1118
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • adam46
    Kedves Desigo írta:

"Mintha nem ez menne minden csapatnál.
    Noob..."

Ez nem személyeskedés?
  • adam46
    Elég kis siránkozó vagy. Azt elfejtetted megemlíteni, hogy te kezdted ugye? Gerincesség 0(NULLA)
  • [NST]Cifu
    Kapta a jutalmát.
  • desigo
    F1 topik

adam46

#131650 személyeskedés
  • Totti5
    Tegnap már óvatosan jeleztem az F1 topikban, hogy ha lehet kultúráltabban fórumozzanak egyesek, pedig ott aztán a futam alatt lehetett volna osztani rendesen bannahmmert, de inkább töröltem, viszont hogy valaki ennyire ne vegye észre magát... majd törlöm ha kapott 1-2 felkiáltó jelet! Szeretném kérni a kiosztását, személyeskedés miatt amit a semmiből húzott elő és csak nem akarta abbahagyni...

FeikG felhasználó

pl:

1 hsz
    2 hsz
    3 hsz

stb..

Köszönöm!
  • Büdös Bohóc
    kocsisambrus, 13. és 14. hsz-től
  • RS
    Kamionok, fuvarozás, áruszállítás
  • desigo
    F1 topik

20+ megás kép direkt berakva...
  • Efreet
    Ezt miért az autó-motor moderátori topicjába írtad?
  • Carmang
    Diablo III

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1197808379#TOP

• öregember
    szerintem önmagáért beszél a dolog....
  • desigo
    F1 topik
  • whiskeyman
  • V43 1105
    #123222 ismét F1 topik, ismét kocsis :( Elkezdett minuszokat nyomni rám, hogy a hsz-eim ne látszódjanak .. lehet ez ellen lépni valamit ?
  • SHADOWEYES7
    kanna is te voltál meg a többi több száz kidobott lopott reg
  • gastone
    Forma 1 topik
    Viszont ez már inkább érdemes szankciót, mint az én kis OFF-om, amit a barátommal folytattam.
    123221
  • gastone
    én biztos hogy nem...
    Máskor nézz jobban utána a dolgoknak legalább.
  • V43 1105
    Forma 1 topic, "gastone" alias kocsis, ambrus, vip ide vagy oda megint bepofátlankodott ..

• desigo
    +1
    mehet neki a ban...
  • whiskeyman
    itt is
  • V43 1105
    Kocsis ismét nem bír magával .. link.
  • Ulvar
    Ok :).
  • [NST]Cifu
    Volt, úgyhogy te egy, ő két pontot érdemelt az én skálám szerint.

Mindkettőtöknek gyakorolni kellene a kulturált fórumozás alapjait...
  • Ulvar
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=962870403&no=122786]Gratulálok hogy ilyen értelmes "felnőtt" "értelmiségi" emberek vannak a fórumon és az országban :). Már csak a szeméyleskedés miatt teszem be...[/URL]

De ennek már volt előzménye is :).
  • V43 1105
    FORMA 1 topikban kocsis megint trollkodik ..

LINK most éppen pont bandero00 néven ..
  • [NST]Cifu
    Nem értem, miért kell kötekedni és trollkodni. Adhatok neki, de akkor ezen okból neked is adok.

Mindketten marharépák voltatok, ezért a ponttól eltekintek, megérdemlitek egymást...
  • Effe88
    nem értem miért kell személyeskednie
  • bodajoci
    Ha nem lenne gond, és a topic indítója is belemegy, akkor a Motogp topic nevét ki lehetne egészíteni a Superbike névvel is. Köcc:)
  • dávid 001
    Kérem töröljék a KamovKa-26 nevű topikot!
    Indok:Értelmetlen!
    Indító:Én
  • [NST]Cifu
    Egy figyelmeztetést meg ejtettem, hogy azért finomabban fogalmazzon legközelebb, de ennyi miatt még nem adok pontot. Ha nagyon ebben a stílusban folytatja, akkor azért jelezd.
  • cargame
    Forma1

#121721- "ezt a massa nevezetű szutykot tényleg ki kéne már vágni a picsába, jöjjön perez vagy kimi, csapatfőnöknek meg briatore, aztán probléma megoldva :D"
  • tuzfal3
    Sziasztok!
    Öregember nevű felhasználóra ráférne egy kis dorgálás,Kamionok,fuvarozás,áruszállítás topic-ban,ismét arcoskodik és vitát akar generálni.A személyeskedés meg csak egy apró ráadás. #58408-#58409-#58410 hsz.-ekről lenne szó.
  • desigo
    #118064 - "Remélem leköpte előzés közbe!"
  • desigo
    F1 topik

Master91

#118021 - "a geci sennának persze semmi baja. rohadjon meg...."
    #118027 - "hogy utálom ezt a 2 buzit! Ezek nem kommentátorok. Még hogy verseny baleset....100% senna hibája. Kis gecik."

stílus...
  • Ulvar
    BASH.HU ODA VAN ÍRVA ONNAN LETT MÁSOLVA!!! Tudod mi az? Poén oldal! Tudod miért írtam be? Poénból! Fogod vagy úgy kell a szádba rágni a dolgokat?

ODA VAN ÍRVA NO OFFENSE!!! BASH.HU!!! Hihetetlen...
  • FeikG
    Jé és tényleg!
    "-egyenlore a sorozatgyilkos fog darabolni mielott kihordja a reszeid az erdobe"
  • Ulvar
    Nyugodtan vissza lehet olvasni másoknak. Semmi sértőt nem írtam csak az igazat, amiben semmi vulgáris nem volt. Nem kötekedek egyáltalán. De te megint bebizonyítottad mennyire művelt vagy.
  • FeikG
    Még te mersz ide beírni kis taknyos? amikor folyamatosan kötekszel????
    Téged kellene lassan bannolni,a sorozatos beszólásaid miatt!!
  • Ulvar
    F1 - topic...mehet a Banamákra. Jó időre...
  • [NST]Cifu