<#eljen>

REAL MADRID

Benel

-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?

Sziasztok!
Ebben a topikban lenne érdemes szétnézni a 1297-1305 hozzászólásokat.
Köszi

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

Köszi a választ. Igen, kemény egy indoklás... Jól megerõtette magát aki beírta. Az a baj, hogy aki nem ért hozzá, annak modell-modell, topik meg topik. Ott már kevesebbért is offolást kiáltanak. De mindegy megértem, elvégre a többezer topik mellé már nem fért ide az enyém.
:-))) Királyok vagytok, így tovább. Lesz majd helyette 10 gumiszoba, meg szemöldökdzsangázók topikja, gombostûgyûjtõk klubja, mit ettél ma, stb......
Bocs hogy raboltam a méregdrága idõtöket.
Dzsini
Ott van zárt topic fejlécében az indoklás. Nem fognak elkergetni a meglevõ topicból, ha sportautót vagy motort modellezel, arra mérget vehetsz.

Sziasztok!

Nem tudom hogy jó helyen járok-e a problémámmal. Tegnap nyitottam egy új topikot, olyan témában, amilyen itt még nem volt. Mára a topik le lett zárva, és nem igazán értem miért, indoklás semmi. Íme a lezárt topik:

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1302382857

Az "általános eszmecserében" lévõ autómodellesmodelles topik témájától az általam nyitottnak jelentõsen eltért volna a tartalma és témája, de ha bárki elolvassa a téma leírását, akkor ez szemmel látható. Pl. eddig motormodellekrõl itt szó nem volt még az egész SG-n. Most ennyi erõvel az SG topikjainak háromnegyedét törölni lehetne, az összes 4 hsz-es gumiszobát, meg Pista topikját stb..... Én egy normális hobbi témát akartam nyitni, amilyen itt még nincs. De az egyik hozzászóló támában való jártasságát is mutatja, hogy az RC topikba akarta terelni a fém modelles témámat. Ezek után mirõl beszélünk?? 1000 féle idiótábbnál-idiótább topikra, meg gumiszobára van igény, erre nincs?
Légyszíves vizsgáljátok felül ezt a dolgot, mert igazságtalannak érzem ezt a topik lezárást.
Elõre is köszönöm.

TomSolberg
Üdv!
ebbe a topikba szeretném ha a címet kijavítanátok erre: Volkswagen InnovaTurné
És ezt a linket rendelnétek hozzá.

köszi.

Black Ghost
nyuny01
Ez le maradt.
Ide szeretném!

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

nyuny01
Hello!

Egy kis segítséget szeretnék kérni!

Ezt a képet szeretném banner-nek a WTCC topikba!

Ha lehetséges!

Elõre is köszönöm!

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

gyorgy74
Nagyon de nagyon szépen köszönöm!!!<#wave>

Vinyl lemez örök... Mindörökké pörög :-))))

[NST]Cifu
Hogy jobb-e, azt döntsd el te. ;)
Berakva. ;)

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

gyorgy74
Hogyha ez jobb akkor tessék Banner kép!<#worship>

[NST]Cifu
1.: Ha a Kephost.hu csak ideiglenesen fogott padlót, akkor elég várni, ha rendbejön, a kép is visszatér. :)
2.: Töltsd fel a képet mondjuk az Iaro-ra, és onnan adj egy linket.

gyorgy74
Bocsánat elrontottam a linket!<#falbav>Inkább ezt!

gyorgy74
És valamilyen orvosság rá mert én még nem vagyok házigazda és nincs rá jogosultságom betenni!!! Feltöltöttem ide ha valaki betenné megköszönném!<#worship>

[NST]Cifu
Mondjuk mert a kephost.hu sem megy? Oda van feltöltve. :)

gyorgy74
Sziasztok érdeklõdnék a banner kép miért nem jelenik meg a Suzuki Bandit 650 - 1250 topicba?<#rinya>

Adaaam
Ambrus Gergely
ban megkerülése
Autó mánia topikban ugyan úgy folytatja.

freestyle666
érdemes elolvasni az elõzményeket is.
ez egy teljesen kúltúrált visszavágás, ami olyan színvonalú volt, mint amit õ írt nekem.

Mercedes E320 kaszinó rójál

Adaaam
Autó mánia topik

Balesetek topik

folyamatosan trollkodni akarna, de csak szánalmas hsz-eket tud írni

stílusa hasonló mint:
Amatorversenyzo
SimonCar

PttM Fa
Kamionok topik #51752 csináljatok valamit vele <#banplz>

Folyamatosan offol...

http://andor.picturepush.com/ CB : ANDOR

desigo
F1 topik
stílus
freestyle666
Üdv!
Megkaphatom az autóillatosító topik házigazda jogát?

Mercedes E320 kaszinó rójál

Efreet
Látom csak sikerült egy emailt írnod :)
A saját adatlapod linkje kimaradt, de ennyi belefér - jó munkát!

CSOCSO
naja de nincs emailem!!!!!!

<#mf1>

koszonom szepen a segitsegedet té kádves urám!
Dzsini
amint megtanulsz olvasni így ~10 év fórumozás után :)

CSOCSO
megtanulnal normalis hangnemben valaszolni?
Dzsini
megtanulnál olvasni mondjuk fejlécet?

CSOCSO
megkaphatnam a tuning auto mania hazigazdasagat is?
Fresh Duke

A heavy cost. I pay it gladly.

gordon 24
Rendben! Köszönjük!

Downhill!!

Efreet
egy topic életéhez nincs szükség házigazdára, a címét javítottam.

gordon 24
Szervusztok Kedves Adminok!

Lenne egy kérésem..

Nyitottam egy pár éve egy topikot, amely azóta kihaló félben van! De most szeretnénk feltámasztani!.

Van egy srác aki most foglalkozna vele, és szeretném megkérni, hogy rakjátok be házigazdinak.

Plusz elírtam a nevét (ez ma derült ki:D Ugyanis V8 supercar a topik címe, de V8 supercars az a sorozat amirõl szól.
Így ha lehetséges egy s-betüt írjatok a végére.

A topik:
V8

És a leendõ házigazdi:
Ulvar

Elõre is nagyon szépen köszönöm! Remélem meg tudjátok oldani!

Üdv.
Gordon.

Downhill!!