1118
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#797 Kedves Desigo írta:
"Mintha nem ez menne minden csapatnál.
Noob..."
Ez nem személyeskedés? -
#796 Elég kis siránkozó vagy. Azt elfejtetted megemlíteni, hogy te kezdted ugye? Gerincesség 0(NULLA) -
#795 Kapta a jutalmát. -
#794 F1 topik
adam46
#131650 személyeskedés -
#793 Tegnap már óvatosan jeleztem az F1 topikban, hogy ha lehet kultúráltabban fórumozzanak egyesek, pedig ott aztán a futam alatt lehetett volna osztani rendesen bannahmmert, de inkább töröltem, viszont hogy valaki ennyire ne vegye észre magát... majd törlöm ha kapott 1-2 felkiáltó jelet! Szeretném kérni a kiosztását, személyeskedés miatt amit a semmiből húzott elő és csak nem akarta abbahagyni...
FeikG felhasználó
pl:
1 hsz
2 hsz
3 hsz
stb..
Köszönöm! -
#792 kocsisambrus, 13. és 14. hsz-től -
#791 Kamionok, fuvarozás, áruszállítás
#59042 -
#790 F1 topik
20+ megás kép direkt berakva...
-
#789 Ezt miért az autó-motor moderátori topicjába írtad? -
#788 Diablo III
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1197808379#TOP
#47207 -
öregember #787 szerintem önmagáért beszél a dolog.... -
#786 F1 topik
-
#785 #38372 -
#784 #123222 ismét F1 topik, ismét kocsis :( Elkezdett minuszokat nyomni rám, hogy a hsz-eim ne látszódjanak .. lehet ez ellen lépni valamit ? -
#783 kanna is te voltál meg a többi több száz kidobott lopott reg -
gastone #782 Forma 1 topik
Viszont ez már inkább érdemes szankciót, mint az én kis OFF-om, amit a barátommal folytattam.
123221 -
gastone #781 én biztos hogy nem...
Máskor nézz jobban utána a dolgoknak legalább. -
#780 Forma 1 topic, "gastone" alias kocsis, ambrus, vip ide vagy oda megint bepofátlankodott ..
#123218 -
#779 +1
mehet neki a ban... -
#778 itt is -
#777 Kocsis ismét nem bír magával .. link. -
#776 Ok :). -
#775 Volt, úgyhogy te egy, ő két pontot érdemelt az én skálám szerint.
Mindkettőtöknek gyakorolni kellene a kulturált fórumozás alapjait... -
#774 [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=962870403&no=122786]Gratulálok hogy ilyen értelmes "felnőtt" "értelmiségi" emberek vannak a fórumon és az országban :). Már csak a szeméyleskedés miatt teszem be...[/URL]
De ennek már volt előzménye is :). -
#773 FORMA 1 topikban kocsis megint trollkodik ..
LINK most éppen pont bandero00 néven .. -
#772 Nem értem, miért kell kötekedni és trollkodni. Adhatok neki, de akkor ezen okból neked is adok.
Mindketten marharépák voltatok, ezért a ponttól eltekintek, megérdemlitek egymást... -
#771 nem értem miért kell személyeskednie -
bodajoci #770 Ha nem lenne gond, és a topic indítója is belemegy, akkor a Motogp topic nevét ki lehetne egészíteni a Superbike névvel is. Köcc:) -
#769 Kérem töröljék a KamovKa-26 nevű topikot!
Indok:Értelmetlen!
Indító:Én -
#768 Egy figyelmeztetést meg ejtettem, hogy azért finomabban fogalmazzon legközelebb, de ennyi miatt még nem adok pontot. Ha nagyon ebben a stílusban folytatja, akkor azért jelezd. -
cargame #767 Forma1
#121721- "ezt a massa nevezetű szutykot tényleg ki kéne már vágni a picsába, jöjjön perez vagy kimi, csapatfőnöknek meg briatore, aztán probléma megoldva :D" -
#766 Sziasztok!
Öregember nevű felhasználóra ráférne egy kis dorgálás,Kamionok,fuvarozás,áruszállítás topic-ban,ismét arcoskodik és vitát akar generálni.A személyeskedés meg csak egy apró ráadás. #58408-#58409-#58410 hsz.-ekről lenne szó. -
#765 #118064 - "Remélem leköpte előzés közbe!" -
#764 F1 topik
Master91
#118021 - "a geci sennának persze semmi baja. rohadjon meg...."
#118027 - "hogy utálom ezt a 2 buzit! Ezek nem kommentátorok. Még hogy verseny baleset....100% senna hibája. Kis gecik."
stílus... -
#763 BASH.HU ODA VAN ÍRVA ONNAN LETT MÁSOLVA!!! Tudod mi az? Poén oldal! Tudod miért írtam be? Poénból! Fogod vagy úgy kell a szádba rágni a dolgokat?
ODA VAN ÍRVA NO OFFENSE!!! BASH.HU!!! Hihetetlen... -
#762 Jé és tényleg!
"-egyenlore a sorozatgyilkos fog darabolni mielott kihordja a reszeid az erdobe" -
#761 Nyugodtan vissza lehet olvasni másoknak. Semmi sértőt nem írtam csak az igazat, amiben semmi vulgáris nem volt. Nem kötekedek egyáltalán. De te megint bebizonyítottad mennyire művelt vagy. -
#760 Még te mersz ide beírni kis taknyos? amikor folyamatosan kötekszel????
Téged kellene lassan bannolni,a sorozatos beszólásaid miatt!! -
#759 F1 - topic...mehet a Banamákra. Jó időre... -